eula040b.txt Driver File Contents (caoni250w2k.zip)

OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS

TÄRKEÄÄ: LUE TÄMÄ ASIAKIRJA ENNEN OHJELMISTON ASENTAMISTA. Tämä asiakirja on sinun, ohjelmiston ("ohjelmisto") loppukäyttäjän ("käyttäjä"), ja ohjelmiston omistajan tai omistajien, CANON Inc. -yhtiön ("Canon"), jonka osoite on 30-2 Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokyo 146-8501, Japan, (ja/tai sen alihankkijoiden), välinen sopimus. Asentamalla ohjelmiston sitoudut noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja. 

Valitse KYLLÄ tämän sopimuksen alareunassa, jos suostut sitoutumaan tämän sopimuksen ehtoihin. Tällöin ohjelmisto asennetaan. Jos valitset EI, ohjelmistoa ei asenneta eikä sinulla ole siihen käyttöoikeutta. Jälkimmäisessä tapauksessa ohjelmiston voi palauttaa yhdessä käyttämättömän laitteiston kanssa alkuperäisessä pakkauksessaan ostopaikkaan, jolloin ostohinta palautetaan. 

Käyttäjä sitoutuu käyttämään ohjelmistoa pelkästään alla määritettävien ehtojen mukaisesti.

Omistusoikeus ja tekijänoikeudet: Canon (tai sen alihankkijat) omistaa kaikki oikeudet ohjelmistoon. Canonilla tai sen alihankkijoilla säilyy aina kaikki tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet ohjelmistoon ja kaikkiin sen myöhempiin kopioihin muodosta riippumatta. 

Käyttöoikeus: Käyttäjällä ei ole yksinoikeutta ohjelmistoon eikä oikeutta siirtää käyttöoikeutta toiselle sen lisäksi, mitä tässä sopimuksessa erityisesti määrätään.  Käyttäjällä on oikeus: (1) käyttää ohjelmiston yhtä kopiota ("käyttäminen" tarkoittaa ohjelmiston tallentamista, lataamista, asentamista, suorittamista tai näyttämistä) omiin sisäisiin tarkoituksiinsa; (2) tehdä ohjelmistosta kohtuullinen määrä varmuustallennuksia sallitun käytön tueksi edellyttäen, että kaikki sellaiset kopiot sisältävät Canonin tekijänoikeusilmoituksen sellaisena, kuin se esiintyy ohjelmiston alkuperäisessä, käyttäjälle toimitetussa kopiossa; (3) siirtää ohjelmisto ja tämän sopimuksen edut toiselle henkilölle, edellyttäen, että tämä henkilö hyväksyy tämän sopimuksen ehdot ja käyttäjä lopettaa ohjelmiston käytön kokonaan ja siirtää kyseiselle henkilölle tai tuhoaa kaikki ohjelmistosta tekemänsä kopiot. Jos siirron saaja ei hyväksy ehtoja, tämä sopimus purkautuu automaattisesti. 

Käyttäjällä ei ole oikeutta: (1) vuokrata, lainata, kopioida, muuttaa, sovittaa, yhdistää toiseen tai kääntää ohjelmistoa tai mitään sen osaa tai sen ohjeistoa tai myöntää niille edelleen käyttöoikeutta eikä myöskään tutkia sen valmistustapaa tai purkaa tai hajottaa sitä tai luoda sen pohjalta uusia tuotteita eikä muuten käyttää ohjelmistoa sen lisäksi, mitä tässä sopimuksessa erityisesti määrätään, eikä muuten kuin siinä laajuudessa ja niissä tilanteissa, mitä laissa erityisesti määrätään; (2) toisintaa tai myydä ohjelmistoa tai mitään sen osaa paitsi, mikäli se on tässä sopimuksessa sallittu, ja siinä laajuudessa ja niissä tilanteissa, mitä laissa erityisesti määrätään.

Voimassaoloaika ja purkautuminen: Tämä sopimus on voimassa, kunnes (1) käyttäjä purkaa sen tuhoamalla ohjelmiston ja sen ohjeiston sekä kaikki niiden kopiot tai (2) Canon purkaa sen kirjallisella ilmoituksella käyttäjän rikottua sopimuksen ehtoja. Sopimuksen purkautuessa mistä tahansa syystä käyttäjän on välittömästi tuhottava kaikki ohjelmiston ja sen ohjeiston kopiot mukaan lukien minkä tahansa käyttäjän omistuksessa tai hallinnassa olevan tietokoneen kiintolevylle tallennetun ohjelmiston.

RAJOITETTU TAKUU. OHJELMISTO TOIMITETAAN SELLAISENAAN ILMAN MINKÄÄNLAISTA SUORAA TAI EPÄSUORAA TAKUUTA MUKAAN LUKIEN EPÄSUORAT TAKUUT LAADUSTA JA/TAI SOPIVUUDESTA MÄÄRÄTTYYN TARKOITUKSEEN.  KOKO RISKI OHJELMISTON LAADUSTA JA SUORITUSKYVYSTÄ ON KÄYTTÄJÄLLÄ.  MIKÄLI OHJELMISTO OSOITTAUTUU VIALLISEKSI, KÄYTTÄJÄ (EIKÄ CANON, CANONIN TYTÄRYHTIÖT TAI NIIDEN JAKELIJAT JA JÄLLEENMYYJÄT) VASTAA TARVITTAVAN HUOLLON JA TARVITTAVIEN KORJAUSTEN KAIKISTA KUSTANNUKSISTA.   KOSKA JOTKIN VALTIOT EIVÄT SALLI EPÄSUORIEN TAKUIDEN POIS SULKEMISTA, EDELLÄ MAINITTU RAJOITUS EI VÄLTTÄMÄTTÄ KOSKE KAIKKIA ASIAKKAITA.  TÄMÄ TAKUU ANTAA KÄYTTÄJÄLLE TIETTYJÄ LAILLISIA OIKEUKSIA JA KÄYTTÄJÄLLÄ VOI OLLA MYÖS MUITA OIKEUKSIA, JOTKA VAIHTELEVAT VALTIOSTA TOISEEN.

Canon, Canonin tytäryhtiöt ja niiden jakelijat ja jälleenmyyjät eivät takaa, että ohjelmiston sisältämät toiminnot täyttävät käyttäjän vaatimukset tai että ohjelmiston toiminta on keskeytymätöntä tai virheetöntä. Canon ja Canonin tytäryhtiöt takaavat kuitenkin, että tietoväline, jolle ohjelmisto on tallennettu, on virheetön materiaalin ja valmistuksen osalta yhdeksänkymmenen (90) päivän ajan päivästä, jolloin käyttäjä on sen vastaanottanut ja joka ilmenee kuitista tai muulla tavalla.

ASIAKKAAN OIKEUDET. Canon, Canonin tytäryhtiöiden ja niiden jakelijoiden ja jälleenmyyjien koko vastuu ja käyttäjän yksinomainen oikeus rajoittuu sellaisen tietovälineen vaihtamiseen uuteen, joka ei täytä RAJOITETUN TAKUUN ehtoja ja joka palautetaan Canonin myyntiliikkeeseen siinä maassa, jossa käyttäjä on hankkinut ohjelmiston, yhdessä kuitin kopion kanssa tai muuten.  RAJOITETTU TAKUU ei päde, jos tietovälineen vioittuminen on aiheutunut onnettomuudesta, väärästä käsittelystä tai ohjelmiston väärinkäytöstä, eikä se koske muita kuin ohjelmiston alkuperäistä käyttäjää.

Tämän sopimuksen nimenomaiset ehdot korvaavat kaikki laista, yleisestä käytännöstä tai kauppatavasta johtuvat tai kaupankäynnin yhteydessä annetut tai muusta vastaavasta seikasta seuraavat takuut, ehdot, esitykset (paitsi  jos kysymys on vilpillisistä esityksistä), sitoumukset ja velvollisuudet, jotka kaikki täten suljetaan pois lain sallimassa laajuudessa.

Missään tapauksessa Canon ei ole vastuussa mistään käyttäjän (tunnetuista, ennustettavista tai muista) voiton menetyksistä, epäsuorista menetyksistä tai vahingoista tai satunnaisista tai seurauksellista menetyksistä tai vahingoista.  Canonin tästä sopimuksesta aiheutuva vastuu, perustuipa se sopimukseen tai oikeuden vastaiseen tekoon (mukaan lukien siihen rajoittumatta laiminlyönnin) tai muuhun, ei missään tilanteessa ylitä arvoltaan hintaa, jonka käyttäjä on maksanut Canonin tuotteesta, jota varten ohjelmisto on suunniteltu.

Mikään tässä sopimuksessa ei rajoita tai sulje pois Canonin vastuuta käyttäjälle kuolemasta tai henkilövahingosta, joka aiheutuu sen laiminlyönnistä, oikeudenvastaisesta teosta tai petoksesta. 

TÄLLÄ SOPIMUKSELLA EI RAJOITETA KÄYTTÄJÄN OIKEUTTA VEDOTA PAKOTTAVIIN LAINSÄÄNNÖKSIIN. TÄLLÄ SOPIMUKSELLA EI RAJOITETA KULUTTAJAN OIKEUTTA VEDOTA KULUTTAJANSUOJALAIN TAI MUUN LAINSÄÄDÄNNÖN PAKOTTAVIIN SÄÄNNÖKSIIN. 

Yleistä: Tämä sopimus muodostaa koko ohjelmistoa koskevan sopimuksen Canonin ja käyttäjän välillä ja korvaa mahdolliset aiemmat, suulliset tai kirjalliset, ohjelmistoa koskevat esitykset, sopimukset ja yhteisymmärrykset. Kummallekaan osapuolelle ei synny mitään laillisia oikeuksia vedota hänelle annettuihin lausuntoihin, joihin luottaen osapuoli on solminut sopimuksen (paitsi jos lausunto on annettu harhaanjohtamistarkoituksessa) ja kyseisen osapuolen lailliset oikeudet perustuvat ainoastaan tämän sopimuksen mukaisiin toisen osapuolen sopimusrikkomuksen johdosta syntyviin oikeuksiin.

Jos tuomiovallan omaava tuomioistuin toteaa koska tahansa minkä tahansa tämän sopimuksen osan kokonaan tai osittain laittomaksi, pätemättömäksi tai toimeenpanokelvottomaksi missä tahansa suhteessa, minkä tahansa lainkäyttöalueen lain mukaan, se ei vaikuta sopimuksen minkään muun osan laillisuuteen, pätevyyteen tai toimeenpanokelpoisuuteen.

Jos Canon ei käytä jotain tämän sopimuksen mukaista oikeuttaan tai siirtää sen käyttöä, se ei missään tilanteessa merkitse luopumista sellaisesta oikeudesta.

Mikään tämän sopimuksen muutos ei ole voimassa muuta kuin kirjallisena ja Canonin valtuuttaman edustajan allekirjoittamana.

Alihankkijat ja jälleenmyyjät: Tämän sopimuksen ehdot ovat suoraan Canonin alihankkijoiden ja jälleenmyyjien toimeenpantavissa siltä osin, kuin ne koskevat niitä. 

Sovellettava laki ja oikeuspaikka: Tämä sopimus on Japanin lain alainen ja tulkitaan sen mukaan. Kaikki osapuolten väliset sopimusta koskevat riidat ratkaistaan yksinomaan Tokion yleisessä alioikeudessa. Canonilla on kuitenkin yksinoikeus luopua tästä ehdosta ja ilmoittaa, että sovellettavana lakina käytetään käyttäjän kotipaikan lakia ja tuomioistuimena käyttäjän kotipaikan tuomioistuinta. 

Edellä oleva oikeuspaikkasäännös ei rajoita kuluttajan kuluttajansuojalain mukaista oikeutta nostaa kanne elinkeinonharjoittajaa vastaan myös sen paikkakunnan yleisessä alioikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. 


Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 2.01