license.txt Driver File Contents (dj1074it.exe)

1.  Deze Licentie wordt verleend bij de aankoop van de betrokken printer of na de betaling van het toepasselijke bedrag als aangegeven door HP. 

2.  Als tegenprestatie verleent HP het niet-exclusieve recht tot het gebruik van één exemplaar van de Software met een willekeurige computer waarop de betrokken printer is aangesloten. 

3.  Deze Licentie legt verplichtingen op aan de klant die dit softwarepakket opent en aan elke persoon aan wie rechten zijn overgedragen zoals geautoriseerd in de navolgende sectie 8. In deze licentie-overeenkomst gelden de volgende conventies:

a.  De term "gebruiker" betekent de klant en elke geautoriseerde persoon aan wie rechten zijn overgedragen.

b.  De term "gebruiken" betekent het opslaan, laden, installeren, uitvoeren of op het scherm weergeven van de Software.

4.  De Software mag niet verveelvoudigd of gekopieerd worden behalve voor opslag in een archief, als reservekopie, voor foutenopsporing of ter vervanging van defecte media. Alle kopieën van de Software moeten de verklaringen van auteursrecht en andere eigendomsrechten bevatten zoals die voorkomen op of in de oorspronkelijke media zowel als de notities betreffende rechtsbeperkingen die op of in de oorspronkelijke media voorkomen.

5.  Deze Licentie geeft niet het recht tot het ontvangen van updates, verbeterde versies of andere aanvullingen. Deze Licentie is echter wel van toepassing op updates, verbeterde versies of andere aanvullingen indien deze door HP geleverd zijn. HP behoudt zich het recht voor een aanvullende licentie en betaling te vereisen als de Software gebruikt wordt op een verbeterde computer, processor, of controller.

6.  Deze Licentie draagt geen eigendomsrecht met betrekking tot de Software over en draagt geen rechten op aanverwante broncode of enig ander intellectueel eigendom van HP of zijn onafhankelijke leveranciers(s) over. Deze Licentie is geen verkoop van enig recht op de Software.

7.  De Software mag niet worden gedisassembleerd, gedecompileerd of gedecodeerd, en mag geen tegengestelde techniek (reverse-engineering) ondergaan tenzij HP's voorafgaande schriftelijke toestemming hetzij verkregen is of niet vereist is ingevolge de wet. Op verzoek zal de gebruiker HP redelijk gedetailleerde informatie verschaffen betreffende eventuele demontage, decompilatie, decodering of reverse-engineering.

8.  Deze Licentie kan overgedragen worden mits vooraf schriftelijke toestemming van HP is verkregen en een bedrag voor overdracht is betaald en mits de ontvangende persoon schriftelijk heeft toegestemd in de voorwaarden van deze Licentie. Ten tijde van een dergelijke overdracht zal de overdragende persoon (transferor) onmiddellijk alle exemplaren van de software afleveren aan de geautoriseerde ontvangende persoon (transferee) en de rechten onder deze Licentie van de overdragende persoon zullen automatisch beëindigd worden. Deze Licentie bindt ook elke persoon die de Software onvrijwillig ontvangt.

9.  Elke onafhankelijke leverancier van de software kan zijn rechten op de Software beschermen tegen overtredingen van deze Licentie, met inbegrip van overtredingen van de auteursrechten van de onafhankelijke leverancier.

10. HP kan deze Licentie beëindigen na mededeling aan de gebruiker ten gevolge van het niet nakomen van de verplichtingen van deze Licentie. Onmiddellijk na de beëindiging van deze Licentie zal de gebruiker alle exemplaren van de Software vernietigen of terugzenden naar HP, met inbegrip van alle exemplaren van adaptaties waarin de Software is opgenomen (met uitzondering van individuele delen van gebruikersdata in een aanverwant gegevensbestand.)

11. Het gebruik van de Software is onderworpen aan de wet van de staat Californië, VS, behalve waar dergelijke keuze van wet krachtens de plaatselijke wet ongeldig of ineffectief is, waarna dergelijke plaatselijke wet op het gebruik van de Software van toepassing zal zijn.

12.  Als de Licentie is verleend voor gebruik van de Software door de overheid van de V.S. is, zal de gebruiker erin toestemmen dat de Software geheel ontwikkeld is uit niet-publieke financiële middelen en - naar gelang dit toepasselijk is - wordt geleverd als "Commercial Computer Software" zoals omschreven in DFARS 252.227-7013 of als "Restricted Computer Software" zoals omschreven in FAR 52.227-19.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 2.00