mpm_lic.txt Driver File Contents (dj4511Da.exe)

Forbehold

1. For at aktivere funktionerne i myPrintMileage-tjenesten vil printeren med regelmæssige mellemrum sende data om printerens status og brug til et Hewlett-Packard-selskab, der kan være placeret i et andet land. HP kan indsamle og anvende sådanne data i samlet form med henblik på at foretage markedsundersøgelser, som gør det muligt for Hewlett-Packard at forbedre kvaliteten af sine produkter og tjenester. Data, der formidles til Hewlett-Packard med henblik på at aktivere myPrintMileage-tjenesten, vil blive opbevaret i en periode på op til 7 år fra produktets fremstillingsdato. "Ved Deres accept af, at data om Deres brug af printeren sendes til HP, sendes også printerens serienummer og Deres IP-adresse til en HP-server, der kan være placeret i et andet land". Hewlett-Packard vil opretholde fortroligheden af personlige oplysninger, der er indsamlet i overensstemmelse med Hewlett-Packards online fortrolighedserklæring, der findes på <http://www.hp.com/country/us/eng/privacy.htm> og forsikrer endvidere, at Hewlett-Packard vil tage rimelige forholdsregler ved behandling af indsamlede data om printerens status og brug. Kontakt dit lokale HP-websted for at få de nyeste oplysninger om fortrolighed og dataindsamlingspraksis. Du kan når som helst aktivere eller deaktivere de regelmæssige dataoverførsler til HP ved hjælp af ikonet i systembakken.

2. Et Hewlett-Packard Company-datterselskab, der kan være placeret i et andet land, vil tilbageholde alle indsamlede data om printerens status og brug. Hewlett-Packard Company eller tredjeparter ejer alle rettigheder i og til myPrintMileage-software inklusive mekanismerne til dataindsamling, -behandling og -visning.

3. Du har licens til at bruge myPrintMileage-software til via en internetbrowser at vise data om printerens status og brug eller til at udskrive disse data eller rapporter indeholdende disse data til brug for analyse af printerens brug. Hewlett-Packard giver dig imidlertid ikke ret til bruge myPrintMileage-software med henblik på at bruge mekanismerne til dataindsamling, behandling eller -visning på nogen anden måde, til noget andet formål eller i forbindelse med andre data. Enhver uautoriseret anvendelse af myPrintMileage-software kan udgøre en krænkelse af immaterielle rettigheder.

4. Din brug af dataene eller dataindsamlingen, behandlingen og mekanismerne til visning administreres i henhold til den lovgivning, der gælder for slutbrugerlicensaftalen for myPrintMileage. Formidlingen af data vedrørende printerstatus og -forbrug udgør ikke en separat kontrakt. Den engelske udgave af dette forbehold skal være gældende. Versioner på alle andre sprog skal alene lette forståelsen.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 2.70