no.txt Driver File Contents (Imtiaz_USRobotics.zip)

VIKTIG: LES DETTE FØR DU INSTALLERER PROGRAMVAREN

LISENSAVTALE FOR U.S. Robotics-SLUTTBRUKERE

LES DE FØLGENDE VILKÅR OG BETINGELSER NØYE  FØR DU INSTALLERER OG BRUKER DETTE  PRODUKTET. U.S. Robotics CORPORATION ("U.S. Robotics") BEVILGER LISENS PÅ DETTE PRODUKTET TIL SINE KUNDER BARE TIL BRUK, SLIK SOM ANGITT  NEDENFOR. INSTALLASJON ELLER BRUK AV NOEN  DEL AV PROGRAMVAREN ANGIR AT DU GODTAR  DISSE VILKÅR OG BETINGELSER. HVIS DU IKKE  GODTAR VILKÅRENE OG BETINGELSENE I AVTALEN,  SKAL DU VERKEN INSTALLERE ELLER BRUKE  PROGRAMVAREN. RETURNER DET UÅPNEDE  PRODUKTET I SIN HELHET SAMMEN MED  PROGRAMVAREN TIL DEN FORHANDLEREN DU  KJØPTE DET HOS, ELLER SLETT ALLE NEDLASTEDE  PROGRAMFILER FRA DATAMASKINEN HVIS DU HAR  LASTET NED PROGRAMVAREN.

LISENS: U.S. Robotics gir en ikke-eksklusiv, ikke-overførbar (med  unntak av det som er angitt i avtalen) lisens til å bruke det/de  vedlagte program(mene) i kjørbar form ("programvaren") og  vedlagt dokumentasjon ("dokumentasjon") i henhold til  vilkårene og restriksjonene som er fremsatt i denne avtalen. Du  kan ikke lease, leie ut, distribuere eller gi underlisenser (med  unntak av det som er angitt i avtalen) av programvaren eller dokumentasjonen, eller bruke programvaren eller  dokumentasjonen i et tidsdelingsarrangement, eller på andre  ikke-godkjente måter. Videre gis det ingen lisens på det  lesbare formatet av programkoden (kildekode). Med unntak av  det som er angitt nedenfor, gir ikke denne avtalen noen som  helst rettigheter til patenter, opphavsrettigheter,  bedriftshemmeligheter, varemerker eller eventuelle andre  rettigheter med hensyn til programvaren eller dokumentasjonen.

I henhold til restriksjonene som er fremsatt i avtalen, er  programvaren lisensiert til eget bruk, og skal bare brukes på én  (1) datamaskin om gangen, som eies eller leases av deg. Du kan  ikke kopiere programvaren eller dokumentasjonen, unntatt for å  lage en (1) sikkerhetskopi eller en kopi til arkiveringsformål av programvaren, for å opprettholde bruken av programvaren, som  tillatt herunder. Alle kopier av programvaren og  dokumentasjonen må inneholde U.S. Roboticss og deres lisensgiveres  merknader om eiendomsrettigheter og opphavsrettigheter i  samme form som på originalen. Du samtykker i å ikke fjerne  eller viske ut noen deler av eventuell påskrift på de lisensierte  programmene eller dokumentasjonen som er levert til deg under  denne avtalen.

TILORDNING, INGEN BAKLENGS KONSTRUKSJON: Du  kan overføre programvaren, dokumentasjonen og lisensen som  bevilges i avtalen, til en annen person i det samme landet som  programvaren og dokumentasjonen ble anskaffet, hvis den andre  personen gir skriftlig samtykke til å binde seg til vilkårene og  betingelsene i avtalen. Hvis du overfører programvaren og dokumentasjonen, må du også samtidig gi alle kopier av  programvaren og dokumentasjonen videre til ny eier, eller så må  du tilintetgjøre eventuelle kopier som ikke er overført. Du kan  ikke tilordne eller overføre rettighetene du har under denne  avtalen, med unntak av det som er fremsatt ovenfor.

Endringer, utvikling av avledet arbeid, baklengskonstruksjon,  baklengs kompilering eller demontering av programvaren er  strengt forbudt. Hvis du imidlertid er bosatt i et EU-land  ("EU"), kan nødvendig informasjon for å oppnå  samkjøringsevne for programvaren med andre programmer  innenfor betydningen av EU-direktivet om juridisk beskyttelse  av dataprogrammer, skaffes fra U.S. Robotics ved skriftlig henvendelse.

EKSPORTRESTRIKSJONER: Programvaren, innbefattet  dokumentasjonen og alle relaterte tekniske data (og eventuelle  kopier av den) (med samlebetegnelsen "tekniske data"), er  underlagt lover om eksportkontroll i USA, og kan være  underlagt eksport- og importregler i andre land. Videre kan  tekniske data som dekkes av denne avtalen, inneholde krypterte  datakoder som er ulovlige å eksportere eller overføre fra USA  eller land der du rettmessig anskaffet den, uten en godkjent  eksportlisens fra handelsdepartementet i USA (U.S. Department  of Commerce) og aktuelle nødvendige utenlandske eksport- eller importtillatelser. Du samtykker til at du ikke skal eksportere  eller re-eksportere de tekniske dataene (eller eventuelle kopier  av den) eller andre produkter som benytter de tekniske dataene i  strid med de gjeldende lover og regler i USA eller det landet der  du rettmessig anskaffet dem. Du er ansvarlig for å anskaffe  eventuelle lisenser for eksport, reeksport eller import av tekniske  data. I tillegg til det som er nevnt ovenfor, kan ikke produktet  brukes, eksporteres eller reeksporteres (i) til en statsborger eller  fastboende i et land som USA har handelsforbud mot; eller (ii)  til noen som står på det amerikanske handelsdepartementets liste  over avslagsordrer, eller som står på det amerikanske  finansdepartementes liste over spesielt utpekte statsborgere.

FABRIKKHEMMELIGHETER; EIENDOMSRETT: Du  erkjenner og samtykker til at strukturen, sekvensen og  organiseringen av programvaren er den verdifulle  fabrikkhemmeligheten til U.S. Robotics og deres leverandører. Du  samtykker dessuten til å ivareta slike fabrikkhemmeligheter.  Videre erkjenner og samtykker du til at eiendommen og  rettighetene til programvaren og dokumentasjonen og alle  tilhørende kopier av dette, uansett form eller medium,  tilhører U.S. Robotics og deres leverandører.

PÅSKRIFT FRA STYRESMAKTENE I USA: Programvaren, dokumentasjonen og eventuelle andre tekniske data som gis  herunder, er av kommersiell art og utviklet utelukkende med  private midler. Programvaren leveres som "kommersiell  dataprogramvare" som definert i DFARS 252.227-7014 (juni  1995) eller som et kommersielt element, som definert i FAR  2.101(a) og er derfor gitt med bare de rettighetene som denne  avtalen inneholder, som er U.S. Roboticss kommersielle standardlisens  for programvaren. Tekniske data gis bare med begrensede rettigheter som angitt i  DFAR 252.227-7015 (nov. 995) eller FAR 52.227-14 (juni  1987), etter det som er aktuelt.

VILKÅR OG OPPHEVELSE: Denne avtalen og lisensen  utløper etter femti (50) år fra den datoen du installerte  programvaren og dokumentasjonen, med mindre den oppheves  tidligere. Du kan oppheve den når som helst ved å tilintetgjøre  programvaren og dokumentasjonen sammen med alle kopier og  enhver form for integrerte deler. Den oppheves også med  øyeblikkelig virkning hvis du ikke overholder vilkårene og  betingelsene i avtalen. Ved slik opphevelse samtykker du i å tilintetgjøre programvaren  og dokumentasjonen sammen med alle kopier og enhver form  for integrerte deler. 

BEGRENSET GARANTI OG ANSVARSBEGRENSNING:  Alle garantier og ansvarsbegrensninger som gjelder for  programvaren, er som fastslått på garantikortet, i  produkthåndboken eller annen dokumentasjon, enten dette er på  papir eller i elektronisk form, som følger med programvaren.  Slike garantier og ansvarsbegrensninger er tatt med i avtalen i  sin helhet med denne henvisningen.

GJELDENDE LOV:  Denne avtalen skal styres av lovene i  delstaten California i USA, bortsett fra deres prinsipper om  konflikter mellom lover, og bortsett fra FNs konvensjon om  kontrakter som gjelder internasjonalt varesalg.

UGYLDIGHET: Dersom noen av bestemmelsene i denne  avtalen blir funnet å være ugyldige, ulovlige eller ikke kan  håndheves, skal ikke gyldigheten, lovligheten og håndhevelsen  av de gjenværende bestemmelsene på noen måte påvirkes eller  svekkes. Disse skal erstattes med gyldige, lovlige og  håndhevbare bestemmelser med lignende intensjon og  økonomisk virkning.

HELE AVTALEN: Denne avtalen fremsetter forståelsen og  avtalen i sin helhet mellom deg og U.S. Robotics, og erstatter alle  tidligere avtaler, både skriftlige og muntlige, med hensyn til  programvaren og dokumentasjonen, og kan bare korrigeres  skriftlig med underskrift av begge parter.

Har du spørsmål angående denne avtalen, eller hvis du ønsker å  ta kontakt med U.S. Robotics av en eller annen grunn, kan du ta kontakt  med U.S. Robotics-datterselskaper som representerer det aktuelle landet,  eller skrive til: U.S. Robotics Corporation, Customer Support Information, 935 National Parkway, Schaumburg, IL 60173.

U.S. Robotics er et registrert varemerke for U.S. Robotics Corporation.
U.S. Robotics Corporation
935 National Parkway
Schaumburg, IL 60173
(847) 874-2000

© Copyright 2001 - 2003, U.S. Robotics Corporation.Med enerett
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 0.80