license.txt Driver File Contents (Agfa_SnapScan_Touch_Setup.zip)

Licentie-overeenkomst

Lees aandachtig volgende bepalingen en voorwaarden vooraleer u deze software gebruikt. Indien u niet akkoord bent met deze bepalingen en voorwaarden, moet u het pakket binnen de 10 dagen na de aankoop terugsturen, samen met het bewijs van aankoop. Uw geld zal dan terugbetaald worden.

In dit pakket zal u één of meerdere CD-ROMs vinden die copies bevatten van computerprogramma's die het eigendom zijn van (of waarvan delen het eigendom zijn van) Agfa-Gevaert N.V. ("AGFA") en die volledige softwareprogramma's kunnen bevatten die het eigendom zijn van (of waarvan delen het eigendom zijn van) andere partijen ("de Andere Eigenaars"). Dit pakket bevat ook documentatie die te maken heeft met bovenvermelde softwareprogramma's. In deze Overeenkomst zal de term "Programma's" zowel verwijzen naar de softwareprogramma's als naar de bijbehorende documentatie. AGFA en de Andere Eigenaars behouden het eigendomsrecht van de Programma's en de inhoud van dit pakket. U en alle andere personen die de Programma's aanschaffen overeenkomstig paragraaf 6 (b) hieronder, hebben de toelating de Programma's te gebruiken volgens volgende bepalingen en voorwaarden:

Licentie voor beperkt gebruik

1.(a) Er wordt u een niet-exclusieve licentie toegekend ("de Licentie") om de Programma's slechts te gebruiken volgens de bepalingen en voorwaarden die in deze Overeenkomst vastgesteld zijn.
(b) U gaat ermee akkoord de software alleen te gebruiken voor uw eigen normaal gebruik of voor persoonlijke doeleinden.

2.De Programma's mogen alleen door u gebruikt worden; en alleen op een enkelvoudige computer.

3.(a) U en uw werknemers en agenten zullen de vertrouwelijkheid van de Programma's beschermen.
(b) Uitgezonderd in de omstandigheden die omschreven zijn in paragraaf 6 (b) hieronder, zult u anderen geen vergunning verlenen voor de Programma's en zult u de Programma's niet verkopen, verhuren, verdelen of op eender welke andere wijze beschikbaar maken voor anderen.

4.(a) U mag de Programma's niet copiëren of reproduceren, noch geheel noch gedeeltelijk en voor geen enkel doeleinde, tenzij dit nodig is voor het normaal gebruik van de Programma's of om een back-up-copie van de Programma's te maken in elektronische vorm.
(b) U zal al deze vermeldingen van copyright reproduceren en insluiten op eender welke copie of reproductie u maakt; en u accepteert dat elke van die copies of reproducties het eigendom zal zijn van AGFA en, indien van toepassing, van de Andere Eigenaars.

5.U mag de Programma's niet wijzigen, veranderen of aanpassen. U mag ze niet incorporeren in andere computerprogramma's: niet in hun geheel en niet gedeeltelijk. U mag de programma's niet vertalen, decompileren of disassembleren, noch zonder voorafgaandelijke schriftelijke toelating van AGFA computerprogramma's aanmaken of andere werkstukken afgeleid van de Programma's.

6.(a) U mag deze Licentie niet aan een andere persoon licentiëren, toekennen of overdragen, noch in zijn geheel noch gedeeltelijk, indien deze persoon niet beantwoordt aan de bepalingen in 6 (b).
(b) U mag uw rechten onder deze Licentie overdragen aan een andere persoon indien, op het moment van de overdracht:
(i) u de Programma's (en alle copies ervan die u in uw bezit heeft) overdraagt aan de persoon die uw rechten onder de Licentie verkrijgt, en
(ii) die persoon een Registratiekaart tekent en naar AGFA stuurt (en daarbij bevestigt gebonden te zijn door de bepalingen en voorwaarden in de Licentie). 
Na zo'n overdracht zullen al uw rechten onder de Licentie overgenomen worden door de persoon die de Programma's aanschaft.

7.Als u inbreuk maakt op één van bovenstaande voorwaarden, zal deze Licentie automatisch beëindigd worden.

Vervaltijd

De Licentie is van kracht tot ze afloopt. U kan ze op eender welk moment beëindigen door AGFA hiervan schriftelijk te verwittigen. De Licentie zal ook aflopen op de voorwaarden die elders in deze Overeenkomst bepaald zijn. U gaat ermee akkoord dat u bij elke beëindiging onmiddellijk de Programma's en alle copies ervan zal vernietigen, en dat u onmiddellijk AGFA schriftelijk op de hoogte zal brengen van deze vernietiging.

Beperkte garantie en aansprakelijkheid

1.Indien u een materiëel defect vaststelt op de drager waarop de Programma's opgeslagen zijn en indien u deze drager binnen de 90 dagen na aankoop terugstuurt naar AGFA, samen met het aankoopbewijs, zal AGFA de drager gratis vervangen.

2.Alhoewel AGFA de Programma's getest heeft en de documentatie gecontroleerd heeft, garandeert AGFA niet dat de Programma's aan uw eisen zullen voldoen, dat ze in elke hardware/software-omgeving zullen werken, of dat ze ononderbroken of foutloos zullen werken.

3.Met uitzondering van de bepalingen in bovenstaande Paragraaf, geeft AGFA geen garanties, en de Andere Eigenaars leggen geen verklaring af en geven geen uitdrukkelijke, impliciete, wettelijke of andere  waarborgen, garanties of voorwaarden, met betrekking tot de programma's, hun kwaliteit, beschrijving, verkoopbaarheid of geschiktheid voor welk doel dan ook.

4.In geen enkel geval zullen AGFA en de Andere Eigenaars aansprakelijk zijn voor speciaal, indirect of resulterend winstverlies of voor verlies van elektronische gegevens, voortvloeiend uit het normaal of abnormaal gebruik van de Programma's.

5.Geen enkel verdeler, dealer of agent van AGFA heeft de toelating deze bepaling of deze beperkte garantie en aansprakelijkheid te veranderen of er zaken aan toe te voegen.

Algemeen

1.Indien u vragen heeft over deze Overeenkomst, kan u het Produktmanagement CI/DTP contacteren door te schrijven naar

Agfa-Gevaert N.V. in de Septestraat 27, B-2640 Mortsel, België.

2.Deze Overeenkomst is onderworpen aan de wetten van het land waar de Programma's gekocht zijn.

3.Als de Programma's gebruikt worden in een land van de Europese Gemeenschap, zal niets in deze Overeenkomst geïnterpreteerd worden als een beperking van de rechten zoals beschreven in de Europese Gemeenschap Software-richtlijn, O. J. Eur. Comm (No. L. 122) 42 (1991).

4.Indien een bepaling van deze Overeenkomst ongeldig wordt verklaard, behoudt de rest van deze Overeenkomst zijn volledige geldigheid.

U bevestigt dat u deze Overeenkomst gelezen heeft, alle bepalingen die erin staan begrepen heeft en ermee akkoord gaat deze bepalingen volledig na te komen. Verder gaat u ermee akkoord dat deze Overeenkomst de volledige en exclusieve verklaring bevat van de overeenkomst tussen u en AGFA met betrekking tot de Programma's, en dat deze Overeenkomst voorrang krijgt op elk voorstel of voorafgaandelijke overeenkomst, mondeling of schriftelijk, en op alle andere communicaties met betrekking tot het onderwerp van deze Overeenkomst.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 0.76