NorwayR.txt Driver File Contents (eng.exe)

LISENSAVTALE FOR SLUTTBRUKERE FOR MICROSOFT(R) INTELLIPOINT-PROGRAMVARE TIL MICROSOFT-MUS

VIKTIG - LES DETTE NØYE: FORVISS DEM OM AT DE HAR LEST NØYE GJENNOM OG FORSTÅTT ALLE RETTIGHETENE OG BEGRENSNINGENE I DENNE MICROSOFT-LISENSAVTALEN FOR SLUTTBRUKERE ("LISENSAVTALEN"). DE VIL BLI BEDT OM Å LESE GJENNOM OG ENTEN AKSEPTERE ELLER IKKE AKSEPTERE VILKÅRENE I LISENSAVTALEN. PROGRAMVAREN VIL IKKE BLI INSTALLERT PÅ DERES DATAMASKIN MED MINDRE DE AKSEPTERER VILKÅRENE I DENNE LISENSAVTALEN.

HVIS DE KLIKKER "GODTATT", ER DETTE ET SYMBOL PÅ DERES SIGNATUR, OG DE AKSEPTERER MED DETTE VILKÅRENE I LISENSAVTALEN. OBS! VILKÅRENE I EN LISENSAVTALE I PAPIRFORMAT SOM EVENTUELT FØLGER MED PROGRAMVAREN OG DEN MEDFØLGENDE MICROSOFT-MASKINVAREENHETEN, ERSTATTER VILKÅRENE I ALLE ELEKTRONISKE LISENSAVTALER I PROGRAMVAREN.

FOR FREMTIDIG REFERANSE KAN DE SKRIVE UT TEKSTEN I LISENSAVTALEN ELLER SE EN KOPI AV LISENSAVTALEN SOM FINNES I DELEN MED JURIDISKE OPPLYSNINGER I BRUKERVEILEDNINGEN I DENNE PROGRAMVAREN. DE KAN OGSÅ FÅ EN KOPI AV DENNE LISENSAVTALEN VED Å KONTAKTE MICROSOFTS REPRESENTASJONSKONTOR I NORGE ELLER SKRIVE TIL: MICROSOFT SALES INFORMATION CENTER; ONE MICROSOFT WAY; REDMOND, WA 98052-6399; USA.

DENNE LISENSAVTALEN ER EN JURIDISK BINDENDE AVTALE MELLOM DEM (FYSISK ELLER JURIDISK PERSON) OG MICROSOFT CORPORATION FOR PROGRAMVAREDELEN AV DENNE MASKINVAREENHETEN, SOM OMFATTER DEN TILHØRENDE PROGRAMVAREN OG SOM OGSÅ KAN OMFATTE TILHØRENDE MEDIER OG TRYKT MATERIALE SAMT "ONLINE" ELLER ELEKTRONISK DOKUMENTASJON ("PROGRAMVARE"). DENNE LISENSAVTALEN ER GYLDIG OG GIR DEM LISENSRETTIGHETER BARE HVIS PROGRAMVAREN ER ORIGINAL PROGRAMVARE FRA MICROSOFT. VED Å INSTALLERE, KOPIERE ELLER PÅ ANNEN MÅTE BRUKE PROGRAMVAREN AKSEPTERER DE Å VÆRE BUNDET AV VILKÅRENE I DENNE LISENSAVTALEN. HVIS DE IKKE AKSEPTERER VILKÅRENE I DENNE LISENSAVTALEN, HAR DE IKKE RETT TIL Å INSTALLERE ELLER BRUKE PROGRAMVAREN, MEN KAN I STEDET RETURNERE PROGRAMVAREN OG DEN TILHØRENDE MICROSOFT-MASKINVAREENHETEN TIL KJØPESTEDET OG FÅ KJØPESUMMEN REFUNDERT.

LISENS FOR PROGRAMVAREPRODUKT

PROGRAMVAREN beskyttes av lover og internasjonale konvensjoner om opphavsrettigheter samt andre lover og konvensjoner vedrørende immaterielle rettigheter, herunder lov av 12. mai 1961 nr. 2 om opphavsrett til åndsverk m.v. Det gis lisens på PROGRAMVAREN; den selges ikke.

1. TILDELING AV LISENS Denne LISENSAVTALEN gir Dem følgende rettigheter:

* INSTALLASJON OG BRUK AV PROGRAMVARE Med mindre noe annet er uttrykkelig bestemt i denne LISENSAVTALEN, har De bare rett til å installere, bruke, koble til, kjøre eller på annen måte stå i interaksjon med ("kjøre") én kopi av PROGRAMVAREN på én enkelt datamaskin, arbeidsstasjon, terminal, hånd-PC, personsøker, "smart telefon" eller annen digital elektronisk enhet ("Datamaskin") den tilhørende Maskinvareenheten er koblet til. PROGRAMVAREN må ikke installeres, aktiveres, vises, kjøres, deles eller brukes samtidig på eller fra flere datamaskiner, deriblant arbeidsstasjoner, terminaler eller andre digitale elektroniske enheter.

* LAGRING/NETTVERKSBRUK De har rett til å lagre eller installere en kopi av PROGRAMVAREN på en lagringsenhet, slik som en nettverksserver, som bare brukes til å kjøre PROGRAMVAREN på Deres andre datamaskiner gjennom et internt nettverk. De må imidlertid anskaffe og tildele en lisens for hver enkelt datamaskin som PROGRAMVAREN kjøres på fra lagringsenheten, og hver slik datamaskin må gjøre bruk av den tilhørende Maskinvareenheten sammen med PROGRAMVAREN.

* SIKKERHETSKOPI Etter installasjon av én kopi av PROGRAMVAREN i henhold til denne LISENSAVTALEN, kan De beholde originalmediet PROGRAMVAREN ble levert på, utelukkende for sikkerhetskopi- eller arkiveringsformål. Hvis originalmediet er nødvendig for å bruke PROGRAMVAREN på datamaskinen, har De bare rett til å lage én kopi av PROGRAMVAREN for sikkerhetskopi- og arkiveringsformål. Det er ulovlig å lage uautoriserte kopier av PROGRAMVAREN eller å omgå kopibeskyttelsesteknologien i PROGRAMVAREN.

* SIKKERHETSKOPIERINGSVERKTØY Hvis PROGRAMVAREN omfatter et Microsoft-verktøy for sikkerhetskopiering, har De rett til å bruke verktøyet til å lage én enkelt sikkerhetskopi, og når den ene sikkerhetskopien er laget, blir sikkerhetskopieringsverktøyet satt permanent ut av funksjon. De har ikke rett til å lage andre kopier av PROGRAMVAREN eller det trykte materialet som fulgte med PROGRAMVAREN, med mindre noe annet er uttrykkelig bestemt i denne LISENSAVTALEN.

2. BESKRIVELSE AV ANDRE RETTIGHETER OG BEGRENSNINGER.

* GJENKJENNING AV TALE Hvis PROGRAMVAREN inneholder en komponent for gjenkjenning av tale, er det underforstått at denne funksjonen er en statistisk prosess. Gjenkjenningsfeil er en del av prosessen ved gjenkjenning av tale, og det er Deres ansvar å behandle slike feil og å overvåke gjenkjenningsprosessen og korrigere alle feil. Verken Microsoft eller selskapets leverandører er erstatningsansvarlige i forbindelse med feil i gjenkjenningsprosessen.

* DELING AV PROGRAMMER PROGRAMVAREN kan omfatte Microsoft(r) NetMeeting(r), et produkt som gjør det mulig å dele programmer mellom to eller flere datamaskiner, selv om det aktuelle programmet bare er installert på én av datamaskinene. De har rett til å bruke denne teknologien sammen med alle Microsoft-programmer til å holde konferanser med flere deltakere. Når det gjelder programmer som ikke er levert av Microsoft, må De kontrollere lisensavtalen for det aktuelle produktet eller kontakte lisensgiveren for å finne ut om lisensgiveren tillater deling av programmer.

* VALG AV PROSESSORVERSJON CD-ROMen eller disketten(e) PROGRAMVAREN ligger på, kan inneholde flere kopier av PROGRAMVAREN, som hver er kompatibel med forskjellige typer mikroprosessorarkitekturer, for eksempel x86-arkitekturen eller ulike RISC-arkitekturer ("Prosessorversjon(er)"). De har rett til å installere og bruke bare én kopi av én Prosessorversjon av PROGRAMVAREN på Datamaskinen.

* VALG AV SPRÅKVERSJON Microsoft kan ha gitt Dem flere språkversjoner av ett eller flere av Microsoft-programvareproduktene som omfattes av denne LISENSAVTALEN. Hvis PROGRAMVAREN leveres i mer enn én språkversjon, har De bare lisens til å bruke én av språkversjonene som er tilgjengelige, på Datamaskinen om gangen. Som en del av installasjonsprosessen for PROGRAMVAREN får De én mulighet til å velge språkversjon for installasjon på Datamaskinen.

* OPERATIVSYSTEMOPPGRADERINGER PROGRAMVAREN kan inneholde programvareoppgraderinger for systemkomponenter som kreves for at PROGRAMVAREN skal virke som den skal. Alle slike systemprogramvareoppgraderinger gis De lisens til i henhold til lisensvilkårene for operativsystemet, med mindre De mottar en egen lisensavtale for sluttbrukere sammen med oppgraderingene. I så fall gjelder denne avtalen for Deres bruk av oppgraderingene.

* FLERE MASKINVAREENHETER Hvis De kjøpte en flerpakke av Maskinvareenheten, kan De ta én (1) kopi av PROGRAMVAREN for hver enkelt Maskinvareenhet De kjøpte i pakken, og De kan bruke hver enkelt kopi som angitt ovenfor.

* BEGRENSNING AV RETTEN TIL OMVENDT UTVIKLING ("REVERSE ENGINEERING"), DEKOMPILERING OG DEMONTERING De har ikke rett til å foreta omvendt utvikling ("reverse engineering"), dekompilering eller demontering av PROGRAMVAREN, med mindre og bare i den grad slik aktivitet er uttrykkelig tillatt i gjeldende lov uten hensyn til denne begrensning.

* ATSKILLELSE AV KOMPONENTER Det gis lisens på PROGRAMVAREN som ett enkelt produkt. De har ikke rett til å atskille dets komponentdeler for bruk på mer enn én enkelt datamaskin.

* UTLEIE De har ikke rett til å leie ut, lease eller låne bort PROGRAMVAREN.

* ÉN ENKELT DATAMASKIN De gis lisens for PROGRAMVAREN med Maskinvareenheten som et integrert produkt. PROGRAMVAREN kan bare brukes med Maskinvareenheten som bestemt i denne LISENSAVTALEN.

* ÉN ENKELT LISENSAVTALE Denne PROGRAMVAREN kan inneholde flere versjoner av denne LISENSAVTALEN, for eksempel flere oversettelser og/eller flere medieversjoner (for eksempel i brukerdokumentasjonen og programvaren). I så fall har De bare rett til å bruke én (1) kopi av PROGRAMVAREN.

* OVERFØRING AV PROGRAMVARE De har rett til permanent å overføre alle Deres rettigheter i henhold til denne LISENSAVTALEN bare som en del av en overføring av Maskinvareenheten, under forutsetning av at De ikke beholder noen kopier selv, at De overfører alle deler av PROGRAMVAREN (inkludert alle komponenter, medier og trykt materiale, eventuelle oppgraderinger, denne LISENSAVTALEN og, hvis det er aktuelt, Ekthetsgarantien) sammen med den tilhørende Maskinvareenheten, og at mottaker aksepterer vilkårene i denne LISENSAVTALEN. Hvis PROGRAMVAREN er en oppgradering, skal en eventuell overføring også omfatte alle tidligere versjoner av PROGRAMVAREN.

* IKKE FOR VIDERESALG Hvis PROGRAMVAREN er merket "Ikke for videresalg" eller "IFV" (eller "Not For Resale"/"NFR"), har De ikke rett til å videreselge PROGRAMVAREN eller overføre rettighetene til den mot vederlag. Dette gjelder uten hensyn til hva som ellers måtte fremgå av denne LISENSAVTALEN.

* OPPHØR Uten at dette får betydning for andre rettigheter, kan Microsoft bringe denne LISENSAVTALEN til opphør hvis De unnlater å oppfylle alle bestemmelsene i LISENSAVTALEN. I så fall plikter De å tilintetgjøre alle kopier av PROGRAMVAREN i alle dens deler.

* VAREMERKER Denne LISENSAVTALEN gir Dem ingen rettigheter i forbindelse med noe varemerke eller tjenestemerke som tilhører Microsoft eller Microsofts leverandører.

* KUNDESTØTTE Microsoft kan gi Dem støttetjenester relatert til PROGRAMVAREN og/eller Maskinvareenheten ("Kundestøtte"). Bruk av Kundestøtte er underlagt Microsofts regler og retningslinjer som er beskrevet i brukerhåndboken, den elektroniske dokumentasjonen og/eller annet materiale levert av Microsoft. Enhver tilleggsprogramvarekode som De mottar som en del av Kundestøtten, skal regnes som en del av PROGRAMVAREN, og skal være underlagt bestemmelsene i denne LISENSAVTALEN. Når det gjelder tekniske opplysninger som De gir Microsoft i forbindelse med kundestøtten, har Microsoft rett til å bruke slike opplysninger i forretningsøyemed, herunder for produktstøtte og utvikling. Microsoft vil ikke bruke slike tekniske opplysninger på en slik måte at De kan identifiseres.

3. OPPHAVSRETT Alle eiendomsrettigheter og opphavsrettigheter til PROGRAMVAREN (herunder, men ikke begrenset til, alle fotografiske og andre billedlige uttrykk, animasjon, video, audio, musikk, tekst og småprogrammer som inngår i PROGRAMVAREN), tilhørende trykt materiale og alle kopier av PROGRAMVAREN eies av Microsoft eller dets leverandører (inkludert Microsoft Corporation). Alle eiendomsrettigheter og opphavsrettigheter til materiale som ikke befinner seg i PROGRAMVAREN, men som De kan få tilgang til gjennom bruk av PROGRAMVAREN, eies av den enkelte opphavsperson og kan være beskyttet av gjeldende lover og konvensjoner om opphavsrettigheter og andre immaterielle rettigheter, herunder lov av 12 mai 1961 nr. 2 om opphavsrettigheter til åndsverk m.v. Denne LISENSAVTALEN gir Dem ikke rett til å bruke slikt materiale. Bruk av elektroniske tjenester som De kan få tilgang til gjennom PROGRAMVAREN, kan være underlagt vilkårene for bruk av slike tjenester. Hvis PROGRAMVAREN inneholder dokumentasjon som bare er gitt i elektronisk form, har De rett til å skrive ut én kopi av slik elektronisk dokumentasjon. De har ikke rett til å kopiere det trykte materialet som følger med Maskinvareenheten og PROGRAMVAREN. Alle rettigheter som ikke er uttrykkelig tildelt i denne LISENSAVTALEN, er forbeholdt Microsoft og dets leverandører.

4. FLERMEDIEPROGRAMVARE Det kan hende at De mottar PROGRAMVAREN på mer enn ett medium. Uansett hvilke medier De mottar, har De bare rett til å bruke det mediet som passer for denne ene datamaskinen. De har ikke rett til å bruke de andre mediene på andre datamaskiner. De har ikke rett til å låne bort, leie ut, lease eller på annen måte overføre de andre mediene til andre brukere, unntatt når dette skjer som et ledd i en autorisert permanent overføring av PROGRAMVAREN og Maskinvareenheten som beskrevet i avsnittet "Overføring av programvare".

5. EKSPORTRESTRIKSJONER De aksepterer at PROGRAMVAREN som er lisensiert i denne LISENSAVTALEN, er av amerikansk opprinnelse. De aksepterer at De vil følge alle gjeldende internasjonale og nasjonale lover som gjelder PROGRAMVAREN, inkludert de amerikanske Export Administration Regulations, i tillegg til begrensninger for sluttbruker, sluttbruk og land som angitt av amerikanske eksportmyndigheter og andre eksportmyndigheter. Hvis De vil ha mer informasjon om eksport av Microsoft-produkter, se: http://www.microsoft.com/exporting/.

6. MERKNAD OM JAVA-TEKNOLOGI PROGRAMVAREN kan inneholde støtte for programmer som er skrevet i JAVA. JAVA-TEKNOLOGIEN ER IKKE FEILSIKKER OG ER IKKE UTFORMET, PRODUSERT ELLER BEREGNET FOR BRUK ELLER SALG SOM "ONLINE" STYRINGSSYSTEM I FARLIGE OMGIVELSER SOM FORDRER FEILSIKKER YTELSE, SOM FOR EKSEMPEL DRIFT AV KJERNEKRAFTANLEGG, FLYNAVIGASJONS- ELLER FLYKOMMUNIKASJONSSYSTEMER, LUFTFARTSKONTROLL, MEDISINSKE APPARATER SOM ER KRITISKE FOR LIVSVIKTIGE FUNKSJONER, ELLER VÅPENSYSTEMER, HVOR FEIL VED JAVA-TEKNOLOGIEN DIREKTE KAN LEDE TIL DØD, SKADE PÅ LEGEME ELLER ALVORLIGE FYSISKE ELLER MILJØMESSIGE SKADER. Sun Microsystems, Inc. har ved kontrakt forpliktet Microsoft til å gjøre denne ansvarsfraskrivelsen.

7. ANSVARSFRASKRIVELSE Nedenstående Avtale om begrensede rettigheter beskriver uttømmende Deres rettigheter. Nedenstående gjelder i stedet for eventuelle andre garantier som måtte fremgå av øvrig dokumentasjon eller pakker. Det er ikke utarbeidet andre garantier for PROGRAMVAREN eller Maskinvareenheten av noen person, herunder, men ikke begrenset til, Microsoft og dets leverandører. MED UNNTAK FOR AVTALE OM BEGRENSEDE RETTIGHETER, OG SÅ LANGT DET ER TILLATT ETTER GJELDENDE LOVGIVNING, LEVERER MICROSOFT OG DETS LEVERANDØRER PROGRAMVAREN OG MASKINVAREENHETEN SOM DE ER ("AS IS") MED EVENTUELLE MANGLER, OG FRASKRIVER SEG ALT ANNET ANSVAR, UANSETT OM DETTE ER UTTRYKKELIG, STILLTIENDE ELLER LOVBESTEMT, HERUNDER, MEN IKKE BEGRENSET TIL, EVENTUELLE STILLTIENDE GARANTIER OM SALGBARHET ELLER ANVENDELIGHET FOR SÆRSKILTE FORMÅL. Ansvarsfraskrivelsen omfatter også eventuell krenkelse av tredje parts rettigheter. De bærer selv det fulle ansvar i forbindelse med bruken av PROGRAMVAREN og Maskinvareenheten, og produktenes yteevne.

GENERELLE BESTEMMELSER

Disse bestemmelsene gjelder lisensavtalen for sluttbrukere og den nedenfor angitte avtalen om begrensede rettigheter og ansvarsbegrensning.

8. FRASKRIVELSE AV ANSVAR FOR TILFELDIG SKADE, FØLGESKADE OG VISSE ANDRE TYPER SKADE I den grad ikke annet følger av ufravikelig lovgivning, skal Microsoft eller dets leverandører ikke i noe tilfelle være ansvarlige for spesiell skade, tilfeldig skade eller følgeskade (herunder, men ikke begrenset til, tap av fortjeneste, driftsavbrudd, personskade, brudd på personvern, manglende oppfyllelse av forpliktelse om aktsomhet, uaktsomhet og alle andre økonomiske eller andre tap), som oppstår som en følge av eller på noen måte er forbundet med bruk av eller manglende evne til å bruke PROGRAMVAREN eller Maskinvareenheten, selv om Microsoft eller dets leverandører er underrettet om muligheten for slike skader.

9. GJELDENDE RETT For denne avtalen gjelder norsk rett, og begge parter godtar Oslo byrett som verneting.

FORBRUKERKJØP - Denne avtalen gjelder med de begrensninger som følger av kjøpslovens ufravikelige bestemmelser om forbrukerkjøp, jf. lov av 13. mai 1988 nr. 27 om kjøp § 4.

10. SPØRSMÅL Vennligst ta kontakt med Microsofts datterselskap i Deres land eller skriv til Microsoft Sales Information Center; One Microsoft Way; Redmond, WA 98052-6399; USA, dersom De har noen spørsmål, eller Dersom De ønsker å kontakte Microsoft.

AVTALE OM BEGRENSEDE RETTIGHETER OG ANSVARSBEGRENSNING

AVTALE OM BEGRENSEDE RETTIGHETER Microsoft innestår for at (a) på den dagen De mottok PROGRAMVAREN og for de neste 90 dager vil denne i de vesentlige fungere i overensstemmelse med medfølgende pakning og dokumentasjon ved normal bruk og tjeneste; og (b) under normal bruk og tjeneste vil Microsoft mus-produktet De ervervet i det vesentlige være fritt for feil i materiale og håndverk og vil fungere i det vesentlige i samsvar med mus-dokumentasjonen fra den dagen De ervervet musen og i den periode for avtalen om begrensede rettigheter som er angitt nedenfor. Perioden for det bestemte Microsoft mus-produktet som De har ervervet, er angitt nedenfor. Microsofts støttepersonell vil ta rimelige kommersielle skritt for å diagnostisere og foreslå løsninger på kvalifiserte problemer som er beskrevet for Microsoft. Denne avtalen om begrensede rettigheter dekker ikke, og ingen garanti av noen art er gitt, hva angår kosmetiske eller estetiske forhold, herunder, men ikke begrenset til, eventuelt fargebelegg på musen.

De kan også ha lovbestemte rettigheter, men bare hva angår mangler som De oppdager i den perioden som er angitt, og bare dersom slike lovbestemte rettigheter gjelder i Deres rettskrets/jurisdiksjon og det i henhold til lov ikke er tillatt å fraskrive seg et slikt ansvar. Når det gjelder mangler oppdaget etter den angitte perioden, har De ingen rettigheter. Visse land og rettskretser/jurisdiksjoner tillater ikke begrensninger i perioden for lovbestemte rettigheter, slik at den ovenstående begrensningen muligens ikke gjelder for Dem.

MICROSOFT MOUSE: Basic Mouse, Wheel Mouse og Wheel Mouse Optical PERIODE FOR AVTALE OM BEGRENSEDE RETTIGHETER: 2 år

MICROSOFT MOUSE: Mouse 2.0, IntelliMouse, IntelliMouse Trackball, Cordless Wheel Mouse og Trackball Optical PERIODE FOR AVTALE OM BEGRENSEDE RETTIGHETER: 3 år

MICROSOFT MOUSE: IntelliMouse Pro, IntelliMouse med IntelliEye, IntelliMouse Optical og Trackball Explorer PERIODE FOR AVTALE OM BEGRENSEDE RETTIGHETER: 5 år

MICROSOFT MOUSE: IntelliMouse Explorer PERIODE FOR AVTALE OM BEGRENSEDE RETTIGHETER: Begrenset levertid*

*(Begrenset levetid betyr gjennomsnittlig levetid for et mus-produkt av denne typen.)

BEGRENSNINGER I BEFØYELSER; IKKE ERSTATNING FOR FØLGESKADER ELLER ANDRE SKADER Deres eneste beføyelse for brudd på denne avtalen om begrensede rettigheter fremgår nedenfor. Bortsett fra tilbakebetaling av vederlag bestemt av Microsoft, har De ikke krav på erstatning, herunder, men ikke begrenset til, erstatning for følgeskade eller tilfeldig skade, selv om en beføyelse ikke oppfyller sitt hovedformål. Denne avtalen gir Dem visse rettigheter. De kan ha andre rettigheter, avhengig av land/rettskrets/jurisdiksjon.

REGISTRERING De trenger ikke å registrere Deres erverv av PROGRAMVAREN eller Maskinvareenheten for at denne avtalen om begrensede rettigheter skal tre i kraft.

TILGODESETT I den grad det er tillatt etter gjeldende rett, gjelder denne avtalen om begrensede rettigheter bare for Dem, den første lisensierte bruker av PROGRAMVAREN og musen, og ingen tredjeparter kan påberope seg denne avtalen om begrensede rettigheter. Den er ikke ment å gjelde og gjelder ikke for noen andre (unntatt der dette er påkrevd etter gjeldende rett).

DERES ENESTE BEFØYELSE FOR BRUDD PÅ DENNE AVTALEN OM BEGRENSEDE RETTIGHETER Avhengig av gjeldende rett er Microsofts og dets leverandørers fulle ansvar og Deres eneste beføyelser (a) for de første nitti (90) dager etter ervervet av PROGRAMVAREN, omlevering av PROGRAMVAREN som ikke oppfyller avtalen om begrensede rettigheter; og (b) hva angår musen i perioden for avtalen om begrensede rettigheter*, at Microsoft etter sitt eget valg enten (i) refunderer Dem den pris de har betalt (om noen) eller (ii) omleverer musen som ikke oppfyller denne avtalen om begrensede rettigheter, forutsatt at denne returneres til Microsoft med en kopi av kvitteringen for kjøpet. De vil motta den beføyelse som er valgt av Microsoft gratis, bortsett fra at De er ansvarlig for utgifter som kan oppstå (for eksempel kostnaden ved forsendelse til Microsoft). Denne avtalen om begrensede rettigheter gjelder ikke dersom feilen ved PROGRAMVAREN eller Microsoft-musen relaterer seg til uhell, misbruk, unormal bruk, feil bruk eller et virus. All omlevert PROGRAMVARE vil være dekket av denne avtalen om begrensede rettigheter for den gjenværende perioden av den opprinnelige avtalen om begrensede rettigheter eller tretti (30) dager, avhengig av hvilken periode som er lengst; omleverte Microsoft mus-enheter vil være dekket av denne avtalen om begrensede rettigheter for den gjenværende periode av den opprinnelige avtalen om begrensede rettigheter eller tretti (30) dager, avhengig av hvilken periode som er lengst. For å utøve Deres beføyelse, vennligst kontakt Microsofts datterselskap i Deres land eller Microsoft Sales Information Center; One Microsoft Way; Redmond, WA 98052-6399; USA.

*Beføyelse om begrenset levetid: For de mus-produkter som har begrenset levetid som periode for avtalen om begrensede rettigheter, vil Deres eneste beføyelse, etter den første femårsperioden fra De ervervet en slik mus, være omlevering av musen med en på det tidspunkt eksisterende Microsoft-mus som i det vesentlige har samme funksjonalitet (hvis slik funksjonalitet da leveres av Microsoft i deres ordinære virksomhet), ved betaling av et gebyr som da vil fastsettes av Microsoft til dekking av behandlings- og forsendelseskostnader.

INKORPORERING AV DE GENERELLE BESTEMMELSER Alle de Generelle bestemmelser i lisensavtalen for sluttbrukere gjelder også for denne avtalen om begrensede rettigheter, og hver bestemmelse inkorporeres herved ved denne henvisning, herunder, men ikke begrenset til, Fraskrivelse av ansvar for tilfeldig skade, følgeskade og visse andre typer skade.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 2.08