licen_NL.txt Driver File Contents (PPMouse_W2k_XP.exe)

Licentie-overeenkomst voor "Cherry-software"
Belangrijke aanwijzing:
Met de installatie van deze software accepteert u de onderstaande licentiebepalingen. Lees daarom de volgende tekst aandachtig door. Als u niet akkoord gaat met de bepalingen van de overeenkomst, mag u de software niet installeren of gebruiken.

1. Licentieverstrekking
Cherry GmbH (hierna "Cherry" genoemd) verleent u voor de meegeleverde software een kosteloos gebruiksrecht conform de onderstaande licentiebepalingen. U hebt het recht om de software in combinatie met het daarvoor ontwikkelde Cherry-product slechts op één computer te installeren en te gebruiken. Het is toegestaan om slechts één enkele veiligheidskopie te maken. U mag de software niet reverse engineren, decompileren of disassembleren, vertalen of op andere wijze in algemeen leesbare vorm omzetten, tenzij dit uitdrukkelijk is toegestaan op grond van toepasselijk dwingend recht.

2. Octrooirechten
Alle auteurs- en eigendomsrechten op de software berusten onbeperkt bij Cherry. Als licentienemer krijgt u behalve de gebruiksrechten geen verdergaande rechten. U mag alleen de gebruiksrechten voor de software uit deze overeenkomst met Cherry overdragen. De software mag alleen worden overgedragen, als de ontvanger van de software op de hoogte is gesteld van deze licentiebepalingen en de ontvanger met de bepalingen in deze overeenkomst instemt. In dit geval is het niet toegestaan om een kopie (noch in gedrukte vorm, noch in elektronische vorm) te behouden. Elke niet geautoriseerde verveelvoudiging van de software en de bijbehorende documentatie, ook gedeeltelijk, verplicht tot een schadevergoeding en kan straf- en civielrechtelijk worden vervolgd.

3. Garantie
Cherry wijst erop, dat het volgens de huidige stand van de techniek niet mogelijk is om de software zo te ontwikkelen dat deze in alle toepassingen en combinaties, in het bijzonder in combinatie met verschillende hardwarecomponenten, foutloos functioneert. Cherry verleent daarom in het bijzonder dan geen garantie, als de software in een andere dan in de productbeschrijving aangegeven hard- en software-omgeving wordt gebruikt. Ook garandeert Cherry niet, dat de software met andere software in uw bezit samenwerkt of voor uw individuele doeleinden geschikt is. Alle gegevens over de prestaties of andere beschrijvingen van de software vormen geen garantie voor eigenschappen, ook niet als deze verwijzen naar DIN en/of andere normen.

Indien ondanks het gebruik volgens de voorschriften fouten bij het product optreden, die ervoor zorgen dat het product niet of niet goed meer functioneert, moeten deze schriftelijk bij Cherry worden gemeld. In de foutmelding moet de fout zo nauwkeurig mogelijk worden beschreven. Hiertoe behoren in het bijzonder de vóór het optreden van de fout uitgevoerde stappen, foutmeldingen, gevolgen van de fout en de in- en uitvoersituatie. De fout wordt naar keuze van Cherry opgeheven door reparatie, vervanging of levering van een nieuwe versie van de software. Verdergaande rechten op grond van dwingend toepasbare wettelijke voorschriften blijven onverminderd van kracht. Cherry is echter niet tot waarborg verplicht, als de software zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Cherry is gewijzigd.
8
4. Aansprakelijkheid
Cherry is over het algemeen alleen aansprakelijk bij opzettelijke of erge nalatigheid. Alleen bij gegarandeerde eigenschappen en bij het niet nakomen van principiële plichten van deze licentie-overeenkomst ("kardinale plichten"), is Cherry ook aansprakelijk bij normale nalatigheid, echter alleen beperkt tot de in deze overeenkomst voorzienbare schade. Cherry is niet aansprakelijk voor gevolgschade, in het bijzonder vanuit het oogpunt van de positieve contractbreuk, en voor onvoorzienbare schade of schade die onder de eigen verantwoordelijkheid valt. Aanspraken op schadevergoeding voor het verlies van opgeslagen gegevens zijn uitgesloten, als de schade bij reglementaire gegevensbeveiliging in passende intervallen, echter ten minste één keer per dag, niet zou zijn opgetreden. De aansprakelijkheid volgens de wet op de productaansprakelijkheid blijft onverminderd van kracht.

5. Beëindiging van de licentie-overeenkomst
Indien u in strijd handelt met een bepaling van deze overeenkomst, kan Cherry deze licentie-overeenkomst onmiddellijk opzeggen. Na een dergelijke opzegging hebt u niet meer het recht om het product te gebruiken. Het exemplaar van de software dat in uw bezit is en eventuele werk- of veiligheidskopieën moeten worden vernietigd of naar Cherry worden teruggestuurd.

6. Toepasbaar recht
Op de juridische relatie tussen de partijen is uitsluitend het Duits recht van toepassing met uitzondering van het UN-kooprecht.
	



Stand: september 2000
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 1.13