WebUpdat.txt Driver File Contents (4241_nld_w2k_xp.exe)

Aan de hand van de volgende instructies kunt u het bijgewerkte HP Photosmart-printerstuurprogramma installeren.


1. Klik in het menu Start van Windows achtereenvolgens op Programma's, Hewlett-Packard, Photosmart-printer 130, 230, 7150, 7345, 7350, 7550, HP Web Update Software.

2. Klik op het scherm "HP Photosmart 130, 230, 7150, 7345, 7350, 7550 Web Update" op "Web Update".

3. Klik op het scherm "HP Photosmart 130, 230, 7150, 7345, 7350, 7550 - Controleren op software-update" op "Nu controleren".

4. Selecteer op het scherm "HP Photosmart 130, 230, 7150, 7345, 7350, 7550 - Update beschikbaar" een van de volgende opties:

	* Klik op "Het installatieprogramma downloaden en op schijf opslaan" als u het bijgewerkte printerstuurprogramma op een later tijdstip wilt installeren. Als u deze optie selecteert, gaat u verder met stap 5.
	* Klik op "Nieuwere versie downloaden en meteen installeren" als u het bijgewerkte printerstuurprogramma nu wilt installeren. Als u deze optie selecteert, slaat u een aantal stappen over en gaat u verder met stap 8 om de installatie uit te voeren. Dit is de aanbevolen werkwijze.

5. Klik in het venster "Opslaan" op "Opslaan". Het is raadzaam de standaardnaam en -locatie aan te houden.

6. Zodra het gecomprimeerde exe-bestand op uw computer is opgeslagen, verschijnt er een scherm met de naam van het bestand en de locatie waarop het is opgeslagen. Noteer deze gegevens zodat u weet waar op de vaste schijf het bestand zich bevindt wanneer u het bijgewerkte stuurprogramma wilt installeren.

7. Ga in Windows Verkenner naar de locatie waar u het gecomprimeerde exe-bestand hebt opgeslagen en dubbelklik op het bestand.

8. Wanneer het dialoogvenster "HP Photosmart printer series" verschijnt, klikt u op "Unzip" om het bestand uit te pakken. Hoewel u de instellingen op deze pagina kunt wijzigen, is het raadzaam de standaardwaarden aan te houden. Noteer de naam van het bestand en de locatie waarop u het exe-bestand uitpakt.

9. Wanneer het installatiescherm wordt geopend, klikt u op "De software van de HP Photosmart verwijderen". De vorige versie van het stuurprogramma wordt dan van uw systeem verwijderd. 
OPMERKING: Als u de printersoftware hebt verwijderd nadat u het softwarepakket van het web hebt gedownload, sluit u het installatiescherm en sluit u de printer op de computer aan (als u dit nog niet had gedaan). Ga verder met stap 11.

10. Start de computer desgevraagd opnieuw en sluit de printer op de computer aan (als u dit nog niet had gedaan).

11. Wacht totdat de wizard "Hardware toevoegen" of de wizard "Nieuwe hardware gevonden" verschijnt. Welk wizardscherm er wordt weergegeven hangt af van het besturingssysteem van uw computer.

12. Klik op het scherm "Stuurprogramma's voor hardwareapparaat installeren" op de optie "Zoeken naar een geschikt stuurprogramma voor dit apparaat" en klik vervolgens op "Volgende".

13. Klik op het scherm "Stuurprogrammabestanden zoeken" op "Een op te geven locatie" (zorg ervoor dat geen van de andere selectievakjes is geselecteerd) en klik op "Volgende".

14. Wanneer het wizardscherm "Nieuwe hardware" wordt weergegeven, geeft u de locatie op waar u het bestand hebt uitgepakt of u klikt op de knop "Bladeren" om het bestand te zoeken. Klik vervolgens op "OK". Zorg ervoor dat de naam van het bestand en de locatie waarop het is uitgepakt geen fouten bevatten (zie stap 8 hierboven).

15. Klik op de juiste momenten op "Volgende", "Accepteren" en "Voltooien" om de installatieprocedure te voltooien. Raadpleeg voor meer informatie het boekje Software-installatie & productondersteuning, dat bij de printer wordt geleverd.

16. Start de computer opnieuw wanneer hierom wordt gevraagd.







Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 2.98