EULA_Norway.txt Driver File Contents (msgame.zip)

SLUTTBRUKERLISENS FOR MICROSOFT-PROGRAMVARE

-------------------------------------------------------------------------------------------

VIKTIG - LES DETTE NØYE: Sørg for at De leser nøye gjennom og forstår alle rettighetene og begrensningene som er beskrevet i denne Lisensavtalen for sluttbrukere ("LISENSAVTALEN"). De vil bli bedt om å lese gjennom og enten akseptere eller ikke akseptere vilkårene i LISENSAVTALEN. PROGRAMVAREN vil ikke bli installert på maskinen med mindre eller før De aksepterer vilkårene i denne LISENSAVTALEN.

Når De klikker på "Godta"-knappen, symboliserer dette at De skriver under på at De godtar vilkårene i LISENSAVTALEN.

Som referanse kan De skrive ut teksten i denne LISENSAVTALEN fra denne siden nå, eller vise til utgaven av LISENSAVTALEN som finnes i den elektroniske brukerveiledningen for PROGRAMVAREN. De kan også få tilsendt et eksemplar av LISENSAVTALEN ved å kontakte Microsofts representasjonskontor i Norge eller skrive til: Microsoft Sales Information Center, One Microsoft Way, Redmond, WA  98052-6399, USA.

Lisensavtalen for sluttbrukere ("LISENSAVTALEN") er en rettslig bindende avtale mellom Dem (fysisk eller juridisk person) og Microsoft Corporation for programvaredelen av denne Maskinvareenheten, som omfatter den tilhørende programvaren og som også kan omfatte tilhørende medier og trykt materiale, og "online" eller elektronisk dokumentasjon ("PROGRAMVAREN"). Ved å installere, kopiere eller på annen måte bruke PROGRAMVARE-N, aksepterer De å være bundet av vilkårene i denne LISENS-AVTALEN. Hvis De ikke aksepterer vilkårene i denne LISENSAVTALEN, har De ikke rett til å installere eller bruke PROGRAMVAREN, men kan i stedet returnere PROGRAMVAREN og den tilhørende Microsoft-maskinvareenheten til kjøpestedet og få kjøpesummen refundert.

-------------------------------------------------------------------------------------------

LISENS FOR PROGRAMVAREPRODUKT

PROGRAMVAREN beskyttes av lover og internasjonale konvensjoner om immaterielle rettigheter samt andre lover og avtaler om opphavsrett, herunder lov av 12. mai 1961 nr. 2 om opphavsrett til åndsverk m.v. Det gis lisens på PROGRAMVAREN; den selges ikke. Obs!  Hvis det er levert en trykt LISENSAVTALE i papirformat med PROGRAMVAREN og den medfølgende Microsoft-Maskinvareenheten, erstatter vilkårene i denne avtalen eventuelle elektroniske LISENSAVTALER i PROGRAMVAREN.

1. TILDELING AV LISENS  Denne LISENSAVTALEN gir Dem følgende rettigheter:

* Programvare  De kan installere og bruke ett eksemplar av PROGRAM-VAREN på en enkelt datamaskin som den vedlagte Maskinvareenheten er tilknyttet.

* Lagring og nettverksbruk  De kan i tillegg lagre eller installere en kopi av PROGRAMVAREN på en lagringsenhet som for eksempel en nettverksserver, bare til installasjon eller kjøring av PROGRAMVAREN på de andre datamaskinene gjennom et internt nettverk. De må imidlertid anskaffe og tildele én lisens for hver enkelt datamaskin som PROGRAM-VAREN installeres eller kjøres på fra lagringsenheten, og hver slik data-maskin må bruke den vedlagte Maskinvareenheten i forbindelse med PROGRAMVAREN. Lisensen for PROGRAMVAREN kan ikke deles eller benyttes samtidig på forskjellige datamaskiner.

* Flere Maskinvareenheter  Hvis De har anskaffet en pakke med flere Maskinvareenheter, kan De lage én (1) kopi av PROGRAMVAREN for hver Maskinvareenhet De kjøpte i pakken, og De kan bruke hver slik kopi som beskrevet ovenfor.

 2. BESKRIVELSE AV ANDRE RETTIGHETER OG BEGRENSNINGER
 
* Begrensning av retten til "reverse engineering", dekompilering og demontering  De har ikke rett til å ta ifra hverandre programkoden ("reverse engineering") eller dekompilere eller demontere PROGRAMVAREN, med mindre og bare i den grad slik aktivitet er uttrykkelig tillatt ved lov uten hensyn til denne begrensning.

* Atskillelse av komponenter  Det gis lisens på PROGRAMVAREN som ett enkelt produkt. Komponentdelene skal ikke atskilles og brukes på mer enn én datamaskin.

* Utleie  De har ikke rett til å leie ut eller lease PROGRAMVAREN.

* Overføring av programvare  De har rett til permanent å overføre alle Deres rettigheter i henhold til denne LISENSAVTALEN under forutsetning av at De ikke beholder noen kopier selv, at De overfører alle deler av PROGRAM-VARE-PRODUKTET (inkludert alle komponenter, medier og trykt materiale, eventuelle oppgraderinger, denne LISENSAVTALEN og, hvis det er aktuelt, Ekthetsgarantien), og at mottaker aksepterer vilkårene i denne LISENS-AVTALEN. Hvis PROGRAMVAREPRODUKTET er en oppgradering, skal en eventuell overføring omfatte alle tidligere versjoner av PROGRAMVAREPRODUKTET.

* Ikke for videresalg  Hvis PROGRAMVAREN er merket "Ikke for videresalg" eller "IFV" (eller "Not For Resale"/"NFR"), har De ikke rett til å videreselge PROGRAM-VAREN eller overføre rettighetene til denne mot vederlag. Dette gjelder uten hensyn til hva som ellers måtte fremgå av denne LISENSAVTALEN.

* Heving  Uten at dette får betydning for andre rettigheter, kan Microsoft heve denne LISENSAVTALEN hvis De unnlater å oppfylle alle vilkår og betingelser i LISENSAVTALEN. I så fall plikter De å tilintetgjøre alle kopier av PROGRAMVAREPRODUKTET i alle dets deler.

* Kundestøtte  Microsoft kan gi Dem støttetjenester relatert til PROGRAM-VARE--PRODUKTET ("Kundestøtte"). Bruken av denne støtten er underlagt Microsofts regler og retningslinjer som er beskrevet i brukerhånd-boken, den elektroniske dokumentasjonen og/eller annet materiale levert av Microsoft. Enhver tilleggsprogramvarekode som De får oppgitt som en del av kundestøtten, skal regnes som en del av PROGRAMVAREPRODUKTET, og skal være underlagt vilkårene og betingelsene i denne LISENSAVTALEN. Når det gjelder tekniske opplysninger som De gir Microsoft i forbindelse med kundestøtten, har Microsoft rett til å bruke slike opplysninger i forretnings-øyemed, herunder for kundestøtte og utvikling. Microsoft vil ikke bruke slike tekniske opplysninger på en slik måte at De kan identifiseres.

3. COPYRIGHT  Alle rettigheter og opphavsrett til PROGRAMVAREN (herunder, men ikke begrenset til, alle fotografiske og andre billedlige uttrykk, animasjon, video, audio, musikk, tekst og småprogrammer som inngår i PROGRAMVAREN), tilhørende trykt materiale og alle kopier av PROGRAMVAREN eies av Microsoft eller dets leverandører. PROGRAMVAREN beskyttes av lover og internasjonale konvensjoner om immaterielle rettigheter samt andre lover og avtaler om opphavsrett, herunder lov av 12. mai 1961 nr. 2 om opphavsrett til åndsverk m.v. De må derfor behandle PROGRAMVAREN på samme måte som ethvert annet opphavsrettslig beskyttet verk, med det unntak at De har rett til enten (a) å lage én kopi av PROGRAMVAREN utelukkende for sikkerhetskopi- eller arkiveringsformål, eller (b) å installere PROGRAMVAREN på én enkelt datamaskin under forutsetning av at De beholder originalkopien utelukkende for sikkerhets- eller arkiveringsformål. De har ikke rett til å kopiere det trykte materialet som følger med Maskinvareenheten.

4. FLERMEDIEPROGRAMVARE  Det kan hende at De mottar PROGRAMVARE-PRODUKTET på mer enn ett medium. Uansett hvilke medier De mottar, har De bare rett til å bruke det mediet som passer for denne ene datamaskinen. De har ikke rett til å bruke eller installere andre medier på andre datamaskiner. De har ikke rett til å låne bort, leie ut, lease eller på annen måte overføre andre medier til en annen bruker, unntatt når dette skjer som et ledd i en permanent overføring (som angitt ovenfor) av hele Maskinvareenheten.

5. EKSPORTRESTRIKSJONER  De aksepterer at PROGRAMVAREN som det her er gitt lisens på, er underlagt lover og bestemmelser om eksportkontroll i USA. De bekrefter at De ikke vil eksportere eller videreeksportere PROGRAMVAREN, direkte eller indirekte, til noe land som omfattes av eksportrestriksjoner fastsatt av USA. De aksepterer videre at PROGRAMVAREN kan inneholde tekniske data som omfattes av restriksjoner på eksport og videreeksport i henhold til amerikansk lov.

6. ANSVARSFRASKRIVELSE  Nedenstående Avtale om begrensede rettigheter beskriver uttømmende Deres rettigheter. Nedenstående gjelder i stedet for eventuelle andre garantier som måtte fremgå av øvrig dokumentasjon eller pakker. Det er ikke utarbeidet andre garantier for PROGRAMVAREN eller Maskinvareenheten av noen person, herunder, men ikke begrenset til, Microsoft og dets leverandører. Med unntak for Avtale om begrensede rettigheter, og så langt det er tillatt etter gjeldende lovgivning, leverer Microsoft og dets leverandører PROGRAMVAREN og Maskinvareenheten som de er ("AS IS") med eventuelle mangler, og fraskriver seg alt annet ansvar, uansett om dette er uttrykkelig, stilltiende eller lovbestemt, herunder, men ikke begrenset til, eventuelle stilltiende garantier om salgbarhet eller anvendelighet for særskilte formål. Ansvarsfraskrivelsen omfatter også eventuell krenkelse av tredje parts rettigheter. De bærer selv det fulle ansvar i forbindelse med bruken av PROGRAMVAREN og Maskinvareenheten, og produktenes yteevne. 

GENERELLE BESTEMMELSER

Disse bestemmelser gjelder for LISENSAVTALEN og den nedenstående Avtale om begrensede rettigheter og ansvarsbegrensning. 

7. UNNTAK FOR TILFELDIGE SKADER/TAP, FØLGESKADE OG VISSE ANDRE SKADER  Så langt det er tillatt etter gjeldende lovgivning, skal Microsoft og dets leverandører ikke i noe tilfelle være ansvarlig for noen form for særlig, tilfeldig skade/tap eller følgeskade (herunder, men ikke begrenset til, produktansvar, tap av fortjeneste, driftsavbrudd, personskade, brudd på konfidensialitetsplikt eller manglende evne til å oppfylle annen forpliktelse, herunder forpliktelse til å opptre aktsomt og i god tro, for uaktsomhet og for noen annen form for økonomisk eller ikke-økonomisk skade/tap) som oppstår som følge av eller på noen måte i forbindelse med bruken eller manglende evne til å bruke PROGRAMVAREN eller Maskinvareenheten. Dette gjelder selv om Microsoft eller noen leverandør er gjort kjent med muligheten for slike tap eller skader. 

8. ANVENDELIG LOV  

* Hvis De anskaffet PROGRAMVAREN og Maskinvareenheten i Norge, gjelder norsk rett for denne Avtalen, og begge parter godtar Oslo byrett som verneting. 

* FORBRUKERKJØP - Denne Avtalen gjelder med de begrensninger som følger av kjøpslovens ufravikelige bestemmelser om forbrukerkjøp, jf. lov av 13. mai 1988 nr. 27 om kjøp § 4.

* Hvis De anskaffet PROGRAMVAREN og Maskinvareenheten utenfor Norge, kan lokal lovgivning komme til anvendelse.

9. SPØRSMÅL  Hvis De har spørsmål eller ønsker å ta kontakt med Microsoft av andre årsaker, vennligst ta kontakt med Microsofts representant i ditt land eller skriv til: Microsoft Sales Information Center, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA.



Hvis De anskaffet Microsoft-produktet i Norge, gjelder følgende Begrensede garanti for Dem:

AVTALE OM BEGRENSEDE RETTIGHETER OG ANSVARSBEGRENSNING

BEGRENSEDE RETTIGHETER  innebærer at PROGRAMVAREN for en periode på 90 dager fra dato for mottagelsen, og at Maskinvareenheten for en periode på ett år fra dato for mottagelsen, ved normal bruk og vedlikehold (a) i det vesentlige vil fungere i overensstemmelse med medfølgende brukerveiledning(er) og dokumentasjon, og (b) Maskinvareenheten som medfølger PROGRAMVAREN ikke har materialmangler eller utførelsesmangler, og (c) Kundestøtte som utføres av Microsoft hovedsakelig er som beskrevet i det relevante skriftlige materiale som er gitt Dem fra Microsoft, og at Microsofts kundestøtteteknikere vil gjøre det som med rimelighet kan forventes for å løse eventuelle problemer.

Det kan også være at en stilltiende garanti gjelder overfor Dem, men denne gjelder bare mangler som oppdages i løpet av den periode Avtale om begrensede rettigheter gjelder for, og bare hvis lovgivningen i Deres stat/jurisdiksjon åpner for slik stilltiende garanti og forbyr ansvarsfraskrivelse for stilltiende garantier. For mangler som oppdages etter henholdsvis 90-dagersperioden og ettårsperioden, gjelder ingen garanti. Fordi enkelte land og jurisdiksjoner ikke tillater tidsbegrenset ansvarsfraskrivelse for stilltiende garantier, kan det være at ovennevnte begrensning ikke gjelder for Dem.

RETTIGHETSBEGRENSNING; INGEN FØLGESKADER ELLER ANDRE SKADER  Deres eneste rettighet ved brudd på denne Avtale om begrensede rettigheter fremgår nedenfor. Med unntak for eventuell refusjon etter Microsofts valg, har De ikke rett til erstatning for noen form for skade, herunder, men ikke begrenset til, følgeskader. Punkt 7, Generelle bestemmelser, i ovennevnte Lisensavtale (Unntak for tilfeldige skader/tap, følgeskader og visse andre skader) gjelder også for denne Avtale om begrensede rettigheter og anses som en del av  denne. Avtalen om begrensede rettigheter gir Dem særlige juridiske rettigheter. De kan ha andre særlige rettigheter som varierer fra en enkelt stat/jurisdiksjon til en annen.

REGISTRERING  De trenger ikke å returnere Registreringskortet for at denne Avtale om begrensede rettigheter skal få anvendelse.

RETTIGHETSHAVER  Så langt det er tillatt etter gjeldende lovgivning, gjelder denne Avtale om begrensede rettigheter bare for Dem som den først lisensierte bruker av PROGRAMVAREN og Maskinvareenheten. Ingen tredje part kan gjøre gjeldende rettigheter etter denne Avtale om begrensede rettigheter. Den er ikke ment for og gjelder ikke for noen annen (med mindre annet følger av ufravikelig lovgivning), herunder tredje part som De gyldig overfører LISENSAVTALEN til.

MANGELSBEFØYELSER  Microsofts og dets leverandørers fulle ansvar og ditt eneste krav med hensyn til PROGRAMVAREN og Maskinvareenheten skal, etter Microsofts valg, enten være (a) tilbakebetaling av kjøpesummen (om noen), eller (b) retting eller omlevering av PROGRAMVAREN eller Maskinvareenheten som ikke oppfyller denne Avtale om begrensede rettigheter og som er returnert til Microsoft sammen med en kopi av Deres kjøpskvittering. Deres rettighet etter dette kapittel er vederlagsfri, med unntak for de utgifter De selv måtte pådra Dem. Denne Avtale om begrensede rettigheter er ugyldig hvis mangler ved PROGRAMVAREN eller Maskinvareenheten skyldes uhell, misbruk eller feilaktig anvendelse. For all omlevert PROGRAMVARE eller Maskinvareenhet gjelder Avtale om begrensede rettigheter for den lengste periode av det gjenværende av den opprinnelige avtaleperiode eller 30 dager. For å gjøre Deres krav gjeldende, kan De kontakte Microsofts representasjonskontor i Norge eller: Microsoft Sales Information Center, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA. 

GENERELLE BESTEMMELSER  Alle Generelle bestemmelser i LISENSAVTALEN gjelder også for denne Avtale om begrensede rettigheter, og utgjør en del av denne gjennom denne referanse.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 1.64