License.txt Driver File Contents (labtecwirelesskeyboard223.zip)

Licensavtal för programvara
	
GENOM ATT KLICKA PÅ KNAPPEN "JAG ACCEPTERAR" ELLER INSTALLERA PROGRAMVARAN, FÖRBINDER DU DIG ATT FÖLJA OCH BLI EN AV PARTERNA I DETTA AVTAL.  OM DU INTE ACCEPTERAR ALLA VILLKOR I DETTA AVTAL, SKA DU KLICKA PÅ KNAPPEN "JAG ACCEPTERAR INTE" OCH LÅTA BLI ATT INSTALLERA PROGRAMVARAN.  OM DEN KOPIA AV PROGRAMVARAN SOM DU ERHÖLL ÅTFÖLJDES AV ETT LICENSAVTAL FÖR SLUTANVÄNDARE I TRYCKT ELLER ANNAN FORM AV "HÅRDKOPIA" MED VILLKOR SOM SKILJER SIG FRÅN DETTA AVTAL, ÄR DET LICENSAVTALET FÖR SLUTANVÄNDARE SOM HÅRDKOPIA SOM REGLERAR DIN ANVÄNDNING AV PROGRAMVARAN.

Begränsad garanti:

(1) Användning av programvara: WayTech Development, Inc. ("WayTech"), ger en individuell person ("licenstagaren") begränsade rättigheter att inneha och använda WayTech Development, Inc.:s programvaruprodukt(er) och medföljande dokumentation i paketet med detta avtal ("programvara") för dess avsedda syften.  Licenstagaren går med på att programvaran endast ska användas för licenstagarens eget bruk, och att programvaran inte kommer att installeras på mer än en dator åt gången.  Om programvaran installeras i ett nätverkssystem eller på en dator som är ansluten till en filserver eller annat system that som ger fysisk möjlighet till delad åtkomst av programvaran, går licenstagaren med på att tillhandahålla tekniker eller procedurmetoder som förhindrar att programvaran används av mer än en individ. Andra individer får inte ha tillgång till programvaran ens vid olika tillfällen.

(2) Back-up: En maskinläslig kopia av programvaran får framställas ENDAST FÖR BACK-UP, och kopian ska innehålla alla äganderättsliga meddelanden, och vara externt märkt på ett sätt som visar att kopian tillhör WayTech, och att dess användning faller under detta avtal. Dokumentationen får inte kopieras varken helt ewller delvis.

(3) Överföring: Licensenstagaren får överföra sina rättigheter enligt detta avtal, UNDER FÖRUTSÄTTNING att den part till vilken dessa rättigheter överförs, går med på villkoren och bestämmelserna i detta avtal, och att WayTech meddelas skriftligt i förväg.   Vid sådan överföring måste licenstagaren överföra eller förstöra alla kopior av programvaran.  Utöver det som uttryckligen anges i detta avtal, får licenstagaren inte modifiera, använda reverse engineering, dela upp i dess beståndsdelar, montera isär, distribuera, utfärda underlicens, sälja, hyra ut, leasa ut, ge bort eller på något annat sätt överföra, medsnågon som helst metod eller via något som helst medium, inklusive telekommunikation, programvaran.  Licenstagaren ska göra sitt yttersta och vidta alla rimliga steg för att skydda programvaran från obehörig användning, kopiering eller spridning, och bevara alla dess äganderättsliga meddelanden intakta.

Upphävande av garanti: WAYTECH UTFÄRDAR INGA FRAMSTÄLLNINGAR ELLER GARANTIER OM LÄMPLIGHETEN FÖR DENNA PROGRAMVARA FÖR NÅGOT SOM HELST SYFTE.  PROGRAMVARAN LEVERERAS "I BEFINTLIGT SKICK" UTAN UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA ARANTIER, INKLUSIVE GARANTIER OM SÄLJBARHET OCH LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST SYFTE ELLER FRÅNVARO AV INTRÅNG I TREDJE PARTS RÄTTIGHETER.  DENNA PROGRAMVARA TILLHANDAHÅLLS KOSTNADSFRITT OCH I ENLIGHET MED DETTA ÄR INTE WAYTECH ANSVARIGT FÖR NÅGRA TEORETISKA ELLER PRAKTISKA SKADOR SOM DRABBAT DIG ELLER ANNAN ANVÄNDARE AV PROGRAMVARAN.  WAYTECH STÖDER INTE DENNA PROGRAMVARA OCH KOMMER INTE ATT UTFÄRDA UPPDATERINGAR FÖR DENNA PROGRAMVARA.

Friskrivningsklausul: LICENSAVGIFTER FÖR PROGRAMVARAN INKLUDERAR INTE ÖVERVÄGANDEN FÖR RISKTAGANDEN AV WAYTECH, OCH WAYTECH FRISÄGER SIG ALLT ANSVAR FÖR TILLFÄLLIGA, BESTRAFFANDE ELLER INDIREKTA SKADOR SOM UPPSTÅTT VID ANVÄNDNING ELLER OFÖRMÅGA ATT ANVÄNDA PROGRAMVARAN, ÄVEN OM NÅGON AV PARTERNA HAR UNDERRÄTTATS OM RISKEN FÖR SÅDANA SKADOR.  DESSUTOM ANSVARSBEFRIAR LICENSTAGAREN WAYTECH OCH GÅR MED PÅ ATT HÅLLA WAYTECH SKADESLÖST FRÅN SÅDANA ANSPRÅK.  LICENSTAGAREN ANSVARAR FÖR HELA RISKEN VAD BETRÄFFAR RESULTAT OCH PRESTANDA FÖR PROGRAMVARAN.  DE GARANTIER SOM UTTRYCKS I DETTA AVTAL ÄR DE ENDA GARANTIER SOM UTFÄRDAS AV WAYTECH OCH DE ÖVERGRIPER ALLA ÖVRIGA UTTRYCKTA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER, INKLUSIVE MEN INTE BEGRÄNSAT TILL UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER OM SÄLJBARHET, FRÅNVARO AV INTRÅNG I TREDJE PARTS RÄTTIGHETER OCH LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST SYFTE.  DENNA GARANTI GER DIG SPECIFICERADE JURIDISKA RÄTTIGHETER, OCH DU KAN ÄVEN HA ANDRA RÄTTIGHETER SOM KAN VARIERA FRÅN JURISDIKTION TILL JURISDIKTION.  VISSA JURISDIKTIONER TILLÅTER INTE UTELÄMNANDE ELLER BEGRÄNSADE AV GARANTIER, OCH DÄRFÖR GÄLLER OVANSTÅENDE UTELÄMNANDEN ELLER BEGRÄNSNINGAR KANSKE INTE DIG. UNDER INGA SOM HELST OMSTÄNDIGHETER ÄR WAYTECH ANSVARSSKYLDIGT FÖR LICENSTAGAREN OM INKÖPSPRISET FÖR PROGRAMVARAN VARIT FÖR HÖGT.

Villkor: Detta avtal börjar gälla så fort licenstagaren erhållit programvaran, och ska fortsätta att gälla tills licenstagaren upphör med all användning av programvaran och returnerar eller förstör alla kopior av programvaran, eller tills avtalet automatiskt upphävs genom att licenstagaren inte följer alla villkor i detta avtal.

Allmänt: Detta avtal utgör den fullständiga och exklusiva deklarationen av parternas överenskommelse.  Om någon del av detta avtal skulle ogiltigförklaras av någon som helst domstol, kommer denna del att tillämpas så långt det går och återstoden av avtalet förblir fullt giltigt och bindande.  Lagstiftningen i Folkrepubliken Kina och USA reglerar detta avtal.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 0.77