EULA_Netherlands.txt Driver File Contents (msgame.zip)

GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST VOOR MICROSOFT-SOFTWARE

-------------------------------------------------------------------------------------------

BELANGRIJK - LEES DIT ZORGVULDIG DOOR: Zorg ervoor dat u alle rechten en beperkingen die in deze Microsoft Gebruiksrechtovereenkomst ("Overeenkomst") worden beschreven, zorgvuldig leest en begrijpt. U wordt verzocht de bepalingen van deze Overeenkomst te bestuderen en aan te geven of u deze accepteert of niet accepteert. De SOFTWARE wordt niet op uw computer geïnstalleerd tenzij of totdat u de bepalingen van deze Overeenkomst accepteert.

Wanneer u op de knop "Akkoord" klikt, dient deze handeling als uw handtekening waarmee u de bepalingen van deze Overeenkomst accepteert.

Voor naslagdoeleinden kunt u de tekst van deze Overeenkomst nu vanaf deze pagina afdrukken of het exemplaar van de Overeenkomst gebruiken dat u aantreft in de on line gebruikershandleiding bij deze SOFTWARE. U kunt ook een exemplaar van deze Overeenkomst verkrijgen door contact op te nemen met de Microsoft-vestiging in uw land of door te schrijven naar: Microsoft Sales Information Center, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399.

Deze Overeenkomst is een rechtsgeldige overeenkomst tussen u (natuurlijke persoon of rechtspersoon) en Microsoft Corporation met betrekking tot het softwaregedeelte van dit Hardwareapparaat, dat bestaat uit de begeleidende computerprogrammatuur, gedrukte materialen, en eventuele "on line" of elektronische documentatie ("SOFTWARE"). Door de SOFTWARE te installeren, te kopiëren of anderszins te gebruiken, stemt u ermee in aan de bepalingen van deze Overeenkomst gebonden te zijn. Indien u niet instemt met de bepalingen van deze Overeenkomst, dient u de SOFTWARE niet te installeren of te gebruiken; in dat geval kunt u de SOFTWARE en het bijbehorende Microsoft-Hardwareapparaat retourneren naar de plaats van aankoop tegen volledige restitutie van het aankoopbedrag.

-------------------------------------------------------------------------------------------

SOFTWAREPRODUCT-LICENTIE

De SOFTWARE wordt beschermd door auteursrechtwetten en internationale auteursrechtverdragen, alsmede door andere intellectuele eigendomswetten en verdragen. De SOFTWARE wordt niet verkocht, maar in licentie gegeven.

1.VERLENING VAN HET GEBRUIKSRECHT. Deze Overeenkomst verleent u de volgende rechten: 

* Software. U mag één exemplaar van de SOFTWARE installeren en gebruiken op één computer waarop het bijgaande Hardwareapparaat is aangesloten.

* Opslag/Netwerkgebruik. U mag een exemplaar van de SOFTWARE ook opslaan of installeren op een elektronisch opslagmiddel, zoals een netwerkserver, mits dat exemplaar uitsluitend wordt gebruikt om de SOFTWARE via een intern netwerk op uw andere computers te installeren of uit te voeren; u dient echter een licentie aan te schaffen voor elke afzonderlijke computer waarop de SOFTWARE vanaf het elektronische opslagmiddel wordt geïnstalleerd of uitgevoerd, en ieder van die computers dient het bijgaande Hardwareapparaat te gebruiken in samenhang met de SOFTWARE. Een licentie voor de SOFTWARE mag niet worden gedeeld of gelijktijdig op verschillende computers worden gebruikt. 

* Meer dan één Hardwareapparaat. Indien u een pakket met meer dan één Harwareapparaat hebt aangeschaft, mag u één (1) kopie van de SOFTWARE maken voor ieder Harwareapparaat dat u in dit pakket hebt aangeschaft, en mag u elk exemplaar gebruiken op de hierboven aangegeven wijze.

2. BESCHRIJVING VAN ANDERE RECHTEN EN BEPERKINGEN. 

* Beperking op reverse 'engineering', decompileren en disassembleren. U mag de SOFTWARE niet decompileren of disassembleren, tenzij en voor zover dit, niettegenstaande deze beperking, uitdrukkelijk is toegestaan op grond van toepasselijk dwingend recht. 

* Scheiding van onderdelen. De SOFTWARE wordt in licentie gegeven als één product. Onderdelen mogen niet worden gescheiden voor gebruik op meer dan één computer.

* Uitleen en verhuur. U mag de SOFTWARE niet uitlenen, verhuren of in lease geven.

* Overdracht van SOFTWARE. U mag al uw rechten uit deze Overeenkomst permanent overdragen, mits u geen exemplaren behoudt, u de gehele SOFTWARE overdraagt (inclusief alle onderdelen, de media en documentatie, alle upgrades, deze Overeenkomst en, indien van toepassing, het Certificaat van Echtheid), tezamen met het bijbehorende Hardwareapparaat, én de ontvanger met de bepalingen van deze Overeenkomst instemt. Indien het SOFTWARE-gedeelte een upgrade is, moet elke overdracht alle voorgaande versies van de SOFTWARE omvatten. 

* Niet voor wederverkoop bestemde Software. Indien het SOFTWAREPRODUCT wordt aangeduid als zijnde "Niet voor wederverkoop" of "NVW", mag u, niettegenstaande hetgeen in andere secties van deze Overeenkomst wordt vermeld, het SOFTWAREPRODUCT niet wederverkopen of op andere wijze tegen betaling aan anderen overdragen.

* Beëindiging. Onverminderd alle andere rechten mag Microsoft deze Overeenkomst beëindigen indien u de bepalingen van deze Overeenkomst niet nakomt. In dat geval dient u alle exemplaren en alle onderdelen van de SOFTWARE te vernietigen.

* Productondersteuning. Microsoft biedt u wellicht ondersteuning met betrekking tot het SOFTWAREPRODUCT en/of Hardwareapparaat ("Productondersteuning"). Het gebruik van Productondersteuning is onderworpen aan Microsofts beleid terzake en aan programma's die worden beschreven in de gebruikershandleiding, in 'on line' documentatie en/of in andere door Microsoft meegeleverde materialen. Alle eventuele aanvullende softwarecode die als onderdeel van de Productondersteuning aan u wordt verstrekt, wordt beschouwd als zijnde een onderdeel van het SOFTWAREPRODUCT, en is derhalve onderworpen aan de bepalingen en voorwaarden van deze Overeenkomst. Eventuele technische informatie die u in het kader van de Productondersteuning aan Microsoft verstrekt, mag door Microsoft worden gebruikt voor commerciële doeleinden, alsmede voor productondersteuning en -ontwikkeling. Microsoft zal dergelijke technische informatie niet zodanig gebruiken dat daarbij uw persoonsgegevens bekend worden.

3. Auteursrecht. De eigendom van, en de auteursrechten op de SOFTWARE (inclusief, maar niet beperkt tot alle afbeeldingen, foto's, animaties, video, audio, muziek, tekst en "applets" die in de SOFTWARE zijn verwerkt), de begeleidende documentatie en alle exemplaren van de SOFTWARE, berusten bij Microsoft of haar toeleveranciers. De SOFTWARE wordt beschermd door auteursrechtwetten en internationale verdragsbepalingen. Derhalve dient u de SOFTWARE te behandelen als ieder ander materiaal waarop auteursrecht rust, behalve dat u òf (a) één kopie van de SOFTWARE mag maken, uitsluitend voor back-up- of archiefdoeleinden, òf (b) de SOFTWARE op één computer mag installeren, mits u het origineel uitsluitend bewaart voor back-up- of archiefdoeleinden. U mag de begeleidende documentatie van het Hardwareapparaat niet kopiëren.

4. SOFTWARE OP MEERDERE SOORTEN MEDIA. Het is mogelijk dat u de SOFTWARE op meer dan één soort medium ontvangt. Ongeacht de soort of grootte van de media die u ontvangt, mag u slechts één soort medium gebruiken dat geschikt is voor uw éne computer. U mag het andere medium niet op een andere computer gebruiken of installeren. U mag het andere medium niet uitlenen, verhuren, in lease geven of op andere wijze aan een andere gebruiker overdragen, behalve als deel van de permanente overdracht van het volledige Hardwareapparaat (zoals hierboven omschreven).

5. EXPORTBEPERKINGEN. U erkent dat de SOFTWARE die onder deze Gebruiksrechtovereenkomst is uitgegeven valt onder de exportwetten en -reglementen van de Verenigde Staten en alle amendementen daarop. U stemt ermee in de SOFTWARE niet direct of indirect naar enig land te exporteren of te herexporteren indien hierop exportbeperkingen van de Verenigde Staten van toepassing zijn. U erkent voorts dat de SOFTWARE technische gegevens kan bevatten die vallen onder export- en herexportbeperkingen die in de Verenigde Staten van kracht zijn.

6. AFWIJZING VAN GARANTIE. De onderstaande Beperkte Garantie is de enige garantie die aan u wordt verleend en komt in de plaats van eventuele andere garanties die zijn verleend door middel van enige documentatie of verpakking. Er worden door niemand, met inbegrip van maar niet beperkt tot Microsoft en haar leveranciers, andere garanties verleend met betrekking tot de SOFTWARE en de Hardware. Behoudens de Beperkte Garantie, en voor zover maximaal toegestaan onder toepasselijk recht, leveren Microsoft en haar leveranciers de SOFTWARE en de Hardware IN DE HUIDIGE STAAT en wijzen zij hiermede alle andere uitdrukkelijke, impliciete of wettelijke garanties af, met inbegrip van maar niet beperkt tot eventuele impliciete garanties betreffende verkoopbaarheid, geschiktheid voor bepaalde toepassingen of niet-schending van rechten van derden. Het gehele risico dat voortkomt uit het gebruik of de werking van de SOFTWARE en de Hardware ligt bij u.

ALGEMENE BEPALINGEN

Deze bepalingen zijn van toepassing op de Overeenkomst en de onderstaande Beperkte Garantie en Beperking van Aansprakelijkheid.

7. UITSLUITING VAN INCIDENTELE, INDIRECTE EN BEPAALDE ANDERE SCHADE. Voor zover maximaal toegestaan onder toepasselijk recht zijn Microsoft of haar leveranciers in geen geval aansprakelijk voor enige speciale, incidentele of indirecte schade (met inbegrip van maar niet beperkt tot schade door winstderving, bedrijfsonderbreking, lichamelijk letsel, schending van privacy, het niet voldoen aan enige verplichting, nalatigheid, en voor enig ander geldelijk of ander verlies), die voortkomt uit of op enige wijze is gerelateerd aan het gebruik of verhindering van het gebruik van de SOFTWARE of de Hardware, ook indien Microsoft of enige leverancier op de hoogte gesteld is van de mogelijkheid van dergelijke schade.

8. TOEPASSELIJK RECHT. Indien u de SOFTWARE en Hardware in de Verenigde Staten van Amerika heeft gekocht, is de wetgeving van de staat Washington, VS, op dit contract van toepassing. Indien u de SOFTWARE en Hardware in Nederland hebt verkregen, wordt deze Overeenkomst beheerst door Nederlands recht. Indien u de SOFTWARE en Hardware in België hebt verkregen, wordt deze Overeenkomst beheerst door Belgisch recht. Indien u de SOFTWARE en Hardware in Luxemburg hebt verkregen, wordt deze Overeenkomst beheerst door het recht van Luxemburg. Indien u deze SOFTWARE en Hardware buiten de hierboven genoemde landen hebt verkregen, kan lokaal recht van toepassing zijn.

9. VRAGEN. Ingeval u vragen heeft, of indien u om welke reden dan ook contact wilt opnemen met Microsoft, gelieve u contact op te nemen met de Microsoft-vestiging in uw land, of te schrijven naar: Microsoft Sales Information Center/One Microsoft Way/Redmond, WA 98052-6399.


Indien u uw Microsoft-product in België, Nederland of Luxemburg hebt verkregen, is de volgende Beperkte Garantie op u van toepassing:

BEPERKTE GARANTIE EN BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID

BEPERKTE GARANTIE. Microsoft garandeert dat gedurende een periode van 90 dagen na de datum van ontvangst van de SOFTWARE en gedurende een periode van een jaar na de datum van ontvangst van de Hardware, bij normaal gebruik en onderhoud, (a) de SOFTWARE in hoofdzaak zal functioneren in overeenstemming met de begeleidende verpakking en documentatie, en (b) de Hardware die de SOFTWARE begeleidt, in hoofzaak vrij zal zijn van gebreken in materialen en samenstelling, en (c) de eventuele Productondersteuning die Microsoft verleent in hoofdzaak in overeenstemming met het bijbehorende schriftelijke materiaal dat u van Microsoft hebt gekregen zal zijn, en support engineers van Microsoft alles wat commercieel redelijk is zullen doen om problemen op te lossen.

U hebt ook een impliciete garantie, maar deze betreft slechts gebreken die zijn ontdekt tijdens de duur van deze Beperkte Garantie, en slechts indien uw staat/jurisdictie in een impliciete garantie voorziet en federale wetgeving of staatswetgeving afwijzing ervan verbiedt. Voor eventuele gebreken die worden ontdekt na de periode van 90 dagen, respectievelijk één jaar, is geen enkele garantie van toepassing. Sommige staten en jurisdicties staan geen beperkingen op de duur van een impliciete garantie toe, het is dus mogelijk dat bovenstaande beperking op u niet van toepassing is.

BEPERKING OP RECHTSMIDDELEN; GEEN INDIRECTE OF ANDERE SCHADE. Uw enige rechtsmiddel voor een eventuele niet-nakoming van deze Beperkte Garantie wordt hieronder uiteengezet. Behoudens een eventuele door Microsoft verkozen teruggave van de betaalde vergoeding, hebt u geen recht op enige schadevergoeding, met inbegrip van maar niet beperkt tot indirecte schade. Bovenstaand Artikel 7 van de Algemene Bepalingen van de Overeenkomst (Uitsluiting van incidentele, indirecte en bepaalde andere schade) is ook van toepassing op deze Beperkte Garantie en is hierin opgenomen. Deze Beperkte Garantie geeft u bepaalde wettelijke rechten. U kunt nog andere rechten hebben, die van staat tot staat en van jurisdictie tot jurisdictie kunnen variëren.

REGISTRATIE. U hoeft de garantieregistratiekaart niet terug te sturen om deze Beperkte Garantie van kracht te laten zijn. 

BEGUNSTIGDE. Voor zover toegestaan door het toepasselijke recht wordt deze Beperkte Garantie slechts verleend aan u, als eerste gelicentieerde gebruiker van de SOFTWARE en Hardware, en zijn er geen derden-begunstigden van deze Beperkte Garantie. De Garantie is niet bedoeld voor en geldt niet voor anderen (behalve als dit wettelijk vereist is), met inbegrip van een ieder met wie u een eventuele onder de Overeenkomst toegestane overdracht overeenkomt.

UW EXCLUSIEVE RECHTSMIDDEL. De gehele aansprakelijkheid van Microsoft en haar leveranciers, en uw enige rechtsmiddel, met betrekking tot de SOFTWARE en Hardware, is, naar keuze van Microsoft, ofwel (a) terugbetaling van de eventueel betaalde vergoeding, of (b) reparatie of vervanging van de SOFTWARE of Hardware die niet voldoet aan deze Beperkte Garantie en die aan Microsoft wordt geretourneerd met een kopie van uw bewijs van verkrijging. U kunt dit rechtsmiddel zonder verdere kosten uitoefenen, met dien verstande dat u verantwoordelijk bent voor eventueel door u te maken kosten. Deze Beperkte Garantie is niet geldig indien het niet-functioneren van de SOFTWARE of Hardware het gevolg is van een ongeluk, misbruik of onjuist gebruik. Voor iedere vervangende SOFTWARE of Hardware wordt garantie verleend voor de resterende tijd van de oorspronkelijke garantietermijn of, indien dat langer is, dertig (30) dagen. Neem contact op met de Microsoft-vestiging voor uw land om uw rechtsmiddel uit te oefenen of schrijf naar: Microsoft Sales Information Center/One Microsoft Way/Redmond, 
WA 98052-6399.

ALGEMENE BEPALINGEN. Alle Algemene Bepalingen van de Overeenkomst zijn ook van toepassing op deze Beperkte Garantie en elke bepaling is door deze verwijzing hierin opgenomen.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 1.43