DenmarkR.txt Driver File Contents (eng.exe)

SLUTBRUGERLICENSAFTALE TIL MICROSOFT(R) INTELLIPOINT-SOFTWARE TIL MICROSOFT-MUS 

VIGTIGT - BØR LÆSES OMHYGGELIGT: DET ER VIGTIGT, AT DE LÆSER OG FORSTÅR ALLE RETTIGHEDER OG BEGRÆNSNINGER, BESKREVET I NÆRVÆRENDE MICROSOFT-SLUTBRUGERLICENSAFTALE ("SLUTBRUGERLICENSAFTALE"), OMHYGGELIGT. DE BLIVER BEDT OM AT LÆSE VILKÅRENE I NÆRVÆRENDE SLUTBRUGERLICENSAFTALE OG ENTEN ACCEPTERE ELLER AFVISE DEM. SOFTWAREN INSTALLERES IKKE PÅ COMPUTEREN, MEDMINDRE ELLER FØREND DE ACCEPTERER VILKÅRENE I NÆRVÆRENDE SLUTBRUGERLICENSAFTALE.

De accepterer vilkårene i nærværende Slutbrugerlicensaftale ved at klikke på knappen Accepter som et symbol på Deres underskrift.BEMÆRK!Vilkårene i en trykt slutbrugerlicensaftale, der leveres sammen med den SOFTWARE,der leveres sammen med Hardwareenheden, tilsidesætter vilkårene i en eventuel Slutbrugerlicensaftale, der findes i SOFTWAREN.

DE KAN UDSKRIVE ORDLYDEN AF NÆRVÆRENDE SLUTBRUGERLICENSAFTALE FRA DENNE SIDE PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT, ELLER DE KAN ANVENDE DEN KOPI AF SLUTBRUGERLICENSAFTALEN, DER FINDES I AFSNITTET OM JURIDISKE OPLYSNINGER I BRUGERHÅNDBOGEN TIL DENNE SOFTWARE.DE KAN OGSÅ MODTAGE EN KOPI AF NÆRVÆRENDE SLUTBRUGERLICENSAFTALE VED AT KONTAKTE MICROSOFT DANMARK ELLER VED AT SKRIVE TIL: MICROSOFT SALES INFORMATION CENTER; ONE MICROSOFT WAY; REDMOND, WA 98052-6399; USA.

NÆRVÆRENDE SLUTBRUGERLICENSAFTALE ER EN JURIDISK BINDENDE AFTALE MELLEM DEM (ENTEN SOM FYSISK ELLER JURIDISK PERSON) OG MICROSOFT CORPORATION OM SOFTWAREDELEN AF DENNE HARDWAREENHED, DER OMFATTER DEN MEDFØLGENDE COMPUTERSOFTWARE OG KAN OMFATTE TILHØRENDE MEDIER, TRYKT MATERIALE OG ONLINEDOKUMENTATION ELLER ELEKTRONISK DOKUMENTATION ("SOFTWAREN"). NÆRVÆRENDE SLUTBRUGERLICENSAFTALE ER KUN GYLDIG OG GIVER KUN SLUTBRUGEREN LICENSRETTIGHEDER, HVIS SOFTWAREN ER ÆGTE MICROSOFT-SOFTWARE. VED AT INSTALLERE, KOPIERE ELLER PÅ ANDEN VIS BRUGE SOFTWAREN ACCEPTERER DE VILKÅRENE I NÆRVÆRENDE SLUTBRUGERLICENSAFTALE. SÅFREMT DE IKKE KAN ACCEPTERE VILKÅRENE I NÆRVÆRENDE SLUTBRUGERLICENSAFTALE, MÅ DE IKKE INSTALLERE ELLER BRUGE SOFTWAREN. DE KAN DOG RETURNERE SOFTWAREN SAMT DEN MEDFØLGENDE MICROSOFT-HARDWAREENHED TIL DET STED, HVOR DE HAR KØBT DEN, MOD REFUSION AF KØBESUMMEN.

SOFTWAREPRODUKTLICENS.

SOFTWAREN er beskyttet af ophavsretlige love og bestemmelser i internationale traktater samt andre love og traktater om immaterialret.SOFTWAREN er givet i licens og ikke solgt.

1. LICENSTILDELING. Nærværende Slutbrugerlicensaftale giver Dem følgende rettigheder: SOFTWAREINSTALLATION OG BRUG. Med de undtagelser, der udtrykkeligt er angivet i nærværende Slutbrugerlicensaftale, har de kun ret til at installere, bruge, åbne, vise, køre eller på anden vis interaktivt anvende ("Køre") én kopi af SOFTWAREN på én computer, arbejdsstation, terminal, lomme-pc, personsøger, smart telefon eller en anden digital elektronisk enhed ("Computer"), som den vedlagte Hardwareenhed er tilsluttet. SOFTWAREN må ikke installeres, åbnes, vises, køres fra eller deles eller bruges samtidig på forskellige computere, herunder en arbejdsstation, terminal eller anden digital elektronisk enhed.

LAGRING/BRUG PÅ NETVÆRK. De har ret til at lagre eller installere en kopi af SOFTWAREN på en lagringsenhed, såsom en netværksserver, som kun bruges til at installere eller køre SOFTWAREN på Deres andre Computere via et internt netværk. Dette kræver dog, at De erhverver og tildeler en licens til hver enkelt Computer, hvorpå SOFTWAREN køres fra lagringsenheden. Hver af disse Computere skal anvende den medfølgende Hardwareenhed sammen med SOFTWAREN.

SIKKERHEDSKOPI. Efter installation af én kopi af SOFTWAREN i henhold til nærværende Slutbrugerlicensaftale har De udelukkende ret til at beholde det originale medie, hvorpå SOFTWAREN blev leveret, til sikkerhedskopierings- eller arkiveringsformål. Såfremt det originale medie er nødvendigt for at kunne bruge SOFTWAREN på Computeren, har De ret til at lave én kopi af SOFTWAREN alene til sikkerhedskopierings- eller arkiveringsformål. Det er ulovligt at foretage uautoriseret kopiering af SOFTWAREN eller at omgå en eventuel kopibeskyttelsesteknologi, der anvendes i SOFTWAREN.

HJÆLPEPROGRAM TIL SIKKERHEDSKOPIERING. Hvis SOFTWAREN indeholder et Microsoft-hjælpeprogram, har De ret til at bruge hjælpeprogrammet til at fremstille en enkelt sikkerhedskopi, og når den ene sikkerhedskopi er fremstillet, deaktiveres hjælpeprogrammet permanent. Ud over de i nærværende Slutbrugerlicensaftale anførte tilladelser, har De ingen ret til at fremstille kopier af SOFTWAREN eller det trykte materiale, der leveres sammen med SOFTWAREN.

2. BESKRIVELSE AF ØVRIGE RETTIGHEDER OG BEGRÆNSNINGER.

Talegenkendelse. Såfremt SOFTWAREN indeholder en talegenkendelseskomponent, forudsættes det, at talegenkendelse ifølge sagens natur er en statistisk proces, at genkendelsesfejl er en fast bestanddel af talegenkendelsesprocessen, samt at det er Deres ansvar at håndtere sådanne fejl, overvåge talegenkendelsesprocessen og rette eventuelle fejl. HVERKEN MICROSOFT ELLER MICROSOFTS LEVERANDØRER KAN HOLDES ANSVARLIGE FOR SKADER, DER OPSTÅR SOM FØLGE AF FEJL I TALEGENKENDELSESPROCESSEN.

APPLIKATIONSDELING. SOFTWAREN kan indeholde Microsoft(R) NetMeeting(TM), som er et produkt, der gør det muligt at dele applikationer mellem to eller flere computere, selvom en applikation kun er installeret på én af computerne. De har ret til at bruge denne teknologi sammen med alle Microsoft-applikationer til konferencer med flere deltagere. Såfremt der er tale om applikationer, der ikke tilhører Microsoft, bør De læse den medfølgende licensaftale eller kontakte licensgiver for at fastslå, om licensgiver tillader deling af applikationer.

VALG AF MULTIPLE PROCESSOR-VERSION. Den eller de cd'er eller disketter, hvorpå SOFTWAREN er placeret, kan indeholde flere kopier af SOFTWAREN, som hver især er kompatibel med sin egen mikroprocessorarkitektur, f.eks. X86-arkitekturen eller forskellige RISC-arkitekturer ("Processor-version(er)"). De har kun ret til at installere og bruge én kopi af Processorversionen af SOFTWAREN på Computeren.

VALG AF SPROGVERSION. Microsoft kan have valgt at forsyne Dem med et udvalg af sprogversioner til ét eller flere af de Microsoft-softwareprodukter, som er givet i licens i henhold til nærværende Slutbrugerlicensaftale. Såfremt den medfølgende SOFTWARE foreligger i mere end én sprogversion, har De kun licens til at bruge én af de medfølgende sprogversioner på Computeren ad gangen.Som en del af installationen af SOFTWAREN får De mulighed for at vælge sprogversion af installationen på Computeren.

OPGRADERINGER AF OPERATIVSYSTEM. SOFTWAREN kan indeholde opgraderinger af systemkomponentsoftwaren, som er nødvendige, for at SOFTWAREN kan fungere korrekt. Eventuelle opgraderinger af systemsoftwaren gives til Dem i licens i henhold til de vilkår og betingelser, der er angivet i licensen til Deres operativsystem, medmindre De modtager en separat slutbrugerlicensaftale sammen med den pågældende opgradering, i hvilket tilfælde denne separate licensaftale er gældende for Deres brug af opgraderingerne.

FLERE HARDWAREENHEDER. Hvis De har købt en pakke med flere Hardwareenheder, skal De lave én (1) kopi af SOFTWAREN til hver Hardwareenhed i den pakke, de har købt, og hver kopi skal anvendes som angivet ovenfor.

BEGRÆNSNINGER I FORBINDELSE MED REVERSE ENGINEERING, DEKOMPILERING OG DISASSEMBLERING. De må ikke foretage reverse engineering, dekompilering eller disassemblering af SOFTWAREN, medmindre, og kun i det omfang, sådanne aktiviteter udtrykkeligt og uanset nærværende begrænsning er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

DELING AF KOMPONENTER. SOFTWAREN er givet i licens som ét produkt. De enkelte komponenter må ikke deles til brug på mere end en computer.

UDLEJNING. De har ikke ret til at udleje, bortlease eller udlåne SOFTWAREN.

ÉN COMPUTER. SOFTWAREN er givet i licens sammen med Hardwareenheden som ét integreret produkt. De må kun bruge SOFTWAREN sammen med Hardwareenheden i henhold til nærværende Slutbrugerlicensaftale.

ÉN SLUTBRUGERLICENSAFTALE. Denne SOFTWARE indeholder muligvis flere versioner af denne Slutbrugerlicensaftale, såsom flere oversættelser og/eller versioner på flere medier (f.eks. i brugerdokumentationen og i softwaren). Hvis dette er tilfældet, har De kun ret til at anvende én (1) kopi af SOFTWAREN.

OVERDRAGELSE AF SOFTWARE. De har kun ret til at overdrage Deres rettigheder i henhold til næværende Slutbrugerlicensaftale permanent som en del af en overdragelse af Hardwareenheden, forudsat at De ikke beholder nogen kopier, og at De overdrager SOFTWAREN i sin helhed (herunder alle komponenter, medier og trykt materiale, eventuelle opgraderinger, nærværende Slutbrugerlicensaftale samt et eventuelt ægthedsbevis) sammen med den medfølgende Hardwareenhed, SAMT at modtageren accepterer vilkårene i nærværende Slutbrugerlicensaftale.

Såfremt SOFTWAREN er en opgradering, skal overdragelsen omfatte alle tidligere versioner af SOFTWAREN.

SOFTWARE, DER IKKE MÅ VIDERESÆLGES. Såfremt SOFTWAREN er påført en mærkat med teksten "Not for Resale", "NFR" eller "Ikke til videresalg", må De ikke, uanset de øvrige paragraffer i nærværende Slutbrugerlicensaftale, videresælge SOFTWAREN eller på anden måde overdrage den mod betaling.

OPHØR. Uden præjudice for eventuelle andre rettigheder har Microsoft ret til at ophæve Deres rettigheder i henhold til nærværende Slutbrugerlicensaftale, såfremt De tilsidesætter vilkårene og betingelserne i nærværende Slutbrugerlicensaftale. I så tilfælde skal De destruere alle kopier af SOFTWAREN og alle tilhørende komponenter.

VAREMÆRKER Nærværende Slutbrugerlicensaftale giver Dem ingen rettigheder i forbindelse med eventuelle varemærker for produkter eller for tjenesteydelser, der tilhører Microsoft eller Microsofts leverandører.

PRODUKTSUPPORT. Microsoft kan tilbyde Dem produktsupport i forbindelse med SOFTWAREN og/eller Hardwareenheden ("Produktsupport"). Brug af Produktsupport er underlagt Microsofts retningslinjer og programmer, som er beskrevet i brugerhåndbogen, i onlinedokumentationen og/eller i andet materiale leveret af Microsoft. Enhver supplerende programkode, De modtager i forbindelse med Produktsupport, betragtes som en del af SOFTWAREN og er underlagt betingelserne i nærværende Slutbrugerlicensaftale. Hvad angår de tekniske oplysninger, som De giver Microsoft i forbindelse med Produktsupport, har Microsoft ret til at benytte disse oplysninger i forretningsøjemed, herunder i forbindelse med produktsupport og -udvikling. Microsoft vil anvende disse tekniske oplysninger på en sådan måde, at De personligt ikke kan identificeres.

3. OPHAVSRET. Alle ejendomsrettigheder og rettigheder vedrørende immaterialret til SOFTWAREN (herunder, men ikke begrænset til, billeder, fotografier, animationer, video, lyd, musik, tekst og tilbehørsapplikationer, som er indeholdt i SOFTWAREN), det medfølgende trykte materiale og eventuelle kopier af SOFTWAREN tilhører Microsoft eller Microsofts leverandører. Alle ejendomsrettigheder og rettigheder vedrørende immaterialret til det indhold, der ikke findes i SOFTWAREN, men som der kan opnås adgang til ved brug af SOFTWAREN, tilhører ejeren af det pågældende indhold og kan være beskyttet af gældende ophavsretlige love og traktater eller andre love og traktater vedrørende immaterialret. Nærværende Slutbrugerlicensaftale giver Dem ikke ret til at bruge et sådant indhold.

Brug af onlinefaciliteter, som der kan opnås adgang til via SOFTWAREN, kan være underlagt de respektive vilkår for brug af sådanne faciliteter. Såfremt denne SOFTWARE indeholder dokumentation, der kun findes i elektronisk form, har De ret til at udskrive én kopi af en sådan elektronisk dokumentation. De har ikke ret til at kopiere det trykte materiale, der leveres sammen med Hardwareenheden og SOFTWAREN. Alle de rettigheder, som ikke udtrykkeligt er givet i henhold til nærværende Slutbrugerlicensaftale, forbeholdes Microsoft og Microsofts leverandører.

4. SOFTWARE PÅ FLERE MEDIER. De kan modtage SOFTWAREN på mere end ét medie. Uanset mediets type eller størrelse må De kun bruge ét medie, der er kompatibelt med Deres ene computer. De må ikke Køre det andet medie på en anden computer. De må ikke udlåne, udleje, bortlease eller på anden måde overdrage det andet medie til en anden bruger, medmindre det sker i forbindelse med en autoriseret permanent overdragelse af SOFTWAREN og Hardwareenheden som beskrevet i afsnittet "Overdragelse af softwaren".

5. EKSPORTRESTRIKTIONER. De accepterer, at den SOFTWARE, der er givet i licens i henhold til nærværende Slutbrugerlicensaftale, er af amerikansk oprindelse. De accepterer at overholde alle gældende internationale og nationale love, som gælder for SOFTWAREN, herunder de amerikanske bestemmelser om eksport (Export Administration Regulations) såvel som destinationsbegrænsninger, der er vedtaget af amerikanske såvel som andre eksportmyndigheder, vedrørende slutbrugere, slutbrug og lande. Yderligere oplysninger om eksport af Microsoft-produkter findes på: http://www.microsoft.com/exporting/.

6. BEMÆRKNING ANGÅENDE JAVA-TEKNOLOGI. SOFTWAREN kan eventuelt understøtte programmer skrevet i JAVA. JAVA-TEKNOLOGIEN SIKRER IKKE MOD FEJL OG ER IKKE DESIGNET, FREMSTILLET ELLER BEREGNET TIL BRUG ELLER VIDERESALG SOM ONLINESTYRINGSUDSTYR I RISIKOMILJØER, HVOR DER KRÆVES EN FEJLSIKKER YDEEVNE, F.EKS. I FORBINDELSE MED DRIFTEN AF ATOMANLÆG, FLYNAVIGERINGS- ELLER FLYKOMMUNIKATIONSSYSTEMER, STYRING AF LUFTTRAFIK, HJERTE-LUNGEMASKINER ELLER VÅBENSYSTEMER, HVOR ET EVENTUELT SVIGT I JAVA-TEKNOLOGIEN DIREKTE VILLE KUNNE MEDFØRE DØDSFALD, PERSONSKADE ELLER ALVORLIGE FYSISKE ELLER MILJØMÆSSIGE SKADER.

Sun Microsystems, Inc. har kontraktmæssigt forpligtet Microsoft til at udarbejde denne ansvarsfraskrivelse.

7. ANSVARSFRASKRIVELSE. Det Begrænsede Ansvar, som er anført nedenfor, er den eneste udtrykkelige ansvarsbestemmelse stilet til Dem og er givet i stedet for enhver anden udtrykkelig ansvarsbestemmelse (hvis nogen) anført i enhver dokumentation eller pakning.

Ingen andre ansvarsbestemmelser er givet med hensyn til SOFTWARE og Hardwareenhed af nogen person, herunder, men ikke begrænset til, Microsoft og Microsofts leverandører. UNDTAGEN SOM ANGIVET I DET BEGRÆNSEDE ANSVAR OG I STØRST MULIGE OMFANG DET ER TILLADT I HENHOLD TIL DEN ANVENDELIGE LOV, STILLER MICROSOFT OG MICROSOFTS LEVERANDØRER SOFTWAREN OG HARDWAREENHEDEN TIL RÅDIGHED, SOM DET ER OG FOREFINDES, OG MED ALLE FEJL OG FRASKRIVER SIG HERMED ALT ANDET ANSVAR, ENTEN UDTRYKKELIGT, STILTIENDE ELLER LOVFÆSTET, HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, ENHVER (HVIS NOGEN) STILTIENDE INDESTÅELSE FOR SALGBARHED, FOR ANVENDELIGHED TIL ET SPECIELT FORMÅL, FOR MANGEL PÅ VIRUS, OG FOR AGTSOMHED ELLER FOR FORRETNINGSMÆSSIGE BESTRÆBELSER, ALT MED HENSYN TIL SOFTWAREN OG HARDWAREENHEDEN. Der er ligeledes ej heller nogen indeståelse for ejendomsret, autoritet eller ikke-krænkelse i SOFTWAREN og i Hardwareenheden.

GENERELLE BESTEMMELSER

Nærværende bestemmelser gælder for Slutbrugerlicensaftalen og nedenfor nævnte Begrænsede Ansvar og Ansvarsbegrænsning.

8. FRASKRIVELSE AF ANSVAR FOR HÆNDELIGE SKADER, FØLGESKADER OG VISSE ANDRE SKADER. I videst mulige udstrækning, det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, fraskriver Microsoft og Microsofts leverandører sig ansvaret for særlige eller hændelige skader og for følgeskader af nogen art (herunder, men ikke begrænset til, erstatning for driftstab, forretningsforstyrrelse, personskade, krænkelse af privatlivets fred, manglende overholdelse af nogen forpligtelse herunder manglende god tro eller rimelig omsorg samt ved uagtsomhed) og nogen anden form for økonomisk eller andet tab, som opstår som følge af eller på nogen måde er relateret til brugen af eller manglende mulighed for at bruge SOFTWAREN eller Hardwareenheden, selvom Microsoft eller Microsofts forhandlere er blevet orienteret om muligheden for sådanne tab.

9. GÆLDENDE LOVGIVNING. Hvis De har købt SOFTWAREN og Hardwareenheden i Danmark er nærværende aftale underlagt dansk ret. Hvis De har købt SOFTWAREN og Hardwareenheden uden for Danmark, kan lokal lovgivning finde anvendelse.

10. SPØRGSMÅL. Hvis De har spørgsmål eller af anden grund ønsker at kontakte Microsoft, er De velkommen til at kontakte Microsoft Danmark eller at skrive til: Microsoft Sales Information Center; One Microsoft Way; Redmond, WA 98052-6399; USA.

BEGRÆNSET ANSVAR OG ANSVARSBEGRÆNSNING

BEGRÆNSET ANSVAR. Microsoft indestår for, (a) at SOFTWAREN fra modtagelsen og 90 dage frem under normal brug og service i det væsentlige vil fungere i overensstemmelse med den ledsagende information på pakningen og den ledsagende dokumentation, og (b) at Microsoft-museproduktet, som De har erhvervet, fra modtagelsen og i den nedenfor angivne Ansvarsperiode under normal brug og service i det væsentlige vil være fri for materiale- and produktionsfejl, og i det væsentlige vil fungere i overensstemmelse med dokumentationen til musen. Den Ansvarsperiode inden for hvilken det Begrænsede Ansvar er gældende og som gælder for det Microsoft-museprodukt, De har købt, er angivet nedenfor. Microsofts supportteknikere, vil tage alle forretningsmæssige rimelige skridt til at finde og foreslå løsninger til de problemer, som forelægges Microsoft. Det Begrænsede Ansvar dækker ikke, og Microsoft påtager sig intet ansvar af nogen art for kosmetiske og æstetiske forhold, herunder, men ikke udelukkende til museproduktets maling.

Særlige rettigheder, som De har i henhold til lov eller retssædvane MED HENSYN TIL FEJL OG MANGLER, SOM KONSTATERES I DEN NEDENFOR ANGIVNE ANSVARSPERIODE, BEVARES, DOG KUN SÅFREMT DISSE SÆRLIGE RETTIGHEDER YDES I HENHOLD TIL LOV ELLER RETSSÆDVANE I DANMARK OG SÅFREMT DANSK RET FORBYDER EN FRASKRIVELSE HERFOR. FEJL OG MANGLER SOM KONSTATERES EFTER UDLØBET AF DEN ANGIVNE ANSVARSPERIODE, ER IKKE DÆKKET AF NOGET ANSVAR ELLER NOGEN BETINGELSE AF NOGEN ART. Nogle lande eller jurisdiktioner tillader ikke begrænsninger i varigheden af særlige rettigheder i henhold til lov eller retssædvane, og derfor gælder den ovenfor angivne begrænsning måske ikke for Dem.

MICROSOFT-MUS: Basic Mouse, Wheel Mouse og Wheel Mouse Optical ANSVARSPERIODE: 2 år

MICROSOFT-MUS: Mouse 2.0, IntelliMouse, IntelliMouse Trackball, Cordless Wheel Mouse og Trackball Optical ANSVARSPERIODE: 3 år

MICROSOFT-MUS: IntelliMouse Pro IntelliMouse med IntelliEye; IntelliMouse Optical og Trackball Explorer ANSVARSPERIODE: 5 år

MICROSOFT-MUS: IntelliMouse Explorer ANSVARSPERIODE: Begrænset Levetid*

*(Begrænset Levetid betyder den gennemsnitlige levetid for et museprodukt af denne type.)

BEGRÆSNING I MISLIGHOLDELSESBEFØJELSER, INGEN FØLGESKADER ELLER ANDRE SKADER. Deres eneste misligholdelsesbeføjelse for noget brud på det Begrænsede Ansvar er anført nedenfor. MED UNDTAGELSE AF EN EVENTUEL GODTGØRELSE BESTEMT AF MICROSOFT, ER DE IKKE BERETTIGET TIL NOGEN ERSTATNING, HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, ERSTATNING FOR FØLGESKADER OG HÆNDELIGE SKADER UANSET, AT MISLIGHOLDELSESBEFØJELSEN IKKE OPFYLDER DETS FORMÅL. Nærværende Begrænsede Ansvar giver Dem særlige juridiske rettigheder. De har muligvis andre rettigheder, hvilke kan variere fra land/jurisdiktion til land/jurisdiktion.

REGISTRERING. De behøver ikke at registrere Deres køb af SOFTWARE eller museenheden, for at det Begrænsede Ansvar træder i kraft.

BEGUNSTIGEDE. I den udstrækning det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, er dette Begrænsede Ansvar alene gældende for Dem som den første licenserede bruger af SOFTWAREN og musen, og der er ikke nogen begunstiget tredjemand for det Begrænsede Ansvar. Det er ikke beregnet for og gælder ikke nogen anden (undtagen såfremt påkrævet ved lov).

DERES ENESTE MISLIGHOLDELSESBEFØJELSE. Microsofts og Microsofts leverandørers eneste ansvar og Deres eneste misligholdelsesbeføjelse er under forudsætning af overensstemmelse med gældende lovgivning (a) i de første halvfems (90) dage efter erhvervelsen af SOFTWAREN omlevering af den SOFTWARE, der ikke opfylder det Begrænsede Ansvar, og (b) med hensyn til musen i Ansvarsperioden efter Microsofts valg enten (i) at refundere den eventuelt betalte købesum, eller (ii) at reparere eller omlevere den mus, som ikke opfylder det Begrænsede Ansvar, og som returneres til Microsoft sammen med en kopi af Deres købskvittering. Den af Microsoft valgte afhjælpning kan modtages uden udgift for Dem, udover de udgifter De selv pådrager Dem, (f.eks. til forsendelse til Microsoft). Dette Begrænsede Ansvar finder ikke anvendelse, såfremt svigt i SOFTWAREN eller Microsoft-musen er et resultat af uheld, misbrug eller uretmæssig brug. Microsoft indestår for omleveret SOFTWARE i den resterende del af den oprindelige ansvarsperiode dog minimum tredive (30) dage. Microsoft indestår for omleverede Microsoft-mus i den resterende del af den første Ansvarsperiode dog minimum tredive (30) dage. For at udøve Deres misligholdelsesbeføjelse bedes De kontakte Microsoft på: Microsoft Sales Information Center; One Microsoft Way; Redmond, WA 98052-6399; USA.

*Misligholdelsesbeføjelse ved Ansvar ved Begrænset Levetid: For de museprodukter for hvilke, der gælder en Ansvarsperiode ved Begrænset Levetid, er Deres eneste misligholdelsesbeføjelse efter de første fem (5) år fra den dag De købte musen, ombytning af musen med en på dette tidspunkt ny Microsoft-mus som i funktionalitet i det væsentlige svarer til den gamle (dog kun såfremt denne funktionalitet også på dette senere tidspunkt leveres af Microsoft som led i Microsofts almindelige forretningsførelse), ved at betale et gebyr fastsat af Microsoft til dækning af administration og forsendelse.

INDFØJELSE AF GENERELLE BESTEMMELSER. Samtlige Generelle Bestemmelser i Slutbrugerlicensaftalen gælder også for bestemmelsen om Begrænset Ansvar, og samtlige bestemmelser heri er ved denne reference indføjet, herunder, men ikke begrænset til, ansvarsfraskrivelsen for hændelige skader, følgeskader og visse andre skader.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 2.35