dk.txt Driver File Contents (Imtiaz_USRobotics.zip)

VIGTIGT: LÆS DETTE FØR INSTALLATION AF SOFTWAREPRODUKTET

U.S. Robotics SLUTBRUGER-SOFTWARELICENSAFTALE

LÆS OMHYGELIGT FØLGENDE VILKÅR OG BETINGELSER, FØR DE  INSTALLERER OG BRUGER DETTE PRODUKT. U.S. Robotics CORPORATION ("U.S. Robotics")  GIVER UDELUKKENDE SINE KUNDER LICENS TIL AT BRUGE DETTE PRODUKT  PÅ NEDENSTÅENDE VILKÅR OG BETINGELSER. VED AT INSTALLERE ELLER  BRUGE NOGEN DEL AF SOFTWAREPRODUKTET TILKENDEGIVER DE AT VÆRE  INDFORSTÅET MED DISSE VILKÅR OG BETINGELSER. SÅFREMT DE IKKE ER  INDFORSTÅET MED VILKÅRENE OG BETINGELSERNE I DENNE AFTALE, MÅ  DE IKKE INSTALLERE ELLER BRUGE SOFTWAREPRODUKTET. I DETTE  TILFÆLDE SKAL HELE PRODUKTET MED DEN UBRUGTE SOFTWARE  RETURNERES TIL LEVERANDØREN. HVIS SOFTWAREPRODUKTET ER  FREMSKAFFET VED ELEKTRONISK OVERFØRSEL (DOWNLOAD) TIL  COMPUTEREN, SKAL ALLE DE DOWNLOADEDE FILER MED DENNE SOFTWARE  SLETTES FRA COMPUTEREN.

LICENS: U.S. Robotics giver Dem hermed en ikke-eksklusiv licens, som  ikke kan overdrages til tredjemand (bortset fra som anført i  denne aftale) til at benytte de(t) medfølgende  softwareprogram(mer) i eksekverbar form ("Softwareproduktet")  og den medfølgende dokumentation ("Dokumentationen") på de  betingelser og under de restriktioner, som er anført i denne  aftale. De må ikke bortlease, udleje, distribuere eller give  licens (bortset fra som anført i denne aftale) til brug af  Softwareproduktet eller Dokumentationen, eller benytte  Softwareproduktet eller Dokumentationen på timeshare-vilkår  eller på anden uautoriseret vis. Denne aftale giver Dem ikke  licens til den menneske-læsbare softwareprogramkode  (kildekoden). Undtagen som anført nedenfor giver indgåelse af  denne aftale Dem ingen patentrettigheder, ophavsrettigheder,  rettigheder over forretningshemmeligheder eller varemærker  eller andre rettigheder i henseende til Softwareproduktet eller  Dokumentationen.

Med forbehold for de restriktioner, som er anført heri, får De  herved licens til internt at benytte Softwareproduktet på 1  (én) personlig computer ad gangen, uanset om denne er ejet  eller lejet af Dem. De må ikke kopiere Softwareproduktet eller  den medfølgende Dokumentation, med den undtagelse, at De som  anført herunder er berettiget til at fremstille 1 (én) kopi af  Softwareproduktet med henblik på sikkerhedskopiering eller  arkivering i forbindelse med Deres anvendelse af  Softwareproduktet. Enhver kopi af Softwareproduktet og  Dokumentationen skal være forsynet med oplysninger om U.S. Robotics's og  U.S. Robotics's licensgiveres ejendomsrettigheder og ophavsrettigheder,  således som disse er anført på den originale udgave. De  erklærer Dem herved indforstået med ikke at fjerne eller  ødelægge nogen del af mærker eller påskrifter på programmer  eller dokumentation, som leveres eller stilles til Deres  rådighed på licens i medfør af denne aftale.

OVERDRAGELSE. "REVERSE ENGINEERING" IKKE TILLADT: De har ret  til at overdrage Softwareproduktet, Dokumentationen og den ved  nærværende aftale givne licens til en anden part i det land,  hvor De har anskaffet Softwareproduktet og Dokumentationen,  forudsat denne anden part skriftligt erklærer sig indforstået  med at være bundet af samtlige vilkår og betingelser i denne  aftale. Hvis De overdrager Softwareproduktet og Dokumentationen  til en anden part, skal De samtidig enten overdrage alle kopier  af Softwareproduktet og dokumentationen til vedkommende eller  destruere alle kopier, som De ikke har overdraget. Bortset fra  som ovenfor anført, er De ikke berettiget til at overdrage  eller transportere Deres rettigheder i henhold til denne  aftale.

Al modifikation, udarbejdelse af afledt materiale, plagiering,  "reverse engineering", "reverse compiling" eller "disassembly"  af Softwareproduktet forbydes herved udtrykkeligt. For borgere  i Det Europæiske Fællesskab ("EF") gælder dog, at information,  som er nødvendig for at opnå interoperabilitet mellem  Softwareproduktet og andre programmer inden for rammerne af EF- direktivet om Retsbeskyttelse af computerprogrammer, kan  bestilles ved skriftlig henvendelse til U.S. Robotics.

EKSPORTRESTRIKTIONER: Softwareproduktet, herunder  Dokumentationen og alle tilhørende tekniske data (samt alle  kopier heraf) (samlet betegnet "Tekniske Data") er underlagt  U.S.A.'s eksportkontrollovgivning og kan være underlagt  eksport- eller importregulering i andre lande. Desuden kan de  Tekniske Data, som er omfattet af denne aftale, indeholde  datakrypteringskode, som det ikke er lovligt at eksportere  eller udføre fra U.S.A. eller det land, hvor De lovligt har  anskaffet materialet, uden en godkendt eksportlicens fra det  amerikanske handelsministerium (U.S. Department of Commerce) og  fornøden udenlandsk eksport- eller importlicens. De erklærer  herved, at De ikke agter at eksportere eller reeksportere de  Tekniske Data (eller nogen kopier heraf) eller produkter, der  anvender de Tekniske Data, i modstrid med gældende love eller  regulativer i U.S.A. eller i det land, hvor De lovligt har  anskaffet materialet. Det er Deres ansvar at fremskaffe  eventuelle fornødne licenser til at eksportere, reeksportere  eller importere de Tekniske Data. I tillæg til ovenstående må  Produktet ikke anvendes, eksporteres eller reeksporteres (i)  til noget land, som er underlagt amerikansk embargo, eller til  nogen indbygger i et sådant land, eller (ii) til nogen fysisk  eller juridisk person, over for hvem det amerikanske  handelsministerium eller det amerikanske finansministerium har  nedlagt handelsforbud ved opførsel på hhv. "U.S. Commerce  Department's Table of Denial Orders" og "U.S. Treasury  Department's list of Specially Designated Nationals".

FORRETNINGSHEMMELIGHEDER; ADKOMST: De anerkender og accepterer  herved, at Softwareproduktets struktur, kodningssekvens og  opbygning er værdifulde forretningshemmeligheder tilhørende  U.S. Robotics og U.S. Robotics's leverandører, og De erklærer Dem herved  indforstået med at behandle sådanne forretningshemmeligheder  fortroligt. De anerkender og accepterer endvidere, at ejerskab  af og adkomst til Softwareproduktet og Dokumentationen samt  alle kopier heraf uanset form eller medium tilhører U.S. Robotics og  U.S. Robotics's leverandører.

PÅTEGNINGER FRA DEN AMERIKANSKE STATSADMINISTRATION:  Softwareproduktet, Dokumentationen og alle andre tekniske data,  som stilles til rådighed i henhold til denne aftale, er af  kommerciel art og udviklet alene for private midler.  Softwareproduktet leveres som "Kommerciel computersoftware",  som defineret i DFARS 252.227-7014 (Juni 1995), eller som en  handelsvare, som defineret i FAR 2.101(a), og stilles som sådan  til rådighed alene med de rettigheder, som fremgår af denne  aftale, der er U.S. Robotics's almindelige kommercielle licens til brug  af Softwareproduktet. De tekniske data leveres alene med de  begrænsede rettigheder, som er anført i DFAR 252.227-7015 (Nov.  1995) eller FAR 52.227-14 (June 1987), alt efter relevans.

AFTALENS VARIGHED OG OPHØR: Denne aftale og licens udløber 50  (halvtreds) år fra den dato, hvor Softwareproduktet og  Dokumentationen installeres, med mindre den ophæves tidligere.  De kan til enhver tid ophæve aftalen ved at destruere  Softwareproduktet og Dokumentationen sammen med alle kopier  eller sammensatte dele heraf i enhver form. Aftalen ophæves  endvidere omgående, såfremt De ikke overholder samtlige vilkår  og betingelser i denne aftale. Efter en sådan ophævelse af  aftalen erklærer De Dem indforstået med at destruere  Softwareproduktet og Dokumentationen sammen med alle kopier og  sammensatte dele heraf i enhver form.

BEGRÆNSEDE GARANTIER OG BEGRÆNSET ANSVAR: Alle garantier og  ansvarsbegrænsninger vedrørende Softwareproduktet gælder som  anført på det medfølgende Bevis for begrænset garanti,  produktmanualen eller anden Dokumentation, hvad enten denne er  i trykt eller elektronisk form, som leveres sammen med  Softwareproduktet. Samtlige disse garantier og  ansvarsbegrænsninger gælder i deres fulde udstrækning, selv om  de i denne aftale kun er anført ved henvisning.

RETSGRUNDLAG: Denne aftale er underlagt lovgivningen i Staten  Californien, U.S.A., bortset fra principperne om lovkonflikter  og FN-konventionen om kontrakter vedrørende international  handel.

RETSGYLDIGHED: Selv om nogen bestemmelse i denne aftale findes  at være ugyldig eller ulovlig eller ikke lader sig håndhæve,  kan dette ikke på nogen måde have indvirkning på, indskrænke  eller ophæve gyldigheden af nogen af de resterende  bestemmelser, og den pågældende bestemmelse skal i så tilfælde  erstattes af en gyldig og lovlig bestemmelse med samme hensigt  og økonomiske virkning, som lader sig håndhæve.

HELE AFTALEN: Denne aftale udtrykker hele den forståelse og  aftale, der består mellem Dem og U.S. Robotics og tilsidesætter alle  tidligere aftaler, såvel skriftlige som mundtlige, i henseende  til Softwareproduktet og Dokumentationen. Denne aftale kan kun  ændres skriftligt med begge parters godkendelse og underskrift.

Såfremt De måtte have spørgsmål vedrørende denne Aftale, eller  såfremt De ønsker at kontakte U.S. Robotics af andre årsager, bedes De  kontakte det af U.S. Robotics's datterselskaber, der betjener Deres  land, eller skrive til: U.S. Robotics Corporation, Customer Support  Information, 935 National Parkway, Schaumburg, IL 60173.

U.S. Robotics is a registered trademark of U.S. Robotics Corporation.
U.S. Robotics Corporation
935 National Parkway
Schaumburg, IL 60173
(847) 874-2000

© Copyright 2001 - 2003, U.S. Robotics Corporation. Alle rettigheder  forbeholdes 
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 3.57