FinlandR.txt Driver File Contents (eng.exe)

MICROSOFT(R) -HIIRILLE TARKOITETUN MICROSOFT INTELLIPOINT -OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS

TÄRKEÄÄ - LUE TARKKAAN: Perehdy huolellisesti kaikkiin tässä Microsoft-käyttöoikeussopimuksessa ("Käyttöoikeussopimus") määritettyihin ehtoihin ja rajoituksiin. Sinua pyydetään hyväksymään tai hylkäämään Käyttöoikeussopimuksen ehdot. OHJELMISTO ei asennu, ellet ole hyväksynyt tämän Käyttöoikeussopimuksen ehtoja. Hyväksymispainikkeen valitseminen on osoitus siitä, että olet hyväksynyt Käyttöoikeussopimuksen ehdot. HUOMAUTUS: OHJELMISTON ja mukana seuraavan Microsoft-laitteiston mukana on voitu toimittaa Käyttöoikeussopimuksen painettu kappale. Sen ehdot kumoavat OHJELMISTOON sisältyvän online-muotoisen Käyttöoikeussopimuksen ehdot. Voit tulostaa tämän Käyttöoikeussopimuksen paperille tai lukea OHJELMISTON käyttöoppaan oikeudellisiin tietoihin sisältyvän Käyttöoikeussopimuksen. Voit myös tilata Käyttöoikeussopimuksen kopion paikallisesta Microsoftin tytäryhtiöstä tai osoitteesta Microsoft Sales Information Center; One Microsoft Way; Redmond, WA 98052-6399; USA.

Tämä on oikeudellisesti sitova Käyttöoikeussopimus Asiakkaan (joko yksityishenkilön tai juridisen henkilön) ("Asiakas") ja Laitteiston ohjelmisto-osuuden valmistajan, Microsoft Corporationin välillä. Kyseiseen ohjelmisto-osuuteen katsotaan kuuluvan oheinen tietokoneohjelmisto, mahdollinen asianomainen tallennusmateriaali, kirjallinen materiaali sekä mahdollinen sähköisessä muodossa oleva dokumentaatio tai online-dokumentaatio ("OHJELMISTO"). Tämä Käyttöoikeussopimus ja käyttäjän oikeudet ovat voimassa VAIN siinä tapauksessa, että OHJELMISTO on alkuperäinen Microsoft-OHJELMISTO. Asentamalla tai kopioimalla OHJELMISTON tai muuten OHJELMISTOA käyttämällä Asiakas sitoutuu tämän Käyttöoikeussopimuksen ehtoihin. Jos Asiakas ei hyväksy tämän sopimuksen ehtoja, OHJELMISTOA ei saa asentaa tai käyttää, vaan se ja oheinen Laitteisto on palautettava hankintapisteeseen, joka maksaa tuotteen hinnan takaisin.

OHJELMISTOTUOTTEEN KÄYTTÖOIKEUS

OHJELMISTO on suojattu tekijänoikeuslaeilla ja kansainvälisillä tekijänoikeussopimuksilla sekä muilla immateriaalioikeudellisilla laeilla ja sopimuksilla. OHJELMISTOA ei myydä, vaan siihen myönnetään ainoastaan käyttöoikeus.

1. KÄYTTÖOIKEUDEN MYÖNTÄMINEN. Tämän Käyttöoikeussopimuksen nojalla Asiakkaalle myönnetään seuraavat oikeudet:

OHJELMISTON ASENNUS JA KÄYTTÖ. Ellei tässä Käyttöoikeussopimuksessa nimenomaisesti toisin mainita, Asiakas saa asentaa, käyttää, näyttää ja suorittaa ("KÄYTTÄÄ") yhtä OHJELMISTON kopiota yhdessä tietokoneessa, työasemassa, päätteessä, taskutietokoneessa, hakulaitteessa, toimipuhelimessa tai muussa digitaalisessa sähkölaitteessa ("TIETOKONE"), johon mukana seuraava Laitteisto on liitetty. OHJELMISTOA ei saa asentaa, näyttää, suorittaa, jakaa tai käyttää samanaikaisesti useassa tietokoneessa tai useasta tietokoneesta, mukaan lukien työasemat, päätteet tai muut digitaaliset laitteet.

TALLENTAMINEN/VERKKOKÄYTTÖ. Asiakas saa tallentaa tai asentaa OHJELMISTON muistilaitteeseen, esimerkiksi verkkopalvelimeen, Asiakkaan muiden tietokoneiden sisäistä verkkokäyttöä varten. Asiakkaan on kuitenkin hankittava OHJELMISTON erillinen käyttöoikeus jokaiselle tietokoneelle, jossa OHJELMISTOA käytetään muistilaitteelta, ja jokaisessa tietokoneessa täytyy käyttää oheista Laitteistoa tämän OHJELMISTON yhteydessä.

VARMUUSKOPIO. Asennettuaan OHJELMISTON yhden kopion tämän Käyttöoikeussopimuksen mukaisesti Asiakas saa säilyttää Microsoftin toimittaman alkuperäisen OHJELMISTON tietovälineen varmuuskopioimis- tai arkistoimistarkoituksiin. Jos alkuperäistä tietovälinettä tarvitaan käytettäessä OHJELMISTOA Tietokoneessa, Asiakas saa tehdä OHJELMISTOSTA yhden kopion varmuuskopiointia tai arkistointia varten ja ainoastaan näihin tarkoituksiin. OHJELMISTON käyttöoikeudeton kopioiminen sekä OHJELMISTOSSA käytössä olevan kopointisuojatekniikan kiertäminen on laitonta.

VARMUUSKOPIOINNIN APUOHJELMA. Jos OHJELMISTOON sisältyy Microsoft-apuohjelma varmuuskopiointia varten, Asiakas saa tehdä apuohjelman avulla yhden varmuuskopion. Kun yksi varmuuskopio on tehty, apuohjelma poistetaan käytöstä pysyvästi. Asiakas ei saa kopioida OHJELMISTOA tai OHJELMISTON mukana toimitettua kirjallista materiaalia muuten kuin tässä Käyttöoikeussopimuksessa nimenomaisesti määrätyin tavoin.

2. MUUT OIKEUDET JA RAJOITUKSET. Puheentunnistus. Jos OHJELMISTO sisältää puheentunnistusosan, Asiakkaan tulee ymmärtää, että puheentunnistus on luonnostaan tilastollinen prosessi, että tunnistusvirheet ovat luonnollisia puheentunnistusprosessissa ja että tällaisten virheiden korjaaminen sekä puheentunnistusprosessin seuraaminen on Asiakkaan vastuulla. Microsoft tai sen toimittajat eivät ole vastuussa puheentunnistusprosessissa ilmenevien virheiden aiheuttamista vahingoista.

SOVELLUSTEN JAKAMINEN. OHJELMISTO saattaa sisältää Microsoft(r) NetMeeting(r)-tuotteen. Tämän tuotteen avulla sovelluksia voidaan käyttää kahdessa tai useammassa tietokoneessa, vaikka sovellus olisi asennettu vain yhteen tietokoneeseen. Asiakas saa käyttää tätä tekniikkaa kaikkien Microsoftin sovellustuotteiden kanssa monenvälisten kokousten pitämistä varten. Muiden kuin Microsoft-tuotteiden osalta Asiakkaan on tarkistettava kyseisen tuotteen käyttöoikeussopimuksesta tai käyttöoikeuden myöntäjältä, onko sovellusten jakaminen sallittua.

SUORITINVERSION VALITSEMINEN. OHJELMISTON tallennus-CD-levy tai tallennuslevykkeet voivat sisältää useita OHJELMISTON kopioita, joista jokainen on yhteensopiva tietyn suoritinarkkitehtuurin kanssa. Tällaisia ovat esimerkiksi X86-arkkitehtuuri tai erilaiset RISC-arkkitehtuurit ("Suoritinversio(t)"). Tietokoneeseen saa asentaa ja siinä saa käyttää vain yhtä OHJELMISTON Suoritinversiota.

KIELIVERSION VALITSEMINEN. Microsoft on saattanut toimittaa Asiakkaalle useita kieliversioita yhdestä tai useasta Microsoft-ohjelmistotuotteesta, joihin myönnetään käyttöoikeus tämän sopimuksen nojalla. Jos OHJELMISTOSTA on toimitettu useita kieliversioita, Asiakkaalla on oikeus käyttää Tietokoneessa vain yhtä niistä. OHJELMISTON asennusvaiheessa käyttäjällä on mahdollisuus valita kieliversio, jonka hän haluaa asentaa Tietokoneeseen.

KÄYTTÖJÄRJESTELMÄN PÄIVITYKSET. OHJELMISTO voi sisältää OHJELMISTON käyttämiseen tarvittavia järjestelmäkomponenttien ohjelmistopäivityksiä. Asiakkaalla on järjestelmän ohjelmistopäivityksien käyttöoikeus käyttöjärjestelmän käyttöoikeuden ehtojen mukaan, ellei päivitysten mukana toimiteta erillistä käyttöoikeussopimusta, jolloin erillinen sopimus säätelee päivitysten käyttöä.

USEITA LAITTEISTOJA. Jos Asiakas on ostanut useita Laitteistoja sisältävän pakkauksen, hän saa tehdä OHJELMISTOSTA yhden (1) kopion kutakin ostamaansa Laitteistoa kohden ja hän saa käyttää kopioita edellä mainitulla tavalla.

VALMISTUSTAVAN SELVITTÄMISEN, PURKAMISEN JA HAJOTTAMISEN RAJOITUKSET. OHJELMISTON valmistustapaa ei saa perusteellisesti tutkia eikä OHJELMISTOA purkaa tai hajottaa, paitsi tästä rajoituksesta huolimatta sovellettavan lain nimenomaisesti sallimassa määrin.

OSIEN EROTTAMINEN. OHJELMISTON käyttöoikeus myönnetään yhdelle tuotteelle. Sen osia ei saa erottaa useammassa kuin yhdessä tietokoneessa käytettäväksi.

VUOKRAAMINEN. Asiakas ei saa vuokrata tai lainata OHJELMISTOA.

YKSI TIETOKONE. OHJELMISTOON myönnetään käyttöoikeus Laitteiston kanssa yhtenä kokonaistuotteena. OHJELMISTOA saa käyttää vain Laitteiston kanssa tässä Käyttöoikeussopimuksessa määrätyllä tavalla.

YKSI KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS. OHJELMISTO saattaa sisältää useita Käyttöoikeussopimuksen versioita, kuten eri kieliversioita ja/tai eri tietovälineillä toimitettuja versioita (esimerkiksi opaskirjoissa ja ohjelmistossa). Siitä huolimatta Asiakkaalla on oikeus käyttää vain yhtä (1) OHJELMISTON kopiota.

OHJELMISTON SIIRTÄMINEN. Asiakas saa pysyvästi siirtää tähän Käyttöoikeussopimukseen sisältyvät oikeutensa vain osana siirrettyä Laitteistoa edellyttäen, että Asiakas siirtää Laitteiston mukana koko OHJELMISTON (mukaan lukien kaikki komponentit, kaikki tallennusmateriaali ja kirjallinen materiaali, kaikki päivitetyt versiot, tämä Käyttöoikeussopimus ja mahdollinen Certificate of Authenticity -aitoustodistus), sekä edellyttäen, että vastaanottaja hyväksyy tämän Käyttöoikeussopimuksen ehdot. Jos OHJELMISTO-osuus on päivitetty versio, siirron tulee sisältää kaikki OHJELMISTON aikaisemmat versiot.

EI JÄLLEENMYYNTIIN -VERSIO. Jos OHJELMISTOSSA on merkintä "Ei jälleenmyyntiin", "Not for Resale" tai "NFR", Asiakas ei saa tämän Käyttöoikeussopimuksen muissa kohdissa mainituista ehdoista huolimatta jälleenmyydä tai muuten korvausta varten siirtää OHJELMISTOA.

VOIMASSAOLON PÄÄTTÄMINEN. Jos Asiakas ei noudata tämän Käyttöoikeussopimuksen ehtoja, Microsoft voi päättää tämän Käyttöoikeussopimuksen voimassaolon tämän vaikuttamatta muihin oikeuksiin. Kyseisessä tapauksessa Asiakkaan tulee hävittää OHJELMISTON kaikki kopiot ja komponentit.

TAVARAMERKIT. Tässä Käyttöoikeussopimuksessa Asiakkaalle ei myönnetä mitään oikeuksia Microsoftin tai sen toimittajien tavara- tai palvelumerkkeihin.

TUKIPALVELUT. Microsoft voi tarjota OHJELMISTOON ja/tai Laitteistoon liittyviä tukipalveluita ("Tukipalvelut"). Tukipalveluihin liittyvät toimintatavat ja käytännöt on kuvattu käyttöoppaassa, online-dokumentaatiossa ja/tai muussa Microsoftin toimittamassa materiaalissa. Tukipalvelun yhteydessä toimitettu täydentävä ohjelmakoodi katsotaan OHJELMISTON osaksi, joten se on tämän Käyttöoikeussopimuksen ehtojen alainen. Microsoft voi hyödyntää Asiakkaan sille tukipalveluja varten antamia teknisiä tietoja liiketoiminnassaan, esimerkiksi tuotetuessa ja tuotekehityksessä. Asiakkaan antamia tietoja ei kuitenkaan käytetä tavalla, jonka perusteella Asiakas on tunnistettavissa.

3. TEKIJÄNOIKEUDET. OHJELMISTON (mukaan lukien rajoituksetta kaikki kuvat, valokuvat, animaatiot, videot, äänimateriaali, musiikki, teksti ja "sovelmat"), sen mukana toimitetun kirjallisen materiaalin sekä OHJELMISTON kopioiden kaikki omistus- ja tekijänoikeudet ovat Microsoftin tai sen toimittajien (mukaan lukien Microsoft Corporation) omaisuutta. Materiaalin, joka ei sisälly OHJELMISTOON mutta joka on otettu käyttöön OHJELMISTON avulla, kaikki omistus- ja tekijänoikeudet ovat sisällön toimittajan omaisuutta, ja kyseiset oikeudet on voitu suojata tekijänoikeuslaeilla tai muilla immateriaalioikeudellisilla laeilla ja sopimuksilla. Asiakkaalla ei ole mitään oikeuksia tällaiseen sisältömateriaaliin tämän Käyttöoikeussopimuksen nojalla. OHJELMISTON avulla käyttöön otettuihin online-palveluihin sovelletaan kyseisiin palveluihin liittyviä vastaavia käyttöoikeuksia. Mikäli tämä OHJELMISTO sisältää ainoastaan elektronisessa muodossa toimitettua dokumentaatiota, Asiakas saa tulostaa yhden kappaleen tällaisesta dokumentaatiosta. Laitteiston ja OHJELMISTON mukana toimitettua kirjallista materiaalia ei saa kopioida. Microsoft ja sen toimittajat pidättävät itsellään kaikki oikeudet, joita ei ole erikseen myönnetty tässä Käyttöoikeussopimuksessa.

4. KAHDELLA TIETOVÄLINEELLÄ TOIMITETUT OHJELMISTOT. OHJELMISTO saatetaan toimittaa kahdella tietovälineellä. Vastaanotetun tietovälineen koosta tai tyypistä riippumatta Asiakas saa käyttää ainoastaan yhtä omaan tietokoneeseensa soveltuvaa välinettä. Toista tietovälinettä ei saa Käyttää toisessa tietokoneessa. Toista tietovälinettä ei myöskään saa lainata, vuokrata tai muuten siirtää toiselle käyttäjälle muuten kuin osana koko OHJELMISTON ja Laitteiston pysyvää siirtoa (sen mukaisesti, mitä kohdassa "Ohjelmiston siirto" mainitaan).

5. VIENTIRAJOITUKSET. Asiakas hyväksyy sen, että tähän Käyttöoikeussopimukseen liittyvä OHJELMISTO on yhdysvaltalainen. Asiakas sitoutuu noudattamaan kaikkia OHJELMISTOON liittyviä kansainvälisiä ja kansallisia lakeja, mukaan lukien Yhdysvaltain vientivalvontaviranomaisten säännöt (U.S. Export Administration Regulations), sekä kaikkia Yhdysvaltain tai muiden maiden vientiviranomaisten antamia käyttäjiä tai kohdemaata koskevia rajoituksia. Lisätietoja Microsoft-tuotteiden viennistä on osoitteessa http://www.microsoft.com/exporting/

6. JAVA-TEKNIIKKAAN LIITTYVÄ HUOMAUTUS. OHJELMISTO saattaa tukea JAVA-ohjelmia. JAVA-TEKNIIKKAAN EI SISÄLLY VIANSIETOA, EIKÄ JAVA-OHJELMIA OLE SUUNNITELTU, VALMISTETTU TAI TARKOITETTU KÄYTETTÄVIKSI TAI JÄLLEENMYYTÄVIKSI KÄYTÖNAIKAISISSA VALVONTALAITTEISSA YMPÄRISTÖISSÄ, JOTKA VAATIVAT VARMISTUSTOIMINTOJA. TÄLLAISIA YMPÄRISTÖJÄ OVAT ESIMERKIKSI YDINVOIMALAT, LENTOKONEIDEN NAVIGAATIO- TAI YHTEYSJÄRJESTELMÄT, LENTOLIIKENTEEN VALVONTAJÄRJESTELMÄT, ELINTOIMINTOJA YLLÄPITÄVÄT JÄRJESTELMÄT TAI ASEJÄRJESTELMÄT, JOISSA JAVA-TEKNIIKASSA ESIINTYVÄ VIKA SAATTAISI AIHEUTTAA KUOLEMAN, HENKILÖVAHINKOJA TAI VAKAVIA FYYSISIÄ VAMMOJA TAI YMPÄRISTÖVAHINKOJA. Microsoft on velvollinen ilmoittamaan tämän rajoituksen Sun Microsystems Inc:n kanssa tekemänsä sopimuksen perusteella.

7. MUIDEN TAKUIDEN POISSULKEMINEN. Alla ilmenevä Rajoitettu takuu on ainoa Asiakkaalle nimenomaisesti myönnetty takuu, jota sovelletaan mahdollisten muiden jossakin asiakirjassa tai pakkauksessa mainittujen nimenomaisten takuiden sijasta. Microsoft ja sen toimittajat taikka muut osapuolet eivät anna mitään muita takuita OHJELMISTOLLE tai Laitteistolle. Rajoitettua takuuta lukuun ottamatta ja siinä määrin kuin Suomen laki sen sallii, Microsoft ja sen toimittajat toimittavat OHJELMISTON ja Laitteiston SELLAISENA KUIN NE OVAT mahdollisine vikoineen, ja kiistävät täten kaikki muut nimenomaisesti tai epäsuorasti ilmaistut taikka lakiin perustuvat takuut, koskien rajoituksetta muun muassa oletettua takuuta OHJELMISTON tai Laitteiston sopivuudesta kaupankäynnin kohteeksi, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen sekä viruksettomuudesta. Takuuta ei myöskään myönnetä koskien OHJELMISTON tai Laitteiston omistusoikeutta, valtuuksia niiden käyttämiseen taikka kolmansien oikeuksien loukkaamattomuutta.

YLEISET MÄÄRÄYKSET

Näitä yleisiä määräyksiä sovelletaan sekä Käyttöoikeussopimukseen että jäljempänä oleviiin Rajoitettua Takuuta ja Vastuunrajoituksia koskeviin määräyksiin.

8. SATUNNAISTEN, VÄLILLISTEN JA TIETTYJEN MUIDEN VAHINKOJEN POISSULKEMINEN. Mikäli Suomen pakottavasta lainsäädännöstä ei muuta johdu, Microsoft tai sen toimittajat eivät missään tapauksessa ole vastuussa minkäänlaisista erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista (mukaan lukien mm. vahingonkorvaukset liikevoiton menettämisestä, liiketoiminnan keskeytymisestä, henkilövahingoista, yksityisyyden menetyksestä, huolellisuus- tai muiden velvollisuuksien täyttämättä jäämisestä, huolimattomuudesta taikka muusta rahallisesta tai muusta menetyksestä), jotka aiheutuvat OHJELMISTON tai Laitteen käytöstä tai käyttöön liittyen taikka niiden käytön estymisestä, vaikka Microsoftille tai sen toimittajalle olisi ilmoitettu vahinkojen mahdollisuudesta.

9. SOVELLETTAVA LAKI. Jos OHJELMISTO tai Laite on hankittu Suomesta, tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Jos OHJELMISTO tai Laite on hankittu muualta kuin Suomesta, tähän sopimukseen saatetaan soveltaa paikallista lakia.

10. KYSYMYKSET. Jos Teillä on kysyttävää tai haluatte muusta syystä ottaa yhteyttä Microsoftiin, kääntykää Microsoftin paikallisen tytäryhtiön puoleen tai kirjoittakaa osoitteeseen Microsoft Sales Information Center; One Microsoft Way; Redmond, WA 98052-6399; USA.

RAJOITETTU TAKUU JA VASTUUN RAJOITUKSET

RAJOITETTU TAKUU. Microsoft takaa, että (a) OHJELMISTO toimii sen vastaanottamispäivänä ja yhdeksänkymmenen (90) päivän ajan sen jälkeen olennaisilta osin sen pakkauksessa ja dokumentaatiossa kuvatulla tavalla sitä tavanomaisella tavalla käytettäessä; ja (b) asiakkaan hankkimassa Microsoft Mouse -tuotteessa ei ole olennaisia materiaali- tai valmistusvirheitä ja Mouse-tuote toimii olennaisilta osin sen dokumentatiosa kuvatulla tavalla sitä tavanmaisella tavalla käytettäessä tuotteen hankkimispäivästä alkaen ilmoitetun takuuajan ajan. Erilaisten Microsoft Mouse -tuotteiden takuuajat on ilmoitettu alla. Microsoftin tukihenkilöstö ryhtyy tukipalveluita antaeassaan kaupallisesti kohtuullisiin toimenpiteisiin Microsoftille raportoitujen ongelmien selvittämiseksi ja ratkaisemiseksi. Tämä Rajoitettu takuu ei kata minkäänlaisia kosmeettisia tai esteettisiä näkökohtia, eikä niille anneta muutakaan takuuta, mukaan lukien esimerkiksi Mouse-tuotteen väri.

Asiakkaalla voi olla myös sovellettavan lain pakottavista säännöksistä johtuvia takuuoikeuksia, mutta näidenkin osalta oikeudet rajoittuvat tässä asiakirjassa mainittujen takuuaikojen aikana havaittuihin virheisiin. Takuuajan jälkeen havaittuja virheitä ei koske minkäänlainen takuu.

MICROSOFT MOUSE -TUOTE: Basic Mouse, Wheel Mouse ja Wheel Mouse Optical TAKUUAIKA: 2 vuotta

MICROSOFT MOUSE -TUOTE: Mouse 2.0, IntelliMouse, IntelliMouse Trackball, Cordless Wheel Mouse ja Trackball Optical TAKUUAIKA: 3 vuotta

MICROSOFT MOUSE -TUOTE: IntelliMouse Pro, IntelliMouse with IntelliEye, IntelliMouse Optical ja Trackball Explorer TAKUUAIKA: 5 vuotta

MICROSOFT MOUSE -TUOTE: IntelliMouse Explorer TAKUUAIKA: Rajoitettu käyttöikä*

* Rajoitettu käyttöikä -takuu tarkoittaa kyseisen Mouse-tuotetyypin keskimääräistä käyttöikää.

KORVAUSTEN RAJOITUS, EI VASTUUTA VÄLILLISISTÄ TAI MUISTA VAHINGOISTA. Jäljempänä kuvataan asiakkaan kaikki oikeudet tämän Rajoitetun Takuun nojalla. Microsoftin valitsemaa korvaustapaa lukuun ottamatta asiakkaalla ei ole oikeutta saada minkäänlaisia vahingonkorvauksia, mukaan lukien mm. korvaukset välillisistä ja satunnaisista vahingoista, vaikka asiakkaan saama korvaus ei vastaisi tarkoitustaan. Asiakkaalla on tämän Rajoitetun Takuun nojalla tiettyjä oikeuksia. Sovelettavan lain pakottavista säännöksistä johtuen asiakkaalla voi olla myös muita oikeuksia.

REKISTERÖINTI. Asiakkaan ei tarvitse rekisteröidä OHJELMISTON tai Mouse-tuotteen hankintaa tämän Rajoitetun Takuun voimaan tulemiseksi.

EDUNSAAJAT. Mikäli sovellettavan lain pakottavista säännöksistä ei muuta johdu, tämä Rajoitettu Takuu koskee vain asikasta, joka on OHJELMISTON ja Mouse-tuotteen ensimmäinen käyttäjä, eikä Rajoitetun Takuun osalta voi olla kolmansia edunsaajia. Rajoitettua Takuuta ei ole tarkoitettu muille eikä sitä sovelleta muihin ( ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu).

ASIAKKAAN AINOA KORVAUS TÄMÄN TAKUUN NOJALLA. Sikäli kuin sovellettavan lain pakottavista säännöksistä ei muuta johdu, Microsoftin ja sen toimittajien ainoa velvollisuus ja asiakkaan korvausoikeus on (a) yhdeksänkymmenen (90) päivän ajan OHJELMISTON hankkimisesta takuuehtoja vastaamattoman OHJELMISTON korvaaminen toisella; ja (b) Mouse -tuotteen osalta takuuaikana* Mixrosoftin valinnan mukaan joka (i) (mahdollisen) kauppahinnan palautus tai (ii) takuuehtoja vastaamattoman ja Microsoftille ostokuittikopion kanssa palautetun Mouse-tuotteen korvaaminen toisella. Asiakan saa Microsoftin valitseman takuutoimenpiteen maksutta, mutta asiakas vastaa kuitenkin omista kuluistaan, joita aiheutuu esimerkiksi tuotteen lähettämisestä Microsoftille. Tätä Rajoitettua Takuuta ei sovelleta, mikäli OHJELMISTON tai Microsoft Mouse -tuotteen virhe on johtunut onnettomuudesta, väärinkäytöstä tai epätavallisesta käytöstä, asennusvirheestä tai viruksesta. Korvauksena toimitettu OHJELMISTO kuuluu takuun piiriin jäljellä olevan alkuperäisen takuuajan tai kolmenkymmenen (30) päivän ajan, sen mukaan kumpi ajanjakso on pidempi. Korvauksena toimitettu Microsoft Mouse -tuote kuuluu takuun piiriin jäljellä olevan alkuperäisen takuuajan tai kolmenkymmenen (30) päivän ajan, sen mukaan kumpi ajanjakso on pidempi. Takuukorvauksen saamiseksi asiakkaan tulee ottaa yhteyttä Microsoftiin osoitteseen: Microsoft Sales Information Center; One Microsoft Way; Redmond, WA 98052-6399; USA.

*Rajoitettu Käyttöikä -takuu: Niiden Mouse-tuotteiden osalta, joita koskee Rajoitettu Käyttöikä -takuu, asiakkaalla on oikeus alkuperäisen viiden vuoden ajan täytyttyä hankkimishetkestä, ainoastaan saada korvaavana tuotteena Microsoft Mouse -tuote, joka tuolloin on toiminnaltaan olennaisilta osin alkuperäistä tuotetta vastaava (mikäli tietty toiminto tuolloin sisältyy Microsoftin kaupallisessa jakelussa oleviin tuotteisiin), maksamalla Microsoftin kyseisenä ajankohtana edellyttämän kohtuullisen korvauksen käsittely- ja lähetyskuluista.

YLEISTEN MÄÄRÄYSTEN SOVELTUMINEN. Kaikkia Käyttöoikeussopimuksen Yleisiä Määräyksiä sovelletaan myös tähän Rajoitettuun Takuuseen tämän viittauksen myötä mukaan lukien mm. määräykset satunnaisten, välillisten ja tiettyjen muiden vahinkojen poissulkemisesta.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 1.39