mpm_lic.txt Driver File Contents (dj4511hu.exe)

Felelõsségelhárítás
1. A myPrintMileage biztosítása érdekében a nyomtató rendszeres idõközönként a nyomtató állapotára és a nyomtatóhasználatra vonatkozó adatokat küld egy Hewlett-Packard részlegnek, amely esetleg külföldön található. A HP ezeket az adatokat összesített formában gyûjtheti, illetve használhatja piackutatási célokra, valamint termék- és szolgáltatásajánlatai minõségének tökéletesítése érdekében. A myPrintMileage szolgáltatás céljára a Hewlett-Packard számára biztosított adatokat a termék elõállításától számított 7 éven keresztül õrizzük meg. "Ha hozzájárul a nyomtatóhasználat adatainak elküldéséhez, a nyomtató sorozatszáma és az ön IP címe is egy esetlegesen külföldön található HP szerverre kerül." A Hewlett-Packard a http:/www.hp.com/country/us/eng/privacy.htm címen megtalálható Hewlett-Packard Online Privacy Statement nyilatkozattal összhangban bizalmasan kezeli a begyûjtött személyes információt, és Ön biztos lehet abban, hogy a nyomtató állapotára és a nyomtatóhasználatra vonatkozó adatok kezelésekor a Hewlett-Packard minden ésszerû elõvigyázatossági intézkedést megtesz majd. Ha a legfrissebb kapcsolattartási információkhoz szeretne jutni, vagy értesülni kíván az adatgyûjtési gyakorlatról, keresse meg a helyi HP webhelyet. A Tálcán található ikon segítségével bármikor aktivizálhatja vagy használaton kívül helyezheti az adatok HP számára történõ továbbítását biztosító szolgáltatást. 

2. Minden, a nyomtató állapotára és a nyomtatóhasználatra vonatkozóan begyûjtött adatot a Hewlett-Packard Company esetlegesen külföldön található egysége megõrzi, és a myPrintMielage szoftverrel kapcsolatos minden jog, beleértve az adatok gyûjtését, feldolgozását és megjelenítését végzõ mechanizmust a Hewlett-Packard Company és harmadik fél partnereinek tulajdona.

3. Az Ön számára engedélyezzük, hogy a myPrintMielage szoftvert webböngészõ segítségével a saját nyomtatójára vonatkozó nyomtatóállapoti és -használati adatok megjelenítésére használja, illetve hogy az ilyen adatokat a nyomtatóhasználat elemzése céljából kinyomtassa vagy jelentésben összefoglalja. Azonban a Hewlett-Packard nem engedélyezi Önnek, hogy a myPrintMielage szoftvert más formában, bármilyen más célra vagy bármilyen más adatokkal adatgyûjtésre, feldolgozásra és megjelenítésre használja. A myPrintMielage szoftver minden nem engedélyezett használata a szellemi tulajdonjog bitorlását jelenti. 

4. Az adatok, valamint az adatgyûjtési, felhasználási és megjelenítési mechanizmus alkalmazására a myPrintMielage végfelhasználói licenc-megállapodásban feltüntetett irányadó törvény alkalmazandó. A nyomtató állapotára és a nyomtatóhasználatra vonatkozó adatok szolgáltatása nem képez különálló szerzõdést. Ezen közlemény angol nyelvû változata tekintendõ érvényesnek. Minden más nyelvû változat csak a megértés megkönnyítése céljából kerül közlésre. 

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 0.71