License.txt Driver File Contents (labtecwirelesskeyboard223.zip)

Softwarelicensaftale
	
NÅR DE KLIKKER PÅ KNAPPEN ACCEPTER ELLER INSTALLERER DENNE SOFTWARE, ACCEPTERER DE AT BLIVE BUNDET AF OG BLIVE EN DEL AF DENNE AFTALE. SÅFREMT DE IKKE KAN ACCEPTERE VILKÅRENE I DENNE AFTALE, KLIK PÅ DEN KNAP, DER ANGIVER, AT DE IKKE ACCEPTERER VILKÅRENE, OG SÅ MÅ DE IKKE INSTALLERE SOFTWAREN.SÅFREMT DER FULGTE EN TRYKT SLUTBRUGERLICENSAFTALE ELLER ANDEN FORM FOR TRYKT KOPI AF SLUTBRUGERLICENSAFTALEN MED DEN KOPI AF SOFTWAREN, DE HAR MODTAGET, HVOR VILKÅRENE AFVIGER FRA NÆRVÆRENDE AFTALE, GÆLDER SLUTBRUGERLICENSAFTALEN I TRYKT KOPI FOR DERES BRUG AF SOFTWAREN.

Begrænset ansvar:

(1) Brugen af software: WayTech Development, Inc. ("WayTech"), giver en enkelt person ("Licenstageren") begrænsede rettigheder til at være i besiddelse af og bruge WayTech Development, Inc. softwareprodukt(er) og den dokumentation i pakken, der følger med denne licens ("Software") til det beregnede formål. Licenstageren accepterer, at Softwaren udelukkende vil blive brugt til Licenstagerens interne formål, og at Softwaren til enhver tid udelukkende vil være installeret på en computer. Hvis softwaren installeres i et netværkssystem eller på en computer, der er tilsluttet en filserver eller andet system, der fysisk tillader fælles adgang til Softwaren, accepterer Licenstageren at yde tekniske eller procedureorienterede tiltag for at forhindre, at Softwaren bruges af mere end en enkelt person. Andre personer må ikke få adgang til Softwaren selv ikke på forskellige tidspunkter.

(2) Backup: Der må laves én maskinlæsbar kopi af Softwaren UDELUKKENDE FOR BACKUPFORMÅL, og alle meddelelser vedrørende ejendomsret skal fremgå af kopien, og kopien skal mærkes udvendigt for at vise, at backupkopien tilhører WayTech, og at brug er underlagt denne Licensaftale. Dokumentation må ikke kopieres helt eller delvist.

(3) Overdragelse: Licenstageren kan ovedrage hans rettigheder i henhold til denne Licensaftale, FORUDSAT at den part, som sådanne rettigheder overdrages til, accepterer vilkårene og betingelserne i denne Licensaftale, og at WayTech underrettes på skrift. I tilfælde af en sådan overdragelse skal Licenstageren overdrage eller destruere alle kopier af Softwaren. Bortset fra hvad der udtrykkeligt er bestemt i denne Licensaftale, må Licenstageren ikke på nogen måde eller i et hvilket som helst medie inklusive telekommunikation foretage ændringer, reverse engineering, dekompilering, disassembliering eller distribuere, tildele underlicens, sælge, udleje, bortlease, give eller overdrage Softwaren. Licenstageren vil gøre sit bedste for og gøre alle tiltag for at beskytte Softwaren mod uatoriseret brug, kopiering eller udbredelse og vil sørge for, at alle meddelelser vedrørende ejerforhold bevares intakte.

Fraskrivelse af ansvar: WAYTECH FREMSÆTTER INGEN ERKLÆRINGER OG FRASKRIVER SIG ETHVERT ANSVAR I FORBINDELSE MED DENNE SOFTWARES EGNETHED TIL ETHVERT FORMÅL. SOFTWAREN LEVERES SOM DEN ER OG FOREFINDES UDEN UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE GARANTIER INKLUSIVE GARANTIER VEDRØRENDE SALGBARHED OG EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL ELLER IKKE-KRÆNKELSE AF OPHAVSRETTIGHEDER. DENNE SOFTWARE LEVERES VEDERLAGSFRIT OG I OVERENSSTEMMELSE HERMED KAN WAYTECH IKKE HOLDES ANSVARLIG IFØLGE ENHVER TEORI ELLER FOR EVENTUELLE SKADER, SOM DE ELLER EN ANDEN BRUGER AF SOFTWAREN MÅTTE LIDE. WAYTECH VIL IKKE UNDERSTØTTE DENNE SOFTWARE OG VIL IKKE UDSENDE OPDATERINGER TIL DENNE SOFTWARE.

Ansvarsfralæggelse: LICENSGEBYRER FOR DENNE SOFTWARE OMFATTER IKKE VEDERLAG FOR WAYTECHS PÅTAGELSE AF RISIKO, OG WAYTECH FRALÆGGER SIG ETHVERT ANSVAR  FOR  DIREKTE SKADER, STRAFFENDE SKADER ELLER FØLGESKADER, DER OPSTÅR SOM FØLGE AF BRUGEN ELLER BETJENINGEN ELLER MANGLENDE EVNE TIL AT BRUGE SOFTWAREN, SELV OM EN AF DISSE PARTER ER BLEVET UNDERRETTET OM MULIGHEDEN FOR AT SÅDANNE SKADER KAN OPSTÅ. DERUDOVER GODTGØRER OG ACCEPTERER LICENSTAGEREN AT HOLDE WAYTECH SKADESLØS OVER FOR SÅDANNE KRAV. LICENSTAGEREN PÅTAGER SIG DEN FULDE RISIKO VEDRØRENDE SOFTWARENS RESULTATER OG PRÆSTATION. DE GARANTIER, DER UDTRYKKES I DENNE LICENSAFTALE, ER DE ENESTE GARANTIER WAYTECH GIVER OG ER I STEDET FOR ALLE ANDRE GARANTIER UDTRYKTE ELLER STILTIENDE INKLUSIVE MEN IKKE BEGRÆNSET TIL STILTIENDE GARANTIER VEDRØRENDE SALGBARHED, IKKE-KRÆNKELSE OG VEDRØRENDE EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL. DENNE GARANTI GIVER DEM SPECIFIKKE JURIDISKE RETTIGHEDER, OG DE KAN OGSÅ HAVE ANDRE RETTIGHEDER, DER VARIERER FRA DOMSMYNDIGHED TIL DOMSMYNDIGHED. NOGLE DOMSMYNDIGHEDER TILLADER IKKE UDELUKKELSE ELLER BEGRÆNSNING AF GARANTIER, OG FØLGELIG GÆLDER OVENSTÅENDE BEHRÆNSNINGER ELLER UDELUKKELSE MÅSKE IKKE FOR DEM. WAYTECH VIL UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER VÆRE ANSVARLIG OVER FOR LICENSTAGER FOR BELØB, DER OVERSTIGER SOFTWARENS KØBSPRIS.

Periode: Denne Licensaftale gælder fra den dag, hvor Licenstageren modtager Softwaren og fortsætter med at gælde, indtil Licenstageren stopper med at bruge Softwaren og returnerer eller destruerer alle kopier af denne, eller indtil denne aftale automatisk bringes til ophør som følge af Licenstagerens manglende evne til at overholde denne Licensaftales vilkår.

Generelt: Denne LIcensaftale er den fuldstændige og eneste erklæring om parternes aftale. Såfremt en bestemmelse i denne Licensaftale afgøres som værende ugyldig af en domstol eller kompetent domsmyndighed, vil den pågældende bestemmelse blive håndhævet i det maksimalt tilladelige omfang, og resten af Licensaftalen skal ikke desto mindre forblive i kraft og være gældende. Lovgivningen i Republikken Kina og USA vil være gældende for denne Licensaftale.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 1.45