license.txt Driver File Contents (Xp42_Dutch.exe)

Softwarelicentie

Dit is een licentieovereenkomst en geen verkoopovereenkomst. Dit is een wettelijke overeenkomst tussen u en Kensington Technology Group, een afdeling van ACCO Brands, Inc. Lees deze Overeenkomst aandachtig voordat u de software installeert of uitvoert.

Deze programma's worden beschermd door de auteurs- en/of patentwetten van de Verenigde Staten van Amerika en internationale verdragsbepalingen. U hebt de volgende rechten:

a) de programma's gebruiken op een willekeurige computer, met inbegrip van computers voor zakelijk en persoonlijk gebruik en/of draagbare computers, met dien verstande dat de programma's op elk willekeurig moment niet gelijktijdig in gebruik zijn op twee of meer computers;

b) de nodige reservekopieën maken voor persoonlijk gebruik;

c) de programma's en bijbehorende licentie overdragen aan een derde als die derde akkoord gaat met de voorwaarden en bepalingen van deze Overeenkomst. U mag het programma of de programma's overdragen, inclusief het originele programma of de originele programma's, reservekopieën, handleidingen, documentatie en ander bijbehorend materiaal, of eventuele niet-overgedragen kopieën vernietigen; dit omvat alle delen van het programma die zich bevinden in of zijn samengevoegd met andere programma's. Elke andere overdracht dan uitdrukkelijk is toegestaan, is nietig en zal leiden tot beëindiging van deze licentie.


Beperkte rechten voor de regering van de Verenigde Staten

Het programma of de programma's en de documentatie worden geleverd met beperkte rechten. Gebruik, duplicatie of openbaarmaking door de overheid valt onder de beperkingen die zijn geformuleerd in subparagraaf (c) (1) (ii) van The Rights in Technical Data and Computer Software, clausule DFARS 52.227-7013. Contractant/fabrikant is Kensington Technology Group, 2855 Campus Drive, San Mateo, CA 94403, Verenigde Staten.

BEPERKTE GARANTIE: Software

Kensington garandeert dat de cd of diskette(s) waarop de programma's worden geleverd, vrij zijn van gebreken aan materialen en uitvoering als ze gebruikt worden met de computerhardware en het besturingssysteem waarvoor ze zijn ontworpen. De volledige aansprakelijkheid van Kensington en uw exclusieve verhaalmogelijkheid bestaan in de vervanging door Kensington van (een) cd('s) of diskette(s). Voor de vervanging van een cd of diskette neemt u telefonisch contact op met Kensington in de VS op het nummer 800-535-4242 of 610-266-0560 of zendt u uw aanvraag per fax naar het nummer 610-231-1039.

DE PROGRAMMA'S WORDEN ONGEWIJZIGD ("AS IS") GELEVERD ZONDER ENIGE GARANTIE, HETZIJ UITDRUKKELIJK HETZIJ IMPLICIET, DAARONDER MEDEBEGREPEN, MAAR NIET BEPERKT TOT IMPLICIETE GARANTIES BETREFFENDE DE VERKOOPBAARHEID EN DE GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL.

Kensington garandeert niet dat de functies die het programma bevat, voldoen aan uw vereisten of dat de werking van het programma ononderbroken of foutloos zal zijn.

KENSINGTON IS IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR SCHADE, INCLUSIEF WINSTDERVING, FINANCIEEL VERLIES OF OVERIGE INCIDENTELE SCHADE OF GEVOLGSCHADE DIE HET GEVOLG IS VAN HET GEBRUIK OF DE ONMOGELIJKHEID VAN HET GEBRUIK VAN DIT PROGRAMMA OF DEZE PROGRAMMA'S, ZELFS ALS KENSINGTON OF EEN GEAUTORISEERDE DEALER OF BEIDE OP DE HOOGTE ZIJN GEBRACHT VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE, OF VOOR CLAIMS VAN DERDEN.

Aangezien in bepaalde staten/landen het uitsluiten of beperken van incidentele schade niet is toegestaan, is het mogelijk dat deze beperking en uitsluiting niet op u van toepassing is. Deze garantie verleent u specifieke juridische rechten en u kunt wellicht aanspraak maken op meer rechten, die variëren van land tot land en van staat tot staat. In sommige landen/staten zijn beperkingen op de duur van een stilzwijgende garantie niet toegestaan. In dat geval is de hierboven genoemde beperking niet op u van toepassing.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 0.71