eula040e.txt Driver File Contents (caoni250w2k.zip)

SZOFTVER-FELHASZNÁLÁSI MEGÁLLAPODÁS

FIGYELEM: A SZOFTVER INSTALLÁLÁSA ELÕTT OLVASSA EL A JELEN DOKUMENTUMOT. A jelen dokumentum egy megállapodás Ön, a szoftver (a továbbiakban a "Szoftver") végfelhasználója, és a CANON Inc, székhely: 30-2 Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokyo 146-8501, Japán, (a továbbiakban "CANON") (és/vagy harmadik személy beszállítói), a szoftver tulajdonosa(1) között. A Szoftver installálásával Ön magára nézve kötelezõnek ismeri el a jelen Megállapodás feltételeit.

Kattintson a jelen Megállapodás végén található "IGEN" gombra, ha Ön magára nézve kötelezõnek ismeri el a jelen Megállapodás feltételeit, és ezzel a Szoftver installálásra kerül. Amennyiben Ön a "NEM" gombra kattint, akkor a Szoftver nem kerül installálásra, és Önnek nem lesz joga a Szoftvert használni. Ebben az esetben, Ön a teljes vételár visszatérítése céljából visszajuttathatja a Szoftvert az értékesítés helyére, a még használatlan hardverrel együtt az eredeti csomagolásában.

Ön vállalja, hogy a Szoftvert kizárólag az alább meghatározott feltételeknek megfelelõen használja.

Tulajdon- és Szerzõi jog: A Szoftverhez kapcsolódó minden jog, érdek és tulajdon CANON (vagy harmadik személy beszállítói) tulajdonában van. CANON vagy harmadik személy beszállítói minden idõben megõriznek a Szoftverrel vagy annak formájától független másolataival kapcsolatos minden szerzõi vagy egyéb, szellemi alkotásokkal összefüggõ jogot. 

Felhasználási engedély: Az Ön Szoftverre vonatkozó felhasználási engedélye nem kizárólagos és - kivéve, ha a jelen Megállapodás kifejezetten másképp rendelkezik - nem átruházható. Ön jogosult, hogy: (i) a Szoftver egy másolatát használja (a "használat" jelenti a tárolást, letöltést, installálást, a Szoftver futtatását vagy megjelenítését) az Ön saját belsõ céljaira; (2) ésszerû számú tartalék másolatot készítsen a Szoftverrõl az engedélyezett használat biztosítása érdekében, feltéve, hogy minden ilyen másolat tartalmazza Canon szerzõi jogokra történõ figyelmeztetését, ahogy az az Önnek szállított Szoftver eredeti példányában megtalálható; (3) átruházza a Szoftver-t és a jelen Megállapodással járó elõnyöket egy másik személyre, feltéve, hogy ez a személy elfogadta a jelen Megállapodás feltételeit és Ön beszünteti a Szoftver mindennemû használatát és átadja ennek a személynek a Szoftver minden Ön által készített példányát vagy megsemmisít minden át nem adott példányt. Amennyiben bármely személy, akire az átruhást történik, nem fogadja el ezeket a feltételeket, akkor a jelen Megállapodás automatikusan megszûnik.

Ön nem jogosult, hogy: (1) bérbeadja, lízingelje, al-licenciába adja, kölcsön adja, haszonkölcsönbe adja, lemásolja, módosítsa, átalakítsa, beolvassza, megfejtse, visszafejtse, lefordítsa vagy szétszedje a Szoftvert vagy származékos mûveket hozzon létre a Szoftverre, annak egy részére vagy a kísérõ dokumentációra alapozva vagy hogy, használja a Szoftvert, kivéve ahogyan azt a jelen Megállapodás kifejezetten engedélyezi, valamint kivéve azt a mértéket és azokat a körülményeket, amelyeket jogszabály kifejezetten engedélyez; (2) a Szoftverrõl vagy annak egy részérõl bármilyen módon másolatot készítsen, azzal vagy annak egy részével bármilyen módon kereskedjen, kivéve ahogy azt a jelen Megállapodás kifejezetten engedélyezi, valamint kivéve azt a mértéket és azokat a körülményeket, amelyeket jogszabály kifejezetten engedélyez.

Idõbeli hatály és megszûnés: A jelen Megállapodás hatályban marad, amíg (1) Ön fel nem mondja a Szoftver és dokumentációja valamint azok minden példányának megsemmisítésével vagy (2) Canon fel nem mondja egy Önnek küldött, azonnali hatályú, írásbeli értesítéssel, amennyiben Ön a jelen Megállapodás bármely feltételét megszegi. Bármely okból történõ megszûnéskor, Ön köteles a Szoftver és dokumentációja minden egyes példányát azonnal megsemmisíteni, ideértve az Ön birtokában, felügyelete vagy ellenõrzése alatt lévõ bármely számítógép merevlemezén található Szoftvert is.

KORLÁTOZOTT SZAVATOSSÁG. A SZOFTVERT ÖN "OLYAN AMILYEN" ÁLLAPOTBAN KAPJA, BÁRMELY KIFEJEZETT VAGY HALLGATÓLAGOS SZAVATOSSÁGVÁLLALÁS VAGY FELTÉTEL NÉLKÜL, IDEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAGOSAN, A MINÕSÉGRE ILLETVE BÁRMELY MEGHATÁROZOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGOT ILLETÕ HALLGATÓLAGOS SZAVATOSSÁGVÁLLALÁSOKAT VAGY FELTÉTELEKET.A SZOFTVER MINÕSÉGÉBÕL ÉS MÛKÖDÉSÉBÕL EREDÕ BÁRMINEMÛ KOCKÁZAT KIZÁRÓLAG ÖNT TERHELI. AMENNYIBEN A SZOFTVER HIBÁSNAK BIZONYUL, ÖN (ÉS NEM A CANON VAGY CANON LEÁNYVÁLLALATAI, KAPCSOLT VÁLLALKOZÁSAI, FORGALMAZÓI VAGY ÜGYNÖKEI) VISEL MINDEN SZÜKSÉGES SZOLGÁLTATÁS, JAVÍTÁS ÉS HIBAELHÁRÍTÁS KAPCSÁN FELMERÜLÕ KÖLTSÉGET. NÉHÁNY ÁLLAM NEM ENGEDÉLYEZI A HALLGATÓLAGOS SZAVATOSSÁGVÁLLALÁSOK VAGY FELTÉTELEK KIZÁRÁSÁT, EZÉRT A FENTI KIZÁRÓ ZÁRADÉK LEHET HOGY NEM VONATKOZIK ÖNRE. A JELEN SZAVATOSSÁG KONKRÉT JOGOKAT BIZTOSÍT ÖNNEK ÉS MÁS JOGOKKAL IS RENDELKEZHET, AMELYEK ÁLLAMONKÉNT VÁLTOZHATNAK.

Canon, Canon leányvállalatai, kapcsolt vállalkozásai, forgalmazói és ügynökei nem szavatolnak azért, hogy a Szoftver funkciói az Ön elvárásainak megfelelnek, sem azért, hogy a Szoftver mûködése zavartalan vagy hibamentes lesz. A Canon vagy a Canon leányvállalatai azonban szavatolnak azért, hogy a Szoftvert tároló hordozóeszköz mentes minden anyag- és összeszerelési hibától a számlával vagy egyéb módon bizonyított vásárlás napjától számított hat (6) hónapig, feltéve hogy a Szoftvert rendeltetésszerûen használták. 

VEVÕI JOGORVOSLATOK: Canon, Canon leányvállalatainak és kapcsolt vállalkozásainak, forgalmazóinak és ügynökeinek teljes felelõssége és az Ön kizárólagos jogorvoslata csak a KORLÁTOZOTT SZAVATOSSÁGNAK nem megfelelõ hordozóeszköz kicseréléséig terjed, feltéve, hogy az adott hordozóeszközt a Szoftver vásárlásának országában helyi értékesítést végzõ Canon leányvállalathoz a számla másolatával vagy a vásárlást egyéb módon bizonyító dokumentummal együtt visszajuttatják. A KORLÁTOZOTT SZAVATOSSÁG nem alkalmazható, amennyiben a hordozóeszköz meghibásodása baleset, nem rendeltetésszerû használat vagy a Szoftver helytelen alkalmazásának a következménye, valamint nem terjed ki más személyre csak a Szoftver eredeti felhasználójára.

A jelen Megállapodás kifejezett rendelkezései minden törvényi, "common law", kereskedelmi szokás vagy bevett gyakorlat szerinti szavatosság, kikötés, feltétel, kijelentés (a szándékosan megtévesztõ kijelentéseket kivéve), kötelezettségvállalás helyébe lépnek, amelyek alkalmazása ezáltal a jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben ki van zárva.

A Canon semmilyen esetben sem felelõs semmilyen (akár ismert, elõrelátható vagy egyéb) elmaradt haszonért, kapcsolódó vagy következménykárért vagy veszteségért. Canonnak a jelen Megállapodásból vagy azzal kapcsolatban felmerülõ akár szerzõdéses, akár szerzõdésen kívüli (ideértve, de nem kizárólagosan, a gondatlanságot) akár egyéb módon felmerülõ felelõssége semmilyen esetben sem haladja meg annak a Canon terméknek az árát, amire a Szoftvert kifejlesztették, és amit Ön kifizetett.

Semmi a jelen Megállapodásban nem zárja ki vagy korlátozza Canonnak a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bûncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerzõdésszegéséért való felelõsségét Ön felé. 

SEMMI A JELEN MEGÁLLAPODÁSBAN NEM ÉRINTI A FOGYASZTÓK JOGSZABÁLYBAN BIZTOSÍTOTT JOGAIT.

Általános: A jelen Megállapodás a Szoftverre vonatkozó teljes megállapodás Ön és a Canon között és minden ezt megelõzõ, a Szoftverre vonatkozó szóbeli vagy írásbeli kijelentés, megállapodás vagy megegyezés helyébe lép. Egyik félnek sincs semmilyen joga vagy igénye, amit a másik fél által hozzá intézett olyan kijelentésre alapozhatna, amelyben a jelen Megállapodás megkötésekor bízott (kivéve, ha az ilyen kijelentés szándékosan megtévesztõ volt), továbbá ennek a félnek szerzõdésszegésért rendelkezésére álló egyedüli jogorvoslati lehetõségét a jelen Megállapodás tartalmazza.

Amennyiben bármikor a jelen Megállapodás bármely részét egy hatáskörrel és illetékességgel rendelkezõ bíróság részben vagy egészben jogellenesnek, érvénytelennek vagy kikényszeríthetetlennek találja bármely jogrendszer szerint, ez nem érinti a jelen Megállapodás fennmaradó rendelkezéseinek jogszerûségét, érvényességét vagy kikényszeríthetõségét.

A jelen Megállapodás szerinti jog, hatáskör vagy jogorvoslat gyakorlásának elmulasztása vagy késedelmes gyakorlása a Canon részérõl semmilyen körülmények között nem tekinthetõ az adott jogról, hatáskörrõl vagy jogorvoslatról történõ lemondásnak.

A jelen Megállapodást érvényesen csak írásban, a Canon meghatalmazott képviselõjének aláírásával lehet módosítani.

Harmadik személy jogosultak: A jelen Megállapodásban foglaltak, amennyiben azok a Canon beszállítóira vonatkoznak, közvetlenül érvényesíthetõk a Canon beszállítói által.

Alkalmazandó jog, joghatóság és illetékesség: A jelen Megállapodásra kizárólag a holland jog alkalmazandó és azt a holland jog alapján kell értelmezni. A jelen Megállapodásból eredõ vagy azzal kapcsolatos bármely vitájuk eldöntésére a felek kikötik az Amsterdami Kerületi Bíróság kizárólagos joghatóságát és illetékességét. Egyedül a Canon-nak azonban jogában áll, hogy a felhasználó lakhelye/székhelye szerinti jog és/vagy joghatóság kényszerítse ki a jelent Megállapodást.



Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 1.47