license.txt Driver File Contents (dj1074fr.exe)

1.  Tämä Lisenssi myönnetään vastineeksi Ohjelmistoon liittyvän kirjoittimen ostamisesta tai HP:n määrittämän maksun suorittamisesta.

2.  Vastineeksi yllä mainitusta suorituksesta HP myöntää oikeuden käyttää yhtä kopiota Ohjelmistoa missä tahansa Ohjelmistoon liittyvään kirjoittimeen kytketyssä tietokoneessa.

3.  Lisenssi on tämän ohjelmistopakkauksen avannutta asiakasta tai kohdan 8 mukaan käyttöoikeuden saanutta henkilöä sitova. Tässä lisenssissä käytetään seuraavia termejä:

a.  "käyttäjä" tarkoittaa asiakasta tai käyttöoikeuden saanutta henkilöä; ja 

b.  käyttö" tarkoittaa Ohjelmiston tallentamista, lataamista, asentamista, suorittamista tai näyttämistä.

4.  Ohjelmistoa ei saa jäljentää tai kopioida paitsi arkistointi-, varmuuskopiointi-, virheentunnistus- ja rikkinäisen tallennusvälineen korvaamistarkoituksessa. Ohjelmiston kaikilla kopioilla on oltava samat tekijänoikeus- ja muut omistusilmoitukset kuin alkuperäisessä ohjelmistossa tai sen tallennusvälineellä sekä myös samat maininnat rajoitetuista oikeuksista kuin alkuperäisessä ohjelmistossa tai sen tallennusvälineellä.

5.  Tämä Lisenssi ei sisällä oikeutta päivityksiin, uusiin versioihin tai muihin parannuksiin. Tämä Lisenssi koskee kuitenkin kaikkia päivityksiä, uusia versioita tai muita parannuksia, jos ne ovat HP:n toimittamia. HP varaa oikeuden vaatia lisälisenssin ja korvauksen Ohjelmiston käyttämisestä päivitetyllä tietokoneella, prosessorilla tai ohjaimella.

6.  Tämä Lisenssi ei siirrä Ohjelmiston omistusoikeutta eikä siirrä mitään oikeuksia ohjelmistoon liittyvään lähdekoodiin tai HP:n tai sen ulkopuolisten toimittajien älylliseen omaisuuteen.

7.  Ohjelmistoa ei saa purkaa, kääntää takaisin lähdekielelle, sen salauksia ei saa purkaa, eikä sen rakennetta saa muuten päätellä ellei tähän ole HP:n ennalta annettua kirjallista lupaa tai lain mukaan tähän ei vaadita lupaa. Käyttäjä antaa pyydettäessä HP:lle riittävän tarkat tiedot purkamisesta, kääntämisestä lähdekielelle, salausten purkamisesta tai rakenteen päättelemisestä.

8.  Tämän Lisenssin saa siirtää HP:n ennalta antamalla kirjallisella luvalla ja maksamalla mahdolliset siirtomaksut, jos henkilö, jolle käyttöoikeus siirretään, kirjallisesti suostuu tämän Lisenssin ehtoihin. Tällaisen siirron tapahtuessa oikeuksien siirtäjä toimittaa kaikki Ohjelmiston kopiot siirron kohteelle ja tämän Lisenssin siirtäjälle antamat oikeudet lakkaavat automaattisesti. Tämä Lisenssi sitoo myös ei-vapaaehtoista siirron kohdetta.

9.  Kaikki ulkopuoliset toimittajat voivat suojella omia oikeuksiaan Ohjelmistoon tämän Lisenssin rikkomista vastaan, mukaanlukien ulkopuolisten toimittajien tekijänoikeuksien rikkomukset.

10.  HP voi peruuttaa tämän Lisenssin ilmoittamalla käyttäjälle, jos tämä ei noudata Lisenssin ehtoja. Käyttäjä on velvollinen välittömästi lisenssin peruuttamisen jälkeen tuhoamaan tai palauttamaan HP:lle kaikki kopiot Ohjelmistosta, mukaanlukien kaikki kopiot muunnoksista, joihin sisältyy kopio Ohjelmistosta (paitsi yksittäiset käyttäjätiedot liitännäisissä tietokannoissa).

11. Ohjelmiston käyttö on USA:n Kalifornian osavaltion lakien alaista, lukuun ottamatta silloin, kun tämä laki on mitätön ja pätemätön paikallisten lakien mukaan. Tässä tapauksessa Ohjelmiston käyttö on paikallisten lakien ohjaamaa.

12. Jos Ohjelmisto lisensioidaan Yhdysvaltain hallituksen käyttöön, käyttäjä myöntää, että Ohjelmisto on kehitetty kokonaan yksityisin varoin ja se toimitetaan tapauksesta riippuen DFARS 252.227-7013:n määritelmän mukaisena kaupallisena tietokoneohjelmistona (Commercial Computer Sofware) tai FAR 52.227-19:n määritelmän mukaisena rajoitettuna tietokoneohjelmistona (restricted computer software).
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 0.98