eula0405.txt Driver File Contents (caoni250w2k.zip)

LICENÈNÍ SMLOUVA O UŽÍVÁNÍ SOFTWARU

POZOR: PØED NAINSTALOVÁNÍM SOFTWARU SI LASKAVÌ PØEÈTÌTE TENTO DOKUMENT. Tento dokument je smlouvou mezi vámi, koncovými uživateli softwaru (“Software”) a spoleèností CANON Inc., se sídlem v 30-2 Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokyo 146-8501, Japan (“Canon”) (a/nebo jejími dodavateli, tøetí stranou), majitelem Softwaru. Nainstalováním Softwaru souhlasíte s tím, že budete vázán/a podmínkami této smlouvy. 

Pokud souhlasíte s tím, že budete vázán/a podmínkami této smlouvy, kliknìte na “ANO” ve spodní èásti smlouvy a Software se nainstaluje. Pokud kliknete na “NE”, Software se nenainstaluje a vy nebudete mít právo ho užívat. V takovém pøípadì mùžete Software spoleènì s nepoužitým hardwarem v originálním balení vrátit na místo zakoupení a bude vám vrácena plná cena. 

Souhlasíte s tím, že budete Software používat pouze v souladu s níže uvedenými ustanoveními a podmínkami.

Vlastnictví a copyright: Veškerá práva, právní nároky a podíly vztahující se k Softwaru jsou vlastnictvím Canonu (nebo jeho dodavatelù, tøetí strany). Za všech okolností si Canon nebo jeho dodavatelé zachovávají copyright a další práva na duševní vlastnictví Softwaru a všech jeho následných kopií, bez ohledu na formu. 

Licence: Vaše licence na užívání Softwaru není exkluzivní a - pokud není v této smlouvì výslovnì uvedeno nìco jiného - je nepøevoditelná. Máte dovoleno: (1) použít jednu kopii Softwaru (slovem “použít” se míní uložit, stáhnout, nainstalovat, spustit nebo pøedvést software) pro vaše vlastní interní úèely; (2) udìlat si rozumný poèet záložních kopií Softwaru na podporu dovoleného použití, za pøedpokladu, že všechny takové kopie obsahují oznámení o copyrightu Canonu, jak se objevuje na originální kopii Softwaru, která vám byla dodána; (3) pøevést Software a výhody této smlouvy na jinou osobu, za pøedpokladu, že tato osoba souhlasila s pøijetím podmínek této smlouvy a vy ukonèíte jakékoli používání tohoto Softwaru, pøedáte všechny kopie Softwaru, které jste si udìlal/a, této osobì, anebo znièíte všechny kopie, které jste nepøedal/a. Jestliže nabyvatel s takovými podmínkami nesouhlasí, platnost této smlouvy automaticky konèí.

Nemáte dovoleno: (1) pronajímat, poskytovat v leasingu, poskytovat dílèí licenci, pùjèovat, kopírovat, pozmìòovat, pøizpùsobovat, sluèovat, pøekládat, deprogramovat, dešifrovat, fragmentovat nebo vytváøet odvozená díla na základì celého Softwaru, jeho èásti nebo k nìmu se vztahující dokumentace, anebo Software používat jinak, než je výslovnì dovoleno v této smlouvì a kromì rozsahu a okolností výslovnì povolených zákonem; (2) jakýmkoli zpùsobem kopírovat nebo nakládat se Softwarem nebo kteroukoli jeho èástí jinak, než je výslovnì dovoleno v této smlouvì a kromì rozsahu a okolností výslovnì povolených zákonem.

Doba platnosti a ukonèení platnosti: Tato smlouva bude úèinná, dokud (1) ji neukonèíte tím, že znièíte Softwar i dokumentaci spolu se všemi kopiemi, nebo (2) ji neukonèí Canon písemnou výpovìdí v pøípadì, že jste porušil/a nìkteré z ustanovení a podmínek. Pøi ukonèení platnosti smlouvy, ať už z jakéhokoli dùvodu, neprodlenì znièíte všechny kopie Softwaru a dokumentaci vèetnì Softwaru uloženého na pevném disku kteréhokoli poèítaèe ve vašem vlastnictví, øízení nebo kontrole. 

OMEZENÁ ZÁRUKA. SOFTWARE JE DODÁN “V NYNÌJŠÍM STAVU” BEZ ZÁRUK A PODMÍNEK JAKÉHOKOLI DRUHU, AŤ UŽ VYJÁDØENÝCH NEBO MLÈKY PØEDPOKLÁDANÝCH, VÈETNÌ (AVŠAK NIKOLI POUZE) VYJÁDØENÝCH ZÁRUK NEBO PODMÍNEK TÝKAJÍCÍCH SE KVALITY A (NEBO) VHODNOSTI PRO URÈITÝ ÚÈEL. PØEBÍRÁTE VEŠKERÁ RIZIKA TÝKAJÍCÍ SE KVALITY A VÝKONU SOFTWARU A V PØÍPADÌ, ŽE SE NA SOFTWARU PROJEVÍ PORUCHA, JSTE TO VY (A NIKOLI CANON, DCEØINÉ SPOLEÈNOSTI ANI PØIDRUŽENÉ SPOLEÈNOSTI CANONU, JEJICH DISTRIBUTOØI ANI DEALEØI), KDO NESE VEŠKERÉ NÁKLADY SPOJENÉ S NEZBYTNÝM SERVISEM, OPRAVOU NEBO ÚPRAVOU. NÌKTERÉ ZEMÌ NEPØIPOUŠTÌJÍ VYNÌTÍ MLÈKY PØEDPOKLÁDANÝCH ZÁRUK A PODMÍNEK, PROTO SE NA VÁS VÝŠE UVEDENÉ VYNÌTÍ NEMUSÍ VZTAHOVAT. TATO ZÁRUKA VÁM DÁVÁ SPECIFICKÁ ZÁKONNÁ PRÁVA A MÙŽETE MÍT I DALŠÍ PRÁVA, KTERÁ SE V JEDNOTLIVÝCH ZEMÍCH LIŠÍ.

Canon, dceøiné spoleènosti ani pøidružené spoleènosti Canonu, jejich distributoøi ani dealeøi nezaruèují, že budou funkce obsažené v tomto Softwaru odpovídat vašim požadavkùm ani že fungování Softwaru bude nepøetržité a bezchybné. Canon èi dceøiné spoleènosti Canonu však zaruèují, že nosiè, na nìmž je Software uložen, bude pøi bìžném užívání bez závad materiálu a zpracování, a to po dobu devadesáti (90) dnù od data, kdy jste jej obdržel, což mùže být doloženo stvrzenkou nebo jiným zpùsobem.

KOMPENZACE ZÁKAZNÍKA. Veškerou odpovìdností Canonu, dceøiných spoleèností a pøidružených spoleèností Canonu, jejich distributorù a dealerù a vaší výhradní kompenzací bude výmìna nosièe, který nesplòuje OMEZENOU ZÁRUKU a který byl vèetnì kopie úètenky nebo jiného dokladu vrácen místnímu obchodnímu zástupci Canonu pùsobícímu ve vaší zemi, kde jste Software získal/a. OMEZENÁ ZÁRUKA nemùže být uplatnìna, jestliže k selhání nosièe došlo v dùsledku nehody, zneužití nebo nevhodného užití Softwaru, a nevztahuje se na žádnou další osobu než na pùvodního uživatele Softwaru.

Výslovná ustanovení této smlouvy nahrazují jakékoli záruky, podmínky, ujištìní (kromì podvodných ujištìní), pøísliby, ustanovení a závazky implicitnì vyplývající z pøedpisu, zvykového práva, obchodní uzance, prùbìhu obchodu nebo jinak, pøièemž všechny jsou tímto vylouèeny v maximálním zákonem povoleném rozsahu. 

V žádném pøípadì nebude mít Canon vùèi vám odpovìdnost za jakékoli ztráty (ať už známé, pøedvídatelné nebo jiné) na zisku, nepøímé ztráty nebo škody, za náhodné èi následné ztráty nebo škody. Odpovìdnost Canonu vyplývající z této smlouvy nebo v souvislosti s ní, ať už v kontraktu, pøi deliktu (vèetnì deliktu z nedbalosti, bez omezení) nebo jinak za žádných okolností nepøekroèí èástku rovnající se vámi zaplacené cenì výrobku Canonu, pro nìjž byl tento Software vyvinut.

Nic v této smlouvì neomezí ani nevylouèí odpovìdnost Canonu vùèi vaší osobì v pøípadì smrti nebo zranìní, které byly zavinìny nedbalostí Canonu, uvedením v omyl nebo které nastaly v dùsledku èásti I zákona na ochranu spotøebitele (Consumer Protection Act) z roku 1987.

NIC, CO JE UVEDENO V TÉTO SMLOUVÌ, NEMÁ VLIV NA ZÁKONNÁ PRÁVA SPOTØEBITELE.

Všeobecné: Tato smlouva zakládá úplnou dohodu mezi vámi a spoleèností Canon ve vztahu k tomuto Softwaru a nahrazuje pøípadné døívìjší záruky, dohody nebo úmluvy ve vztahu k tomuto Softwaru. Ani jedna ze stran nezíská žádné nápravy ve vztahu k jakémukoli prohlášení, na nìž se spoléhala pøi uzavírání této smlouvy (pokud takové prohlášení nebylo uèinìno podvodnì) a jediná náprava pro takovou stranu bude plynout z nedodržení kontraktu, jak to stanoví tato smlouva.

Pokud kdykoli soud s pøíslušnou soudní pùsobností shledá kteroukoli èást této smlouvy jako zcela nebo èásteènì protiprávní, neplatnou nebo v jakémkoli ohledu nevymahatelnou podle práva kterékoli jurisdikce, tato skuteènost neovlivní ani neznehodnotí legálnost, platnost èi vymahatelnost kteréhokoli z ostatních ustanovení této smlouvy.Selhání nebo zpoždìní Canonu ve vykonávání práva, pravomoci nebo nápravy podle této smlouvy nebude za žádných okolností chápáno jako upuštìní od takového práva, pravomoci nebo nápravy.

Žádná zmìna v této smlouvì nebude platná, pokud nebude mít písemnou formu a nebude podepsána zmocnìným zástupcem Canonu.Oprávnìní tøetí strany: Ustanovení této smlouvy, všude tam, kde se vztahují k dodavatelùm Canonu jako tøetí stranì, jsou pøímo vymahatelná touto tøetí stranou, dodavateli Canonu.

Právo: Tato smlouva se bude øídit a vykládat v souladu s holandským právem. Veškeré spory mezi stranami, které mohou nastat z této smlouvy, bude rozhodovat výhradnì Oblastní soud v Amsterdamu (District Court of Amsterdam). Canon však bude mít výhradní právo upustit od tohoto bodu a uplatòovat tuto smlouvu podle místního práva a (nebo) podle jurisdikce uživatele.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 2.33