license.txt Driver File Contents (dj516no.exe)

OBS! BRUK AV PROGRAMVAREN ER BUNDET AV MEDFØLGENDE LISENSVILKÅR FOR HP-PROGRAMVARE. VED Å TA I BRUK PROGRAMVAREN HAR DU DERVED GODTATT DISSE LISENSVILKÅRENE. HVIS DU IKKE GODTAR DISSE LISENSVILKÅRENE, KAN DU RETURNERE PROGRAMVAREN MOT FULL REFUSJON. HVIS PROGRAMVAREN ER PAKKET SAMMEN MED ET ANNET PRODUKT, KAN DU RETURNERE HELE PRODUKTET UBRUKT MOT FULL REFUSJON.

Følgende lisensvilkår gjelder ved bruk av medfølgende programvare, med mindre du har en spesiell, underskrevet avtale med HP.

Lisens som gis. HP gir deg lisens til å bruke én kopi av programvaren. Med "bruke" menes lagre, laste, installere, kjøre eller vise programvaren. Det er ikke tillatt å foreta endringer på programvaren eller deaktivere noen av lisens- eller kontrollfunksjonene i programvaren. Hvis programvaren er lisensiert for "concurrent use" (samtidig bruk), må du ikke tillate flere enn maksimum antall godkjente brukere å bruke programvaren samtidig.

Eiendomsrett. Eiendoms- og opphavsretten til programvaren tilhører HP eller HPs tredjepartsleverandører. Lisensen overdrar ingen eiendomsrett til programvaren og er ikke et salg av noen rettigheter i programvaren. HPs tredjepartsleverandører kan beskytte sine rettigheter i tilfelle eventuelt brudd på disse lisensvilkårene.

Kopier og tilpasninger. Du har kun tillatelse til å lage kopier eller tilpasninger av programvaren for arkiveringsformål, eller for tilfeller hvor kopiering/tilpasning er et nødvendig ledd i godkjent bruk av programvaren. Du må gjengi all informasjon om opphavsrett fra originalprogramvaren i alle kopier eller tilpasninger. Det er ikke tillatt å kopiere programvaren i et offentlig nettverk.

Ingen demontering eller dekryptering. Det er ikke tillatt å demontere eller dekompilere programvaren uten å ha innhentet skriftlig tillatelse fra HP. I enkelte rettskretser er kanskje ikke HPs godkjennelse påkrevd for begrenset demontering eller dekompilering. På oppfordring, må du gi HP rimelige detaljerte opplysninger vedrørende eventuell demontering eller dekompilering. Det er ikke tillatt å dekryptere programvaren med mindre dekryptering er et nødvendig ledd i bruken av programvaren.

Overdragelse. Din lisens opphører automatisk ved eventuell overdragelse av programvaren. Ved overdragelse må du levere programvaren, inkludert eventuelle kopier og relatert dokumentasjon, til overdragsmottakeren. Overdragsmottakeren må godta disse lisensvilkårene som en betingelse for overdragelsen.

Annullering. HP kan annullere lisensen etter varsel om brudd på noen av disse lisensvilkårene. Ved annullering skal programvaren, i tillegg til alle kopier, tilpasninger og innflettede deler i enhver form, ødelegges umiddelbart.

Krav til eksportering. Det er ikke tillatt å eksportere eller reeksportere programvaren eller eventuelle kopier eller tilpasninger hvor dette konstituerer brudd på gjeldende lover eller bestemmelser.

Begrensede rettigheter for U.S. Government. Programvaren og dokumentasjonen er utviklet utelukkende ved hjelp av private midler. De er levert og lisensiert som "commercial computer software" slik som definert i DFARS 252.227-7013 (okt. 1988), DFARS 252.211-7015 (mai 1991) eller DFARS 252.227-7014 (juni 1995), som en "commercial item" slik som definert i FAR 2.101(a), eller som "Restricted computer software" slik som definert i FAR 52.227-19 (juni 1987) (eller eventuelle tilsvarende offentlige bestemmelser eller kontraktklausuler), alt etter hva som er aktuelt. Du har bare de rettighetene som er gitt for slik programvare og dokumentasjon etter gjeldende FAR- eller DFARS-klausul eller HPs standard programvareavtale for det aktuelle produktet.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 1.17