license.txt Driver File Contents (dj1074it.exe)

1. Lisensen innvilges mot kjøp av den assosierte skriveren eller mot betaling av passende gebyr som er fastsatt av HP.

2. Til gjengjeld skal HP bevilge en ikke-eksklusiv rett til å bruke én kopi av programvaren sammen med alle datamaskiner som er tilkoblet den assosierte skriveren.

3. Lisensavtalen gir forpliktelser til den kunden som åpner denne programvarepakken og enhver person som kunden overdrar tillatelse til, i følge punkt 8 nedenfor.  Forhold som har med denne lisensavtalen å gjøre:
	
a. Begrepet "bruker" betyr kunden eller enhver person som kunden overfører rettigheter til; og
	
b. Begrepet "bruk" betyr lagring, innlesing, installering, utførelse eller visning av programvaren.

4. Programvaren kan ikke mangfoldiggjøres eller kopieres unntatt til arkiveringsformål, sikkerhetskopiering, feilidentifikasjon eller erstatning av defekt media.  Alle kopier av programvaren må inneholde opphavsrett og andre anmerkninger om varemerkebeskyttelse på eller i det originale mediet, såvel som eventuelle påskrifter om begrensede rettigheter på eller i det originale mediet.

5. Denne lisensavtalen omfatter ikke retten til oppdatering, oppgradering eller andre forbedringer.   Denne lisensavtalen gjelder imidlertid for alle oppdateringer, oppgraderinger eller andre forbedringer hvis disse er gitt av HP.   HP forbeholder seg retten til å kreve en ytterligere lisens og gebyr for bruken av programvaren på alle oppgraderte datamaskiner, prosessorer eller kontrollenheter.

6. Denne lisensavtalen tildeler ingen tittel eller eiendom av programvaren, og den tildeler ingen form for rettigheter i kildekoder eller i eventuell annen intelektuell eiendom som tilhører HP eller deres tredjeledds leverandører.   Denne lisensavtalen er ikke et salg av rettigheter i programvaren.

7. Programvaren kan ikke demonteres, dekompileres, dekodes eller konstrueres baklengs uten at HP på forhånd enten har gitt skriftlig tillatelse, eller at dette ikke er påbudt ved lov.  Brukeren skal på oppfordring gi HP rimelige detaljerte opplysninger angående eventuell demontering, dekompilering, dekoding eller baklengskonstruksjon.

8. Denne lisensavtalen kan overdras etter at en skriftlig tillatelse er innhentet  fra HP og betaling gitt til HP for eventuelle påløpende overføringsgebyrer, og kun dersom mottakeren har gitt sitt skriftlige samtykke til vilkårene og betingelsene i denne lisensavtalen.  Ved en slik overdragelse, skal overdrageren levere alle kopier av programvaren til den godkjente mottakeren. Overdragerens rettigheter under denne lisensavtalen opphører automatisk.  Denne lisensavtalen er også bindende ved en eventuell ufrivillig overdragelse.

9. Enhver tredjeledds forhandler av programvaren må beskytte sine rettigheter i programvaren mot mislighold av denne lisensavtalen, inkludert enhver krenkelse av tredjeledds forhandlers opphavsrettighet(er).

10. HP kan oppheve denne lisensavtalen etter underretning til brukeren om mislighold av lisensavtalen.   Umiddelbart etter opphevelsen av denne lisensavtalen, skal brukeren tilintetgjøre eller returnere alle kopier av programvaren til HP, inkludert alle kopier fra eventuelle tillempninger i hvilke slike kopier er innflettet (unntatt for individuelle deler med brukerdata i en relatert database).

11. Bruken av programvaren styres av loven i California, USA, unntatt der slike lover er ugyldige eller virkningsløse i følge lokale lover. Disse lovene skal da gjelde for bruken av programvaren.

12. Hvis programvaren er lisensiert til bruk av den amerikanske regjeringen, skal brukeren gi samtykke til at programvaren er utviklet utelukkende på egen bekostning og levert som "Komersiell programvare" ("Commercial Computer Software"), som definert i DFARS 252 227-7013 eller som "begrenset dataprogramvare" ("restricted computer software") som definert i FAR 52 227-19, som passende.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 0.80