license.txt Driver File Contents (QCDriver.zip)

(c) 1999-2001 Logitech. Alle rechten voorbehouden. Logitech, het Logitech-logo en de Logitech-produkten die hierin vermeld worden, zijn de handelsmerken of de gedeponeerde handelsmerken van Logitech. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. 

Gebruiksrechtovereenkomst voor software. LOGITECH VERLEENT U HET GEBRUIKSRECHT VOOR DE SOFTWARE ALLEEN ONDER DE VOORWAARDE DAT U ALLE BEPALINGEN IN DEZE GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST AANVAARDT. Dit is een rechtsgeldige overeenkomst tussen u (als individuele eindgebruiker of als groep) en Logitech. Door het softwarepakket te gebruiken, stemt u ermee in door de bepalingen en voorwaarden van de Overeenkomst gebonden te zijn. Gaat u niet akkoord met de bepalingen van deze Overeenkomst, dan dient u de software niet te installeren of gebruiken. Verwijder onmiddellijk de software samen met alle exemplaren en retourneer het softwarepakket en andere onderdelen van dit produkt in hun oorspronkelijke verpakking met uw betalingsbewijs naar het punt van aankoop voor volledige terugbetaling.

Verlening van het gebruiksrecht.  Logitech, haar leveranciers of licentiegevers verlenen u een niet-exclusief gebruiksrecht om op één computer één exemplaar van het bijgevoegde softwareprogramma ('Software') te gebruiken, alleen met het Logitech-produkt dat u heeft aangeschaft. Er worden geen andere rechten verleend. De Software is in gebruik als deze in het permanente of tijdelijke geheugen van de computer is geladen. U mag één kopie van de Software alleen voor reservedoeleinden maken. Op de reservekopie dient u alle informatie over auteursrecht en andere informatie te zetten die deel uitmaken van de Software, zoals deze door Logitech werden geleverd. Installatie op een netwerk-server voor interne distributie van de Software is alleen toegestaan als u een apart Softwarepakket heeft aangeschaft voor elke netwerkcomputer waarnaar de Software wordt gedistribueerd.

Beperkingen. De Software blijft het eigendom van Logitech, haar leveranciers of licentiegevers. U mag de Software niet decompileren, disassembleren, ontsleutelen of op enige andere manier wijzigen. U mag de Software niet over een netwerk sturen (tenzij zoals hierboven uitdrukkelijk toegestaan), per telefoon of op andere elektronische wijze. U mag de Software niet overdragen, tenzij in een permanente overdracht van het bijgevoegde Logitech-produkt, mits alle updates van de Software in de overdracht begrepen zijn, u geen kopie van de Software behoudt en de begunstigde instemt gebonden te zijn door de bepalingen en voorwaarden in dit gebruiksrecht. Bij overtreding van één van de bepalingen van deze Overeenkomst wordt het recht op gebruik van de Software automatisch beëindigd en moet de Software aan Logitech worden geretourneerd of moeten alle exemplaren van de Software worden vernietigd. 

ONTKENNING VAN GARANTIE. Logitech ontkent expliciet elke garantie voor de Software. De Software wordt geleverd 'ZOALS ZE IS' ZONDER GARANTIE VAN ENIG SOORT. LOGITECH, HAAR LEVERANCIERS OF LICENTIEGEVERS ONTKENNEN TOT DE HOOGSTE MATE DIE TOEGESTAAN WORDT DOOR DE TOEPASBARE WET, ALLE GARANTIES, UITDRUKKELIJK OF IMPLICIET, INCLUSIEF ZONDER BEPERKING, ALLE IMPLICIETE GARANTIES BETREFFENDE DE VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN HET NIET SCHENDEN VAN DE RECHTEN VAN DERDEN BETREFFENDE DE SOFTWARE EN DOCUMENTATIE. 


BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID. LOGITECH, HAAR LEVERANCIERS OF LICENTIEGEVERS ZULLEN IN GEEN ENKEL GEVAL AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR DE KOSTEN VAN DE AANSCHAF VAN VERVANGENDE PRODUKTEN OF DIENSTEN, GEDERFDE WINST, VERLIES VAN INFORMATIE OF GEGEVENS, OF ENIG ANDERE SPECIALE, INDIRECTE, VOORTVLOEIENDE OF BIJKOMENDE SCHADE DIE OP ENIGE MANIER VOORTKOMT UIT DE VERKOOP, HET GEBRUIK OF HET NIET KUNNEN GEBRUIKEN VAN EEN PRODUKT OF DIENST VAN LOGITECH, ZELFS AL ZIJN LOGITECH, HAAR LEVERANCIERS OF LICENTIEGEVERS  OP DE HOOGTE GESTELD VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE. IN GEEN ENKEL GEVAL MAG DE AANSPRAKELIJKHEID VAN LOGITECH, HAAR LEVERANCIERS EN LICENTIEGEVERS HET BEDRAG DAT VOOR DE PRODUKTEN IN KWESTIE WERD BETAALD, OVERSCHRIJDEN. Aangezien in sommige nationale rechtsgebieden de beperking van impliciete garanties of aansprakelijkheid voor bijkomende, voortvloeiende, speciale of indirecte schade niet toegestaan is, is de bovenstaande beperking niet altijd van toepassing. De bovenstaande beperkingen zullen niet van toepassing zijn in geval van persoonlijk letsel, indien en in die mate dat het toepasselijke recht dergelijke aansprakelijkheid vereist.

Volledige overeenkomst. Dit is de volledige overeenkomst tussen u en Logitech, die elke eerder geschreven overeenkomst of schikking, hetzij geschreven of mondeling vervangt, betreffende de inhoud van dit gebruiksrecht.

FCC-verklaring voor navolging en advies. Dit hardware-apparaat voldoet aan deel 15 van de FCC-regels. De werking is onderworpen aan de volgende twee voorwaarden: 1) dit apparaat mag geen schadelijke storing veroorzaken, en 2) dit apparaat dient eventuele ontvangen storing te accepteren, waaronder storing die ongewenste werking kan veroorzaken. Deze apparatuur is getest en voldoet aan de beperkingen voor een klasse B digitaal apparaat volgens deel 15 van de FCC-regels. Deze beperkingen zijn ervoor bestemd om redelijke bescherming te bieden tegen schadelijke storing in een residentiële installatie. Deze apparatuur brengt voort, gebruikt en kan radiofrequentie-energie uitstralen en als zij niet volgens de instructies geïnstalleerd of gebruikt wordt, kan zij schadelijke storing aan radiocommunicatie toebrengen. Er is echter geen garantie dat bij een bepaalde installatie geen storing zal optreden. Als deze apparatuur wel schadelijke storing toebrengt aan radio- of televisie-ontvangst, wat kan worden vastgesteld door de apparatuur uit en aan te zetten, wordt de gebruiker aangemoedigd om de storing door een of meer van de volgende maatregelen proberen te verhelpen: 1) de ontvangende antenne heroriënteren of verplaatsen; 2) de afstand tussen de apparatuur en de ontvanger vergroten; 
3) de apparatuur op een stopcontact aansluiten van een ander circuit dan waar de ontvanger op aangesloten is; 4) contact opnemen met de leverancier of een ervaren radio-tv-technicus voor hulp. Veranderingen of wijzigingen die aangebracht worden zonder uitdrukkelijke goedkeuring van de partij verantwoordelijk voor navolging, zouden de bevoegdheid van de gebruiker om met de apparatuur te werken ongeldig kunnen maken. Wanneer er afgeschermde interfacekabels bij het produkt geleverd zijn, of gespecificeerde extra onderdelen of accessoires waarvan elders bepaald is dat zij gebruikt worden bij de installatie van het produkt, dienen deze gebruikt te worden om navolging van de FCC-voorschriften te verzekeren.



Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 2.56