mpm_lic.txt Driver File Contents (dj4511Sw.exe)

Ansvarsbegränsning

1. Som underlag för tjänsten myPrintMileage kommer skrivaren regelbundet att skicka information om skrivarstatus och användning till en enhet av Hewlett-Packard, som kan vara belägen i ett annat land. HP kan samla in och använda sådan information i sammanställd form som underlag för marknadsundersökningar och för att förbättra kvaliteten på sina tjänster och produkter. Information som skickas till Hewlett-Packard avsedd att användas för underhåll av tjänsten myPrintMileage kommer att sparas under upp till sju år från produktens tillverkningsdatum. När du accepterar att skrivarinformation skickas, kommer också skrivarens serienummer och din IP-adress att skickas till en HP-server, som kan vara belägen i ett annat land. "Hewlett-Packard kommer att upprätthålla sekretessen vad gäller personlig information som eventuellt insamlas, i enlighet med Hewlett-Packards online-meddelande om integritet, <http://www.hp.com/country/us/eng/privacy.htm> ,och garanterar även att skäliga försiktighetsåtgärder vidtas vid hantering av insamlad information om skrivarstatus och användning. Den senaste kontaktinformationen om sekretess eller insamlande av information finns på din lokala HP-webbplats. Du kan aktivera eller inaktivera det regelbundna informationsflödet till HP när du vill, med ikonen i systemfältet.
Den senaste kontaktinformationen om sekretess eller insamlande av information finns på din lokala HP-webbplats. Du kan aktivera eller inaktivera det regelbundna informationsflödet till HP när du vill, med ikonen i systemfältet.

2. All insamlad information om skrivarstatus och användning sparas av en enhet av Hewlett-Packard Company, som kan vara beläget i ett annat land. Hewlett-Packard Company eller dess tredjepartsleverantörer innehar alla rättigheter till programvaran myPrintMileage, inklusive funktionen för insamling, bearbetning och visning av information.

3. Du har rätt att använda programvaran myPrintMileage för att visa informationen om din skrivares status och användning via en webbläsare, eller att skriva ut informationen eller en rapport som omfattar sådan information i syfte att göra en analys av skrivaranvändningen. Hewlett-Packard godkänner emellertid inte användning av programvaran myPrintMileage för datainsamling, bearbetning och visning i någon annan form, i annat syfte eller för annan information. All otillåten användning av programvaran myPrintMileage kan innebära brott mot upphovsrätten.

4. Din användning av information eller samlad information, bearbetnings- och visningsfunktioner skyddas av de lagar som är tillämpliga för licensavtalet för slutanvändare av myPrintMileage. Tillhandahållande av skrivarstatus och användningsinformation innebär inte under några förhållanden ett separat avtal. Den engelska språkversionen av denna notis ska gälla. Alla andra språkversioner tillhandahålls endast i syfte att göra informationen lättillgänglig. 

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 1.52