License.txt Driver File Contents (labtecwirelesskeyboard223.zip)

Yazýlým Lisans Anlaþmasý
	
KABUL DÜÐMESÝNE TIKLAYARAK VEYA YAZILIMI YÜKLEYEREK ÝÞ BU ANLAÞMAYI KABUL ETMEKTE VE ANLAÞMANIN BÝR TARAFI OLMAKTASINIZ.  ÝÞBU ANLAÞMANIN ÞARTLARININ HEPSÝNÝ KABUL ETMEZSENÝZ, ÞARTLARI KABUL ETMEDÝÐÝNÝZÝ BELÝRTEN DÜÐMEYE TIKLAYIN VE YAZILIMI YÜKLEMEYÝN.  ALMIÞ OLDUÐUNUZ YAZILIM KOPYASI ÝLE BERABER, ÞARTLARI ÝÞBU ANLAÞMADAN FARKLI OLAN  YAZILI VEYA BAÞKA BÝR BÝÇÝMDE BASILI SON KULLANICI LÝSANS ANLAÞMASI VARSA YAZILIMI KULLANMANIZDA BASILI SOK KULLANICI LÝSANS ANLAÞMASI GEÇERLÝ OLACAKTIR.

Sýnýrlý Garanti:

(1) Yazýlýmýn Kullanýlmasý: WayTech Development, Inc. ("WayTech"), WayTech Development, Inc. tek bir kiþiye ("Lisans sahibi") yazýlým ürününü/ürünlerine ve pakette beraber bulunan dokümantasyona ("Yazýlým") istediði amaçlar doðrultusunda bu lisansla sahip olmasý ve kullanmasý için sýnýrlý haklar vermektedir.  Lisans sahibi Yazýlýmýn sadece Lisans sahibinin iç amaçlarý için kullanýlacaðýný ve Yazýlýmýn istenilen bir zamanda sadece tek bir bilgisayara yükleneceðini kabul eder.  Eðer yazýlým bir að sistemine veya sunucuya baðlý bir bilgisayara veya Yazýlýma fiziksel olarak paylaþýmlý eriþim saðlayan diðer bir sisteme yüklenirse, Lisans sahibi Yazýlýmýn birden fazla kiþi tarafýndan kullanýlmasýný önlemek amacýyla teknik veya uygulama yöntemleri saðlayacaðýný kabul eder.  Diðer kiþiler farklý zamanlarda bile olsa yazýlýma eriþemeyecektir.

(2) Yedekleme: Yazýlýmýn bir makine tarafýndan okunabilen kopyasý SADECE YEDEKLEME AMAÇLI olarak alýnabilir ve bu kopya mülkiyet bildirilerinin hepsini gösterecektir ve yedek kopyanýn WayTech mülkiyetinde olduðunu ve kullanýmýn bu Lisansa tabi olduðunu belirtecek þekilde dýþarýdan etiketlenecektir. Dokümantasyon tümüyle veya kýsmen kopyalanmayabilir.

(3) Devir: Lisans sahibi iþbu Lisans kapsamýndaki haklarýný devredebilir ANCAK bu haklarýn devredildiði taraf iþbu Lisansýn þart ve hükümlerini kabul edecek ve WayTech'e yazýlý bir tebligat yapýlacaktýr.   Bu devirin yapýlmasý üzerine Lisans sahibi Yazýlýmýn kopyalarýnýn hepsini devretmeli veya yok etmelidir.  Ýþbu Lisansta açýkça belirtilenler dýþýnda Lisans sahibi Yazýlýmý herhangi bir yolla veya telekomünikasyon dahil olmak üzere herhangi bir medya ile düzenleyemez, ters mühendislik yapamaz, ayýramaz, parçalara bölemez, daðýtamaz, alt lisans veremez, satamaz, kiralayamaz, baþkasýna veremez veya herhangi bir þekilde devredemez.  Lisans sahibi Yazýlýmýn yetkisiz kullanýmýný, kopyalanmasýný veya neþrini önlemek için elinden gelen çabayý gösterecek ve uygun her türlü önlemleri alacak, mülkiyet bildirilerinin hepsini eksiksiz olarak muhafaza edecektir.

Garanti Açýklamasý: WAYTECH, BU YAZILIMIN HERHANGÝ BÝR AMAÇ ÝÇÝN UYGUNLUÐU HAKKINDA HÝÇBÝR AÇIKLAMA YAPMAMAKTA VEYA GARANTÝ VERMEMEKTEDÝR.  YAZILIM, SATILABÝLÝRLÝK VE BELÝRLÝ BÝR AMACA UYGUNLUK VEYA SUÝÝSTÝMAL EDÝLMEME GARANTÝLERÝ DAHÝL OLMAK ÜZERE AÇIKÇA BELÝRTÝLEN VEYA ÝMA EDÝLEN GARANTÝLER OLMADAN "AS IS" SUNULMAKTADIR.  BU YAZILIM ÜCRETSÝZ OLARAK SUNULMAKTADIR VE BUNA GÖRE WAYTECH, SÝZÝN VEYA BU YAZILIMIN HERHANGÝ BÝR KULLANICISININ MARUZ KALDIÐI HER TÜRLÜ TEORÝ VEYA ZARARLARDAN SORUMLU TUTULMAYACAKTIR  WAYTECH BU YAZILIMI DESTEKLEMEYECEK VE BU YAZILIMLA ÝLGÝLÝ GÜNCELLEMELER YAYINLAMAYACAKTIR

Açýklama: YAZILIMIN LÝSANS ÜCRETLERÝ WAYTECH'ÝN RÝSK TAHMÝNÝNÝN DÝKKATE ALINMASINI ÝÇERMEMEKTEDÝR VE WAYTECH, YAZILIMIN KULLANILMASI VEYA ÇALIÞTIRILMASI VEYA KULLANILAMAMASI SONUCU ORTAYA ÇIKAN TESADÜFÝ, CEZA GEREKTÝREN VEYA DOLAYLI HASARLARA KARÞI, BU TÜR HASARLARIN MEYDANA GELEBÝLME ÝHTÝMALÝ KONUSUNDA TARAFLARIN HEPSÝ BÝLGÝLENDÝRÝLMÝÞ OLSA BÝLE,  HÝÇBÝR SORUMLULUK KABUL ETMEMEKTEDÝR.  BUNA EK OLARAK LÝSANS SAHÝBÝ, WAYTECH'ÝN BU TÜR ÝDDÝALARDAN DOÐAN ZARARINI ÖDEMEYÝ VE ZARAR GÖRMEMESÝNÝ SAÐLAMAYI KABUL EDER.  LÝSANS SAHÝBÝ YAZILIMIN SONUÇLARI VE BAÞARIMI ÝLE ÝLGÝLÝ TÜM RÝSKLERÝ ÜSTLENMEKTEDÝR.  BU LÝSANSTA BELÝRTÝLEN GARANTÝLER WAYTECH TARAFINDAN VERÝLEN GARANTÝLERDÝR VE ÝFADE EDÝLEN SATILABÝLÝRLÝK, SUÝÝSTÝMAL EDÝLMEME VE BELÝRLÝ BÝR AMACA UYGUNLUK GARANTÝLERÝ DAHÝL FAKAT SADECE BUNLARLA SINIRLI OLMAKSIZIN AÇIKÇA BELÝRTÝLEN VEYA ÝFADE EDÝLEN DÝÐER GARANTÝLER YERÝNEDÝR.  BU GARANTÝ SÝZE BELÝRLÝ YASAL HAKLAR VERMEKTEDÝR VE YARGILAMA MERCÝLERÝ ARASINDA DEÐÝÞÝKLÝK GÖSTEREN DÝÐER HAKLARA DA SAHÝP OLABÝLÝRSÝNÝZ.  BAZI YARGI MERCÝLERÝ GARANTÝLERDE, GARANTÝ DIÞINDA TUTULMA VEYA KISITLAMALARA ÝZÝN VERMEMEKTEDÝR, BU NEDENLE YUKARIDAKÝ KISITLAMA VEYA GARANTÝ DIÞINDA TUTULMALAR SÝZE UYGULANMAYABÝLÝR.  HÝÇ BÝR ÞEKÝLDE WAYTECH, YAZILIM ÝÇÝN ÖDENEN SATIN ALMA FÝYATININ TUTARININ FAZLA OLMASI ÝLE ÝLGÝLÝ OLARAK LÝSANS SAHÝBÝNE KARÞI SORUMLU OLMAYACAKTIR.

Süre: Bu Lisans, Lisans sahibinin Yazýlýmý edinmesi tarihi itibarýyla geçerlidir ve Lisans sahibinin Yazýlýmý kullanmaya son vermesi ve tüm kopyalarýný geri iade etmesi veya yok etmesine kadar veya Lisans sahibinin iþbu Lisans hükümlerinin herhangi birine uymamasý üzerine kendiliðinden fesih edilene kadar geçerli olmaya devam edecektir.

Genel: Ýþbu Lisans, taraflar arasýndaki anlaþmanýn tam ve münhasýr bir beyanýdýr.  Ýþbu Lisansýn herhangi bir hükmü yetkili yargý dairesinin herhangi bir mahkemesi tarafýndan geçersiz kýlýnýrsa, bu hüküm kabul edilen azami nispette uygulanacak ve Lisansýn geri kalan bölümü her þeye raðmen yürürlükte ve geçerli olmaya devam edecektir. Bu Yazýlýma Çin Cumhuriyeti ve Amerika Birleþik Devletleri kanunlarý uygulanacaktýr.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 1.05