mpm_lic.txt Driver File Contents (dj4511Cz.exe)

Výluka právní odpovìdnosti
1. K tomu, aby byly umožnìny funkce služby myPrintMileage, bude vaše tiskárna periodicky dodávat údaje o stavu a využití tiskárny poboèce spoleènosti Hewlett-Packard která mùže být v zahranièí. HP smí shromažïovat údaje v agregované formì pro úèely prùzkumu trhu a umožòující spoleènosti Hewlett-Packard zvyšování kvality jejích výrobkù a poskytovaných služeb. Údaje poskytované spoleènosti Hewlett-Packard pro úèely služby myPrintMileage budou uchovávány po dobu až 7 let od data výroby produktu. Pøi souhlasu s odesíláním údajù o vaší tiskárnì bude odesláno výrobní èíslo vaší tiskárny a vaše adresa IP rovnìž na server HP, který se mùže nacházet v zahranièí. Spoleènost Hewlett-Packard zajistí ochranu získaných osobních údajù v souladu s Prohlášením spoleènosti Hewlett-Packard o ochranì osobních údajù <http://www.hp.com/country/us/eng/privacy.htm>, a dále zaruèuje, že pøijme odpovídající bezpeènostní opatøení pøi zacházení se získanými údaji o stavu a využití tiskárny. Nejnovìjší informace o ochranì osobních údajù nebo o provádìní sbìru informací získáte na místních webových stránkách HP. Periodický pøenos údajù do HP mùžete kdykoli zapnout nebo vypnout pomocí ikony na hlavním panelu.

2. Poboèka spoleènosti Hewlett-Packard, která se mùže nacházet v zahranièí, bude uchovávat získané údaje o stavu a využití tiskárny. Spoleènost Hewlett-Packard a tøetí strany jsou vlastníky autorských práv k softwaru služby myPrintMileage vèetnì mechanismu sbìru, zpracování a zobrazení údajù.

3. Uživatelé jsou oprávnìni, prostøednictvím webového serveru, využívat software služby myPrintMileage k prohlížení údajù o stavu a využití tiskárny, nebo tyto údaje a sestavy, které tyto údaje obsahují, vytisknout pro úèely rozboru využití a spotøeby tiskárny. Spoleènost Hewlett-Packard však uživatele softwaru služby myPrintMileage neopravòuje k použití mechanismù pro sbìr, zpracování a zobrazení údajù v jakékoli jiné podobì, za jakýmkoli jiným úèelem nebo v souvislosti s jakýmikoli jinými údaji. Neautorizované použití softwaru služby myPrintMileage mùže zpùsobit porušení práv duševního vlastnictví.

4. Použití údajù a mechanismu jejich sbìru, zpracování a zobrazení je upraveno pøíslušným zákonem pro licenèní smlouvu s koncovým uživatelem služby myPrintMileage. Poskytování údajù o stavu a využití tiskárny žádným zpùsobem nezakládá zvláštní smlouvu. Platná je anglická verze tohoto upozornìní. Všechny ostatní jazykové verze slouží pouze ke snadnìjšímu pochopení.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 1.38