mpm_lic.txt Driver File Contents (dj4511No.exe)

Ansvarsfraskrivelse
1. For å aktivere funksjonene i tjenesten myPrintMileage, vil skriveren sende regelmessig data om skriverstatus og -forbruk til en filial av Hewlett-Packard som kan befinne seg i utlandet. HP kan samle og bruke slike data i samlet form til markedsundersøkelser, og til å la Hewlett-Packard forbedre kvaliteten på produktene og tjenestene.  Data som overføres til Hewlett-Packard for å aktivere tjenesten myPrintMileage, vil bli beholdt i inntil 7 år fra produktets produksjonsdato. Ved å tillate sending av skriverforbruksdata, vil også skriverens serienummer samt IP-adressen bli sendt til en HP-server som kan befinne seg i utlandet. Hewlett-Packard behandler alle personlige data konfidensielt, i samsvar med Hewlett-Packards elektroniske personvernerklæring som kan leses på <http://www.hp.com/country/no/nor/privacy.html>, og sikrer videre rimelige forholdsregler ved behandling av data om skriverstatus og -forbruk. Hvis du vil ha kontaktinformasjon om personvern eller informasjon om innsamlingspraksis, besøker du ditt lokale HP-webområde. Du kan aktivere eller deaktivere den regelmessige dataoverføringen til HP når som helst via ikonet i systemstatusfeltet.

2. En filial av Hewlett-Packard Company, som kan befinne seg i utlandet, vil beholde alle samlede data om skriverstatus og -forbruk. Hewlett-Packard Company eller tredjepart innehar alle rettigheter til myPrintMileage-programvare inkludert mekanismene for innsamling, behandling og visning av data.

3. Du har lisens til å bruke myPrintMileage-programvare til å vise, via en nettleser, skriverstatus og -forbruk av din skriver, eller til å skrive ut denne typen data eller en rapport som inneholder denne typen data, for å analysere bruken av skriveren. Hewlett-Packard godkjenner imidlertid ikke at du bruker myPrintMileage-programvare til innsamling, behandling og visning av data på noen som helst annen måte, til noe som helst annet formål eller i forbindelse med andre data. Enhver form for uautorisert bruk av myPrintMileage-programvare vil bli vurdert som en overtredelse av immaterielle rettigheter.

4. Bruken av funksjonene for innsamling, behandling og visning av data reguleres av gjeldende lover for lisensavtalen for sluttbruker av myPrintMileage. Bestemmelsene om skriverstatus og -forbruk innebærer på ingen måte at en ny kontrakt foreligger. Den engelske språkversjonen av dette dokumentet skal ha prioritet ved motstrid. Alle andre språkversjoner er bare beregnet på å lette forståelsen av den engelske originalen.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 1.57