BeneluxR.txt Driver File Contents (eng.exe)

GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST VOOR MICROSOFT(R) INTELLIPOINT SOFTWARE VOOR MICROSOFT AANWIJSAPPARATUUR

BELANGRIJK - LEES DIT ZORGVULDIG DOOR: U dient alle rechten en beperkingen die in deze Gebruiksrechtovereenkomst ("Overeenkomst") worden beschreven, zorgvuldig te lezen en volledig te begrijpen. U wordt verzocht de bepalingen van deze Overeenkomst door te nemen en ermee akkoord te gaan of niet akkoord te gaan. De SOFTWARE wordt pas op uw computer geïnstalleerd als en wanneer u instemt met de bepalingen van deze Overeenkomst. Het klikken op de knop "akkoord" is symbolisch voor het zetten van uw handtekening en betekent dat u instemt met de bepalingen van de Overeenkomst.

OPMERKING: De bepalingen van een gedrukte, papieren versie van de Overeenkomst die eventueel bij de SOFTWARE en de bijbehorende Microsoft-hardware is meegeleverd, vervangen de bepalingen van iedere schermversie van de Overeenkomst die in de SOFTWARE aanwezig is. U kunt de tekst van deze Overeenkomst nu ter referentie vanaf deze pagina afdrukken of het exemplaar van deze Overeenkomst dat in het gedeelte over wettelijke informatie van de Gebruikershandleiding in deze SOFTWARE aanwezig is lezen. U kunt ook een exemplaar van deze Overeenkomst aanvragen bij de Microsoft-vestiging in uw land. U kunt ons ook schrijven: Microsoft Sales Information Center; One Microsoft Way; Redmond, WA 98052-6399; USA.

Deze Gebruiksrechtovereenkomst is een overeenkomst tussen u (natuurlijke persoon of rechtspersoon) en Microsoft Corporation met betrekking tot het softwaregedeelte van deze Hardware, die bestaat uit de begeleidende computersoftware en die eventueel bijbehorende media, gedrukte materialen en "on line" of elektronische documentatie bevat ("SOFTWARE"). Deze Overeenkomst is geldig en verleent UITSLUITEND de gebruiksrechten indien de SOFTWARE onvervalste Microsoft-SOFTWARE is. Door de SOFTWARE te installeren, te kopiëren of anderszins te gebruiken, stemt u ermee in aan de bepalingen van deze Overeenkomst gebonden te zijn. Indien u niet instemt met de bepalingen van deze Overeenkomst, mag u de SOFTWARE niet installeren of gebruiken. U kunt de SOFTWARE en de bijbehorende Microsoft-hardware retourneren naar de plaats waar u deze hebt verkregen tegen restitutie van het volledige bedrag waarvoor u deze hebt verkregen.

GEBRUIKSRECHT SOFTWAREPRODUCT
De SOFTWARE wordt beschermd door auteursrechtwetten en internationale auteursrechtverdragen, alsmede door andere wetten en verdragen inzake intellectuele eigendom. De SOFTWARE wordt niet verkocht, maar in licentie gegeven.

1. VERLENING VAN HET GEBRUIKSRECHT. Deze Overeenkomst verleent u de volgende rechten:
Installatie en gebruik van de Software. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in deze Overeenkomst, mag u niet meer dan één exemplaar van de SOFTWARE op één computer, werkstation, terminal, handheld PC, pager, "smart phone" of een ander digitaal elektronisch apparaat ("Computer") waarop de bijbehorende Hardware is aangesloten, installeren, gebruiken, toegang verkrijgen tot, uitvoeren of anderszins gebruiken ("Uitvoeren"). U mag geen toegang verkrijgen tot de SOFTWARE en u mag deze niet installeren, weergeven, uitvoeren, delen of gelijktijdig gebruiken op of vanaf verschillende computers, zoals een werkstation, terminal of een ander digitaal elektronisch apparaat.

Opslag/netwerkgebruik. U mag een exemplaar van de SOFTWARE opslaan of installeren op een opslagapparaat, zoals een netwerkserver, mits dat exemplaar uitsluitend wordt gebruikt om de SOFTWARE via een intern netwerk op uw andere Computers uit te voeren; u dient echter een licentie te verkrijgen voor elke afzonderlijke Computer waarop de SOFTWARE vanaf het opslagapparaat wordt uitgevoerd, en ieder van die Computers dient de bijgaande Hardware te gebruiken in combinatie met de SOFTWARE.
Reservekopie. Nadat u overeenkomstig deze Overeenkomst één exemplaar van de SOFTWARE hebt geïnstalleerd, mag u de oorspronkelijke media waarop de SOFTWARE is geleverd, uitsluitend voor back-up- of archiveringsdoeleinden behouden. Indien de oorspronkelijke media vereist is om de SOFTWARE op de Computer te gebruiken, mag u één kopie van de SOFTWARE maken, uitsluitend voor back-up- of archiveringsdoeleinden. Het maken van ongeautoriseerde kopieën van de SOFTWARE of het omzeilen van eventueel in de SOFTWARE gebruikte kopieerbeveiligingstechnologie is strafbaar.

Reservekopie. Indien de SOFTWARE een hulpprogramma van Microsoft voor het maken van reservekopieën bevat, mag u dit programma gebruiken om eenmalig een reservekopie te maken, waarna het hulpprogramma voor het maken van reservekopieën permanent wordt uitgeschakeld. Tenzij uitdrukkelijk toegestaan in deze Overeenkomst, mag u overigens geen kopieën van de SOFTWARE of de gedrukte materialen bij de SOFTWARE maken.

2. BESCHRIJVING VAN OVERIGE RECHTEN EN BEPERKINGEN.
Spraakherkenning. Indien de SOFTWARE een spraakherkenningsonderdeel bevat, dient u zich ervan bewust te zijn dat spraakherkenning per definitie een statistisch proces is, dat fouten bij het herkennen inherent zijn aan het proces van spraakherkenning, dat het uw verantwoordelijkheid is dergelijke fouten te verwerken, het proces van spraakherkenning te controleren en eventuele fouten te corrigeren. Microsoft noch haar leveranciers zijn aansprakelijk voor enigerlei schade als gevolg van fouten in het spraakherkenningsproces. Toepassingen delen. De SOFTWARE kan Microsoft(r) NetMeeting(r) bevatten, een product waarmee toepassingen gezamenlijk kunnen worden gebruikt door twee of meer computers, ook als de toepassing op slechts een van deze computers is geïnstalleerd. U mag deze technologie in combinatie met alle Microsoft-toepassingsproducten gebruiken voor conferentiedoeleinden. Voor niet-Microsoft-toepassingen geldt dat u de bijbehorende gebruiksrechtovereenkomst doorneemt of contact opneemt met de licentiegever om vast te stellen of het gemeenschappelijk gebruik van toepassingen door de licentiegever is toegestaan.

Selectie uit meerdere processorversies. Het is mogelijk dat de cd of diskette(s) met de SOFTWARE verscheidene versies van de SOFTWARE bevatten, die elk compatibel zijn met een andere microprocessorarchitectuur (zoals de X86-architectuur of diverse RISC-architecturen ("Processorversie(s)"). U mag slechts één exemplaar van één Processorversie van de SOFTWARE op de Computer installeren en gebruiken.

Selectie van de taalversie. Het is mogelijk dat Microsoft u meerdere taalversies heeft geleverd voor een of meer Microsoft-softwareproducten waarvoor op grond van deze Overeenkomst een Gebruiksrecht wordt verleend. Als de SOFTWARE is geleverd in meerdere taalversies, wordt u een licentie verleend voor het gebruik op uw Computer van één van de taalversies tegelijk. Als onderdeel van het installatieproces van de SOFTWARE wordt u de mogelijkheid geboden een taalversie voor installatie op de Computer te selecteren.

Upgrades van het Besturingssysteem. Het is mogelijk dat de SOFTWARE upgrades bevat voor besturingssysteemonderdelen die nodig zijn voor de juiste werking van de SOFTWARE. Dergelijke systeemsoftware-upgrades zijn krachtens de bepalingen in de gebruiksrechtovereenkomst voor het besturingssysteem aan u in licentie gegeven, tenzij bij dergelijke upgrades een afzonderlijke gebruiksrechtovereenkomst aan u is verstrekt. In dat geval wordt het gebruik van de upgrades beheerst door de bepalingen in deze afzonderlijke overeenkomst.

Meer dan één Hardwareapparaat. Indien u een pakket met meer dan één Hardwareapparaat hebt verkregen, mag u één (1) kopie van de SOFTWARE maken voor ieder Hardwareapparaat dat u in dit pakket hebt verkregen, en mag u elk exemplaar gebruiken op de hierboven aangegeven wijze.

Beperking op reverse-engineering, decompilatie en disassembleren. U mag de SOFTWARE niet onderwerpen aan reverse-engineering, decompileren of disassembleren, tenzij en voorzover dit, niettegenstaande deze beperking, uitdrukkelijk is toegestaan op grond van toepasselijk dwingend recht.

Scheiding van Onderdelen. De SOFTWARE wordt in licentie gegeven als één product. De onderdelen ervan mogen niet worden gescheiden voor gebruik op meer dan één computer.

Verhuur. U mag de SOFTWARE niet verhuren of in lease geven. Eén Computer. De SOFTWARE wordt tezamen met de Hardware als één geïntegreerd product in licentie gegeven. De SOFTWARE mag alleen worden gebruikt in combinatie met de Hardware, zoals in deze Overeenkomst is uiteengezet.	

Eén Overeenkomst. Het is mogelijk dat deze SOFTWARE meerdere versies van deze Overeenkomst bevat, zoals versies in verschillende talen en/of op verschillende media (bijvoorbeeld in de gebruikersdocumentatie en in de software). Ook in dat geval wordt u slechts licentie verleend om één (1) exemplaar van de SOFTWARE te gebruiken.

Overdracht van de software. U mag al uw rechten die voortvloeien uit deze Overeenkomst uitsluitend als onderdeel van een verkoop of overdracht van de Hardware overdragen, mits u geen exemplaar behoudt, u de gehele SOFTWARE overdraagt (inclusief alle onderdelen, de media en het gedrukte materiaal, alle upgrades, deze Overeenkomst en, indien van toepassing, het Certificaat van Echtheid) tezamen met de bijbehorende Hardware, en de ontvanger met de bepalingen van deze Overeenkomst instemt. Indien het SOFTWARE-gedeelte een upgrade is, moet elke overdracht tevens alle vorige versies van de SOFTWARE omvatten.

Niet voor Wederverkoop bestemde Software. Indien de SOFTWARE wordt aangeduid als zijnde "Niet voor wederverkoop" of "NVW", mag u, niettegenstaande hetgeen in andere artikelen van deze Overeenkomst wordt vermeld, de SOFTWARE niet wederverkopen of op andere wijze tegen betaling aan anderen overdragen.

Beëindiging. Onverminderd alle overige rechten mag Microsoft uw rechten onder deze Overeenkomst beëindigen indien u de bepalingen van deze Overeenkomst niet naleeft. In dat geval dient u alle exemplaren en alle onderdelen van de SOFTWARE te vernietigen.
Merken. Aan deze Overeenkomst kunt u geen enkel recht ontlenen in verband met enig merk of servicemerk van Microsoft of haar leveranciers.

Productondersteuning. Microsoft biedt u wellicht ondersteuning met betrekking tot de SOFTWARE en/of Hardware ("Productondersteuning"). Het gebruik van Productondersteuning is onderworpen aan Microsofts beleid terzake en aan programma's die worden beschreven in de gebruikershandleiding, in "on line" documentatie en/of in andere door Microsoft meegeleverde materialen. Alle eventuele aanvullende softwarecode die als onderdeel van de Productondersteuning aan u wordt verstrekt, wordt beschouwd als zijnde een onderdeel van de SOFTWARE, en is derhalve onderworpen aan de bepalingen van deze Overeenkomst. Eventuele technische informatie die u in het kader van de Productondersteuning aan Microsoft verstrekt, mag door Microsoft worden gebruikt voor commerciële doeleinden, alsmede voor productondersteuning en -ontwikkeling. Microsoft is eraan gehouden dergelijke technische informatie zodanig te gebruiken dat uw identiteit er niet uit blijkt.

3. AUTEURSRECHT. De eigendom van en de auteursrechten op de SOFTWARE (inclusief, maar niet beperkt tot alle afbeeldingen, foto's, animaties, video- en geluidsfragmenten, muziek, tekst en "applets" die in de SOFTWARE zijn opgenomen), alsmede de begeleidende gedrukte materialen en alle kopieën van de SOFTWARE, berusten bij Microsoft of haar leveranciers. De eigendom van, en de intellectuele eigendomsrechten op de inhoud die niet in de SOFTWARE is opgenomen maar waartoe toegang kan worden verkregen door het gebruik van de SOFTWARE berusten bij de desbetreffende eigenaar van de inhoud en kunnen beschermd zijn door toepasselijk auteursrecht of andere intellectuele eigendomsrechten en -verdragen. Deze Overeenkomst verleent u geen rechten op het gebruik van dergelijke inhoud. Het gebruik van eventuele on line services waartoe via de SOFTWARE toegang kan worden verkregen, valt mogelijk onder de desbetreffende gebruiksrechten. Indien deze SOFTWARE documentatie bevat die uitsluitend in elektronische vorm wordt verstrekt, mag u één exemplaar van dergelijke elektronische documentatie afdrukken. U mag de begeleidende gedrukte materialen van de Hardware en de SOFTWARE niet kopiëren. Alle rechten die niet expliciet krachtens deze Overeenkomst worden verleend, berusten bij Microsoft en haar leveranciers.

4. SOFTWARE OP MEERDERE SOORTEN MEDIA. Het is mogelijk dat u de SOFTWARE op meer dan één soort medium ontvangt. Ongeacht de soort of grootte van de media die u ontvangt, mag u slechts één soort medium gebruiken die geschikt is voor uw ene computer. U mag de andere soort medium niet op een andere computer Uitvoeren. U mag het andere medium niet uitlenen, verhuren, in lease geven, in bruikleen geven of op andere wijze aan een andere gebruiker overdragen, behalve als deel van de permanente overdracht van de volledige Hardware en SOFTWARE zoals omschreven in het artikel betreffende "Overdracht van de Software".

5. EXPORTBEPERKINGEN. U erkent dat de SOFTWARE die krachtens deze Overeenkomst in licentie is gegeven van Amerikaanse origine is. U stemt ermee in alle toepasselijke internationale en nationale wetten betreffende de SOFTWARE na te leven, met inbegrip van de voorschriften van het Amerikaanse Bureau of Export Administration (BEA), alsmede de beperkingen betreffende eindgebruikers, eindgebruik en bestemmingsland die door de exportautoriteiten van de Verenigde Staten van Amerika en overige exportautoriteiten zijn uitgevaardigd. Meer informatie over de export van Microsoft-producten vindt u op: http://www.microsoft.com/exporting/.

6. OPMERKING OVER JAVA-TECHNOLOGIE. Het is mogelijk dat de SOFTWARE ondersteuning biedt voor programma's die zijn geschreven in JAVA. DE JAVA-TECHNOLOGIE IS NIET FOUTBESTENDIG EN IS NIET ONTWORPEN, VERVAARDIGD OF BEDOELD VOOR GEBRUIK OF WEDERVERKOOP ALS ON LINE CONTROLEMECHANISME IN RISICOVOLLE OMGEVINGEN WAARIN EEN FOUTLOZE WERKING WORDT VEREIST, ZOALS IN NUCLEAIRE FACILITEITEN, VLIEGTUIGNAVIGATIE- OF COMMUNICATIESYSTEMEN, LUCHTVERKEERSBEGELEIDINGSSYSTEMEN, MEDISCHE APPARATUUR ZOALS HART-LONGMACHINES OF WAPENSYSTEMEN, WAARBIJ EEN GEBREK IN DE JAVA-TECHNOLOGIE RECHTSTREEKS KAN LEIDEN TOT OVERLIJDEN, LICHAMELIJK LETSEL OF ERNSTIGE SCHADE AAN HET MILIEU. Sun Microsystems, Inc. heeft Microsoft contractueel verplicht deze verklaring op te nemen.

7. AFWIJZING VAN GARANTIE. De onderstaande Beperkte Garantie is de enige garantie die aan u wordt verleend en komt in de plaats van eventuele andere garanties die zijn verleend door middel van enige documentatie of verpakking. Er worden door niemand, met inbegrip van maar niet beperkt tot Microsoft en haar leveranciers, andere garanties verleend met betrekking tot de SOFTWARE en de Hardware. Behoudens de Beperkte Garantie, en voor zover maximaal toegestaan onder toepasselijk recht, leveren Microsoft en haar leveranciers de SOFTWARE en de Hardware IN DE HUIDIGE STAAT en wijzen zij hiermede alle andere uitdrukkelijke, impliciete of wettelijke garanties af, met inbegrip van maar niet beperkt tot eventuele impliciete garanties betreffende verkoopbaarheid, geschiktheid voor bepaalde toepassingen of niet-schending van rechten van derden. Het gehele risico dat voortkomt uit het gebruik of de werking van de SOFTWARE en de Hardware ligt bij u.

ALGEMENE BEPALINGEN
Deze bepalingen zijn van toepassing op de Gebruiksrechtovereenkomst en de onderstaande Beperkte Garantie en Beperking van Aansprakelijkheid.

8. BEPERKING VAN INCIDENTELE, GEVOLG- EN BEPAALDE ANDERE SCHADE. Voor zover maximaal is toegestaan op grond van toepasselijk recht zijn Microsoft of haar leveranciers in geen geval aansprakelijk voor enige bijzondere, incidentele of gevolgschade (met inbegrip van maar niet beperkt tot schade wegens gederfde winst, bedrijfsonderbreking, persoonlijk letsel, schending van privacy, het niet voldoen aan enige verplichting, die van goede trouw of redelijke zorgzaamheid daaronder begrepen, wegens nalatigheid en enig ander geldelijk of ander verlies), die voortvloeit uit of op enigerlei wijze verband houdt met het gebruik of het onvermogen om de SOFTWARE of het Hardware Apparaat te gebruiken, zelfs indien Microsoft of een leverancier van de mogelijkheid van die schade in kennis is gesteld.

9. TOEPASSELIJKE WETGEVING. Indien u de SOFTWARE of het Hardware Apparaat in de Verenigde Staten van Amerika hebt gekocht, is de wetgeving van de staat Washington, VS, op dit contract van toepassing. Indien u de SOFTWARE ofhet Hardware Apparaat in Nederland hebt verkregen, wordt deze Overeenkomst beheerst door Nederlands recht. Indien u de SOFTWARE of het Hardware Apparaat in België hebt verkregen, wordt deze Overeenkomst beheerst door Belgisch recht. Indien u de SOFTWARE of het Hardware Apparaat in Luxemburg hebt verkregen, wordt deze Overeenkomst beheerst door het recht van Luxemburg. Indien u de SOFTWARE of het Hardware Apparaat buiten de hierboven genoemde landen hebt verkregen, kan lokaal recht van toepassing zijn.

10. VRAGEN. Indien u vragen hebt, of indien u om enigerlei reden contact op wilt nemen met Microsoft, verzoeken wij u contact op te nemen met de Microsoft-vestiging in uw land, of te schrijven naar: Microsoft Sales Information Center; One Microsoft Way; Redmond, WA 98052-6399; USA.

BEPERKTE GARANTIE EN BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID

BEPERKTE GARANTIE. Microsoft garandeert dat (a) de SOFTWARE op de dag dat u deze ontvangt en voor een periode van 90 dagen daarna bij normaal gebruik en onderhoud in hoofdzaak conform de begeleidende verpakking en documentatie functioneert; en (b) het Microsoft Mouse-product dat u hebt aangeschaft bij normaal gebruik en onderhoud in hoofdzaak geen gebreken vertoont wat betreft materialen en vakmanschap en dat het Mouse-product op de dag dat u dit product hebt aangeschaft en gedurende de genoemde Garantieperiode in hoofdzaak conform de Mouse-documentatie functioneert. De Garantieperiode voor het specifieke Microsoft Mouse product dat u hebt aangeschaft is hieronder vermeld. Bij het verlenen van de Ondersteuningsdiensten zal het personeel van Microsoft alle commercieel redelijke inspanningen verrichten om een diagnose te stellen en oplossingen voor te stellen voor daarvoor in aanmerking komende problemen zoals deze aan Microsoft zijn omschreven. Deze Beperkte Garantie heeft geen betrekking op, noch wordt er enige garantie verstrekt voor cosmetische of uiterlijke aspecten, met inbegrip maar niet beperkt tot verf op de Mouse.

U hebt mogelijk een impliciete garantie, maar deze betreft slechts gebreken die tijdens de vermelde Garantieperiode worden ontdekt en geldt uitsluitend indien uw staat/rechtsgebied in een impliciete garantie voorziet en indien toepasselijke wetgeving afwijzing ervan verbiedt. Op eventuele gebreken die worden ontdekt na de vermelde Garantieperiode, is geen enkele garantie van toepassing. Sommige staten en rechtsgebieden staan beperkingen op de duur van een impliciete garantie niet toe, het is dus mogelijk dat bovenstaande beperking niet op u van toepassing is.

MICROSOFT MOUSE: Basic Mouse; Wheel Mouse; en Wheel Mouse Optical GARANTIEPERIODE: 2 jaar

MICROSOFT MOUSE: Mouse 2.0; IntelliMouse; IntelliMouse Trackball; Cordless Wheel Mouse; en Trackball Optical GARANTIEPERIODE: 3 jaar

MICROSOFT MOUSE: IntelliMouse Pro; IntelliMouse met IntelliEye; IntelliMouse Optical; en Trackball Explorer GARANTIEPERIODE: 5 jaar

MICROSOFT MOUSE: IntelliMouse Explorer GARANTIEPERIODE: Beperkte Levensduur *

*(Beperkte Levensduur garantie betekent een garantie voor de gemiddelde levensduur van een Mouse-product van dat type.)

BEPERKING VAN VERHAALSMOGELIJKHEDEN; BEPERKTE VERGOEDING VAN GEVOLG- OF ANDERE SCHADE. Uw exclusieve verhaalsmogelijkheid ingeval van niet-nakoming van de Beperkte Garantie is als hierna uiteengezet. Voor zover maximaal toegestaan op grond van toepasselijk recht, en behoudens een eventuele door Microsoft gekozen teruggaaf, hebt u geen recht op enige schadevergoeding, met inbegrip van maar niet beperkt tot gevolg- en incidentele schade, zelfs indien een verhaalsmogelijkheid haar oorspronkelijk doel mist. Deze Beperkte Garantie geeft u specifieke rechten. U kunt nog andere rechten hebben die van staat tot staat en van rechtsgebied tot rechtsgebied kunnen variëren.

REGISTRATIE. U hoeft uw aanschaf van de SOFTWARE of de Mouse niet te registreren om deze Beperkte Garantie van kracht te laten zijn.

BEGUNSTIGDE. Voor zover is toegestaan op grond van toepasselijk recht wordt deze Beperkte Garantie uitsluitend aan u verstrekt, als eerste gelicentieerde gebruiker van de SOFTWARE en de Mouse, en zijn er bij deze Beperkte Garantie geen derden-begunstigden. De Beperkte Garantie is niet bedoeld voor en is niet van toepassing op anderen (behalve indien dit wettelijk is vereist).

UW EXCLUSIEVE VERHAALSMOGELIJKHEID BIJ NIET-NAKOMING VAN DEZE GARANTIE. Afhankelijk van toepasselijk recht bestaat de gehele aansprakelijkheid van Microsoft en haar leveranciers en uw exclusieve verhaalsmogelijkheid uit (a) binnen de eerste negentig (90) dagen na ontvangst van de SOFTWARE: vervanging van de SOFTWARE indien deze niet voldoet aan de Beperkte Garantie; en (b) met betrekking tot de Mouse gedurende de Garantieperiode*, naar keuze van Microsoft, (i) restitutie van het eventuele aankoopbedrag, of (ii) vervanging van de Mouse die niet voldoet aan deze Beperkte Garantie en die aan Microsoft wordt geretourneerd met een kopie van uw bewijs van aankoop. U kunt de door Microsoft gekozen verhaalsmogelijkheid zonder kosten uitoefenen, met dien verstande dat u verantwoordelijk bent voor eventueel door u te maken onkosten (bijvoorbeeld, verzendkosten naar Microsoft). Deze Beperkte Garantie geldt niet indien het niet-functioneren van de SOFTWARE of de Microsoft Mouse het gevolg is van een ongeval, misbruik of abnormaal gebruik, onjuiste toepassing of een virus. Voor vervangende SOFTWARE geldt een garantietermijn gelijk aan de resterende tijd van de oorspronkelijke Garantieperiode of, indien dat langer is, dertig (30) dagen; voor vervanging van de Microsoft Mouse geldt een garantietermijn gelijke aan de resterende tijd van de oorspronkelijke Garantieperiode of, indien dat langer is, dertig (30) dagen. Om uw verhaalsmogelijkheid uit te oefenen, kunt u contact opnemen met Microsoft op: Microsoft Sales Information Center; One Microsoft Way; Redmond, WA 98052-6399; USA.

*Verhaalsmogelijkheid Beperkte Levensduur Garantie: Uw exclusieve verhaalsmogelijkheid bij Mouse-producten die onder een Beperkte Levensduur Garantieperiode vallen na de eerste periode van vijf jaar na de datum waarop u die Mouse hebt aangeschaft, bestaat uit vervanging van de Mouse met een op dat moment leverbare Microsoft Mouse met een in hoofdzaak gelijke functionaliteit (indien die functionaliteit op dat moment door Microsoft in het kader van haar normale bedrijfsuitoefening wordt verstrekt), waarbij u een door Microsoft vastgestelde vergoeding dient te betalen om de administratie- en verzendkosten van Microsoft te dekken.

OMVATTING VAN ALGEMENE BEPALINGEN. Al deze Algemene bepalingen van de Gebruiksrechtovereenkomst zijn eveneens van toepassing op deze Beperkte Garantie en elke bepaling is bij verwijzing hierin opgenomen, met inbegrip maar niet beperkt tot de Beperking van Incidentele, Gevolg- en Bepaalde Andere Schade.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 1.34