EULA_Sweden.txt Driver File Contents (msgame.zip)

LICENSAVTAL FÖR MICROSOFT-PROGRAMVARA


VIKTIGT - LÄS NOGGRANT. 

-------------------------------------------------------------------------------------------

Läs noggrant de rättigheter och begränsningar som beskrivs i detta Licensavtal. Ni kommer att bli ombedd att granska och antingen acceptera eller inte acceptera villkoren i Licensavtalet. PROGRAMVARAN kommer inte att installeras på Er dator om ni inte accepterar villkoren i detta licensavtal.

När Ni klickar på "acceptera-knappen" betyder detta att Ni accepterat villkoren i Licensavtalet.

Ni kan skriva ut ett exemplar av detta Licensavtal från den här sidan nu. Licensavtalet finns också att tillgå i onlineanvändarhandboken för denna PROGRAMVARA. Ni kan även erhålla ett exemplar av Licensavtalet genom att kontakta Microsofts dotterbolag i Ert land eller skriva till: Microsoft Sales Information Center, One Microsoft Way, Redmond, WA  98052-6399.

Detta Licensavtal är ett bindande avtal mellan Er (individ eller företag) och Microsoft Corporation och avser programvarudelen av denna Maskinvaruenhet, vilken omfattar medföljande programvara och eventuellt tillhörande media, skriftligt material samt eventuell "online-" eller elektronisk dokumentation ("PROGRAMVARAN"). Genom att Ni installerar, framställer exemplar av, eller på annat sätt använder PROGRAMVARAN, accepterar Ni dessa licensvillkor och detta Licensavtal blir därigenom bindande för Er. Om Ni inte vill acceptera licensvillkoren får Ni inte installera eller använda PROGRAMVARAN. Ni kan emellertid returnera PROGRAMVARAN och medföljande Maskinvaruenhet från Microsoft till Ert inköpsställe, varvid köpet återgår och köpeskillingen återbetalas.

-------------------------------------------------------------------------------------------

PROGRAMVARULICENS

PROGRAMVARAN skyddas av upphovsrättslagstiftning och internationella upphovsrättskonventioner samt andra immaterialrättsliga lagar och konventioner. PROGRAMVARAN säljs inte, den licensieras. OBS! Villkoren i ett tryckt Licensavtal som eventuellt medföljer PROGRAMVARAN och medföljande maskinvaruenhet från Microsoft ersätter villkoren i samtliga Licensavtal som finns att tillgå online via PROGRAMVARAN.

1. BEVILJANDE AV LICENS. Detta Licensavtal beviljar Er följande rättigheter:

* Programvara. Ni har rätt att installera och använda ett exemplar av PROGRAMVARAN på en enskild dator till vilken medföljande Maskinvaruenhet är ansluten.

* Lagring/nätverksanvändning. Ni har också rätt att installera ett exemplar av PROGRAMVARAN på en lagringsenhet, såsom en nätverksserver, vilken används endast för att installera eller använda PROGRAMVARAN på Era andra datorer via ett internt nätverk, under förutsättning att Ni förvärvar och tilldelar en licens för varje enskild dator på vilken PROGRAMVARAN är installerad eller används via lagringsenheten och varje sådan dator måste använda medföljande Maskinvaruenhet tillsammans med PROGRAMVARAN. En licens för PROGRAMVARAN får inte delas eller användas samtidigt på olika datorer.

* Flera Maskinvaruenheter. Om Ni har förvärvat ett paket med flera Maskinvaruenheter, har Ni rätt att framställa ett (1) exemplar av PROGRAMVARAN för varje Maskinvaruenhet som förvärvades med paketet och Ni har rätt att använda varje exemplar på det sätt som angivits ovan.

2. BESKRIVNING AV ÖVRIGA RÄTTIGHETER OCH BEGRÄNSNINGAR. 

* Reverse Engineering, dekompilering m m. Ni har inte, förutom vad som är uttryckligen tillåtet enligt lag, rätt att förändra, dekompilera eller på annat sätt utnyttja programkoden till PROGRAMVARAN. 

* Uppdelning av komponenter. PROGRAMVARAN licensieras som en enskild produkt. Dess komponenter får inte delas upp för användning på mer än en dator.

* Uthyrning. Ni har inte rätt att hyra ut eller leasa ut PROGRAMVARAN.

* Överlåtelse. Ni har rätt att varaktigt överlåta samtliga Era rättigheter enligt detta Licensavtal, under förutsättning att; Ni inte behåller något exemplar, Ni överlåter hela PROGRAMVARAN (inklusive alla komponenter, media, tryckt material, eventuella uppgraderingar, detta Licensavtal och, i tillämpliga fall, äkthetsintyget) tillsammans med medföljande Maskinvaruenhet och mottagaren underkastar sig bestämmelserna i detta Licensavtal. Om PROGRAMVARAN är en uppgradering måste en överlåtelse omfatta samtliga föregående versioner av PROGRAMVARAN.

* Program ej för återförsäljning. Om PROGRAMVARUPRODUKTEN är märkt "Ej För Återförsäljning" (Not For Resale) eller "EFÅ" (NFR), har Ni inte rätt att vidareförsälja eller på annat sätt överföra värdet av PROGRAMVARUPRODUKTEN, oavsett vad som anges i andra stycken i detta Licensavtal.

* Uppsägning. Microsoft har rätt att säga upp denna licens om Ni bryter mot något av licensvillkoren. I sådant fall måste Ni förstöra samtliga exemplar av PROGRAMVARAN och samtliga dess komponenter.

* Supporttjänster. Microsoft kan eventuellt tillhandahålla supporttjänster för PROGRAMVARUPRODUKTEN och/eller Maskinvaruenheten ("Supporttjänster"). Användningen av Supporttjänsterna gäller enligt de Microsoft-program som beskrivs i användarhandboken, i online-dokumentationen och/eller i annat material tillhandahållet av Microsoft. All tillhörande programkod som tillhandahållits som en del av Supporttjänsterna skall anses utgöra en del av PROGRAMVARUPRODUKTEN och omfattas av villkoren i detta Licensavtal. Microsoft har rätt att i affärssyfte, inklusive produktstöd och -utveckling, använda information som Ni, som en del av Supporttjänsterna, förser Microsoft med. Microsoft kommer inte att använda sådan teknisk information på något sätt som avslöjar Er identitet.

3. UPPHOVSRÄTT. Äganderätten och upphovsrättigheterna till PROGRAMVARAN (inklusive, men utan begränsning till, avbilder, fotografier, animationer, video, audio, musik, text och tillbehörsprogram som inarbetats i PROGRAMVARAN), medföljande skriftligt material och eventuella exemplar av PROGRAMVARAN, ägs av Microsoft eller dess leverantörer. PROGRAMVARAN skyddas av upphovsrättslig lagstiftning och internationella upphovsrättskonventioner. Till följd härav måste Ni behandla PROGRAMVARAN på samma sätt som annat upphovsrättsligt skyddat material. Ni har dock rätt att antingen (a) framställa en kopia av PROGRAMVARAN för säkerhetskopiering eller arkivering eller (b) installera PROGRAMVARAN på en enskild dator under förutsättning att Ni behåller originalet endast för säkerhetskopiering eller arkivering. Ni har inte rätt att kopiera det skriftliga material som medföljer Maskinvaruenheten.

4. DUBBLA LAGRINGSMEDIA. Ni kan erhålla PROGRAMVARAN på fler än ett medium. Oavsett typ eller storlek av media som Ni erhåller har Ni endast rätt att använda ett medium lämpligt för Er enskilda dator. Ni har inte rätt att använda eller installera andra media på en annan dator. Ni har inte rätt att låna ut, hyra ut, leasa ut, eller på annat sätt överlåta andra media till en annan användare, annat än som en del av en fullständig överlåtelse (i enlighet med vad som anges ovan) av hela Maskinvaruenheten.

5. EXPORTRESTRIKTIONER. Ni accepterar att PROGRAMVARAN som licensieras i detta Licensavtal gäller under USA:s exportkontrollagar och -förordningar, och eventuella tillägg därtill. Ni bekräftar att Ni inte avser att exportera eller vidareexportera PROGRAMVARAN, direkt eller indirekt, till länder som omfattas av USA:s exportrestriktioner. Ni accepterar vidare att PROGRAMVARAN kan innehålla tekniska uppgifter som omfattas av export- och vidareexportrestriktioner i USA:s lagstiftning.

6. INGA ANDRA GARANTIER. Nedanstående begränsade garanti är den enda garanti som lämnas till Er och den gäller i stället för eventuella andra garantier som lämnas i annan dokumentation eller på någon förpackning. Inga andra garantier avseende PROGRAMVARAN och Hårdvaruprodukten lämnas av någon annan person, inklusive Microsoft och dess leverantörer. Med undantag av vad som följer av tvingande lag och den begränsade garantin, tillhandahålls PROGRAMVARAN och Hårdvaruprodukten av Microsoft och dess leverantörer i BEFINTLIGT SKICK. Microsoft och dess leverantörer friskriver sig från allt ytterligare garantiansvar, såväl uttryckligen som underförstått, avseende PROGRAMVARAN och Hårdvaruprodukten. Denna friskrivning gäller särskilt för garantier avseende PROGRAMVARANS och Hårdvaruproduktens allmänna lämplighet eller lämplighet för ett särskilt ändamål samt frånvaro av intrång i tredje mans rättigheter. Ni står ensam hela risken för användning av och funktionen hos PROGRAMVARAN och Hårdvaruprodukten.

ALLMÄNNA BESTÄMMELSER

Dessa bestämmelser är tillämpliga på detta Licensavtal och nedanstående begränsade garanti och ansvarsbegränsning. 

7. BEGRÄNSNING AV ANSVAR FÖR INDIREKTA SKADOR, FÖLJDSKADOR OCH ANDRA SKADOR. Med undantag av vad som följer av tvingande lag, ansvarar inte Microsoft eller dess leverantörer för några som helst skador (inklusive utebliven vinst, driftavbrott, personskada, integritetsskada, skada orsakad av brist på god tro eller skälig aktsamhet, skada orsakad av vårdslöshet samt ekonomisk skada) med anledning av användning av eller oförmåga att använda PROGRAMVARAN eller Hårdvaruprodukten. Detta gäller även om Microsoft eller någon av dess leverantörer har uppmärksammats på risken för sådana skador. 

8. TILLÄMPLIG LAG. Om Ni förvärvat PROGRAMVARAN och Hårdvaruprodukten i Sverige, är svensk lag tillämplig på detta avtal. Om Ni förvärvat PROGRAMVARAN och Hårdvaruprodukten utanför Sverige kan lokal lag vara tillämplig. 

9. FRÅGOR. Om Ni har några frågor eller om Ni vill kontakta Microsoft av någon anledning, kan Ni kontakta Microsofts dotterbolag i Ert land eller skriva till: Microsoft Sales Information Center/One Microsoft Way/Redmond, WA 98052-6399/USA.

Om Ni förvärvade Microsoft-produkten i Sverige gäller följande villkor för

Er:

BEGRÄNSAD GARANTI OCH ANSVARSBEGRÄNSNING

BEGRÄNSAD GARANTI. Microsoft garanterar från dagen för mottagandet och för en period om 90 dagar därefter vad gäller PROGRAMVARAN och för en period om ett år därefter vad gäller Hårdvaruprodukten, vid normal användning och service, att (a) PROGRAMVARAN i allt väsentligt fungerar i enlighet med tillhörande förpackning och skriftligt material, att (b) Hårdvaruprodukten som medföljer PROGRAMVARAN är fri från material- och tillverkningsfel; och att (c) eventuella supporttjänster som tillhandahålls av Microsoft i allt väsentligt överensstämmer med vad som anges i tillämpligt skriftligt material från Microsoft och att Microsofts supporttekniker kommer att vidta skäliga åtgärder för att lösa eventuella problem.

BEGRÄNSNINGAR AV PÅFÖLJDER SAMT ANSVAR FÖR INDIREKTA SKADOR OCH ANDRA SKADOR. Den enda påföljd Ni kan göra gällande vid brott mot denna begränsade garanti anges nedan. Med undantag av eventuell återbetalning av köpeskillingen som Microsoft väljer att göra, har Ni ingen rätt till ersättning, inklusive ersättning för indirekta skador. Punkt 7 ovan i Licensavtalets allmänna bestämmelser (Begränsning av ansvar för indirekta skador, följdskador och andra skador), gäller även för denna begränsade garanti och utgör en del härav. Denna begränsade garanti medför särskilda rättigheter för Er. Ni kan ha andra rättigheter som varierar från land till land. 

REGISTRERING. Ni behöver inte skicka in registreringskortet för att denna begränsade garanti skall gälla. 

FÖRMÅNSTAGARE. Med undantag av om annat följer av tvingande lag, lämnas denna begränsade garanti endast till Er, den första licenstagaren av PROGRAMVARAN och Hårdvaruprodukten. Ingen garanti lämnas till någon utomstående tredje part (med undantag av om annat följer av tvingande lag), inklusive tredje part som Ni överlåter Licensavtalet till i överensstämmelse med bestämmelserna i Licensavtalet. 

PÅFÖLJDER. Microsofts och dess leverantörers ansvar för PROGRAMVARAN och Hårdvaruprodukten på grund av den begränsade garantin är, efter Microsofts val, begränsad till antingen (a) återbetalning av eventuell köpeskilling eller (b) reparation eller utbyte av den PROGRAMVARA eller Hårdvaruprodukt som inte uppfyller denna begränsade garanti och som returneras till Microsoft tillsammans med en kopia på Ert kvitto. Det kostar Er inget att utnyttja denna påföljd, med undantag av att Ni får stå för Era egna utgifter. Denna begränsade garanti gäller ej om fel eller brist i PROGRAMVARAN eller Hårdvaruprodukten beror på olyckshändelse, eller oriktig användning eller hantering. Utbytt PROGRAMVARA eller Hårdvaruprodukt omfattas av en garantitid motsvarande för den utbytta PROGRAMVARAN eller Hårdvaruprodukten återstående garantiperiod, dock minst trettio (30) dagar. För att utnyttja denna påföljd, skall Ni kontakta Microsofts dotterbolag i Ert land eller skriva till: Microsoft Sales Information Center/One Microsoft Way/Redmond, WA 98052-6399/USA.

ALLMÄNNA BESTÄMMELSER. Samtliga allmänna bestämmelser i Licensavtalet är också tillämpliga på denna begränsade garanti och utgör en del härav genom denna hänvisning. 
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 1.84