EULA_Denmark.txt Driver File Contents (msgame.zip)

SLUTBRUGERLICENSAFTALE TIL MICROSOFT-SOFTWARE

-------------------------------------------------------------------------------------------

VIGTIGT - BØR LÆSES OMHYGGELIGT: Det er vigtigt, at De omhyggeligt læser og forstår alle rettigheder og begrænsninger, der beskrives i nærværende Microsoft-slutbrugerlicensaftale ("Slutbrugerlicensaftale"). De bliver bedt om at læse vilkårene i nærværende Slutbrugerlicensaftale og enten acceptere eller afvise vilkårene. SOFTWAREN installeres først på Deres computer, såfremt eller når De har accepteret vilkårene i nærværende Slutbrugerlicensaftale.

Hvis De klikker på knappen "Accepter", tilkendegiver De at have accepteret vilkårene i nærværende Slutbrugerlicensaftale.

De kan udskrive nærværende Slutbrugerlicensaftales tekst fra denne side nu, eller De kan henvise til kopien af nærværende Slutbrugerlicensaftale i Onlinebrugerhåndbogen til nærværende SOFTWARE. De kan også modtage en kopi af nærværende Slutbrugerlicensaftale ved at kontakte Microsoft Danmark, eller skrive til: Microsoft Sales Information Center, One Microsoft Way, Redmond, WA  98052-6399, USA.

Nærværende Slutbrugerlicensaftale er en juridisk bindende aftale mellem Dem (enten som fysisk eller juridisk person) og Microsoft Corporation om softwaredelen af denne Hardwareenhed, der omfatter den medfølgende computersoftware og kan omfatte tilhørende medier, trykt materiale og onlinedokumentation eller elektronisk dokumentation ("SOFTWAREN"). Ved at installere, kopiere eller på anden vis bruge SOFTWAREN accepterer De vilkårene i nærværende Slutbrugerlicensaftale. Såfremt De ikke kan acceptere vilkårene i nærværende Slutbrugerlicensaftale, må De ikke installere eller bruge SOFTWAREN. De kan dog returnere SOFTWAREN samt den medfølgende Microsoft-hardwareenhed til det sted, hvor De har købt den, mod fuld refusion af købesummen.

-------------------------------------------------------------------------------------------

SOFTWAREPRODUKTLICENS

SOFTWAREN er beskyttet af ophavsretlige love og internationale traktater om ophavsret samt andre love og traktater om immaterialret. SOFTWAREN er givet i licens og ikke solgt. BEMÆRK! Vilkårene i en trykt Slutbrugerlicensaftale, der følger med SOFTWAREPRODUKTET, og som følger med Microsoft-hardwareenheden, erstatter vilkårene i den Slutbrugerlicensaftale, der findes i SOFTWAREPRODUKTET.

1. LICENS. Nærværende Slutbrugerlicensaftale giver Dem følgende rettigheder:

* Software. De har ret til at installere og anvende én kopi af SOFTWAREN på en enkelt computer, som den medfølgende Hardwareenhed er forbundet til.

* Lagring/Brug på netværk. De har også ret til at lagre eller installere en kopi af SOFTWAREN på en lagringsenhed, såsom en netværksserver, som kun bruges til at installere eller køre SOFTWAREN på Deres andre computere via et internt netværk. Dette kræver dog, at De køber og tildeler en licens til hver enkelt computer, hvorpå SOFTWAREN er installeret, eller hvorfra den kører fra lagringsenheden. Hver af disse computere skal anvende den medfølgende Hardwareenhed sammen med SOFTWAREN. En licens til SOFTWAREN må ikke deles eller bruges samtidig på forskellige computere.

* Flere Hardwareenheder. Hvis De har købt en pakke med flere Hardwareenheder, skal De lave én (1) kopi af SOFTWAREN til hver Hardwareenhed i den pakke, de har købt, og hver kopi skal anvendes som angivet ovenfor.

2. BESKRIVELSE AF ANDRE RETTIGHEDER OG BEGRÆNSNINGER. 

* Begrænsninger i forbindelse med reverse engineering, dekompilering og disassemblering. De må ikke foretage reverse engineering, dekompilering eller disassemblering af SOFTWAREN, medmindre og kun i det omfang sådanne aktiviteter udtrykkeligt og uanset nærværende begrænsning er tilladt i henhold til gældende lovgivning..

* Adskillelse af komponenter. SOFTWAREN er licenseret som ét produkt. De enkelte komponenter må ikke adskilles til brug på mere end én computer.

* Udlejning. De må ikke udleje eller bortlease SOFTWAREN. 

* Overdragelse af software. De har kun ret til at overdrage Deres rettigheder i henhold til nærværende Slutbrugerlicensaftale, forudsat at De ikke beholder nogen kopier, og at De overdrager SOFTWAREN i sin helhed (herunder alle komponenter, medier og trykt materiale, eventuelle opgraderinger, nærværende Slutbrugerlicensaftale samt et eventuelt ægthedsbevis) sammen med den medfølgende Hardwareenhed, samt at modtageren accepterer vilkårene i nærværende Slutbrugerlicensaftale. Såfremt SOFTWAREN er en opgradering, skal overdragelsen omfatte alle tidligere versioner af SOFTWAREN.

* Software, der ikke må videresælges. Såfremt SOFTWAREN er påført en mærkat med teksten "Not for Resale", "NFR" eller "Ikke til videresalg", må De ikke, uanset de øvrige paragraffer i nærværende Slutbrugerlicensaftale, videresælge SOFTWAREN eller på anden måde overdrage den mod betaling.

* Ophør. Uden præjudice for eventuelle andre rettigheder har Microsoft ret til at ophæve nærværende Slutbrugerlicensaftale, såfremt De tilsidesætter vilkårene og betingelserne i nærværende Slutbrugerlicensaftale. I så tilfælde skal De destruere alle kopier af SOFTWAREN og alle tilhørende komponenter.

* Teknisk support. Microsoft kan tilbyde Dem teknisk support i forbindelse med SOFTWAREN og/eller Hardwareenheden ("teknisk support"). Brug af teknisk support er underlagt Microsofts retningslinjer og programmer, som er beskrevet i brugerhåndbogen, i onlinedokumentationen og/eller i andet materiale leveret af Microsoft. Enhver supplerende programkode, De modtager i forbindelse med teknisk support, betragtes som en del af SOFTWAREN og er underlagt betingelserne i nærværende Slutbrugerlicensaftale. Med hensyn til de tekniske oplysninger, som De giver til Microsoft i forbindelse med teknisk support, har Microsoft ret til at benytte disse oplysninger i forretningsøjemed, herunder i forbindelse med produktsupport og -udvikling. Microsoft vil ikke benytte disse tekniske oplysninger på en sådan måde, at De personligt kan identificeres.

3. OPHAVSRET. Alle ejendoms- og ophavsrettigheder til SOFTWAREN (herunder, men ikke begrænset til, billeder, fotografier, animationer, video, lyd, musik, tekst og applets, som er indeholdt i SOFTWAREN), det medfølgende trykte materiale og eventuelle kopier af SOFTWAREN tilhører Microsoft eller Microsofts leverandører. SOFTWAREN er beskyttet af ophavsretlige love og bestemmelser i internationale traktater. De skal derfor behandle SOFTWAREN som ethvert andet ophavsretligt beskyttet materiale, med undtagelse af de tilfælde, hvor De enten kan a) lave én kopi af SOFTWAREN alene til brug i forbindelse med sikkerhedskopiering eller arkivering eller b) installere SOFTWAREN på en separat computer, forudsat at De udelukkende beholder originalen til sikkerhedskopierings- eller arkiveringsformål. De har ikke ret til at kopiere det trykte materiale, der leveres sammen med Hardwareenheden. 

4. SOFTWARE PÅ FLERE MEDIER. De kan modtage SOFTWAREN på mere end ét medie. Uanset mediets type eller størrelse må De kun bruge ét medie, der er kompatibelt med Deres ene computer. De må ikke bruge eller installere det andet medie på en anden computer. De må ikke udlåne, udleje, bortlease eller på anden vis overdrage det andet medie til en anden bruger, medmindre det sker i forbindelse med en permanent overdragelse (som beskrevet ovenfor) af Hardwareenheden i sin helhed. 

5. EKSPORT RESTRIKTIONER. De anerkender, at den SOFTWARE, der er givet i licens i henhold til nærværende Slutbrugerlicensaftale, er underlagt de amerikanske love og bestemmelser om eksportregulering og eventuelle ændringer heraf. .De bekræfter, at De ikke vil eksportere eller reeksportere SOFTWAREN, det være sig direkte eller indirekte, til noget land, som er underlagt amerikanske eksportrestriktioner. De anerkender desuden, at SOFTWAREN kan indeholde tekniske data, som er underlagt eksport- og reeksportrestriktioner pålagt ved amerikansk lovgivning.

6. ANSVARSFRASKRIVELSE.  Det Begrænsede Ansvar, som er anført nedenfor, er den eneste udtrykkelige ansvarsbestemmelse stilet til Dem og er givet i stedet for enhver anden eventuel udtrykkelig ansvarsbestemmelse anført i enhver dokumentation eller pakketekst. Ingen andre ansvarsbestemmelser er givet med hensyn til SOFTWAREN og Hardwareenheden af nogen person, herunder, men ikke begrænset til, Microsoft og Microsofts leverandører. Med undtagelse af det Begrænsede Ansvar og i det omfang gældende lovgivning gør det muligt, stiller Microsoft og Microsofts leverandører SOFTWAREN og Hardwareenheden til rådighed, SOM DET ER OG FOREFINDES og med alle fejl og fraskriver sig hermed alt andet ansvar, enten udtrykkeligt, stiltiende eller lovpligtig, herunder, men ikke begrænset til, eventuelle stiltiende ansvar for salgbarhed, for anvendelighed til et specielt formål eller ikke-krænkelse af ophavsrettigheder. Enhver risiko, der opstår i forbindelse med brugen af SOFTWAREN og Hardwareenheden og deres funktioner, er Deres alene.

GENERELLE BESTEMMELSER

Disse bestemmelser gælder for Slutbrugerlicensaftalen og det nedenfor angivne Begrænsede Ansvar samt Begrænsning af Ansvar.

7. FRALÆGGELSE AF ANSVAR FOR DIREKTE SKADER, FØLGESKADER OG VISSE ANDRE SKADER. I det omfang gældende lovgivning gør det muligt, skal Microsoft og Microsofts leverandører ikke være ansvarlige for noget særskilt dokumenteret tab eller følgeskader (herunder, men ikke begrænset til, skader i forbindelse med driftstab, driftsforstyrrelse, personskade, tab af privatlivets fred, manglende opfyldelse af enhver pligt, herunder i god tro eller med rimelig omhu, forsømmelighed og andet økonomisk tab eller andet tab overhovedet), som resultat af eller på anden måde relateret til brugen af eller uegnetheden til at bruge SOFTWAREN eller Hardwareenheden, selvom Microsoft eller Microsofts leverandør er blevet underrettet om muligheden for sådanne skader.

8. GÆLDENDE LOVGIVNING. Såfremt De har erhvervet SOFTWAREN og Hardwareenheden i Danmark, er nærværende kontrakt underlagt lovgivningen i Danmark. Såfremt De har erhvervet SOFTWAREN og Hardwareenheden uden for Danmark, kan lokal ret finde anvendelse.

9. SPØRGSMÅL. Hvis De har spørgsmål, eller hvis De ønsker at kontakte Microsoft af andre årsager, bedes De kontakte Microsoft Danmark eller skrive til: Microsoft Sales Information Center, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA.

Såfremt De har erhvervet dette Microsoft-produkt i Danmark, gælder følgende

Begrænsede Ansvar for Dem: 

BEGRÆNSET ANSVAR OG BEGRÆNSNING AF ANSVAR

BEGRÆNSET ANSVAR. Microsoft indestår for, at den dag, De modtager SOFTWAREN og i en periode på halvfems (90) dage efter modtagelsen, såfremt De erhverver SOFTWAREN i forretningsøjemed, og det efterfølgende år for Hardwareenheden og under normal brug og servicering, (a) fungerer SOFTWAREN i alt væsentligt i overensstemmelse med den eller de medfølgende produkthåndbøger, og at (b) Hardwareenheden, der leveres sammen med SOFTWAREN, er fri for materiale- og håndværksmæssige fejl, og at (c) eventuel teknisk support, der ydes af Microsoft, i alt væsentligt fungerer som beskrevet i gældende trykte materiale, der leveres til Dem af Microsoft, og at Microsofts tekniske personale med alle rimelige erhvervsmæssige midler vil forsøge at klarlægge og rette problemet hurtigst muligt. 

Der tilkendegives ligeledes et stiltiende ansvar, men kun for så vidt angår defekter opdaget i løbetiden for nærværende Begrænsede ansvarsbestemmelse, og kun, hvis et stiltiende ansvar er skabt i Deres land/jurisdiktion, og føderal eller lokal lov forbyder fraskrivelse heraf. For så vidt angår defekter opdaget efter 90 dages og 1 års perioden, jf. ovenfor, gælder intet ansvar på nogen måde. Visse lande og jurisdiktioner tillader ikke begrænsninger i varigheden af et stiltiende ansvar, så ovenstående begrænsning gælder muligvis ikke Dem. 

BEGRÆNSNING AF BEFØJELSER; INGEN FØLGESKADE ELLER ANDRE SKADER. Deres eneste beføjelse for noget brud på det Begrænsede Ansvar er som anført nedenfor. Bortset fra enhver refusion bestemt af Microsoft efter dennes eget valg, er De ikke berettiget til nogen erstatning, herunder, men ikke begrænset til, erstatning for følgeskader. Afsnit 7 ovenfor i Slutbrugerlicensaftalens Generelle Bestemmelser (fralæggelse af ansvar for direkte skader, følgeskader og visse andre skader) gælder ligeledes for nærværende Begrænsede Ansvar og er inkorporeret heri. Dette Begrænsede Ansvar giver Dem specifikke juridiske rettigheder. De har muligvis andre, som vil variere fra land/jurisdiktion til land/jurisdiktion.

REGISTRERING. De behøver ikke at returnere garantiregistreringskortet, for at dette Begrænsede Ansvar træder i kraft. 

BEGUNSTIGEDE. I det omfang gældende lovgivning gør det muligt, er dette Begrænsede Ansvar udfærdiget alene til Dem, den første licenserede bruger af SOFTWAREN og Hardwareenheden, og der er ikke nogen tredjemandsbegunstigede til nærværende Begrænsede Ansvar. Det er ikke beregnet på og finder ikke anvendelse på nogen anden (undtagen som påkrævet ved lov), herunder enhver anden, til hvem De foretager en overførsel, som er autoriseret i henhold til Slutbrugerlicensaftalen.

DERES ENESTE BEFØJELSE. Microsofts og Microsofts leverandørers eneste ansvar og Deres eneste misligholdelsesbeføjelse med hensyn til SOFTWAREN og Hardwareenheden er, i henhold til Microsofts valg, enten (a) tilbagebetaling af den betalte pris (hvis nogen) for, eller (b) reparation eller ombytning af, SOFTWAREN eller Hardwareenheden, som ikke opfylder ovenstående bestemmelse om begrænset ansvar, og som returneres til Microsoft sammen med en kopi af Deres købskvittering. De kan udøve denne misligholdelsesbeføjelse uden udgifter, bortset fra at De er ansvarlig for egne omkostninger. Dette Begrænsede Ansvar gælder ikke, såfremt fejlen i SOFTWAREN eller Hardwareenheden skyldes uheld, misbrug eller uretmæssig brug. Microsoft indestår for enhver erstatningssoftware eller Hardwareenhed i den resterende del den oprindelige garantiperiode eller tredive (30) dage, alt efter hvilken der er længst. For at udøve Deres beføjelser bedes De kontakte Microsoft på

GENERELLE BESTEMMELSER. Samtlige Generelle Bestemmelser i Slutbrugerlicensaftalen finder ligeledes anvendelse på dette Begrænsede Ansvar og hver bestemmelse er inkorporeret heri som henvisning.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 1.09