fi.txt Driver File Contents (Imtiaz_USRobotics.zip)

TÄRKEÄÄ: LUE ENNEN OHJELMISTON ASENTAMISTA

PERUSKÄYTTÄJÄN U.S. Robotics-KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS

LUE TARKKAAN SEURAAVAT EHDOT ENNEN TÄMÄN  TUOTTEEN ASENNUSTA JA KÄYTTÖÄ; U.S. Robotics  CORPORATION ("U.S. Robotics") ON LISENSOINUT  TUOTTEEN KÄYTÖN VAIN ASIAKKAIDENSA KÄYTTÖÄ  VARTEN, KUTEN ALLA ESITETÄÄN. OHJELMISTON  MINKÄ TAHANSA OSAN ASENNUS TAI KÄYTTÖ  OSOITTAA, ETTÄ HYVÄKSYT NÄMÄ EHDOT. JOS ET  HYVÄKSY TÄMÄN SOPIMUKSEN EHTOJA, ÄLÄ ASENNA  TAI KÄYTÄ OHJELMISTOA. PALAUTA KOKO TUOTE  JA KÄYTTÄMÄTÖN OHJELMISTO MYYJÄLLE, JOLTA  HANKIT SEN, TAI, JOS LATASIT OHJELMISTON,  POISTA KAIKKI OHJELMISTON LADATUT TIEDOSTOT  TIETOKONEESTA.

KÄYTTÖOIKEUS: U.S. Robotics myöntää sinulle ei-yksityisen ja  ei-siirrettävän (paitsi kuten tässä mainittu)  käyttöoikeuden käyttää oheista ohjelmistoa (tai ohjelmistoja)  suoritettavassa muodossa ("ohjelmisto") ja oheisia oppaita  ("oppaat") tässä sopimuksessa esitettyjen ehtojen ja  rajoitusten mukaisesti. Ohjelmistoa tai oppaita ei saa  vuokrata tai levittää, niille ei saa antaa alikäyttöoikeutta  (paitsi kuten tässä mainittu), eikä niitä saa käyttää  osituskäytössä tai millään muulla laittomalla tavalla.  Käyttöoikeutta ei myöskään myönnetä sinulle ohjelman luettavaan  koodiin (lähdekoodi). Muutoin kuin alla mainituissa  tapauksissa, tämä sopimus ei myönnä sinulle mitään oikeuksia  patentteihin, tekijänoikeuksiin, liikesalaisuuksiin,  tavaramerkkeihin tai mihinkään muihin oikeuksiin ohjelmistoon  tai oppaisiin liittyen.

Tässä esittettyjen rajoitusten mukaisesti ohjelmisto on  lisensoitu sisäistä käyttöä varten, ja sitä saa käyttää  kerrallaan vain yhdessä (1) omassa tai vuokratussa  mikrotietokoneessa. Ohjelmistoa tai sen oppaita ei saa kopioida  paitsi siinä tapauksessa, että teet yhden (1) kopion ohjelmasta  varmuuskopio- tai arkistointitarkoituksessa tukeaksesi  ohjelmiston käyttöä tässä sallitulla tavalla. Ohjelmiston ja  oppaiden kaikkien kopioiden täytyy sisältää U.S. Roboticsin ja sen  lupien myöntäjien omistusoikeudet ja tekijänoikeustiedot  alkuperäisessä muodossaan. Suostut olemaan poistamatta  kaikkien lisensoitujen ohjelmien ja oppaiden mukana toimitettujen ja tämän sopimuksen alaisina olevien  selitteiden mitään osaa.

JAKAMINEN; PURKAMINEN KIELLETTY: Saat siirtää ohjelmiston,  oppaat ja sinulle myönnetyt lisenssit toiselle osapuolelle,  joka on samassa maassa kuin missä ohjelmisto ja oppaat  hankittiin, jos toinen osapuoli kirjallisesti suostuu  noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja ja hyväksyy ne. Jos  siirrät ohjelmiston ja oppaat, joudut samalla joko siirtämään  kaikki ohjelmiston ja oppaiden kopiot tälle osapuolelle tai  hävittämään kopiot, joita ei siirretä. Muussa kuin yllä  esitetyssä tapauksessa, et saa jakaa tai siirtää tämän  sopimuksen alaisia oikeuksiasi.

Ohjelmiston muuttaminen, purkaminen, johdosmateriaalin  luominen, aukikoodaus tai rekonstruointi on nimenomaisesti  kielletty. Jos kuitenkin olet Euroopan yhteisön (EY) asukas,  tarvittavat tiedot ohjelmiston moniympäristökäyttöä varten  muiden ohjelmien kanssa, EY:n direktiivin "Directive on the  Legal Protection of Computer Programs" mukaisesti, ovat  saatavilla U.S. Roboticsilta kirjallisesta pyynnöstä.

VIENTIMÄÄRÄYKSET: Ohjelmisto, mukaan lukien oppaat ja kaikki  niihin liittyvät tekniset tiedot sekä niiden kaikki kopiot  (kollektiivisesti "tekniset tiedot"), ovat Yhdysvaltain  vientilakien alaisia ja mahdollisesti vienti- tai  tuontirajoitusten alaisia muissa maissa. Tämän sopimuksen  tekniset tiedot saattavat lisäksi sisältää tiedonsalauskoodin,  jonka vieminen tai siirtäminen Yhdysvalloista tai ostomaasta on  laitonta ilman USA:n kauppaministeriön hyväksyttyä vientilupaa  ja asianmukaista tarvittavaa ulkomaan vienti- tai tuontilupaa.  Suostut olemaan viemättä tai viemättä edelleen maasta teknisiä  tietoja (tai mitään sen kopioita) tai mitään teknisiä tietoja käyttäviä tuotteita Yhdysvaltain tai ostomaan mahdollisten  lakien tai säännösten vastaisesti. Olet vastuussa teknisten  tietojen vienti-, edelleenvienti- ja tuontilupien hausta.  Näiden lisäksi tuotetta ei saa käyttää, viedä tai  viedä edelleen (i) maihin, tai niiden maiden asukkaille, joihin  USA:lla on vientikielto; tai (ii) henkilöille, jotka ovat USA:n  kauppaministeriön kielletyssä luettelossa (Table of Denial  Orders) tai USA:n valtiovarainministeriön nimettyjen  kansalaisten luettelossa (Specially Designated Nationals).

LIIKESALAISUUDET; OIKEUS: Tunnustat ja myönnät, että  ohjelmiston rakenne, sekvenssi ja järjestely ovat U.S. Roboticsin ja sen  hankkijoiden arvokkaita liikesalaisuuksia. Lupaat pitää  sellaiset liikesalaisuudet luottamuksellisina. Tunnustat ja  myönnät lisäksi, että ohjelmiston, oppaiden ja niitä seuraavien  kopioiden, muodosta tai tietovälineestä riippumatta,  omistusoikeus ja oikeus kuuluvat U.S. Roboticsille ja sen hankkijoille.

YHDYSVALTAIN HALLITUKSEN SELITTEET: Ohjelmisto, oppaat ja  kaikki muut toimitettavat tekniset tiedot ovat luonteeltaan  kaupallisia ja kehiteltiin yksinomaan yksityisin varoin.  Ohjelmisto toimitetaan "kaupallisena tietokoneohjelmistona",  kuten on määritetty säädöksessä DFARS 252.227-7014 (kesäkuussa  1995) tai kaupallisena tavarana, kuten on määritetty  säädöksessä FAR 2.101(a), ja toimitetaan näin ollen vain tässä  sopimuksessa esitettyjen oikeuksien kanssa, mikä on U.S. Roboticsin  normaali kaupallinen lisenssi ohjelmistolle. Tekniset tiedot  toimitetaan vain rajoitetuin oikeuksin, kuten on määritetty  säädöksessä DFAR 252.227-7015 (marraskuussa 1995) tai FAR  52.227-14 (kesäkuussa 1987), kumpi tahansa on sovellettavissa.

PÄÄTTYMINEN JA LAKKAUTUS: Tämä sopimus ja käyttöoikeus päättyy  viidenkymmenen (50) vuoden kuluttua ohjelmiston ja oppaiden  asennuksen jälkeen, jollei sitä lakkauteta aikaisemmin. Voit  lakkauttaa sen milloin tahansa tuhoamalla ohjelmiston ja oppaat  sekä kaikki kopiot ja yhdistetyt osat missä muodossa tahansa.  Se myös lakkautetaan välittömästi, jos laiminlyöt tämän  sopimuksen mitään ehtoja. Lakkauttamisen yhteydessä suostut  hävittämään ohjelmiston ja oppaat sekä kaikki kopiot ja  yhdistetyt osat missä muodossa tahansa.

RAJOITETUT TAKUUT JA VASTUUNJAKO: Kaikki ohjelmistoon  soveltuvat takuut ja vastuunjaot ovat ohjelmiston mukana  toimitetussa takuukortissa (Limited Warranty Card),  tuoteoppaassa tai muissa oppaissa esitetyn mukaisia, paperi-  tai sähköisessä muodossa. Tällaiset takuut ja vastuunjaot  ilmoitetaan tällä viitteellä tässä kokonaisuudessaan.

HALLITSEVAT LAIT: Tätä sopimusta säätelee Kalifornian, USA:n,  lait, lukuunottamatta sen lakien periaatteiden  ristiriitaisuuksia sekä Yhdistyneiden Kansakuntien  kansainvälisten tavaranmyyntisopimusten käytäntöä (Convention  on Contracts for the International Sale of Goods).

JAETTAVUUS: Siinä tapauksessa, että tämän sopimuksen jokin  lauseke havaitaan olevan virheellinen, laiton tai mahdoton  pitää voimassa, se ei millään tavalla vaikuta tai heikennä  minkään muun lausekkeen pätevyyttä, laillisuutta tai  voimassaoloa, ja pätevä, laillinen ja voimassaoleva, samaa asiaa  ja taloudellista vaikutusta ajava lauseke korvataan.

SOPIMUS KOKONAISUUDESSAAN: Tämä sopimus ilmaisee täydellistä  ymmärtämystä ja yksimielisyyttä sinun ja U.S. Roboticsin välillä ja se  korvaa kaikki aikaisemmat sopimukset, kirjalliset tai  suulliset, liittyen ohjelmistoon ja oppaisiin, ja sitä voidaan  muuttaa vain kirjallisesti ja kummankin osapuolen  allekirjoituksin.

Jos sinulla on kysymyksiä tästä sopimuksesta tai haluat ottaa  yhteyden U.S. Roboticsiin syystä tai toisesta, ota yhteys oman maasi  U.S. Roboticsin tytäryhtiöön, tai kirjoita: U.S. Robotics Corporation, Customer Support Information, 935 National Parkway, Schaumburg, IL 60173, USA.

U.S. Robotics on U.S. Robotics Corporationin rekisteröity tavaramerkki.  U.S. Robotics Corporation  935 National Parkway Schaumburg, IL 60173 (847) 874-2000

© Copyright 2001 - 2003, U.S. Robotics Corporation.  Kaikki oikeudet  pidätetään. 
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 1.15