license.txt Driver File Contents (dj1074fr.exe)

1.  Tato Licence se udílí pøi koupi pøíslušné tiskárny nebo po zaplacení pøíslušného poplatku urèeného firmou HP.

2.  Podle výše uvedené skuteènosti udìluje firma HP nevýluèné právo používat jednu kopii Softwaru na jakémkoli poèítaèi pøipojeném k pøíslušné tiskárnì.

3.  Tato Licence je závazná pro zákazníka, který otevøe obálku se Softwarem, jakož i povìøenou osobu, na kterou bylo vlastnictví tohoto Softwaru pøevedeno v souladu s odstavcem 8 níže.  Pro úèely této Licence:

a.  termín "uživatel" vyznaèuje takového zákazníka nebo jakoukoli povìøenou osobu; a

b.  termín "používat" vyznaèuje uchovávání, zavádìní, instalování, vykonávání nebo zobrazování tohoto Softwaru.

4.  Tento Software smí být duplikován nebo kopírován pouze za úèelem archivace, zálohování, identifikace chyb nebo výmìny vadného média.  Veškeré kopie tohoto Softwaru musí obsahovat oznámení o copyrightu a jiných autorských právech uvedených na originálním médiu nebo v nìm, jakož i popis omezení práv na originálním médiu nebo v nìm.

5.  Tato Licence nezahrnuje práva na aktualizaci, novìjší verze nebo jiná zdokonalení.  Tato Licence se nicménì vztahuje na jakoukoli aktualizaci, novìjší verzi nebo jiné zdokonalení poskytované firmou HP.  Firma HP si vyhrazuje právo vyžadovat další licenci a poplatek za používání tohoto Softwaru na jakékoli novìjší verzi poèítaèe, procesoru nebo kontroloru.

6.  Tato Licence nepøidìluje vlastnictví tohoto Softwaru ani žádná práva týkající se pøíslušného zdrojového kódu nebo jiného duchovního vlastnictví firmy HP nebo jejích dodavatelù.  Tato Licence nepøedstavuje prodej žádných práv v rámci tohoto Softwaru.

7.  Tento Software smí být rozkládán, dekompilován, dekódován nebo na nìm smí být provádìn zpìtný rozbor pouze s pøedchozím písemným souhlasem firmy HP nebo pokud takovýto souhlas není zákonem vyžadován.  Na požádání poskytne uživatel firmì HP  dostateènì podrobné informace co se týèe rozkládání, dekompilování, dekódování nebo zpìtného rozboru.

8.  Tato Licence je pøenosná na základì pøedchozího písemného souhlasu firmy HP a po zaplacení pøípadného pøevodního poplatku firmì HP a na základì písemného vyjádøení souhlasu osoby, na kterou je tento Software pøevádìn, s podmínkami této Licence.  Pøi takovémto pøevodu pøedá osoba pøevádìjící tento Software okamžitì veškeré jeho kopie povìøené osobì, na kterou je tento Software pøevádìn, a práva osoby provádìjící pøevod v rámci této Licence se automaticky ukonèí.  Tato licence ja také závazná pro osoby, na které byl pøevod proveden nedobrovolnì.

9.  Kterákoli tøetí strana dodávající tento software smí chránit svá práva v Softwaru proti nedodržování této Licence, vèetnì nedodržování vlastnických práv tøetí strany.

10.  Firma HP smí ukonèit tuto Licenci po oznámení uživateli, pokud se jí uživatel neøídí.  Okamžitì po ukonèení této Licence musí uživatel znièit nebo vrátit veškeré kopie tohoto Softwaru firmì HP, vèetnì kopií v jakýchkoli adaptacích ve kterých byly takové kopie slouèeny (s výjimkou jednotlivých èástí uživatelských dat v uživatelské databázi).

11.  Používání tohoto Softwaru se øídí zákony státu Kalifornie, U.S.A., kromì pøípadù, kdy jsou tyto zákony neplatné nebo neúèinné v dùsledku místních zákonù, a kdy se používání Softwaru øídí tìmito místními zákony.

12.  Pokud je licence na tento Software udìlena vládì U.S.A., uživatel souhlasí se skuteènotí, že tento Software byl kompletnì vyvinut ze soukromých zdrrojù a je dodáván jakožto "komerèní poèítaèový software" podle definice v DFARS 252.227-7013, pøípadnì jako "omezený poèítaèový software" podle definice v FAR 52.227-19.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 2.19