license.txt Driver File Contents (DesktopSuite.zip)

LICENSAFTALE OM MOTOROLA DESKTOP SUITE

Sørg for, at du forstår vilkårene og betingelserne i denne aftale, før du installerer MOTOROLA DESKTOP SUITE-softwaren, som leveres sammen med produktet.

LICENSAFTALE FOR ENKELTBRUGERE
Nærværende er en juridisk bindende aftale mellem dig (som fysisk eller juridisk person) og leverandøren af dit MOTOROLA-apparat. VED AT BRYDE SEGLET PÅ DISKPAKKEN ACCEPTERER DU AT VÆRE BUNDET AF VILKÅRENE I DENNE AFTALE. Hvis du ikke kan acceptere vilkårene i denne aftale, skal du straks returnere den uåbnede diskpakke og de medfølgende dele til det sted, hvor du har købt dem, mod fuld refusion af købesummen.

Denne licensaftale dækker brugen af MOTOROLA DESKTOP SUITE på en pc og brugen af den software, der kører på MOTOROLA-apparatet ("MOTOROLA-softwaren"). 

MOTOROLA-softwaren er givet i licens af Motorola og er beskyttet af internationale ophavsretlige love og bestemmelser i internationale konventioner. Du skal derfor behandle MOTOROLA-softwaren som ethvert andet ophavsretligt beskyttet materiale. Alle ejendomsrettigheder og immaterielle rettigheder til MOTOROLA-softwaren tilhører MOTOROLA eller dennes leverandører.

Licensen giver køber en ikke-eksklusiv ret til at bruge MOTOROLA-softwaren. Softwaren må bruges på flere forskellige computere, der ejes af køber, men kun på én COMPUTER ad gangen. 

Bemærk, at ordet "COMPUTER" både henviser til en pc-kompatibel maskine og til enhver computer eller anden enhed, MOTOROLA-softwaren anvendes på.

Køber har ikke ret til at distribuere kopier af MOTOROLA-softwaren eller -dokumentationen, heller ikke med henblik på at opnå en fortjeneste. 
Køber må ikke på nogen måde ændre MOTOROLA-softwaren uden skriftlig tilladelse fra MOTOROLA; dette gælder også eventuel oversættelse til andre sprog.
 Køber må ikke foretage reverse engineering, dekompilering eller disassemblering af MOTOROLA-softwaren, medmindre og kun i det omfang sådanne aktiviteter udtrykkeligt og uanset nærværende begrænsning er tilladt i henhold til gældende lovgivning. Hverken MOTOROLA-softwaren eller den medfølgende dokumentation, eller nogen andre kopier af programmet end de i aftalen nævnte, må anvendes til noget andet formål.

Det er tilladt at overføre kopier af MOTOROLA-softwaren til licenshavers programdisk(e) eller harddiske, forudsat at ovenstående vilkår og betingelser overholdes. Den eneste anden tilladte form for kopiering er, når MOTOROLA-softwaren indlæses i computeren for at køre programmet. Licenshaver må ikke overføre softwaren til tredjepart uden leverandørens skriftlige tilladelse. Den indeholdte garanti og vilkårene i denne licensaftale gælder fortsat uanset en eventuel overførsel, og køber forpligter sig til kun at foretage en sådan overførsel på disse vilkår. Af hensyn til den fortsatte support skal den person, som MOTOROLA-softwaren overføres til, underrette MOTOROLA derom.

Licensaftalen løber, indtil licenshaver bringer den til ophør ved at destruere dokumentationen, den originale cd-rom eller den eller de originale diske og alle kopier af MOTOROLA-softwaren på den originale cd-rom eller den eller de originale diske. Såfremt licenshaver ikke opfylder betingelserne i aftalen, ophæver leverandøren aftalen, og licenshaver skal ifølge vilkårene og betingelserne i aftalen destruere den originale cd-rom eller den eller de originale diske, dokumentationen og alle kopier af MOTOROLA-softwaren på den originale cd-rom eller den eller de originale diske.

MEDMINDRE DER FORELIGGER ANDRE LOVMÆSSIGE BEGRÆNSNINGER, LEVERER MOTOROLA MOTOROLA-SOFTWAREN, "SOM DEN ER OG FOREFINDES", OG FRASKRIVER SIG ALLE UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE GARANTIER, HERUNDER ETHVERT ANSVAR FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL BESTEMTE FORMÅL ELLER IKKE-KRÆNKELSE AF OPHAVSRETTIGHEDER. MOTOROLA KAN IKKE HOLDES ANSVARLIG FOR EVENTUELLE INDIREKTE, SÆRSKILT DOKUMENTEREDE ELLER HÆNDELIGE TAB ELLER FØLGESKADER I FORBINDELSE MED BRUGEN AF MOTOROLA-SOFTWAREN ELLER DENS FUNKTION.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 1.87