nl.txt Driver File Contents (Imtiaz_USRobotics.zip)

BELANGRIJK: LEES DEZE TEKST ZORGVULDIG DOOR VOORDAT U DE SOFTWARE INSTALLEERT

GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST VOOR U.S. Robotics-SOFTWARE

U DIENT DE VOLGENDE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN ZORGVULDIG TE LEZEN VOORDAT U DIT PRODUCT INSTALLEERT EN GEBRUIKT. VOOR HET GEBRUIK VAN DE SOFTWARE GELDEN DE HIERONDER OMSCHREVEN LICENTIEBEPALINGEN VAN U.S. Robotics CORPORATION ("U.S. Robotics"). DE SOFTWARE IS UITSLUITEND BESTEMD VOOR EIGEN GEBRUIK. DOOR DE SOFTWARE OF ENIG ONDERDEEL VAN DE SOFTWARE TE INSTALLEREN OF TE GEBRUIKEN STEMT U ERMEE IN AAN DEZE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN GEBONDEN TE ZIJN. INDIEN U NIET INSTEMT MET DE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN VAN DEZE OVEREENKOMST, MAG U DEZE SOFTWARE NIET INSTALLEREN OF GEBRUIKEN. IN DAT GEVAL DIENT U HET PRODUCT IN ZIJN GEHEEL, INCLUSIEF DE ONGEBRUIKTE SOFTWARE TE RETOURNEREN NAAR DE LEVERANCIER VAN WIE U HET PRODUCT HEBT VERKREGEN, OF MOET U, INDIEN U DE SOFTWARE HEBT GEDOWNLOAD, ALLE SOFTWAREBESTANDEN VAN UW COMPUTER VERWIJDEREN.

LICENTIE: U.S. Robotics verleent u een niet-exclusieve, niet-overdraagbare (behalve onder de in deze overeenkomst omschreven voorwaarden) licentie die het recht geeft om de bijbehorende softwareprogramma's in uitvoerbare vorm (de "Software") en de begeleidende documentatie (de "Documentatie") te gebruiken. Voor dit gebruik gelden de voorwaarden en beperkingen die in deze Overeenkomst worden omschreven. U mag de Software of de Documentatie niet in lease geven, verhuren, uitlenen, distribueren of in sublicentie geven (behalve onder de in deze overeenkomst omschreven voorwaarden), noch de Software of Documentatie op enige andere wijze in deeltijd beschikbaar stellen of anderszins ongeautoriseerd aan een andere gebruiker overdragen. Bovendien wordt u geen licentie verleend voor de (door personen) leesbare code van de Software (de broncode). Behalve in de hieronder omschreven situaties, wordt u middels deze Overeenkomst geen recht verleend op patenten, auteursrechten, bedrijfsgeheimen of copyrights, noch op enige andere rechten met betrekking tot de Software of Documentatie.

De licentie, waarvoor de in deze overeenkomst omschreven beperkingen gelden, geeft uitsluitend recht op intern gebruik van de Software. U mag de Software slechts gebruiken op één (1) PC tegelijk, die u in eigendom hebt of die u hebt geleasd. U mag van de Software of de begeleidende Documentatie niet kopiëren. U mag slechts één (1) kopie maken voor backup- of archiveringsdoeleinden ter ondersteuning van uw gebruik van de Software volgens de hieronder omschreven bepalingen. Alle kopieën van de Software en de Documentatie moeten de eigendomsrechten en de auteursrechtelijke bepalingen van U.S. Robotics en de gelieerde licentiegevers bevatten, in dezelfde vorm als in het originele exemplaar. U stemt ermee in geen enkel deel van geen enkel opschrift dat deel uitmaakt van de door u ontvangen programma's of documentatie welke vallen onder deze Overeenkomst, te verwijderen of te beschadigen.

OVERDRACHT; GEEN REVERSE-ENGINEERING: U mag de Software, de Documentatie en de hierin verleende licenties overdragen aan een partij in hetzelfde land waar u de Software en de Documentatie hebt verkregen, op voorwaarde dat de andere partij er schriftelijk mee instemt gebonden te zijn aan de voorwaarden en bepalingen van deze Overeenkomst. Indien u de Software en de Documentatie overdraagt, moet u tegelijkertijd alle kopieën van de Software en de Documentatie overdragen aan deze partij of alle kopieën die niet zijn overgedragen, vernietigen. Behalve in de hierboven omschreven situatie, mag u de middels deze licentie verkregen rechten niet toewijzen of overdragen aan anderen.

In geen enkel geval mag u de Software wijzigen of disassembleren, afgeleide toepassingen van de Software maken of de Software onderwerpen aan reverse-engineering dan wel reverse-compiling. Bij U.S. Robotics kunt u als inwoner van de Europese Gemeenschap ("EG") echter wel schriftelijk de informatie opvragen die benodigd is voor de samenwerking van de Software met andere programma's, volgens de bepalingen in de EG-richtlijn voor de rechtsbescherming van computerprogramma's (de "EC Directive on the Legal Protection of Computer Programs").

EXPORTBEPERKINGEN: Ten aanzien van de Software, inclusief de Documentatie en alle bijbehorende technische gegevens (en alle desbetreffende kopieën) (gezamenlijk aangeduid als de "Technische Gegevens"), gelden de wetten van de Amerikaanse exportregulering. Daarnaast kan voor deze Software ook export- of importregulering van andere landen gelden. Bovendien kunnen de Technische Gegevens die in deze Overeenkomst worden omschreven, code voor gegevensversleuteling bevatten die u niet mag exporteren of overdragen vanuit de Verenigde Staten of vanuit enig ander land waar u dit materiaal legaal hebt verkregen, tenzij u beschikt over een door de U.S. Department of Commerce goedgekeurde exportvergunning en de juiste, vereiste vergunning voor buitenlandse export of import. U stemt ermee in geen Technische Gegevens (of kopieën daarvan), noch enige andere producten die gebruikmaken van de Technische Gegevens, te exporteren of opnieuw te exporteren, indien u daarmee de geldende regels of wetgeving schendt van de Verenigde Staten of het land waar u deze legaal hebt verkregen. U bent verantwoordelijk voor het aanschaffen van de benodigde licenties voor het exporteren, opnieuw exporteren of importeren van de Technische Gegevens. In aanvulling op het bovengenoemde, mag het Product niet worden gebruikt door, worden geëxporteerd naar of opnieuw worden geëxporteerd naar (i) een inwoner of ingezetene van enig land waarvoor een door de Verenigde Staten ingesteld embargo geldt; of (ii) een ieder die voorkomt op de door het Amerikaanse Ministerie van Handelszaken ("Commerce Department") uitgevaardigde zwarte lijst ("Table of Denial Orders") van personen of instellingen aan wie orders worden ontzegd, ofwel personen met een nationaliteit die voorkomt op de door het Amerikaanse Ministerie van Financiën ("Treasury Department") uitgevaardigde lijst van aangewezen nationaliteiten ("Specially Designated Nationals").

BEDRIJFSGEHEIMEN; EIGENDOMSRECHT: U erkent en stemt ermee in dat de structuur, de volgorde en de ordening van de Software de waardevolle bedrijfsgeheimen zijn van U.S. Robotics en haar leveranciers. U stemt erin toe dergelijke bedrijfsgeheimen als vertrouwelijke informatie te behandelen. Daarnaast erkent u en stemt u ermee in dat aanspraak op en het eigendomsrecht van de Software en Documentatie en alle daaropvolgende kopieën, ongeacht de vorm of het mediatype, berust bij U.S. Robotics en haar leveranciers.

BELEID VAN DE REGERING VAN DE VERENIGDE STATEN: De hierna omschreven Software, Documentatie en alle andere technische gegevens zijn commercieel van aard en uitsluitend ontwikkeld met privé-gelden. De Software wordt geleverd als commerciële computersoftware zoals gedefinieerd in DFARS 252.227-7014 (juni 1995) of als een handelsproduct zoals gedefinieerd in FAR 2.101(a) en wordt als zodanig geleverd met uitsluitend de omschreven rechten in deze Overeenkomst, de standaardhandelslicentie van U.S. Robotics voor de Software. Technische gegevens worden geleverd met beperkte rechten, zoals vastgelegd in DFAR 252.227-7015 (november 1995) of FAR 52.227-14 (juni 1987), naargelang de toepasselijkheid.

TERMIJN EN BEËINDIGING: Tenzij deze Overeenkomst en licentie eerder worden beëindigd, zullen deze vijftig (50) jaar na de datum waarop u de Software en de Documentatie installeert, vervallen. U kunt deze licentie te allen tijde beëindigen door de Software en de Documentatie te vernietigen, tezamen met alle kopieën en samengevoegde delen, in welke vorm dan ook. De licentie wordt ook onmiddellijk beëindigd als u een voorwaarde of bepaling in deze Overeenkomst niet naleeft. U stemt ermee in bij een dergelijke beëindiging onmiddellijk de Software en Documentatie te vernietigen, tezamen met alle kopieën en samengevoegde delen in welke vorm dan ook.

BEPERKTE GARANTIES EN BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID: Alle garanties en beperkingen van aansprakelijkheid die van toepassing zijn op de Software gelden zoals omschreven op de Beperkte-garantiekaart ("Limited Warranty Card") in de handleiding bij het product, of in andere begeleidende Documentatie van de Software, ongeacht of deze is gedrukt op papier of wordt geleverd in elektronische vorm. Dergelijke garanties en beperkingen van aansprakelijkheid zijn integraal opgenomen in deze Overeenkomst bij machte van deze verwijzing.

GELDEND RECHT: Deze Overeenkomst is onderworpen aan de wetgeving van de staat Californië, U.S.A., met uitzondering van bepalingen die in strijd met de wet worden geacht en met uitsluiting van de Convention on Contracts for the International Sale of Goods van de Verenigde Naties.

SCHEIDBAARHEID: Indien enige bepaling van deze Overeenkomst ongeldig, illegaal of niet-uitvoerbaar blijkt te zijn, zal dit de geldigheid, legaliteit en uitvoerbaarheid van alle resterende bepalingen niet beïnvloeden of aantasten, en zal deze worden vervangen door een geldige, legale en uitvoerbare bepaling met dezelfde strekking en dezelfde economische gevolgen.

VOLLEDIGE OVEREENKOMST: In deze Overeenkomst worden de volledige afspraak en overeenkomst omschreven tussen u en U.S. Robotics. Deze Overeenkomst vervangt alle bestaande overeenkomsten, hetzij schriftelijke hetzij mondelinge, met betrekking tot de Software en Documentatie. Deze Overeenkomst kan alleen worden aangepast indien dit schriftelijk wordt vastgelegd en deze gewijzigde Overeenkomst door beide partijen wordt ondertekend.

Mocht u nog vragen hebben over deze Overeenkomst of om andere redenen contact willen opnemen met U.S. Robotics, neemt u dan contact op met de dochteronderneming van U.S. Robotics in uw land. U kunt ons ook schrijven: U.S. Robotics Corporation, Customer Support Information, 935 National Parkway, Schaumburg, IL 60173.

U.S. Robotics is een geregistreerd handelsmerk van U.S. Robotics Corporation.
U.S. Robotics
935 National Parkway
Schaumburg, IL 60173
(847) 874-2000

© Copyright 2001 - 2003, U.S. Robotics Corporation. Alle rechten voorbehouden
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 1.00