OEM5K54P.INF Driver File Contents (ARB1476.zip)

Driver Package File Name: ARB1476.zip
File Size: 2.7 MB

[disks]
    a =. ,"CHIPS 655XX Driver Disk #1"
    1 =. ,"Microsoft Windows 3.1 Disk #1",disk1
    2 =. ,"Microsoft Windows 3.1 Disk #2",disk2

[data]
    Version   = "3.10.040"

[display]
lin4480   = a:vmdgx4.drv,  "* CHIPS 655DGX-PCI 640x480x16",  "100,96,96",   a:chip.2gr, x:vgalogo.lgo, a:chip31.386, a:chip.3gr,, x:vgalogo.rle, W480X4
lin4600   = a:vmdgx4.drv,  "* CHIPS 655DGX-PCI 800x600x16",  "100,96,96",   a:chip.2gr, x:vgalogo.lgo, a:chip31.386, a:chip.3gr,, x:vgalogo.rle, W600X4
lin4768   = a:vmdgx4.drv,  "* CHIPS 655DGX-PCI 1024x768x16", "100,120,120",   a:chip.2gr, x:vgalogo.lgo, a:chip31.386, a:chip.3gr,, x:vgalogo.rle, W768X4
lin8480   = a:vmdgx8.drv,  "* CHIPS 655DGX-PCI 640x480x256", "100,96,96",   a:chip.2gr, x:vgalogo.lgo, a:chip31.386, a:chip.3gr,, x:vgalogo.rle, W480X8
lin8600   = a:vmdgx8.drv,  "* CHIPS 655DGX-PCI 800x600x256", "100,96,96",   a:chip.2gr, x:vgalogo.lgo, a:chip31.386, a:chip.3gr,, x:vgalogo.rle, W600X8


[PortRight]
,,SYSTEM.INI,"display driver","DisplayOrientation=","DisplayOrientation=1"

[PortLeft]
,,SYSTEM.INI,"display driver","DisplayOrientation=","DisplayOrientation=3"


[W480X4]
a:winmem32.dll,0:system,SYSTEM.INI,DISPLAY,"SCREEN-SIZE=","SCREEN-SIZE=640X480"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"COLOR-FORMAT=","COLOR-FORMAT=4"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"MONITOR-TYPE=","MONITOR-TYPE=NI"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"HARDWARE-CURSOR=","HARDWARE-CURSOR=0"
,,SYSTEM.INI,"display driver","DisplayOrientation=","DisplayOrientation=0"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"CursorAnimation=","CursorAnimation=1"

[W600X4]
a:winmem32.dll,0:system,SYSTEM.INI,DISPLAY,"SCREEN-SIZE=","SCREEN-SIZE=800X600"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"COLOR-FORMAT=","COLOR-FORMAT=4"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"MONITOR-TYPE=","MONITOR-TYPE=NI"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"HARDWARE-CURSOR=","HARDWARE-CURSOR=0"
,,SYSTEM.INI,"display driver","DisplayOrientation=","DisplayOrientation=0"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"CursorAnimation=","CursorAnimation=1"

[W768X4]
a:winmem32.dll,0:system,SYSTEM.INI,DISPLAY,"SCREEN-SIZE=","SCREEN-SIZE=1024X768"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"COLOR-FORMAT=","COLOR-FORMAT=4"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"MONITOR-TYPE=","MONITOR-TYPE=NI"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"HARDWARE-CURSOR=","HARDWARE-CURSOR=0"
,,SYSTEM.INI,"display driver","DisplayOrientation=","DisplayOrientation=0"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"CursorAnimation=","CursorAnimation=1"


[W480X8]
a:winmem32.dll,0:system,SYSTEM.INI,DISPLAY,"SCREEN-SIZE=","SCREEN-SIZE=640X480"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"COLOR-FORMAT=","COLOR-FORMAT=8"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"MONITOR-TYPE=","MONITOR-TYPE=NI"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"HARDWARE-CURSOR=","HARDWARE-CURSOR=0"
,,SYSTEM.INI,"display driver","DisplayOrientation=","DisplayOrientation=0"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"CursorAnimation=","CursorAnimation=1"

[W600X8]
a:winmem32.dll,0:system,SYSTEM.INI,DISPLAY,"SCREEN-SIZE=","SCREEN-SIZE=800X600"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"COLOR-FORMAT=","COLOR-FORMAT=8"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"MONITOR-TYPE=","MONITOR-TYPE=NI"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"HARDWARE-CURSOR=","HARDWARE-CURSOR=0"
,,SYSTEM.INI,"display driver","DisplayOrientation=","DisplayOrientation=0"
,,SYSTEM.INI,DISPLAY,"CursorAnimation=","CursorAnimation=1"

server: web2, load: 1.04