eula0414.txt Driver File Contents (b411Cmux.exe)

LISENSAVTALE FOR SOFTWARE BRUKERE

VIKTIG: VENNLIGST LES DETTE DOKUMENTET FØR PROGRAMVAREN INSTALLERES. Dette dokumentet er en Avtale mellom deg som sluttbruker av programvaren ("Programvaren"), og CANON Inc., hvis registrerte forretningsadresse er 30-2 Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokyo 146-8501, Japan ("Canon") (og/eller de tredjemenn Canon bruker som leverandører), som eier(e) av Programvaren. Ved å installere Programvaren samtykker du i å bli bundet av bestemmelsene i denne Avtalen. 

Klikk på "Ja" på bunnen av denne Avtalen dersom du samtykker i å bli bundet av Avtalens bestemmelser. Programvaren vil da bli installert. Dersom du klikker på "Nei" vil Programvaren ikke installeres og du vil ikke ha rett til å bruke den. I så fall kan du returnere Programvaren sammen med ubrukt hardware i original innpakning til utsalgsstedet. Du vil da få refundert kjøpesummen fullt ut. 

Du samtykker i kun å bruke Programvaren på de måter som er tillatt i henhold til bestemmelsene nedenfor.

Eiendoms- og opphavsrett: Alle rettigheter i Programvaren tilhører Canon (eller tredjemenn som er Canons leverandører). Canon eller de tredjemenn som er Canons leverandører vil til enhver tid beholde alle opphavsrettigheter eller andre immaterielle rettigheter til Programvaren og til alle senere kopier eller utgaver av denne, uansett format. 

Lisens: Din lisens til å bruke Programvaren gir deg ingen enerett, og den kan ikke overdras til andre unntatt i de tilfelle der denne Avtalen uttrykkelig gir deg rett til dette. Du har rett til å: (1) bruke et eksemplar av Programvaren (med "bruke" menes lagre, laste ned, installere, benytte eller fremvise Programvaren) for dine egne, interne formål; (2) lage et rimelig antall sikkerhetskopier av Programvaren til støtte for den tillate bruk, forutsatt at alle kopier inneholder Canons rettighetsnotis slik den fremstår på den originale utgaven av Programvaren du har fått; (3) overdra Programvaren og rettighetene etter denne Avtalen til en annen person, forutsatt at denne personen har samtykket i å bli bundet av bestemmelsene i denne Avtalen, og du selv opphører med all bruk av Programvaren, samt overgir alle kopier av Programvaren til den overdragelsen skjer til, eventuelt tilintetgjør disse kopiene. Hvis ikke den personen Programvaren overdras til aksepterer disse vilkårene vil Avtalen automatisk opphøre. 

Du har ikke rett til å: (1) leie eller låne ut, fremlisensiere, kopiere, endre eller tilpasse, flette, oversette, dekompilere, ta fra hverandre, eller skape arbeider avledet av hele eller deler av Programvaren eller den medfølgende dokumentasjonen. Dette gjelder bare i den utstrekning det ikke er gjort unntak i denne Avtalen eller ufravikelig lovgivning. Bruken av Programvaren må kun skje i henhold til denne avtalens bestemmelser; (2) fremstille eller handle med Programvaren eller deler av denne, unntatt i den grad det er gitt uttrykkelig tillatelse til det i denne Avtalen, eller du har rett til det i henhold til ufravikelig lovgivning. 

Varighet og opphør: Bestemmelsene i denne Avtalen skal gjelde helt frem til et av følgende alternativer inntreffer (1) Du sier opp Avtalen ved å tilintetgjøre Programvaren og den medfølgende dokumentasjonen, samt alle kopiene som er laget (2) Canon gir deg skriftlig beskjed om at Avtalen opphører fordi du har misligholdt en eller flere av dens bestemmelser. Det stilles ikke krav til vesentlig mislighold. Dersom Avtalen opphører er du forpliktet til å tilintetgjøre Programvaren og dokumentasjonen og alle kopier av disse, inkludert det som er lagret på harddisken til de datamaskiner du eier, besitter eller kontrollerer. Dette gjelder uansett hva som er grunnen til at Avtalen opphører.

BEGRENSET YTELSE. PROGRAMVAREN LEVERES TIL DEG "SOM DEN ER". DET GIS INGEN GARANTIER AV NOE SLAG FOR PRODUKTET. CANON OG DETS FORHANDLERE FRASKRIVER SEG ALT ANSVAR FOR KRAV TIL PRODUKTET, UAVHENGIG AV OM ET SLIKT ANSVAR SKULLE VÆRE BASERT PÅ UTTRYKKELIGE ELLER INNFORTOLKEDE DISPOSITIVE UTSAGN, LOVBESTEMMELSER ELLER ALMINNELIG RETT. ANSVARSFRASKRIVELSEN OMFATTER OGSÅ KRAV TIL KVALITET OG/ELLER KRAV TIL EGNETHET TIL BRUK FOR BESTEMTE FORMÅL. DU HAR SELV RISIKOEN FOR KVALITETEN OG YTELSEN TIL PROGRAMVAREN. DERSOM PROGRAMVAREN VISER SEG Å VÆRE MANGELFULL, ER DET DU (OG IKKE CANON, CANONS DATTERSELSKAPER ELLER TILKNYTTEDE SELSKAP, DERES DISTRIBUTØRER ELLER FORHANDLERE) SOM MÅ TA KOSTNADENE VED NØDVENDIG SERVICE, REPARASJON, ELLER RETTING. IKKE ALLE LAND AKSEPTERER SLIKE ANSVARSFRASKRIVELSER FULLT UT, SÅ DET KAN HENDE OVENNEVNTE ANSVARSFRASKRIVELSE IKKE GJELDER, ELLER BARE GJELDER DELVIS, FOR DEG.  HVILKE RETTIGHETER DU HAR VIL KUNNE VARIERE FRA LAND TIL LAND.

Canon, Canons datterselskap og tilknyttede selskap, deres distributører og forhandlere påtar seg ikke ansvar for at funksjonene i Programvaren vil tilfredsstille dine behov, eller at bruken av Programvaren vil skje uten forstyrrelser eller feil inntreffer. Canon eller Canons datterselskap garanterer imidlertid at det medium som Programvaren lagres på ikke har mangler forårsaket av svikt i materiale eller utførelse ved normal bruk i en periode på nitti (90) dager fra den dag du mottok dette, forutsatt at du kan vise frem kvittering eller tilsvarende kjøpsbevis.

KUNDENS MISLIGHOLDSBEFØYELSER. Den eneste misligholdsbeføyelsen som kan kreves av Canon, Canons datterselskap eller tilknyttede selskap, deres distributører eller forhandlere, er omlevering av det medium som ikke tilfredsstiller den begrensede garanti som er gitt ovenfor. Forutsetningen for anvendelsen av denne beføyelsen er at mediumet returneres til Canons lokale forhandler i det landet du kjøpte Programvaren, og at kvittering eller lignende vedlegges. Den begrensede garantien gjelder ikke dersom mediumet har sviktet på grunn av uhell, feil bruk, eller misbruk  av Programvaren, og kan ikke benyttes av andre enn den opprinnelige brukeren av Programvaren. 

Bestemmelsene i denne Avtalen kommer i stedet for, og setter til side, alle bestemmelser som følger av lov, rettspraksis, sedvane, kutyme, eller øvrige dispositive utsagn avgitt i forbindelse med Avtaleinngåelsen, da alle slike bestemmelser herved settes til side i den utstrekning dette lovlig kan gjøres.

Ikke under noen omstendighet skal Canon være ansvarlig overfor deg for tap (enten inntruffet, forventet eller annet) av fortjeneste, indirekte eller avledet tap, eller følgeskader. Canons ansvar i forbindelse med denne kontrakten, enten det er basert på kontrakt- eller deliktsansvar, eller annet, skal ikke under noen omstendighet overgå et beløp tilsvarende prisen du betalte for det Canon produktet som Programvaren er laget for.

Denne Avtalens bestemmelser skal likevel ikke begrense Canons ansvar overfor deg for personskader eller dødsfall, eller ved svikaktig adferd.

Dersom du er forbruker skal ingen av bestemmelsene i denne avtale frata deg dine ufravikelige lovbestemte rettigheter. 

Generelt: Denne Avtalen utgjør den hele og fullstendige Avtalen mellom deg og Canon for så vidt gjelder Programvaren, og den tilsidesetter alle forutgående muntlige og skriftlige avtaler og dispositive utsagn vedrørende Programvaren. Ingen av partene kan gjøre gjeldende noen beføyelser overfor den andre part på bakgrunn av erklæringer gitt i forbindelse med inngåelsen av Avtalen, og som den andre part baserte seg på da Avtalen ble inngått (med mindre erklæringen var svikaktig), og eneste beføyelse skal være i henhold til det som er bestemt i denne Avtalen.  

Dersom en eller flere bestemmelser i denne Avtalen viser seg å være helt eller delvis ugyldig, eller av andre grunner ikke kan håndheves, er dette ikke til hinder for at de resterende delene av kontrakten forblir gyldig og bindende. Om noen av avtalens bestemmelser må justeres på grunn av motstrid med preseptorisk lovgivning, skal bestemmelsene justeres slik at den endrede avtalen ligger så nært opp til den opprinnelige som mulig. 

Dersom Canon unnlater, eller er sent ute med å utøve sine rettigheter eller beføyelser etter denne Avtalen, skal dette ikke forstås som et avkall på denne rettigheten eller beføyelsen. 

Endringer av denne Avtalen er ikke bindende med mindre de er gjort skriftlig og underskrevet av en autorisert representant for Canon.

Håndhevelse av tredjemenn: Bestemmelsene i denne Avtalen skal også kunne håndheves av tredjemenn som er leverandører for Canon, forutsatt at kravet er relatert til den aktuelle leverandøren. 

Jurisdiksjon og lovvalg: Denne Avtalen reguleres av Japansk rett. Søksmål i forbindelse med denne Avtalen skal utelukkende kunne bringes inn for Domstolene i Tokyo, Japan. Canon kan imidlertid velge å anlegge sak ved brukerens lokale domstol, og eventuelt også bestemme at Avtalen skal reguleres av retten i det landet brukeren er bosatt. 
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 0.88