mpm_lic.txt Driver File Contents (dj4511FI.exe)

Vastuuvapauslauseke
1. myPrintMileage palvelun toiminnan mahdollistamiseksi tulostimesi lähettää ajoittain tulostimen kuntoa ja käyttöä koskevia tietoja Hewlett-Packardin liiketoimintayksikölle, joka voi sijaita ulkomailla. HP pidättää itsellään oikeuden koota ja käyttää näitä tietoja koostetussa muodossa markkinatutkimusten tekemiseen sekä Hewlett-Packardin tuotteiden ja palvelun laadun parantamiseen. Hewlett-Packardille myPrintMileage palvelua varten luovutettuja tietoja säilytetään enintään seitsemän vuoden ajan tuotteen valmistuspäivämäärästä. Kun hyväksyt tulostimen käyttötietojen lähettämisen, myös tulostimen sarjanumero ja käyttämäsi IP-osoite lähetetään HP-palvelimeen, joka voi sijaita ulkomailla. "Hewlett-Packard takaa, että se säilyttää kerättyjä henkilökohtaisia tietoja luottamuksellisesti yksityisyysilmoituksessa esitettyjen käsittelyperiaatteiden mukaisesti, joihin voi tutustua osoitteessa <http://www.hp.com/country/us/eng/privacy.htm>. Lisäksi Hewlett-Packard takaa, että kaikkia muitakin tulostimen kunto- ja käyttötietoja käsitellään riittävän suojatusti. Viimeisimmät tiedot yksityisyysilmoituksista ja tiedonkeräämismenetelmistä saat HP:n paikallistoimiston web-sivustosta. Voit aktivoida tai lopettaa ajoittaisen tiedonsiirron HP-palvelimeen koska tahansa tehtäväpalkin kuvakkeesta.

2. Hewlett-Packardin liiketoimintayksikkö, joka voi sijaita ulkomailla, pidättää kaikki oikeudet koottuihin tulostimen kuntoa ja käyttöä koskeviin tietoihin. Hewlett-Packard tai kolmas osapuoli omistaa kaikki oikeudet myPrintMileage ohjelmistoon sekä käytettyihin tiedonkeräämis-, tiedonkäsittely- ja tiedonesittämismenetelmiin. 

3. Käyttäjällä on oikeus tarkistaa myPrintMileage ohjelmiston WWW-selaimella omaa tulostintaan koskevat kunto- ja käyttötiedot sekä tulostaa tiedot analysointia varten. Hewlett-Packard ei myönnä oikeuksia käyttää myPrintMileage ohjelmiston tiedonkeräämis-, tiedonkäsittely- ja tiedonesittämismenetelmiä muilla tavoilla eikä muihin tarkoituksiin. myPrintMileage ohjelmiston luvaton käyttö saattaa johtaa immateriaalioikeuksien loukkaukseen. 

4. Tietojen sekä tiedonkeräämis-, tiedonkäsittely- ja tiedonesittämismenetelmien käyttämisessä sovelletaan myPrintMileage ohjelmiston loppukäyttäjän lisenssisopimuksen ehtoja. Tulostimen kuntoa ja käyttöä koskevien tietojen toimittaminen ei muodosta sopimusta osapuolten välille. Tämän ilmoituksen englanninkielinen versio on pätevä. Muunkielisten versioiden tarkoitus on ainoastaan helpottaa ymmärtämistä.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 1.71