license.txt Driver File Contents (DesktopSuite.zip)

LICENSAVTAL FÖR MOTOROLA DESKTOP SUITE

Läs igenom det här avtalet noga så att du förstår dess villkor innan du installerar programvaran MOTOROLA DESKTOP SUITE som medföljer den här produkten.

LICENSAVTAL FÖR EN ANVÄNDARE
Det här är ett juridiskt avtal mellan dig (endera som privatperson eller företag) och leverantören av din MOTOROLA-produkt. GENOM ATT BRYTA PLOMBERINGEN PÅ DISKFÖRPACKNINGEN ACCEPTERAR DU VILLKOREN I DET HÄR AVTALET. Om du inte accepterar villkoren i licensavtalet, måste du omedelbart returnera den oöppnade diskförpackningen och medföljande objekt till ditt inköpsställe och få pengarna tillbaka.

Det här licensavtalet gäller för användandet av MOTOROLA DESKTOP SUITE på datorn och användandet av programvaran som körs på MOTOROLA-produkten ("MOTOROLA-programvaran"). 

MOTOROLA-programvaran är licensierad av Motorola och skyddas av internationell upphovsrättslagstiftning samt internationella konventioner. Du måste därför hantera MOTOROLA-programvaran på samma sätt som allt annat upphovsrättsligt skyddat material.  Alla produktnamn och immateriella rättigheter i och för MOTOROLA-programvaran ägs av MOTOROLA eller MOTOROLAS leverantörer.

Licensavtalet ger köparen rätt, men inte ensamrätt, att använda MOTOROLA-programvaran. Den får användas på flera datorer om de ägs av köparen, men endast på en DATOR i taget. 

Observera att "DATOR" avser både PC-kompatibla enheter och valfri dator eller annan enhet som använder MOTOROLA-programvaran.

Köparen får inte, med eller utan vinstsyfte, sprida kopior av MOTOROLA-programvaran eller dokumentationen. Köparen får inte på något sätt ändra MOTOROLA-programvaran utan skriftligt medgivande från MOTOROLA. Detta gäller även översättning till andra språk. Köparen får inte omvänt utveckla, avkompilera eller disassemblera MOTOROLA-programvaran, utom där detta uttryckligen anges som tillåtet, och då endast i den utsträckning som anges, av gällande lagstiftning utan hinder av den här begränsningen.  MOTOROLA-programvaran och medföljande dokumentation får inte användas till något annat än vad som beskrivs i det här avtalet. Inga kopior får göras av MOTOROLA-programvaran utöver vad som anges i det här avtalet.

Kopior av MOTOROLA-programvaran får överföras till licensinnehavarens disk(ar) eller hårddiskar om ovanstående villkor åtlyds. Övrig kopiering är endast tillåten då MOTOROLA-programvaran laddas till datorn för att köras. Licensinnehavaren får inte överföra programvaran till tredje part utan skriftligt medgivande från leverantören. Den garanti som ingår och villkoren i licensavtalet gäller även efter en eventuell överlåtelse och köparen förbinder sig att överlåta produkten enligt dessa villkor. För fortsatt support, måste personen som MOTOROLA-programvaran överlåts till, meddela MOTOROLA.

Licensavtalet gäller tills licensinnehavaren upphäver det genom att förstöra dokumentationen, original-CD:n eller -disketterna och alla kopior gjorda av MOTOROLA-programvaran från original-CD:n eller -disketterna. Om licensinnehavaren inte följer villkoren i avtalet, häver leverantören avtalet och licensinnehavaren tvingas, enligt villkoren i avtalet, att förstöra original-CD:n eller -disketterna, dokumentationen och alla kopior gjorda av MOTOROLA-programvaran från original-CD:n eller -disketterna

BORTSETT FRÅN DE BEGRÄNSNINGAR SOM GES AV LAGSTIFTNINGEN, TILLHANDAHÅLLER MOTOROLA MOTOROLA-PROGRAMVARAN "I BEFINTLIGT SKICK" UTAN NÅGRA SOM HELST GARANTIER, VARKEN UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE, MEN UTAN BEGRÄSNING TILL, GARANTIER AVSEENDE PRODUKTENS ALLMÄNNA LÄMPLIGHET OCH/ELLER LÄMPLIGHET FÖR ETT SÄRSKILT ÄNDAMÅL, ELLER FÖR UPPHOVSRÄTTSÖVERTRÄDELSER.  MOTOROLA ANSVARAR INTE FÖR INDIREKTA, SÄRSKILDA, FÖLJDSKADOR ELLER OFÖRUTSEDDA SKADOR HÄRRÖRANDE FRÅN, ELLER I ANSLUTNING MED, ANVÄNDANDET AV MOTOROLA-PROGRAMVARAN ELLER DESS PRESTANDA.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 3.08