Licence.txt Driver File Contents (gprs.zip)

Licens

Dette er en lokal aftale mellem dig (enten som enkeltperson eller som helhed), som enduser, og BVRP Software S.A. (BVRP). Hvis du ikke accepterer indholdet i denne aftale, skal pakken med diskettet og medfølgende emner omgående returneres, (inklusive alt skriftligt materiale, foldere eller andre indpakninger) for at du kan gøre krav på fuld tilbagebetaling.

BVRP SOFTWARE S.A. SOFTWARE LICENS
1.OVERDRAGELSE AF LICENS.
Denne BVRP program licensaftale ("licens") giver ret til at anvende én kopi af den angivne version af det ovennævnte software product ("PROGRAM") på en enkelt computer, forudsat at PROGRAMMET kun anvendes på én computer ad gangen.
Hvis du har flere licencer til PROGRAMMET kan du til enhver tid have så mange kopier af PROGRAMMET i brug, som du har licenser.
PROGRAMMET "anvendes", når det er lagt ind i den midlertidige hukommelse (dvs., RAM) eller installeret i den permanente hukommelse (fx harddisk, CD ROM eller andet lagermedie) på en computer, undtagen for en kopi, der er installeret i et netværksserver med det ene formål at distribuere til andre computere, der ikke "anvendes".
Hvis det forventede antal brugere af PROGRAMMET overstiger antallet af tilladte licenser, skal du have en forsvarlig mekanisme eller fremgangsmåde, der sikrer at antallet af personer, der anvender PROGRAMMET ikke på noget tidspunkt overstiger antallet af licenser.
Hvis PROGRAMMET er permanent installeret på harddisk eller andet lagermedie på en computer (undtagen på en en netværksserver) og en person anvender det mere end 80% af tiden den er i brug, tillades det at denne person også anvender PROGRAMMET på en bærbar hjemmecomputer.

2.COPYRIGHT.
PROGRAMMET ejes af BVRP og er beskyttet af De forenede Staters lov om copyright og bestemmelser ved international traktat. PROGRAMMET skal derfor, som andet materiale med copyright (fx bøger eller musikindspilninger) undtagen at du må enten (a) tage en kopi af PROGRAMMET, til brug for backup, eller (b) overføre PROGRAMMET til en enkelt harddisk, forudsat at du opbevarer originalen, udelukkende til backup eller arkivering.
Du må ikke kopiere det skriftlige materiale, der følger med PROGRAMMET.

3.ANDRE RESTRIKTIONER.
Denne BVRP licenseaftale er dit bevis på at anvende de tilladelser, der er giver heri, og er kun begrænset til dig. Du må ikke udleje eller bortlease PROGRAMMET, men du må overdrage dine rettigheder under denne BVRP licensaftale på permanent basis, forudsat at ud samtidig overdrager denne licensaftale, PROGRAMMET og alt det medfølgende skriftlige materiale, og ikke tilbageholder nogen kopier, og at modtageren godkender disse betingelser.
Det er ikke tilladt at reverse engineer, decompile, eller disassemble PROGRAMMET. Hvis PROGRAMMET er en opdatering, skal overleveringen omfatte opdateringen og alle tidligere versioner.

BEGRÆNSET GARANTI
BVRP står inde for at (a) PROGRAMMET substancielt vil fungere i overensstemmelse med det ledsagende skriftlige materiale i en periode af halvfems (90) dage fra modtagelsesdatoen og (b) at al hardware, der følger med PROGRAMMET leveres fri for materiale- og håndværksmæssige fejl under normal brug og servicering i en periode på (1) år fra modtagelsesdatoen.
Enhver stiltiende garanti vedrørende PROGRAMMET eller hardware er begrænset til henholdsvis halvfems (90) dato og (1) år. Da visse jurisdiktioner ikke tillader begrænsning af varigheden af stiltiende garantier, gælder ovennævnte ikke for dig.

KUNDENS MISLIGEHOLDELSESBEFØJELSER.
BVRP's samlede ansvar og dine eneste misligholdelsesbeføjelser er efter BVRP's valg, enten (a) refusion af købesummen eller (b) reparation eller ombytning af PROGRAM eller hardware, som ikke opfylder BVRPs krav denne bestemmelse, såfremt denne returneres til BVRP med en kopi af denne kvittering.
Denne begrænsede garanti er ikke gældende, hvis fejlen i PROGRAMMET eller hardwaren er opstået som følge af en hændelig skade, misbrug eller forkert anvendelse. Enhver udskiftning af PROGRAMMET vil være underlagt den originale garantiperiode eller (30) dage, hvilket der er længst.

INGEN ANDRE GARANTIER.
BVRP Software fraskriver sig alle andre garantier, det være sig udtrykkelige eler stiltiende, men ikke begrænset til stiltiende garantier om at produkterne er kurante eller kan anvendes til særlige formål, for så vidt angår PROGRAMMET, ledsagende skriftlige materiale og ledsagende hardware.
Denne begrænsede garanti giver dig særlige rettigheder. Afhængig af jurisdiktion kan du have andre rettigheder.

INTET ANSVAR FOR KONSEKVENSTAB.
På ingen måde kan BVRP, eller deres leverandører holdes ansvarlig for ethvert tab (herunder, men ikke begrændet til, direkte eller indirekte tab af erhvervsmæssige tab, erhvervsmæssig aktivitet, tab af forretningsmæssige tab af information eller andet økonomisk tab), der opstår som følge af brugen eller manglende mulighed for at bruge dette BVRP produkt, selvom BVRP er blevet oplyst om muligheden for sådanne skader.
Da visse jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvaret for konsekvenstab eller indirekte eller hændelige skader, gælder den ovennævnte begrænsning muligvis ikke for dig.

US REGERINGS BEGRÆNSEDE RETTIGHEDER.
PROGRAMMET og den medfølgende dokumentation er forsynet med BEGRÆNSEDE RETTIGHEDER. Brug, kopiering eller videregivelse er belagt med regeringsmæssige restriktioner, som udstukket i underparagraf (c)(1)(ii) i The Rights in Technical Data and Computer Software klausuleret ved DFARS 252.227-7013 eller underparagraf (c)(1) og (2) i the Commercial Computer Software -Restricted Rights ved 48 CFR 52.227-19, som anvendelig.
Producenten er BVRP Software S.A. 1bis, rue Collange 92593 Levallois Perret Cedex France.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 1.82