License.txt Driver File Contents (labtecwirelesskeyboard223.zip)

Lisensavtale for programvare 
	
VED Å KLIKKE PÅ KNAPPEN FOR Å AKSEPTERE AVTALEN OG INSTALLERE DENNE PROGRAMVAREN, GIR BRUKEREN SIN TILSLUTNING TIL, OG BLIR DERVED BUNDET AV, DENNE AVTALEN. DERSOM DU IKKE AKSEPTERER ALLE VILKÅRENE I AVTALEN, KLIKK PÅ KNAPPEN FOR Å IKKE AKSEPTERE AVTALEN OG IKKE INSTALLERE PROGRAMVAREN. DERSOM DET MEDFULGTE EN SLUTTBRUKERLISENSAVTALE TRYKKET PÅ PAPIR ELLER ANNET HÅNDFAST MEDIA MED PROGRAMVAREN, ER DIN BRUK AV DENNE PROGRAMVAREN UNDERLAGT VILKÅRENE I DEN MEDFØLGENDE AVTALEN.

Begrenset garanti:

(1) Bruk av programvaren: WayTech Development, Inc. (heretter "WayTech"), gir herved for én enkelt person (heretter "Lisenstakeren") begrensede bruksrettigheter av WayTech Development, Inc.s programvareprodukt(er) og medfølgende dokumentasjon til denne lisensen ("Programvaren") for beregnet bruk.  Lisenstakeren aksepterer at Programvaren kun kan brukes for Lisenstakeren egne formål, og at Programvaren på ethvert tidspunkt bare vil være installert på én enkelt datamaskin. Dersom Programvaren installeres på en datamaskin i nettverk, datamaskin koblet til en filtjener eller andre systemer som tillater delt tilgang til Programvaren, skal Lisenstakeren ved tekniske eller andre prosedyrer påse at Programvaren ikke kan brukes av mer enn én person. Andre personer kan ikke gis tilgang til Programvaren, heller ikke når den ikke brukes av Lisenstakeren.

(2) Sikkerhetskopi: Én maskinlesbar kopi av Programvaren kan lages som en sikkerhetskopi, og KUN SOM EN SIKKERHETSKOPI. Slik sikkerhetskopi skal vise alle rettighetserklæringer, og merkes utvendig for å vise at sikkerhetskopien tilhører WayTech, samt at all bruk er underlagt denne Lisensavtalen.  Dokumentasjonen kan ikke kopieres, verken helt eller delvis.

(3) Overdragelse: Lisenstakeren kan overdra sine rettigheter som gitt i denne avtalen, FORUTSATT at parten som rettighetene overdras til, aksepterer vilkårene og betingelsene fremsatt i denne avtalen, og i tillegg at skriftlig melding oversendes Waytech. Når slik overdragelse finner sted, skal Lisenstakeren overdra eller tilintetgjøre alle eksisterende kopier av Programvaren i hans besittelse. Unntatt som uttrykkelig tillatt i denne avtale, skal Lisenstakeren ikke modifisere, dekonstruere, dekompilere, disassemble, distribuere, viderelisensiere, selge, leie ut, lease ut, gi bort eller på noen måte via noe medium - inkludert telekommunikasjon - overføre Programvaren. Lisenstakeren forplikter seg til å ta alle rimelige forholdsregler og etter beste evne beskytte Programvaren fra urettmessig bruk, kopiering eller annen spredning, og skal bevare alle erklæringer om rettighetsbeskyttelse intakte.

Begrensning av garantiansvar: WAYTECH GIR INGEN GARANTIER FOR AT PROGRAMVAREN KAN BRUKES FOR ET BESTEMT FORMÅL. PROGRAMVAREN LEVERES "SOM DEN ER" UTEN EKSPLISITTE ELLER IMPLISITTE GARANTIER, INKLUDERT GARANTIER OM SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-OVERTREDELSE AV ANDRE RETTIGHETSHAVERES RETTIGHETER. PROGRAMVAREN LEVERES UTEN GJENYTELSE OG FØLGELIG SKAL WAYTECH IKKE UNDER NOEN OMSTENDIGHET HOLDES ANSVARLIG FOR TAP ELLER ANDRE SKADER LIDD AV LISENSTAKER ELLER NOEN ANNEN BRUKER AV PROGRAMVAREN. WAYTECH GIR INGEN BRUKERSTØTTE FOR DENNE PROGRAMVAREN OG VIL HELLER IKKE UTGI OPPDATERINGER TIL PROGRAMVAREN.

Ansvarsfraskrivelse: LISENSKOSTNADER FOR PROGRAMVAREN INKLUDERER INGEN BEREGNET ANSVARLIGHET AV WAYTECH, OG WAYTECH FRASKRIVER SEG ETHVERT ANSVAR FOR TILSTØTENDE SKADER, TORT OG FØLGESKADER ETTER BRUK, ELLER MANGLENDE MULIGHET FOR BRUK, AV PROGRAMVAREN, OGSÅ SELV OM AVTALEPARTENE PÅ FORHÅND HAR VÆRT KLARE OVER RISIKOEN FOR SLIKE SKADER. VIDERE FRITAR LISENSTAKEREN WAYTECH FOR SLIKT ANSVAR OG AKSEPTERER Å IKKE GJØRE SLIKE KRAV GJELDENDE OVERFOR WAYTECH. LISENSTAKEREN PÅTAR SEG ALL RISIKO FOR PROGRAMVARENS FUNKSJON OG RESULTATER. GARANTIENE GITT AV WAYTECH I DENNE AVTALEN ER DE ENESTE GARANTIENE GITT AV WAYTECH, OG GJELDER I STEDET FOR ALLE ANDRE EKSPLISITTE OG IMPLISITTE GARANTIER, INKLUDERT MEN IKKE BEGRENSET TIL IMPLISITTE GARANTIER OM SALGBARHET, IKKE-OVERTREDELSE AV TREDJEPARTS RETTIGHETER OG EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL. DENNE GARANTIEN GIR DEG BESTEMTE JURIDISKE RETTIGHETER, OG DU KAN OGSÅ HA ANDRE RETTIGHETER SOM KAN VARIERE ETTER JURISDIKSJON. NOEN JURISDIKSJONER TILLATER IKKE BEGRENSNINGER ELLER EKSKLUSJONER I GARANTIANSVAR, SÅ OVENNEVNTE BEGRENSNINGER OG EKSKLUSJONER GJELDER KANSKJE IKKE FOR DEG. IKKE I NOE TILFELLE KAN WAYTECH HOLDES ANSVARLIG AV LISENSTAKER FOR BELØP SOM OVERSTIGER PROGRAMVARENS KJØPSPRIS.

Gyldighet: Lisensavtalen gjelder fra det tidspunktet Lisenstakeren mottar Programvaren, og har gyldighet så lenge Lisenstakeren benytter Programvaren eller til alle kopier returneres eller destrueres, eller til den automatisk opphører å gjelde ved at Lisenstakeren unnlater å overholde ett eller flere av vilkårene i denne Lisensavtalen.

Generelt: Denne Lisensavtalen er en fullstendig og utfyllende beskrivelse av avtalen inngått mellom partene. Dersom ett eller flere av avtalevilkårene regnes for ugyldig av noen kompetent rettsmyndighet, vil disse vilkårene opprettholdes i sin maksimalt tillatte utstrekning etter loven, og uberørte avtalevilkår i Lisensavtalen vil beholde sin fulle gyldighet. Denne Lisensavtalen er underlagt lovene i Republikken Kina og De forente stater.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 2.94