Sdbus.inf Driver File Contents (SD_Bus.zip)

Driver Package File Name: SD_Bus.zip
File Size: 28.8 KB

[Version]
Signature="$WINDOWS NT$"
Class = System
ClassGuid = {4d36e97d-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
Provider=%ProviderName%
CatalogFile=sdbus.cat
DriverVer	=09/19/2001,2.07.2001.09

[Manufacturer]
%RicohMFG% = Mfg0

[Mfg0]
%DeviceDesc%=Ricoh.Install,PCI\VEN_1180&DEV_0576
%DeviceDesc%=Ricoh.Install,PCI\VEN_1180&DEV_0575
%Panasonic.DeviceDesc%=Ricoh.Install,PCI\VEN_1180&DEV_0576&SUBSYS_2017161F
%Panasonic.DeviceDesc%=Ricoh.Install,PCI\VEN_1180&DEV_0575&SUBSYS_2017161F
%Panasonic.DeviceDesc%=Ricoh.Install,PCI\VEN_1180&DEV_0576&SUBSYS_833810F7
%Panasonic.DeviceDesc%=Ricoh.Install,PCI\VEN_1180&DEV_0575&SUBSYS_833810F7
%NEC.DeviceDesc%=Ricoh.Install,PCI\VEN_1180&DEV_0576&SUBSYS_81941033
%NEC.DeviceDesc%=Ricoh.Install,PCI\VEN_1180&DEV_0575&SUBSYS_81941033

[DestinationDirs]
Ricoh.Files.Driver.NTx86	=10,System32\Drivers

[SourceDisksNames.x86]
1 = %DISK1%,,

[SourceDisksFiles.x86]
sdbus.sys=1


[Ricoh.Install.NTx86]
CopyFiles=Ricoh.Files.Driver.NTx86

[Ricoh.Files.Driver.NTx86]
sdbus.sys,,,%COPYFLG_NOSKIP%

[Ricoh.Install.NTx86.Services]
AddService = sdbus, %SPSVCINST_ASSOCSERVICE%, Ricoh.Service

[Ricoh.Service]
DisplayName    = %Ricoh.ServiceName%
ServiceType    = %SERVICE_KERNEL_DRIVER%
StartType      = %SERVICE_DEMAND_START%
ErrorControl   = %SERVICE_ERROR_NORMAL%
ServiceBinary  = %10%\System32\Drivers\sdbus.sys

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
; Strings

[Strings]
ProviderName			="Ricoh Company"
RicohMFG			="Ricoh Company, EDD"
DeviceDesc			="Ricoh SD Bus Host Adapter"
Panasonic.DeviceDesc		="Ricoh SD Bus Host Adapter"
NEC.DeviceDesc			="Ricoh SD Bus Host Adapter"
Ricoh.ServiceName		="Ricoh SD Bus Host Adapter "
SdClassName			="Ricoh SD Controller"
DISK1				="Ricoh SD-Controller Install Disk"

SPSVCINST_ASSOCSERVICE	=0x00000002	; Driver service is associated with device being installed
COPYFLG_NOSKIP		=2		; Do not allow user to skip file
SERVICE_KERNEL_DRIVER	=1
SERVICE_AUTO_START	=2
SERVICE_DEMAND_START	=3
SERVICE_ERROR_NORMAL	=1
server: web4, load: 0.64