EULA_Finland.txt Driver File Contents (msgame.zip)

MICROSOFT-OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS

-------------------------------------------------------------------------------------------

TÄRKEÄÄ - LUE TARKKAAN: Perehdy huolellisesti kaikkiin tässä Microsoft-Käyttöoikeussopimuksessa ("Käyttöoikeussopimus") määritettyihin oikeuksiin ja rajoituksiin. Sinua pyydetään hyväksymään tai hylkäämään Käyttöoikeussopimuksen ehdot. OHJELMISTOTUOTE ei asennu, ellet ole hyväksynyt ehtoja. 

Hyväksymispainikkeen napsauttaminen osoitttaa, että olet hyväksynyt Käyttöoikeussopimuksen ehdot. 

Voit tulostaa tämän Käyttöoikeussopimuksen paperille tai lukea OHJELMISTON online-käyttöoppaaseen sisältyvän Käyttöoikeussopimuksen. Voit myös tilata Käyttöoikeussopimuksen kopion paikallisesta Microsoftin tytäryhtiöstä tai osoitteesta Microsoft Sales Information Center, One Microsoft Way, Redmond, WA  98052-6399.

Tämä on oikeudellisesti sitova Käyttöoikeussopimus ("Käyttöoikeussopimus") asiakkaan (joko fyysisen tai juridisen henkilön) ("Asiakas") ja tämän Laitteiston ohjelmisto-osuuden valmistajan Microsoft Corporationin välillä. Ohjelmisto-osuuteen sisältyy oheinen tietokoneohjelmisto, mahdollinen asianomainen tallennusmateriaali, kirjallinen materiaali sekä mahdollinen elektroninen tai online-dokumentaatio ("OHJELMISTO"). Asentamalla tai kopioimalla OHJELMISTON tai muuten OHJELMISTOA käyttämällä Asiakas sitoutuu tämän Käyttöoikeussopimuksen ehtoihin. Jos Asiakas ei hyväksy tämän sopimuksen ehtoja, OHJELMISTOA ei saa asentaa tai käyttää, vaan se ja oheinen Laitteisto on palautettava hankintapisteeseen, joka maksaa tuotteen hinnan takaisin.

-------------------------------------------------------------------------------------------

OHJELMISTOTUOTTEEN KÄYTTÖOIKEUS

OHJELMISTO on suojattu tekijänoikeuslaeilla ja kansainvälisillä tekijänoikeussopimuksilla sekä muilla immateriaalioikeudellisilla laeilla ja sopimuksilla. OHJELMISTOA ei myydä, vaan siihen myönnetään ainoastaan käyttöoikeus. HUOMAUTUS: OHJELMISTON tai sen mukana toimitettavan Microsoft-laitteen mukana voi seurata Käyttöoikeussopimuksen painettu kappale. Sen ehdot kumoavat OHJELMISTOON sisältyvän online-Käyttöoikeussopimuksen ehdot.

1. KÄYTTÖOIKEUDEN MYÖNTÄMINEN. Tämän Käyttöoikeussopimuksen nojalla Asiakkaalle myönnetään seuraavat oikeudet:

* Ohjelmisto. Asiakas saa asentaa ja käyttää yhtä OHJELMISTON kopiota yhdessä tietokoneessa, johon oheinen Laitteisto on liitetty.

* Tallennus ja verkkokäyttö. OHJELMISTON kopion saa myös asentaa tai tallentaa muistilaitteeseen, esimerkiksi verkkopalvelimeen, Asiakkaan muiden tietokoneiden sisäistä verkkokäyttöä varten. Asiakkaan tulee kuitenkin hankkia OHJELMISTON käyttöoikeus jokaiselle tietokoneelle, jolla OHJELMISTOA tullaan käyttämään tai jolle OHJELMISTO tallennetaan; kussakin tällaisessa tietokoneessa on käytettävä oheista Laitteistoa OHJELMISTON yhteydessä. OHJELMISTON käyttöoikeutta ei saa jakaa eikä samanaikaisesti käyttää useissa tietokoneissa.

* Useita Laitteistoja sisältävä pakkaus. Jos Asiakas on hankkinut useita Laitteistoja sisältävän pakkauksen, Asiakkaalla on oikeus tehdä yksi (1) kopio OHJELMISTOSTA kutakin pakkaukseen sisältyvää Laitteistoa kohti ja käyttää niitä edellä mainitulla tavalla.

2. MUUT OIKEUDET JA RAJOITUKSET.

* Valmistustavan selvittämisen rajoitukset, purkaminen ja hajottaminen. OHJELMISTON valmistustapaa ei saa perusteellisesti tutkia eikä OHJELMISTOA saa purkaa tai hajottaa, paitsi tästä rajoituksesta huolimatta sovellettavan lain nimenomaisesti sallimassa määrin.

* Osien erottaminen. OHJELMISTON käyttöoikeus myönnetään yhdelle tuotteelle. Sen osia ei saa erottaa useammassa kuin yhdessä tietokoneessa käytettäväksi. 

* Vuokraus. OHJELMISTOA ei saa vuokrata. 

* Ohjelmiston siirto. Asiakas saa pysyvästi siirtää tähän Käyttöoikeussopimukseen sisältyvät oikeutensa edellyttäen, että hän siirtää koko OHJELMISTON kaikkine kopioineen oheisen Laitteiston yhteydessä (mukaan lukien kaikki osat, kaikki tallennusmateriaali ja kirjallinen materiaali, kaikki päivitetyt versiot, tämä Käyttöoikeussopimus ja mahdollinen aitoustodistus) sekä edellyttäen, että vastaanottaja hyväksyy tämän Käyttöoikeussopimuksen ehdot. Jos OHJELMISTO-osuus on päivitetty versio, siirron tulee sisältää kaikki OHJELMISTON aikaisemmat versiot.

* Ei jälleenmyytävä ohjelmisto. Jos OHJELMISTOSSA on merkintä "Ei jälleenmyyntiin", "Not for Resale" tai "NFR", asiakas ei saa jälleenmyydä tai vaihtaa OHJELMISTOA huolimatta muista tämän Käyttöoikeussopimuksen ehdoista.

* Lakkautus. Jos Asiakas ei noudata tämän Käyttöoikeussopimuksen ehtoja ja määräyksiä, Microsoft voi lakkauttaa tämän Käyttöoikeussopimuksen muita oikeuksia loukkaamatta. Kyseisessä tapauksessa Asiakkaan tulee hävittää OHJELMISTON kaikki kopiot ja komponentit.

* Tukipalvelut. Microsoft saattaa tarjota OHJELMISTOON liittyviä tukipalveluja ("Tukipalvelut"). Tukipalveluihin liittyvät toimintatavat ja käytännöt on kuvattu käyttöoppaassa, online-dokumentaatiossa ja/tai muussa Microsoftin toimittamassa materiaalissa. Tukipalvelun yhteydessä toimitettu täydentävä ohjelmakoodi katsotaan OHJELMISTON osaksi, joten se on tämän Käyttöoikeussopimuksen ehtojen alainen. Microsoft voi hyödyntää asiakkaan tukipalveluja varten antamia teknisiä tietoja liiketoiminnassaan, esimerkiksi tuotetuessa ja tuotekehityksessä. Asiakkaan antamia tietoja ei kuitenkaan käytetä tavalla, jonka perusteella asiakas on tunnistettavissa.

3. TEKIJÄNOIKEUS. Kaikki omistus- ja tekijänoikeudet (mukaan lukien rajoituksetta kaikki OHJELMISTOON sisältyvät kuvat, valokuvat, animaatiot, videot, äänimateriaali, musiikki, teksti ja sovellukset), mukana toimitettu kirjallinen materiaali ja OHJELMISTON kopiot ovat Microsoftin tai sen toimittajien omaisuutta. OHJELMISTO on suojattu tekijänoikeuslaeilla ja kansainvälisillä sopimusmääräyksillä. Tämän johdosta OHJELMISTOA tulee kohdella samoin kuin mitä tahansa tekijänoikeudella suojattua materiaalia, paitsi että Asiakas saa (a) tehdä OHJELMISTOSTA yhden kopion yksinomaan arkistointi- ja varmuuskopiointitarkoituksiin tai (b) asentaa OHJELMISTON yhteen tietokoneeseen edellyttäen, että alkuperäinen versio säilytetään arkistointia ja varmuuskopiointia varten. Laitteiston mukana toimitettua kirjallista materiaalia ei saa kopioida.

4. KAHDEN TIETOVÄLINEEN OHJELMISTOT. OHJELMISTO saatetaan toimittaa kahdella tietovälineellä. Riippumatta vastaanotetun tietovälineen koosta tai tyypistä Asiakas saa käyttää ainoastaan yhtä tietokoneeseensa soveltuvaa välinettä. Toista tietovälinettä ei saa käyttää eikä asentaa toiseen tietokoneeseen. Toista tietovälinettä ei myöskään saa lainata, vuokrata tai muuten siirtää toiselle käyttäjälle muuten kuin osana koko Laitteiston pysyvää siirtoa (sen mukaisesti mitä edellä mainitaan).

5. VIENTIRAJOITUKSET. Asiakas hyväksyy sen, että tässä sopimuksessa käsitelty OHJELMISTO kuuluu Yhdysvaltojen vientirajoituslakien ja -määräysten sekä niiden muutosten piiriin. Asiakas erityisesti hyväksyy sen, että hän ei saa viedä tai edelleen viedä OHJELMISTOA, ei suoraan eikä epäsuorasti, mihinkään maahan, joka kuuluu Yhdysvaltojen vientirajoitusten piiriin. Asiakas edelleen hyväksyy sen, että OHJELMISTO saattaa sisältää Yhdysvaltojen lain vienti- ja edelleenvientirajoitusten tarkoittamia teknisiä tietoja.

6. MUIDEN TAKUIDEN POISSULKEMINEN. Alla ilmenevä Rajoitettu takuu  on ainoa Teille nimenomaisesti myönnetty takuu, jota sovelletaan mahdollisten muiden jossakin asiakirjassa tai pakkauksessa  mainittujen nimenomaisten takuiden sijasta. Microsoft ja sen toimittajat taikka muut osapuolet eivät anna mitään muita takuita  OHJELMISTOLLE tai Laitteistolle. Rajoitettua takuuta lukuun ottamatta ja siinä määrin kuin Suomen laki sen sallii, Microsoft ja sen toimittajat toimittavat OHJELMISTON ja Laitteiston SELLAISENA KUIN NE OVAT mahdollisine vikoineen, ja kiistävät täten kaikki muut nimenomaisesti tai epäsuorasti ilmaistut taikka lakiin perustuvat takuut, koskien rajoituksetta mm. oletettua takuuta OHJELMISTOTUOTTEEN tai Laitteiston sopivuudesta kaupankäynnin kohteeksi, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen sekä viruksettomuudesta. Takuuta ei myöskään myönnetä koskien OHJELMISTOTUOTTEEN tai Laitteiston omistusoikeutta, valtuuksia niiden käyttämiseen taikka kolmansien oikeuksien loukkaamattomuutta.

YLEISET MÄÄRÄYKSET

Näitä määräyksiä sovelletaan Käyttöoikeussopimukseen sekä alla oleviin ehtoihin Rajoitetusta takuusta ja Vastuun rajoituksesta.

7. SATUNNAISTEN, VÄLILLISTEN JA TIETTYJEN MUIDEN VAHINKOJEN POISSULKEMINEN. Siinä määrin kuin Suomen laki sen sallii, Microsoft tai sen toimittajat eivät ole missään tapauksessa vastuussa minkäänlaisista yllättävistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista (mukaan lukien rajoituksetta vahingonkorvaukset liikevoiton menettämisestä, liiketoiminnan keskeytymisestä, henkilövahingoista, yksityisyyden menetyksestä, vilpittömän mielen, huolellisuusvelvollisuuden tai muun velvollisuuden täyttämättä jäämisestä sekä mistä tahansa muusta rahallisesta tai muusta vahingosta), jotka aiheutuvat OHJELMISTOTUOTTEEN tai Laitteiston käytöstä tai jotka jollain lailla liittyvät niiden käyttöön tai aiheutuvat kyvyttömyydestä käyttää niitä, vaikka Microsoftille tai sen toimittajalle olisi ilmoitettu vahinkojen mahdollisuudesta.

8. SOVELLETTAVA LAKI. Jos OHJELMISTOTUOTE ja Laitteisto on hankittu Suomesta, tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Jos OHJELMISTOTUOTE ja Laitteisto on hankittu muualta kuin Suomesta, tähän sopimukseen saatetaan soveltaa paikallista lakia.

9. KYSYMYKSET. Jos Teillä on kysyttävää tai haluatte muusta syystä ottaa yhteyttä Microsoftiin, kääntykää Microsoftin paikallisen tytäryhtiön puoleen tai kirjoittakaa osoitteeseen Microsoft Sales Information Center, One Microsoft Way, Redmond, WA USA 98052-6399.

Jos Microsoft-tuote on hankittu Suomesta, tämä Rajoitettu takuu on voimassa.

RAJOITETTU TAKUU JA VASTUUN RAJOITUS

RAJOITETTU TAKUU. Microsoft takaa, että 90 päivän ajan OHJELMISTOTUOTTEEN vastaanottopäivästä ja vuoden ajan Laitteiston vastaanottopäivästä tuotteita tavanomaisella tavalla käytettäessä (a) OHJELMISTOTUOTE toimii olennaisilta osin pakkauksessa ja asiakirja-aineistossa esitetyllä tavalla ja että (b) OHJELMISTOTUOTTEEN mukana toimitetussa Laitteistossa ei ole olennaisia materiaali- tai valmistusvirheitä ja että (c) Microsoftin tukipalvelut ovat olennaisilta osiltaan Microsoftin Teille toimittamien sovellettavien oppaiden mukaisia ja Microsoftin tukihenkilöt pyrkivät ratkaisemaan ongelmat siinä määrin kuin on kohtuullisin kustannuksin mahdollista.

Asiakas saa hyväkseen myös oletetun takuun, mutta vain tämän Rajoitetun takuun voimassaoloaikana havaittujen vikojen osalta ja vain siinä tapauksessa, että oletettu takuu perustuu Suomen pakottavaan lainsäädäntöön, jossa kielletään oletetun takuun poissulkeminen. Sellaisille vioille, jotka havaitaan edellä mainittujen 90 päivän ja vuoden mittaisten Rajoitetun takuun voimassaoloaikojen päätyttyä, ei myönnetä minkäänlaista takuuta.

KORVAUSTEN RAJOITUS; EI KORVAUSTA VÄLILLISISTÄ TAI MUISTA VAHINGOISTA. Asiakkaan oikeus korvaukseen Rajoitetun takuun rikkomistapauksissa on seuraava. Microsoftin valitseman korvaustavan lisäksi Teillä ei ole oikeutta saada vahingonkorvausta esimerkiksi välillisistä vahingoista. Edellä olevan Käyttöoikeussopimuksen jakson Yleiset määräykset kohtaa 7 (Satunnaisten, välillisten ja tiettyjen muiden vahinkojen poissulkeminen) sovelletaan myös tähän Rajoitettuun takuuseen, ja kohdan määräykset sisältyvät Rajoitettuun takuuseen. Tämä Rajoitettu takuu antaa Teille tiettyjä oikeuksia. Teillä saattaa olla myös Suomen laista johtuvia oikeuksia.

REKISTERÖINTI. Rajoitetun takuun voimaan tulemiseksi Teidän ei tarvitse palauttaa Microsoftille takuun rekisteröintikorttia.

EDUNSAAJAT. Siinä määrin kuin Suomen laki sen sallii, tämä Rajoitettu takuu on myönnetty ainoastaan Teille, joka olette OHJELMISTOTUOTTEEN ja Laitteiston käyttöoikeuden ensimmäinen haltija, eikä Rajoitetun takuun osalta voi olla kolmansia edunsaajia. Rajoitettua takuuta ei ole tarkoitettu muille eikä sitä sovelleta muihin (ellei laissa toisin edellytetä), mukaan lukien se, jolle mahdollisesti luovutatte tuotteen Käyttöoikeussopimuksen ehtojen mukaisesti.

AINOA KORVAUS. Microsoftin ja sen toimittajien koko vastuu ja asiakkaan kaikki OHJELMISTOTUOTTEESEEN ja Laitteistoon liittyvät oikeudet rajoittuvat, Microsoftin valinnan mukaan, joko (a) (mahdollisesti) maksetun kauppahinnan palauttamiseen tai (b) sellaisen OHJELMISTOTUOTTEEN tai Laitteiston korjauttamiseen tai uusimiseen, joka ei vastaa Microsoftin Rajoitettua takuuta ja joka palautetaan Microsoftille ostokuittijäljennöksen kanssa. Asiakkaalle ei aiheudu kustannuksia tämän oikeuden käyttämisestä lukuun ottamatta itse aiheutettuja kustannuksia. Tämä Rajoitettu takuu on mitätön, jos OHJELMISTOTUOTTEEN tai Laitteiston vika on aiheutunut onnettomuudesta, väärinkäytöstä tai asennusvirheestä. Jokainen korvauksena toimitettu OHJELMISTOTUOTE tai Laitteisto kuuluu takuun piiriin jäljelle jäävän alkuperäisen takuuajan tai kolmenkymmenen (30) päivän ajan sen mukaan, kumpi ajanjakso on pitempi. Edellä mainitun oikeuden käyttämiseksi ottakaa yhteys oman maanne Microsoft-tytäryhtiöön tai kirjoittakaa osoitteeseen Microsoft Sales Information Center, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399.

YLEISIÄ MÄÄRÄYKSIÄ. Kaikkia Käyttöoikeussopimuksen yleisiä määräyksiä sovelletaan tähän Rajoitettuun takuuseen ja kyseiset määräykset ovat osa tätä takuuta.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 0.67