License.txt Driver File Contents (labtecwirelesskeyboard223.zip)

Szoftver licencszerzõdés 
	
AMENNYIBEN RÁKATTINT AZ ELFOGADÁS GOMBRA VAGY TELEPÍTI A SZOFTVERT, EGYETÉRT AZZAL, HOGY SZERZÕDÕ FÉLLÉ VÁLIK, AZ EBBÕL KIFOLYÓ KÖTELEZETTSÉGEKKEL. AMENNYIBEN NEM ÉRT EGYET A SZERZÕDÉS MINDEN KITÉTELÉVEL, KATTINTSON ARRA A GOMBRA AMELY AZT JELZI, HOGY NEM FOGAD EL MINDEN KITÉTELT ÉS NEM KÍVÁNJA TELEPÍTENI A SZOFTVERT. AMENNYIBEN A SZOFTVER ÖNNÉL LÉVÕ PÉLDÁNYÁHOZ OLYAN NYOMTATOTT VÉGFELHASZNÁLÓI LICENCSZERZÕDÉS VAN MELLÉKELVE, AMELYNEK FELTÉTELEI ELTÉRNEK JELEN SZERZÕDÉSTÕL, AKKOR A VÉGFELHASZNÁLÓI LICENCSZERZÕDÉS NYOMTATOTT PÉLDÁNYÁNAK A RENDELKEZÉSEI IRÁNYADÓAK JELEN SZOFTVER HASZNÁLATÁNAK A TEKINTETÉBEN.

Korlátozott jótállás:

(1) A szoftver használata: a "WayTech Development Inc" ( a továbbiakban "WayTech"), szavatolja egyetlen egyénnek ("licencia birtokosa") korlátozott jogokat a WayTech Development Inc szoftvertermékének vagy termékeinek, valamint a ezzel a licenccel (szoftver) egy csomagolásban található dokumentáció rendeltetésszerû használatát. A licencia birtokosa beleegyezik, hogy a szoftver csak saját maga használja, és egyszerre kizárólag egyetlen számítógépre telepítik a szoftvert. Amennyiben a szoftvert hálózatra, fájlszerverre, illetve egyéb olyan rendszerre telepítik, amely fizikailag lehetõvé teszi a megosztott hozzáférést a szoftverhez, a licenc birtokosa vállalja, hogy olyan technikai vagy eljárási módszereket biztosít, amelyek egyszerre csak egyetlen személy számára biztosítják a szoftver használatát. Más személyek nem férhetnek hozzá a szoftverhez egyéb idõpontban sem.

(2) Biztonsági mentés: egy gép által olvasható másolatot lehet készíteni a szoftverrõl KIZÁRÓLAG BIZTONSÁGI MENTÉS CÉLJÁRA. A másolatnak tartalmaznia kell minden tulajdonjogi közlést, a külsõ címkézésbõl pedig ki kell tûnnie, hogy a biztonsági másolat a WayTech tulajdonát képezi, és használatát jelen licenc feltételeihez kötik. A dokumentációt nem szabad sem egészében, sem részben másolni.

(3) Átruházás: a licenc birtokosa átruházhatja jelen licencbõl eredõ jogait, FELTÉVE, hogy a fél akire átruházzák a jogokat elfogadja jelen licenc feltételeit és kitételeit és az átruházásról írásban tájékoztatják a WayTech céget. Ilyen átruházást esetében a licenc eredeti birtokosának át kell adnia a szoftver minden példányát, az esetleg nála maradottakat pedig meg kell semmisítenie. Kivéve azokat az eseteket, amikor jelen licenc kifejezetten engedélyezi, a licenc birtokosának tilos módosítani, visszaolvasni, forráskódot megfejteni, elosztani, licencbe adni, eladni, bérelni, lízingelni, átadni vagy bármi módon átruházni semmilyen módon vagy hordozón a szoftvert, beleértve a telekommunikációt. A licenc birtokosa minden tõle telhetõt megtesz annak érdekében, hogy védje a szoftvert az illetéktelen felhasználástól, másolástól vagy terjesztéstõl, érintetlenül megõrizve minden tulajdonjogi bejegyzést.

Garanciától való elállás: WAYTECH NEM ÁLLÍTJA BE, ÉS NEM SZAVATOLJA JELEN SZOFTVER ALKALMAZÁSÁT EGYETLEN MEGHATÁROZOTT CÉLRA SEM. A SZOFTVERT "AMINT VAN" ÁLLAPOTBAN BIZTOSÍTJÁK, KIFEJEZETT VAGY ÉRTELEMSZERÛ SZAVATOSSÁG NÉLKÜL, BELEÉRTVE A FORGALMAZHATÓSÁGI GARANCIÁT VALAMINT ALKALMASSÁGOT ADOTT CÉLOKRA, VAGY SZABADALOMSÉRTÉS-MENTESSÉGET. EZ EGY INGYENESEN BIZTOSÍTOTT SZOFTVER, ÉS EBBÕL KIFOLYÓAN A WAYTECH CÉG NEM VÁLLAL SEMMI FELELÕSSÉGET SEMMILYEN INDOKLÁSSAL, A ÖN VAGY A SZOFTVER EGYÉB FELHASZNÁLÓJA ÁLTAL ESETLEG ELSZENVEDETT KÁROKÉRT. A WAYTECH CÉG NEM TÁMOGATJA JELEN SZOFTVERT ÉS NEM FOG KIADNI FRISSÍTÉSEKET.

Cáfolat: A SZOFTVER LICENCDÍJA NEM FED LE SEMMILYEN KOCKÁZATVÁLLALÁST A WAYTECH ÁLTAL ÉS A WAYTECH CÉG ELHÁRÍT BÁRMILYEN ÉS MINDEN FELELÕSSÉGET AZ ELÕRE NEM LÁTOTT, BÜNTETÉSBÕL SZÁRMAZÓ VAGY KÖVETKEZÕ KÁROKÉRT AMELYEK A SZOFTVER FELHASZNÁLÁSA, ÜZEMELTETÉSE VAGY FELHASZNÁLÁSI KÉPTELENSÉGE MIATT KELETKEZNEK, MÉG AKKOR IS HA EZEKET A FELEKET ELÕZÕLEG FIGYELMEZTETTÉK ILYEN KÁROK VESZÉLYÉRE. EZEN TÚLMENÕEN, A LICENC BIRTOKOSA BIZTOSÍTJA, HOGY ILYEN IGÉNYEKKEL NEM JELENTKEZIK A WAYTECH IRÁNYÁBAN. A LICENC BIRTOKOSA MAGÁRA VÁLLALJA A SZOFTVER ÜZEMELTETÉSÉNEK ÉS ENNEK EREDMÉNYÉNEK TELJES FELELÕSSÉGÉT. JELEN LICENCBEN TAGLALT FELELÕSSÉG AZ EGYETLEN, AMELYET A SZAVATOSSÁG AMIT MAGÁRA VÁLLAL A WAYTECH CÉG, ÉS HELYETTESÍT MINDEN EGYÉB KÖZVETLEN VAGY KÖZVETETT SZAVATOSSÁGOT, BELEÉRTVE DE NEM KORLÁTOZVA A KÖZVETETT FORGALMAZHATÓSÁGI SZAVATOSSÁGOT, SZABADALOMSÉRTÉS-MENTESSÉGET VAGY ALKALMASSÁGOT ADOTT CÉLOKRA. EZ A JÓTÁLLÁS MEGHATÁROZOTT JOGOKAT BIZTOSÍT ÖNNEK, SE ÖN EGYÉB JOGOKKAL IS RENDELKEZHET A AMELYEK VÁLTOZHATNAK A JOGHATÓSÁG FÜGGVÉNYÉBEN. EGYES JOGHATÓSÁGOK NEM ENGEDÉLYEZIK A JÓTÁLLÁS KIZÁRÁSÁT VAGY KORLÁTOZÁSÁT, ÍGY ELÕFORDULHAT, HOGY A FENTI KORLÁTOZÁSOK ÉS KIZÁRÁSOK NEM VONATKOZNAK ÖNRE. A WAYTECH EGYETLEN ESETBEN SEM LEHET FELELÕS A LICENC BIRTOKOSÁVAL SZEMBEN NAGYOBB ÖSSZEGRE, MINT AMIT AZ UTÓBBI A SZOFTVER MEGVÁSÁRLÁSÁRA KÖLTÖTT.

Idõ: jelen licenc attól a pillanattól hatályos, amikor a licenc birtokosa átveszi a szoftvert, és mindaddig hatályban marad, amíg a licenc birtokosa megszünteti a szoftver használatát, visszaadva vagy megsemmisítve ennek minden példányát, illetve automatikusan megszûnik amennyiben a licenc birtokosa nem tesz eleget jelen licenc valamely feltételének.

Általános: jelen licence a felek teljes és kizárólagos egyezségét képezi. Amennyiben bármilyen bíróság vagy illetékes joghatóság semmisnek nyilvánítja jelen licenc valamely feltételét, akkor a vonatkozó feltételt a maximális megengedett módon alkalmazzák, a licenc többi része viszont hatályos marad. Jelen licencet a Kínai Köztársaság törvényei alapján értelmezik.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 1.37