LICENSE.TXT Driver File Contents (lj332cz.exe)

DÙLEŽITÉ UPOZORNÌNÍ: UŽÍVÁNÍ TOHOTO SOFTWARU SE ØÍDÍ PODMÍNKAMI SOFTWAROVÉ LICENCE HP UVEDENÝMI NÍŽE. POUŽÍVÁNÍM TOHOTO SOFTWARU PØISTUPUJETE NA PODMÍNKY TÉTO LICENCE. POKUD S PODMÍNKAMI TÉTO LICENCE NESOUHLASÍTE, MÙŽETE NEPOUŽITÝ SOFTWARE VRÁTIT A SVÉ PENÍZE OBDRŽÍTE ZPÌT. JE-LI TENTO SOFTWARE DODÁVÁN SPOLU S JINÝM VÝROBKEM, MÙŽETE VRÁTIT CELÝ NEPOUŽITÝ VÝROBEK A PENÍZE VÁM BUDOU VRÁCENY. 

PODMÍNKY SOFTWAROVÉ LICENCE HP

Následující podmínky licence urèují vaše používání pøiloženého softwaru, pokud jste s firmou HP nepodepsali zvláštní dohodu.

Udìlení licence
Firma HP vám udìluje licenci k používání jedné kopie softwaru. "Používáním" se rozumí skladování, zavádìní, instalace, provozování nebo zobrazování softwaru. Software nesmí být modifikován ani nesmí být dezaktivovány žádné jeho licenèní nebo ovládací funkce. Má-li software licenci na "soubìžné používání", nesmíte povolit jeho soubìžné používání více uživatelùm než je stanovený maximální poèet.

Vlastnictví
Tento software a pøíslušná autorská práva vlastní firma HP nebo její tøetí dodavatelé.  Z této licence nevyplývá žádné vlastnické právo nebo vlastnictví softwaru, ani tato licence nepøedstavuje prodej jakýchkoli práv v nìm obsažených. Tøetí dodavatelé firmy HP mohou v pøípadì nedodržování podmínek této licence chránit svá práva.

Kopie a adaptace
Kopie nebo adaptace tohoto softwaru smíte provádìt pouze pro úèely archivace nebo je-li kopírování èi adaptace nezbytným úkonem pøi autorizovaném používání tohoto softwaru. Všechny kopie nebo adaptace musí obsahovat veškerá oznámení o autorských právech v pùvodním softwaru. Tento software nesmí být kopírován na žádný telekomunikaèní bulletin nebo podobný systém.

Zákaz rozkládání a dekódování
Software nesmí být rozložen ani dekódován bez pøedchozího písemného souhlasu firmy HP. V nìkterých správních oblastech nemusí být pro omezené rozložení èi dekódování souhlas firmy HP vyžadován. Na požádání uživatel poskytne firmì HP dostateènì podrobné informace o rozložení nebo dekódování. Software nesmí být dekódován, není-li dekódování nezbytnou souèástí jeho provozu.

Pøevod
Pøi jakémkoli pøevodu tohoto softwaru vaše licence ztratí platnost.  Pøi pøevodu musíte pøedat software, vèetnì všech kopií a dokumentace nabyvateli. Nabyvatel musí pøijmout podmínky této licence. 

Zrušení
Firma HP mùže vaši licenci zrušit zjistí-li, že nedodržujete kterékoli z jejích podmínek. Po zrušení licence musíte software okamžitì znièit, spolu se všemi kopiemi, adaptacemi a spojenými èástmi v jakékoli formì.

Exportní požadavky
Software ani jeho kopie èi adaptace nesmí být exportován ani re-exportován v rozporu s platnými zákony a pravidly.

Omezená práva vlády U.S.A.
Tento software a doprovodná dokumentace byly vyvinuty zcela na soukromé náklady a jsou k dispozici jako "komerèní poèítaèový software" nebo "poèítaèový software s omezením". Dodávají se a udìluje se na nì licence jako na "komerèní poèítaèový software", jak je uvedeno v DFARS 252.227-7013
(øíjen 1988), DFARS 252.211-7015 (kvìten 1991) nebo DFARS 252.227-7014 (èerven 1995), jako na "komerèní položku", jak je uvedeno v FAR 2.101 (a), nebo jako na "poèítaèový software s omezením", jak je uvedeno v FAR 52.227-19 (èerven 1987) (nebo v jakémkoli ekvivalentním naøízení nebo smluvním ustanovení), podle toho, která možnost pøichází v úvahu. Udìlují se vám pouze ta práva, která se vztahují na takový software a doprovodnou dokumentaci podle pøíslušných ustanovení FAR nebo DFARS, pøípadnì podle standardní softwarové smlouvy HP na daný výrobek.  

PROHLÁŠENÍ O OMEZENÉ ZÁRUCE HEWLETT-PACKARD

1. Firma HP udìluje vám, koneènému uživateli, pro svùj hardware, doplòky a pøíslušenství HP záruku proti závadám materiálu a provedení po jejich zakoupení po dobu uvedenou výše. Budou-li takové závady ohlášeny firmì HP v prùbìhu záruèní lhùty, HP podle vlastního uvážení závadné výrobky buï opraví nebo vymìní.

2. Firma HP zaruèuje, že její software bude pøi øádné instalaci a používání vykonávat pøíslušné programovací pokyny od data koupì po dobu uvedenou výše a že nedojde k selhání v dùsledku závad materiálu a provedení. Budou-li takové závady ohlášeny firmì HP v prùbìhu záruèní lhùty, HP vymìní softwarová média, která nevykonávají pøíslušné programovací pokyny v dùsledku tìchto závad.

3. Firma HP nezaruèuje, že provoz výrobkù HP bude nepøetržitý a bezchybný. Výrobky HP mohou obsahovat èásti, které byly pøetvoøeny a výkonnostnì jsou jako nové, nebo èásti, které byly vystaveny náhodnému použití. Pokud firma HP není schopna výrobek opravit nebo vymìnit v pøijatelné lhùtì, mùže být po okamžitém vrácení výrobku nákupní cena vrácena.

4. Záruka se nevztahuje na závady zpùsobené (a) nesprávnou nebo nedostateènou údržbou èi kalibrací, (b) softwarem, rozhraním, èástmi nebo souèástkami dodávanými jinými firmami, (c) neautorizovanými specifikacemi produktu nebo (e) nesprávnou pøípravou umístìní a údržby.

5. JAKÉKOLI IMPLIKOVANÉ ZÁRUKY PRODEJNOSTI A ZPÙSOBILOSTI PRO URÈITÝ ÚÈEL SE OMEZUJÍ NA DOBU TRVÁNÍ VÝSLOVNÉ ZÁRUKY UVEDENÉ VÝŠE. V nìkterých státech èi provinciích není omezení doby trvání implikované záruky povoleno, takže se na vás výše uvedené omezení èi výjimka nemusí vztahovat. Tato záruka vám udìluje konkrétní práva, pøièemž mùžete mít i další práva, která se v jednotlivých státech èi provinciích liší.

6. NÁPRAVNÉ PROSTØEDKY UVEDENÉ V TOMTO PROHLÁŠENÍ O ZÁRUCE JSOU PRO ZÁKAZNÍKA JEDINÝMI A VÝLUÈNÝMI NÁPRAVNÝMI PROSTØEDKY. S VÝJIMKOU VÝŠE UVEDENÝCH OKOLNOSTÍ, FIRMA HP V ŽÁDNÉM PØÍPADÌ NEZODPOVÍDÁ ZA ZTRÁTU DAT ANI ZA PØÍMÉ, ZVLÁŠTNÍ, NÁHODNÉ, NÁSLEDNÉ NEBO JINÉ ŠKODY (VÈETNÌ UŠLÉHO ZISKU), AŤ UŽ NA ZÁKLADÌ SMLOUVY NEBO JINÉ DOHODY. V nìkterých státech èi provinciích nejsou výjimky ani omezení náhodných nebo následných škod povoleny, takže se na vás výše uvedené omezení èi výjimka nemusí vztahovat.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 2.61