license.txt Driver File Contents (LP875INF.zip)

INTEL SZOFTVER-LICENCSZERZÕDÉS (OEM / IHV / ISV, disztribúciós és egyedi felhasználós)

FONTOS - A SZOFTVER LEMÁSOLÁSA, TELEPÍTÉSE VAGY HASZNÁLATA ELÕTT OLVASSA EL. 
Ne használja és ne töltse be a számítógépbe a szoftvert és az esetlegesen ahhoz kapcsolódó anyagokat (összefoglaló néven: a "Szoftver") mindaddig, amíg figyelmesen el nem olvasta az alábbi feltételeket és kikötéseket. A szoftver betöltésével vagy használatával Ön elfogadja a jelen Szerzõdés feltételeit. Ha nem kívánja elfogadni e feltételeket, ne telepítse és ne használja a Szoftvert.

Emellett tartsa szem elõtt a következõket:
* Ha Ön eredetiberendezés-gyártó (OEM), független hardvergyártó (IHV) vagy független szoftvergyártó (ISV), a LICENCSZERZÕDÉS teljes egésze vonatkozik Önre. 
* Ha Ön végfelhasználó, akkor csak az A. melléklet, az INTEL SZOFTVER-LICENCSZERZÕDÉS vonatkozik Önre.

Az OEM-ek, IHV-k és ISV-k részére:

HASZNÁLATI ENGEDÉLY. A Szoftver használata csak az Intel komponenstermékeivel együtt engedélyezett. A Szoftvernek nem az Intel által gyártott komponenstermékkel együtt történõ használata jelen Szerzõdés keretében nem engedélyezett. A jelen Szerzõdésben foglalt feltételekkel az Intel nem kizárólagos, nem átruházható, az egész világra kiterjedõ, teljes egészében tehermentes, az Intel szerzõi jogi védelme alá esõ használati engedélyt biztosít a következõkre:
     a.) a Szoftver belsõ használata, módosítása és másolása saját fejlesztési és karbantartási célokra; valamint
     b.) a Szoftver módosítása, másolása és forgalmazása - a Szoftverbõl származtatott termékeket is ideértve - az Ön végfelhasználói számára, de csakis a jelen licencszerzõdés hatálya alatt, és legalább annyira korlátozó jellegû feltételekkel, mint amilyeneket az Intel végleges, egyedi felhasználóknak szánt licencszerzõdése tartalmaz, mely jelen anyag A. mellékletét képezi; valamint
      c.) a Szoftver esetleges kísérõ végfelhasználói dokumentációjának módosítása, másolása és forgalmazása, de csakis a Szoftverrel összefüggésben.

Ha Ön a Szoftvert tartalmazó számítógépes rendszernek vagy szoftverprogramnak nem a végsõ gyártója vagy elõállítója, akkor a Szoftver egy példányát annak származtatott termékeivel (és kapcsolódó végfelhasználói dokumentációjával) együtt átadhatja az átvevõ félnek a jelen Szerzõdés feltételeinek megfelelõ felhasználás céljára, amennyiben az átvevõ fél maradéktalanul kötelezi magát a Szerzõdés feltételeinek betartására.  A Szoftvert harmadik feleknek semmilyen más módon nem engedheti át, nem licencelheti tovább, nem adhatja bérbe, illetve semmilyen más módon nem ruházhatja át vagy fedheti fel. Ön a Szoftvert nem dekompilálhatja, nem diszasszemblálhatja, illetve semmilyen más módon nem fejtheti vissza.

A jelen Szerzõdésben biztosított engedélyeken és jogokon kívül Önt semmilyen más engedély vagy jog nem illeti meg sem közvetlenül, sem közvetve, sem késztetés hatására, sem kereseti igény megtiltása által, sem másként. Az Intel jogosult saját maga vagy független vizsgáló által megvizsgálni az Ön vonatkozó nyilvántartásait annak ellenõrzése érdekében, hogy Ön valóban betartja-e jelen Szerzõdés feltételeit.

TITOKTARTÁSI KÖTELEZETTSÉG. Amennyiben külsõ szaktanácsadót vagy alvállalkozót ("Alvállalkozó") szeretne felkérni az Ön számára történõ olyan munkavégzésre, amelyhez szükséges a szoftverhez való hozzáférés vagy annak használata, Önnek írásos titoktartási nyilatkozatot kell beszereznie az Alvállalkozótól, amely a Szoftverhez való hozzáférés vagy annak használata tekintetében legalább a jelen Szerzõdésben foglaltaknak megfelelõ szigorúságú korlátozásokat és kötelezettségeket ír elõ, és amely kizár minden forgalmazási és egyéb célú felhasználási jogot.
Emellett Ön az Intel elõzetes írásos engedélye nélkül nem közölheti a jelen Szerzõdés feltételeit vagy meglétét - illetve nem használhatja az Intel nevét - semmilyen kiadványban, reklámanyagban vagy egyéb közleményben. Ön nem jogosult az Intel semmilyen kereskedelmi védjegyének és logójának használatára.

A SZOFTVER ÉS A SZERZÕI JOGOK TULAJDONJOGA. A Szoftver összes példányának tulajdonjoga az Intel vagy szállítói kezében marad. A Szoftver az Egyesült Államok és más országok törvényei, valamint a nemzetközi egyezmények rendelkezései értelmében szerzõi jogvédelem alá esik. A Szoftverbõl nem távolíthatja el az esetleges szerzõi jogi közleményeket. Az Intel bármikor elõzetes értesítés nélkül jogosult a Szoftver vagy a Szoftver által hivatkozott elemek módosítására, de nem kötelezhetõ a Szoftver támogatására vagy frissítésére.  Kivéve a más úton kifejezetten meghatározott eseteket, az Intel nem nyújt semmilyen olyan kifejezett vagy beleértett jogot, amely az Intel szabadalmi, szerzõi, kereskedelmi védjegyekkel kapcsolatos vagy más, a szellemi tulajdonra vonatkozó jogai körébe esne. Ön csak akkor ruházhatja át a Szoftvert, ha a kedvezményezett maradéktalanul beleegyezik jelen feltételek teljesítésébe, és ha Ön a Szoftver egyetlen példányát sem õrzi meg.

KORLÁTOZOTT SZAVATOSSÁG AZ ADATHORDOZÓRA. Amennyiben az Intel a Szoftvert fizikai adathordozón adta át, az Intel szavatolja, hogy az adathordozó az Intel általi leszállítástól számított kilencven (90) napig mentes lesz az anyaghibáktól és más fizikai jellegû hibáktól. Ilyen jellegû hiba észlelése esetén küldje vissza az Intelnek az adathordozót, amelyet az belátása szerint kicserél vagy más úton pótol.

A TOVÁBBI GARANCIÁK KIZÁRÁSA. A FENTIEKBEN FOGLALTAKTÓL ELTEKINTVE AZ INTEL A SZOFTVERT "ADOTT ÁLLAPOTÁBAN" BIZTOSÍTJA, MINDENFAJTA KIFEJEZETT VAGY BELEÉRTETT GARANCIÁT KIZÁRVA, IDEÉRTVE TÖBBEK KÖZÖTT A FORGALOMBA HOZHATÓSÁGRA, A JOGSÉRTÉS-MENTESSÉGRE VAGY AZ ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA VONATKOZÓ GARANCIÁT. Az Intel nem nyújt garanciát és nem vállal felelõsséget a Szoftverben található semmilyen információ, szöveg, ábra, hivatkozás és egyéb elem helyessége vagy teljessége tekintetében.

FELELÕSSÉGKORLÁTOZÁS. AZ INTEL ÉS SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM FELELNEK SEMMILYEN OLYAN KÁRÉRT (KORLÁTOZÁS NÉLKÜL IDEÉRTVE AZ ELMARADT HASZON, AZ ÜZLETI TEVÉKENYSÉG FENNAKADÁSA ÉS AZ ADATVESZTÉS ESETEIT), AMELY A SZOFTVER HASZNÁLATÁBÓL VAGY HASZNÁLATÁNAK AKADÁLYOZTATÁSÁBÓL ERED, MÉG AKKOR SEM, HA EZEN KÁROK LEHETÕSÉGÉRÕL AZ INTELT ELÕZETESEN TÁJÉKOZTATTÁK. MIVEL EGYES ORSZÁGOK TÖRVÉNYKEZÉSE NEM ENGEDI MEG A BELEÉRTETT GARANCIÁK, ILLETVE A KÖVETKEZMÉNYES VAGY ESETI KÁROKÉRT VALÓ FELELÕSSÉG KIZÁRÁSÁT VAGY KORLÁTOZÁSÁT, ELÕFORDULHAT, HOGY A FENTI KORLÁTOZÁS ÖNRE NEM VONATKOZIK. ÖNT AZ EGYES ORSZÁGOK TÖRVÉNYKEZÉSÉTÕL FÜGGÕEN EGYÉB JOGOK IS MEGILLETHETIK. 

A SZERZÕDÉS MEGSZÜNTETÉSE. Az Intel bármikor felmondhatja jelen Szerzõdést, ha Ön a benne foglaltakat megszegi. A Szerzõdés megszûntekor Ön köteles a Szoftvert megsemmisíteni, vagy annak összes példányát az Intelhez visszajuttatni.
 
VONATKOZÓ JOGSZABÁLYOK. A jelen Szerzõdésbõl eredõ kárigényekre California állam törvényei érvényesek, kivéve azoknak a jogütközésre és az áruforgalmi szerzõdésekrõl szóló ENSZ-egyezményre vonatkozó elveit. Ön nem exportálhatja a Szoftvert a hatályos exporttörvényeket és -elõírásokat megszegõ módon. Az Intelt semmilyen más megállapodás nem kötelezi, kivéve az írásba foglalt és az Intel hivatalos képviselõje által aláírt megállapodásokat.

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK KORMÁNYÁNAK KORLÁTOZOTT JOGAI. A Szoftver biztosítása "KORLÁTOZOTT JOGI FELTÉTELEK" hatálya alá esik. A terméknek az USA kormánya általi használatára, sokszorosítására vagy nyilvánosságra hozatalára a FAR52.227-14 és DFARS 252.227-7013 jogszabályokban vagy azok utódaiban szereplõ, illetve az ezekbõl fakadó korlátozások vonatkoznak. A Szoftvernek az USA kormánya általi használata az Intel vonatkozó szellemi jogainak elismerését jelenti. Ezen vonatkozásban a Vállalkozó vagy Gyártó az Intel Corporation, 2200 Mission College Blvd., Santa Clara, CA 95052 (USA).


"A" MELLÉKLET
INTEL SZOFTVER-LICENCSZERZÕDÉS (egyedi végfelhasználó)

FONTOS - A SZOFTVER LEMÁSOLÁSA, TELEPÍTÉSE VAGY HASZNÁLATA ELÕTT OLVASSA EL. 
Ne használja és ne töltse be a számítógépbe a szoftvert és az esetlegesen ahhoz kapcsolódó anyagokat (összefoglaló néven: a "Szoftver") mindaddig, amíg figyelmesen el nem olvasta az alábbi feltételeket és kikötéseket. A szoftver betöltésével vagy használatával Ön elfogadja a jelen Szerzõdés feltételeit. Ha nem kívánja elfogadni e feltételeket, ne telepítse és ne használja a Szoftvert.

HASZNÁLATI ENGEDÉLY. A Szoftvert egyetlen számítógépre másolhatja fel személyes, nem kereskedelmi célú használatra, és a Szoftverrõl az alábbi feltételek mellett egy biztonsági másolatot készíthet: 
1. A Szoftver használata csak az Intel komponenstermékeivel együtt engedélyezett. A Szoftvernek nem az Intel által gyártott komponenstermékkel együtt történõ használata jelen Szerzõdés keretében nem engedélyezett. 
2. A jelen Szerzõdés rendelkezéseiben foglalt eseteket kivéve Ön a Szoftver egyetlen részét sem másolhatja le, nem módosíthatja, nem adhatja bérbe, nem adhatja el és nem ruházhatja át, és Ön egyúttal abba is beleegyezik, hogy megakadályozza a Szoftver engedély nélküli lemásolását.
3. Ön a Szoftvert nem fejtheti vissza, nem dekompilálhatja, és nem diszasszemblálhatja. 
4. A Szoftvert nem licencelheti tovább, és nem engedheti meg egynél több felhasználó általi egyidejû használatát.
5. A szoftver harmadik félnek tekintett gyártók szoftvereit vagy egyéb tulajdonát tartalmazhatja, amelyek közül egyeseket az esetlegesen mellékelt "license.txt" fájlok - vagy egyéb szövegek vagy fájlok - megjelölhetnek a vonatkozó licencfeltételek feltüntetésével. 

A SZOFTVER ÉS A SZERZÕI JOGOK TULAJDONJOGA. A Szoftver összes példányának tulajdonjoga az Intel vagy szállítói kezében marad. A Szoftver az Egyesült Államok és más országok törvényei, valamint a nemzetközi egyezmények rendelkezései értelmében szerzõi jogvédelem alá esik. A Szoftverbõl nem távolíthatja el az esetleges szerzõi jogi közleményeket. Az Intel bármikor elõzetes értesítés nélkül jogosult a Szoftver vagy a Szoftver által hivatkozott elemek módosítására, de nem kötelezhetõ a Szoftver támogatására vagy frissítésére. Kivéve a más úton kifejezetten meghatározott eseteket, az Intel nem nyújt semmilyen olyan kifejezett vagy beleértett jogot, amely az Intel szabadalmi, szerzõi, kereskedelmi védjegyekkel kapcsolatos vagy más, a szellemi tulajdonra vonatkozó jogai körébe esne. Ön csak akkor ruházhatja át a Szoftvert, ha a kedvezményezett maradéktalanul beleegyezik jelen feltételek teljesítésébe, és ha Ön a Szoftver egyetlen példányát sem õrzi meg.

KORLÁTOZOTT SZAVATOSSÁG AZ ADATHORDOZÓRA. Amennyiben az Intel a Szoftvert fizikai adathordozón adta át, az Intel szavatolja, hogy az adathordozó az Intel általi leszállítástól számított kilencven (90) napig mentes lesz az anyaghibáktól és más fizikai jellegû hibáktól. Ilyen jellegû hiba észlelése esetén küldje vissza az Intelnek az adathordozót, amelyet az belátása szerint kicserél vagy más úton pótol.

A TOVÁBBI GARANCIÁK KIZÁRÁSA. A FENTIEKBEN FOGLALTAKTÓL ELTEKINTVE AZ INTEL A SZOFTVERT "ADOTT ÁLLAPOTÁBAN" BIZTOSÍTJA, MINDENFAJTA KIFEJEZETT VAGY BELEÉRTETT GARANCIÁT KIZÁRVA, IDEÉRTVE TÖBBEK KÖZÖTT A FORGALOMBA HOZHATÓSÁGRA, A JOGSÉRTÉS-MENTESSÉGRE VAGY AZ ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA VONATKOZÓ GARANCIÁT. Az Intel nem nyújt garanciát és nem vállal felelõsséget a Szoftverben található semmilyen információ, szöveg, ábra, hivatkozás és egyéb elem helyessége vagy teljessége tekintetében.

FELELÕSSÉGKORLÁTOZÁS. AZ INTEL ÉS SZÁLLÍTÓI SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM FELELNEK SEMMILYEN OLYAN KÁRÉRT (KORLÁTOZÁS NÉLKÜL IDEÉRTVE AZ ELMARADT HASZON, AZ ÜZLETI TEVÉKENYSÉG FENNAKADÁSA ÉS AZ ADATVESZTÉS ESETEIT), AMELY A SZOFTVER HASZNÁLATÁBÓL VAGY HASZNÁLATÁNAK AKADÁLYOZTATÁSÁBÓL ERED, MÉG AKKOR SEM, HA EZEN KÁROK LEHETÕSÉGÉRÕL AZ INTELT ELÕZETESEN TÁJÉKOZTATTÁK. MIVEL EGYES ORSZÁGOK TÖRVÉNYKEZÉSE NEM ENGEDI MEG A BELEÉRTETT GARANCIÁK, ILLETVE A KÖVETKEZMÉNYES VAGY ESETI KÁROKÉRT VALÓ FELELÕSSÉG KIZÁRÁSÁT VAGY KORLÁTOZÁSÁT, ELÕFORDULHAT, HOGY A FENTI KORLÁTOZÁS ÖNRE NEM VONATKOZIK. ÖNT AZ EGYES ORSZÁGOK TÖRVÉNYKEZÉSÉTÕL FÜGGÕEN EGYÉB JOGOK IS MEGILLETHETIK. 

A SZERZÕDÉS MEGSZÜNTETÉSE. Az Intel bármikor felmondhatja jelen Szerzõdést, ha Ön a benne foglaltakat megszegi. A Szerzõdés megszûntekor Ön köteles a Szoftvert megsemmisíteni, vagy annak összes példányát az Intelhez visszajuttatni.
 
VONATKOZÓ JOGSZABÁLYOK. A jelen Szerzõdésbõl eredõ kárigényekre California állam törvényei érvényesek, kivéve azoknak a jogütközésre és az áruforgalmi szerzõdésekrõl szóló ENSZ-egyezményre vonatkozó elveit. Ön nem exportálhatja a Szoftvert a hatályos exporttörvényeket és -elõírásokat megszegõ módon. Az Intelt semmilyen más megállapodás nem kötelezi, kivéve az írásba foglalt és az Intel hivatalos képviselõje által aláírt megállapodásokat.

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK KORMÁNYÁNAK KORLÁTOZOTT JOGAI. A Szoftver biztosítása "KORLÁTOZOTT JOGI FELTÉTELEK" hatálya alá esik. A terméknek az USA kormánya általi használatára, sokszorosítására vagy nyilvánosságra hozatalára a FAR52.227-14 és DFARS 252.227-7013 jogszabályokban vagy azok utódaiban szereplõ, illetve az ezekbõl fakadó korlátozások vonatkoznak. A Szoftvernek az USA kormánya általi használata az Intel vonatkozó szellemi jogainak elismerését jelenti. Ezen vonatkozásban a Vállalkozó vagy Gyártó az Intel Corporation, 2200 Mission College Blvd., Santa Clara, CA 95052 (USA).
 
SLAOEMISV1/RBK/01-21-00

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 1.82