License.txt Driver File Contents (labtecwirelesskeyboard223.zip)

Licenèní smlouva k softwaru
	
KLIKNUTÍM NA TLAÈÍTKO PRO ODSOUHLASENÍ NEBO NAINSTALOVÁNÍM SOFTWARU VYJADØUJETE SVÙJ SOUHLAS S TÍM, ŽE BUDETE VÁZÁNI TOUTO SMLOUVOU A ŽE SE V JEJÍM RÁMCI STÁVÁTE SMLUVNÍ STRANOU.  JESTLIŽE NESOUHLASÍTE SE VŠEMI PODMÍNKAMI TÉTO SMLOUVY, KLIKNÌTE NA TLAÈÍTKO, KTERÉ VYJADØUJE, ŽE S PODMÍNKAMI NESOUHLASÍTE A SOFTWARE NEINSTALUJTE.  POKUD BYL K SOFTWARU, KTERÝ JSTE OBDRŽELI, PØILOŽEN V TIŠTÌNÉ NEBO JINÉ PODOBÌ ÈISTOPIS LICENÈNÍ SMLOUVY S KONCOVÝM UŽIVATELEM, JEJÍŽ PODMÍNKY SE LIŠÍ OD PODMÍNEK V TÉTO SMLOUVÌ, MUSÍTE SE PØI POUŽÍVÁNÍ SOFTWARU ØÍDIT TÍMTO ÈISTOPISEM LICENÈNÍ SMLOUVY S KONCOVÝM UŽIVATELEM.

Omezená záruka:

(1) Používání softwaru: Spoleènost WayTech Development, Inc. (dále jen "WayTech") udìluje jediné osobì ("držitel licence") omezená vlastnická a uživatelská práva k softwarovému výrobku (výrobkùm) této spoleènosti a k pøíslušné dokumentaci poskytnuté ve stejném balení s touto licencí ("software") k úèelùm, pro které je výrobek urèen.  Držitel licence souhlasí s tím, že bude software používat výhradnì pro svou interní potøebu a že tento software bude vždy souèasnì nainstalován pouze na jediném poèítaèi.  Jestliže bude software nainstalován v síťovém systému nebo na poèítaèi, který je pøipojen k souborovému serveru nebo k jinému systému, který fyzicky umožòuje sdílený pøístup k tomuto softwaru, držitel licence souhlasí s tím, že technickým nebo procesním zpùsobem zabrání tomu, aby tento software používala více než jedna osoba.  Další osoby nesmìjí mít pøístup k tomuto softwaru ani v rozdílnou dobu.

(2) Záloha: POUZE JAKO ZÁLOHU si lze vytvoøit jednu strojovì snímatelnou kopii tohoto softwaru. Na této kopii budou uvedena všechna oznámení o vlastnictví a bude opatøena vnìjším štítkem uvádìjícím, že tato záložní kopie je majetkem spoleènosti WayTech a že její používání podléhá této licenci.  Dokumentace, ani žádná její èást, se nesmí kopírovat.

(3) Pøevedení: Držitel licence mùže pøevést svá práva v rámci této licence, ZA PØEDPOKLADU, že strana, na níž jsou tato práva pøevádìna, souhlasí s podmínkami této licence a že o tom spoleènost WayTech obdrží písemné oznámení.   Pøi takovémto pøevodu musí držitel licence pøedat nebo znièit všechny kopie softwaru.  Kromì pøípadù výslovnì stanovených v této licenci, držitel licence nesmí tento software modifikovat, dekódovat, dekompilovat, rozebírat, distribuovat, sublicencovat, prodávat, propùjèovat, pronajímat, darovat ani jinak pøevádìt, a to žádnými prostøedky ani na žádném médiu, vèetnì telekomunikací.  Držitel licence využije všech svých možností a podnikne veškeré pøíslušné kroky, aby ochránil tento software pøed neoprávnìným používáním, kopírováním nebo rozšiøováním, a zachová nedotèena veškerá oznámení o vlastnictví.

Zamítnutí záruky: SPOLEÈNOST WAYTECH NIJAK NEUVÁDÍ ANI NEZARUÈUJE VHODNOST TOHOTO SOFTWARU K JAKÉMUKOLIV ÚÈELU.  SOFTWARE JE POSKYTOVÁN "TAK JAK JE" BEZ VÝSLOVNÝCH NEBO MLÈKY PØEDPOKLÁDANÝCH ZÁRUK, VÈETNÌ ZÁRUK PRODEJNOSTI A VHODNOSTI K URÈITÉMU ÚÈELU NEBO ZÁRUKY, ŽE NEDOJDE K PORUŠENÍ PØEDPISÙ.  TENTO SOFTWARE JE POSKYTOVÁN BEZPLATNÌ A SPOLEÈNOST WAYTECH TEDY NEPONESE ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTI ŽÁDNOU ODPOVÌDNOST ZA JAKÉKOLIV ŠKODY, KTERÉ VZNIKNOU VÁM NEBO KTERÉMUKOLIV UŽIVATELI TOHOTO SOFTWARU.  SPOLEÈNOST WAYTECH NEBUDE K TOMUTO SOFTWARU POSKYTOVAT ŽÁDNOU PODPORU ANI JEHO AKTUALIZOVANÉ VERZE.

Zamítnutí: Z LICENÈNÍCH POPLATKÙ ZA SOFTWARE V ŽÁDNÉM PØÍPADÌ NEVYPLÝVÁ, ŽE BY NA SEBE SPOLEÈNOST WAYTECH PØEBÍRALA RIZIKA. SPOLEÈNOST WAYTECH ODMÍTÁ VEŠKEROU ODPOVÌDNOST ZA NÁHODNÉ, REPRESIVNÍ NEBO NÁSLEDNÉ ŠKODY VZNIKLÉ Z POUŽÍVÁNÍ NEBO PROVOZU NEBO NESCHOPNOSTI POUŽÍVAT TENTO SOFTWARE, A TO I V PØÍPADÌ, ŽE BYLY NÌKTERÉ Z TÌCHTO STRAN INFORMOVÁNY O MOŽNOSTI TAKOVÝCHTO ŠKOD.  KROMÌ TOHO, V PØÍPADÌ TAKOVÝCHTO POŽADAVKÙ POSKYTNE ODŠKODNÉ DRŽITEL LICENCE, KTERÝ SE ZAVAZUJE, ŽE PØED NIMI SPOLEÈNOST WAYTECH UCHRÁNÍ.  DRŽITEL LICENCE PØEBÍRÁ VEŠKERÉ RIZIKO VYPLÝVAJÍCÍ Z PROVOZOVÁNÍ SOFTWARU A Z NÌHO PLYNOUCÍCH DÙSLEDKÙ.  SPOLEÈNOST WAYTECH POSKYTUJE POUZE ZÁRUKY, KTERÉ JSOU VÝSLOVNÌ UVEDENY V TÉTO LICENCI. TYTO ZÁRUKY JSOU POSKYTOVÁNY NAMÍSTO VŠECH DALŠÍCH ZÁRUK, AŤ UŽ VÝSLOVNÌ UVEDENÝCH NEBO PØEDPOKLÁDANÝCH, VÈETNÌ, NIKOLIV VŠAK VÝHRADNÌ, PØEDPOKLÁDANÝCH ZÁRUK PRODEJNOSTI, NEPORUŠENÍ PØEDPISÙ A VHODNOSTI K URÈITÉMU ÚÈELU.  Z TÉTO ZÁRUKY PRO VÁS VYPLÝVAJÍ PØESNÌ STANOVENÁ ZÁKONNÁ PRÁVA. MÙŽETE MÍT TAKÉ DALŠÍ PRÁVA, KTERÁ ZÁVISÍ NA KONKRÉTNÍM PRÁVNÍM ØÁDU.  NÌKTERÉ PRÁVNÍ ØÁDY NEPOVOLUJÍ VYLOUÈENÍ NEBO OMEZENÍ ZÁRUK. VÝŠE UVEDENÁ OMEZENÍ NEBO VYLOUÈENÍ SE TEDY NA VÁS NEMUSÍ VZTAHOVAT.  FINANÈNÍ ZÁVAZKY SPOLEÈNOSTI WAYTECH VÙÈI DRŽITELI LICENCE V ŽÁDNÉM PØÍPADÌ NEPØEVÝŠÍ KUPNÍ CENU, KTERÁ BYLA ZA SOFTWARE ZAPLACENA.

Doba platnosti: Tato licence vstupuje v platnost v okamžiku, kdy držitel licence obdrží software a setrvá v platnosti, dokud držitel licence nepøestane software zcela používat a nevrátí nebo neznièí všechny jeho kopie, nebo dokud se licence automaticky neukonèí z dùvodu, že držitel licence nesplní nìkterou z jejích podmínek.

Obecné: Tato licence je úplným a výluèným vyjádøením smlouvy mezi smluvními stranami.  Kdyby nìkterý soud nebo kompetentní jurisdikce shledali, že je nìkteré ustanovení této licence neplatné, pøíslušné ustanovení bude uplatòováno v maximální pøípustné míøe a zbytek licence zùstane v plné úèinnosti a platnosti.  Tato licence se bude øídit zákony Èínské republiky a Spojených státù amerických.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 1.50