license.txt Driver File Contents (dj516hu.exe)

FIGYELEM: EZEN SZOFTVER HASZNÁLATA A HOZZÁ TARTOZÓ HP SZOFTVERLICENC FELTÉTELEIHEZ VAN KÖTVE. A SZOFTVER HASZNÁLATBA VÉTELE AZT JELZI, HOGY ÖN ELFOGADTA EZEKET A LICENCFELTÉTELEKET. HA ÖN NEM FOGADJA EL EZEKET A LICENCFELTÉTELEKET, VISSZAKÜLDHETI A SZOFTVERT ÁRÁNAK TELJES VISSZATÉRÍTÉSE MELLETT. HA A SZOFTVER ELVÁLASZTHATATLAN VALAMELY MÁS TERMÉKTÕL, AKKOR A TELJES, HASZNÁLATBA NEM VETT TERMÉKET VISSZAKÜLDHETI AZ ÁR TELJES MÉRTÉKÛ VISSZATÉRÍTÉSE MELLETT.

Amennyiben nincs külön aláírt megállapodása a HP-vel, az alábbi Licencfeltételek az irányadóak a kapcsolódó Szoftver Ön által történõ használatára.

Licenc nyújtása. A HP licencet ad Önnek a Szoftver egy példányának Használatára. A "Használat" a Szoftver tárolását, betöltését, telepítését, futtatását vagy megjelenítését jelenti. Nem módosíthatja a Szoftvert, vagy nem kapcsolhatja ki a Szoftver licenc- vagy ellenõrzõ jellemzõit. Ha a Szoftver licence "egyidejû használatra" szól, akkor nem engedheti meg, hogy a jogosult felhasználók maximális számánál többen Használják a Szoftvert.

Tulajdonjog. A Szoftver a HP vagy harmadik fél szállítójának szerzõi jogokkal védett tulajdona. A licenc nem ruház át semmilyen, a Szoftverre vonatkozó tulajdonjogot vagy tulajdont, és nem jelenti semmilyen, a Szoftverhez fûzõdõ jog eladását. A HP harmadik fél szállítói megvédhetik jogaikat a jelen Licencfeltételek bármilyen megsértése esetén.

Másolatok és adaptációk. Csak archiválási célra készíthet másolatokat vagy adaptációkat a Szoftverrõl, vagy olyankor, amikor a másolás vagy adaptálás a Szoftver jogos Használatának szükséges lépése. Az eredeti Szoftver minden szerzõi jogra vonatkozó értesítését reprodukálnia kell a másolatokon és az adaptációkon. Nem másolhatja fel a Szoftvert semmilyen nyilvános hálózatra.

A visszafejtés vagy dekódolás tilalma. Nem fejtheti vagy fordíthatja vissza a Szoftvert, hacsak meg nem szerezte a HP elõzetes írásos engedélyét. Bizonyos joghatóságok alatt lehetséges, hogy a HP hozzájárulása nem szükséges a részleges visszafejtéshez vagy visszafordításhoz. Kérésre indokoltan részletes tájékoztatást kell nyújtania a HP részére bármilyen visszafejtésre vagy visszafordításra vonatkozóan. Nem dekódolhatja a Szoftvert, hacsak a dekódolás nem elengedhetetlen része a Szoftver mûködtetésének.

Átruházás. Az Ön licence az Szoftver bármilyen átruházása esetén automatikusan megszûnik. Átruházáskor át kell adnia a Szoftvert, beleértve annak összes másolatát és a kapcsolódó dokumentációt is, az átruházás kedvezményezettjének. Az átruházás kedvezményezettjének az átruházás elõfeltételeként el kell fogadni a jelen Licencfeltételeket.

Visszavonás. A HP visszavonhatja a licencet, amennyiben tudomására jut, hogy elmulasztotta betartani a jelen Licencfeltételek bármelyikét. A licenc visszavonása esetén azonnal meg kell semmisítenie a Szoftvert, annak minden másolatával, adaptációjával és bármilyen formában máshová beillesztett részével együtt.

Export elõírások. Nem exportálhatja vagy újraexportálhatja a Szoftvert vagy annak bármilyen másolatát vagy adaptációját a vonatkozó törvények vagy jogszabályok megsértésével.

Az Egyesült Államok kormányának korlátozott jogai. A Szoftver és a Dokumentáció kifejlesztése teljes mértékben magánköltségen történt. Ezek forgalomba hozatala és a rájuk vonatkozó licenc nyújtása a vonatkozó DFARS 252.227-7013 (1988. okt.), DFARS 252.211-7015 (1991. május) vagy DFARS 252.227-7014 (1995. jún.) rendeletekben meghatározott "kereskedelmi számítógépes szoftverként", a FAR 2.101(a) rendeletben meghatározott "kereskedelmi cikként" vagy a FAR 52.227-19 (1987. jún.) rendeletben (vagy bármilyen, ezzel egyenértékû hatósági rendelkezésben vagy szerzõdéses cikkelyben) meghatározott "Korlátozott számítógépes szoftverként" történt. Ön csak azokkal a jogokkal rendelkezik, amelyeket az ilyen Szoftver és a hozzá tartozó bármilyen dokumentáció tekintetében a vonatkozó FAR vagy DFARS cikkelyek, vagy pedig a szóban forgó termékre vonatkozó normatív HP szoftver-megállapodás tartalmaznak.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 1.12