mpm_lic.txt Driver File Contents (dj4511Du.exe)

Disclaimer
1. Om gebruik te kunnen maken van de functies van myPrintMileage zal uw printer de printerstatus en gegevens over het gebruik doorgeven aan een (buitenlandse) vestiging van Hewlett-Packard. HP heeft het recht deze gegevens te verzamelen en te gebruiken voor marktonderzoek en voor de kwaliteitsverbetering van de producten en diensten van Hewlett-Packard.  De gegevens die aan Hewlett-Packard worden verstrekt in het kader van myPrintMileage worden na de fabricagedatum van het product maximaal 7 jaar bewaard. Indien u akkoord gaat met de verzending van de gebruiksgegevens van uw printer zullen het serienummer van de printer en uw IP-adres naar een server van HP in het buitenland worden gezonden. Hewlett-Packard zal de verzamelde gegevens vertrouwelijk behandelen in overeenstemming met de on line privacyverklaring van Hewlett-Packard op <http://www.hp.com/country/us/eng/privacy.htm> en garandeert alle redelijke voorzorgsmaatregelen te nemen bij de verwerking van de verzamelde printerstatus en gebruiksgegevens. De meest recente contactgegevens voor informatie over privacy of gegevensverzameling vindt u op de HP website van uw land. U kunt de periodieke gegevensverzending aan HP te allen tijde uitschakelen via het pictogram in de systeemlade.

2. Alle verzamelde printerstatusgegevens en gebruiksinformatie worden door een (buitenlandse) vestiging van Hewlett-Packard Company bewaard. Hewlett-Packard Company of derden bezitten alle rechten in myPrintMileage software met inbegrip van de rechten in de mechanismen voor de verzameling, verwerking en weergave van gegevens.

3. U heeft een gebruikerslicentie voor de myPrintMileage software voor het weergeven, via een webbrowser, van de printerstatus- en gebruiksgegevens van uw printer of om deze gegevens, of een gegevensrapport af te drukken voor het analyseren van het printergebruik. Hewlett-Packard geeft echter geen toestemming voor het gebruik van de myPrintMileage software voor de verwerking en de weergave van de gegevensverzameling in enige andere vorm, voor ander doeleinden of met betrekking tot andere gegevens. Elk vorm van onrechtmatig gebruik van de myPrintmileage software kan worden beschouwd als een inbreuk op de intellectuele eigendomsrechten.

4. Het gebruik, de verwerking en de weergave van de gegevens of gegevensverzameling is onderworpen aan het recht dat op uw gebruikerslicentieovereenkomst van myPrintMileage van toepassing is. Het verschaffen van de printerstatus en gebruiksgegevens kan niet worden gezien als een afzonderlijke overeenkomst. De Engelstalige versie van deze kennisgeving is rechtsgeldig. Versies in andere talen zijn uitsluitend bestemd om het begrijpen van de tekst te vergemakkelijken.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 3.30