BeneluxO.txt Driver File Contents (MOUSE.EXE)

GEBRUIKSRECHTOVEREENKOMST VOOR MICROSOFT(R) INTELLIPOINT SOFTWARE VOOR MICROSOFT AANWIJSAPPARATUUR

BELANGRIJK-LEES DIT ZORGVULDIG DOOR: Deze Gebruiksrechtovereenkomst ("Overeenkomst") is een rechtsgeldige overeenkomst tussen u en de fabrikant ("Fabrikant") van het computersysteem of onderdeel van het computersysteem ("COMPUTER") in combinatie waarmee u het hierboven aangeduide Microsoft-product hebt verkregen. Het Microsoft-product is een combinatie van software ("SOFTWARE") en hardware ("HARDWARE") die ook bij de nieuwe COMPUTER zijn geleverd. Indien u de SOFTWARE niet hebt verkregen in combinatie met een nieuwe COMPUTER, is het niet toegestaan de SOFTWARE te gebruiken. De SOFTWARE bestaat uit computersoftware en alle eventueel toegestane kopieën, opslagmedia, documentatie (gedrukt of elektronisch), Certificaten van echtheid en deze Overeenkomst. Door de SOFTWARE te gebruiken, stemt u ermee in aan de bepalingen van deze Overeenkomst gebonden te zijn. Indien u niet instemt met de bepalingen van deze Overeenkomst, zijn de Fabrikant en Microsoft Licensing, Inc. ("Microsoft") niet bereid u een gebruiksrecht op de SOFTWARE te verlenen. In dat geval mag u de SOFTWARE niet gebruiken en dient u direct met de Fabrikant contact op te nemen omtrent instructies voor het tegen restitutie retourneren van het complete product. Als u vragen hebt over deze Overeenkomst, kunt u contact opnemen met de Fabrikant, zoals is bepaald in de gebruikersdocumentatie bij de COMPUTER.

SOFTWARELICENTIE

De SOFTWARE wordt beschermd door auteursrechtwetten en internationale auteursrechtverdragen, alsmede door andere wetten en verdragen inzake intellectuele eigendom. De SOFTWARE wordt niet verkocht, maar in licentie gegeven. Alle rechten betreffende intellectuele eigendom en eigendom van de SOFTWARE berusten bij Microsoft of haar leveranciers. Alle rechten die niet specifiek worden verleend, zijn voorbehouden aan de Fabrikant, Microsoft en haar leveranciers.  

1. VERLENING VAN HET GEBRUIKSRECHT. 

U hebt de volgende rechten: (i) u mag één exemplaar van de SOFTWARE gebruiken zoals deze is geïnstalleerd op de COMPUTER waaraan de HARDWARE is gekoppeld; (ii) indien de Fabrikant geen reservekopie heeft geleverd, mag u één reservekopie van de SOFTWARE maken, uitsluitend voor archiveringsdoeleinden; (iii) indien de SOFTWARE is geleverd in meerdere taalversies, media of processorversies, mag u slechts één van de geleverde taalversies, media of processorversies gebruiken; (iv) u mag een upgradeversie van de SOFTWARE gebruiken in overeenstemming met de bepalingen van deze Overeenkomst of volgens een andere door de Fabrikant verstrekte Overeenkomst, op voorwaarde dat u gebruiksrechten hebt voor een product dat door de Fabrikant, Microsoft of haar leveranciers is aangewezen als in aanmerking komend voor een upgrade ("In aanmerking komend product").

Het is u niet toegestaan: (i) de SOFTWARE te onderwerpen aan reverse engineering, decompileren of disassembleren, tenzij en voorzover dit uitdrukkelijk is toegestaan op grond van toepasselijk recht; (ii) de onderdelen van de SOFTWARE te scheiden voor gebruik op meer dan één computer; (iii) de SOFTWARE op een andere COMPUTER of in combinatie met andere HARDWARE te gebruiken.

2. OVERIGE BEPERKINGEN. 

· Overdracht van de software. U mag al uw rechten die voortvloeien uit deze Overeenkomst uitsluitend als onderdeel van een verkoop of overdracht van de COMPUTER met de HARDWARE permanent overdragen, mits u de gehele SOFTWARE en alle eventuele upgrades overdraagt en mits de ontvanger met de bepalingen van deze Overeenkomst instemt. 

· Verhuur. U mag de SOFTWARE niet verhuren, in lease geven of uitlenen.

· Upgrades. SOFTWARE die als upgrade wordt aangeduid, is een vervanging van en/of aanvulling op (en mogelijk, indien het gaat om een upgrade van een Microsoft-product, uitschakeling van) het In aanmerking komende product dat bij de COMPUTER werd geleverd.

· Productondersteuning. Productondersteuning wordt verleend door de Fabrikant en niet door Microsoft of haar leveranciers of haar gelieerde ondernemingen of dochterondernemingen. U kunt zich wenden tot het adres van de Fabrikant dat in de gebruikersdocumentatie wordt vermeld.

· Exportbeperkingen. U erkent dat de wetten en regelingen, en amendementen daarop, van de Verenigde Staten van Amerika aangaande exportregulering van kracht zijn op de SOFTWARE. U stemt ermee in de SOFTWARE naar geen enkel land of entiteit te zullen exporteren of herexporteren, direct dan wel indirect, waarvoor in de Verenigde Staten een exportbeperking van kracht is. U erkent verder dat de SOFTWARE technische gegevens kan bevatten waarop de beperkingen op export en herexport van de wetten van de Verenigde Staten van kracht zijn.

Opmerking over JAVA-ondersteuning. Het is mogelijk dat de SOFTWARE ondersteuning biedt voor programma's die zijn geschreven in JAVA. DE JAVA-TECHNOLOGIE IS NIET FOUTBESTENDIG EN IS NIET ONTWORPEN, VERVAARDIGD OF BEDOELD VOOR GEBRUIK OF WEDERVERKOOP ALS ON LINE CONTROLEMECHANISME IN RISICOVOLLE OMGEVINGEN WAARIN EEN FOUTLOZE WERKING WORDT VEREIST, ZOALS IN NUCLEAIRE FACILITEITEN, VLIEGTUIGNAVIGATIE- OF COMMUNICATIESYSTEMEN, LUCHTVERKEERSBEGELEIDINGSSYSTEMEN, MEDISCHE APPARATUUR ZOALS HART-LONGMACHINES OF WAPENSYSTEMEN, WAARBIJ EEN GEBREK IN DE JAVA-TECHNOLOGIE RECHTSTREEKS KAN LEIDEN TOT OVERLIJDEN, LICHAMELIJK LETSEL OF ERNSTIGE SCHADE AAN HET MILIEU.  SUN MICROSYSTEMS, INC. HEEFT MICROSOFT CONTRACTUEEL VERPLICHT DEZE WAARSCHUWING TE GEVEN.

3. BEËINDIGING VAN HET GEBRUIKSRECHT. Onverminderd alle andere rechten mogen de Fabrikant, Microsoft en haar leveranciers uw rechten uit hoofde van deze Overeenkomst beëindigen indien u de bepalingen en voorwaarden van deze Overeenkomst niet nakomt. In dat geval dient u de volledige SOFTWARE en HARDWARE te vernietigen.

4. AFWIJZING VAN GARANTIES. Een eventuele Beperkte Garantie waarnaar hieronder wordt verwezen, is de enige uitdrukkelijke garantie die u wordt gegeven en deze wordt u verleend in plaats van eventuele andere uitdrukkelijke garanties. Behalve in het geval van toepasselijkheid van een dergelijke Beperkte Garantie en voor zover maximaal toegestaan op grond van toepasselijk recht, verstrekken Fabrikant en zijn leveranciers de SOFTWARE en HARDWARE IN DE HUIDIGE STAAT en wijzen zij alle overige garanties en bepalingen van de hand, of deze nu uitdrukkelijk, impliciet (met inbegrip van garanties betreffende verkoopbaarheid of geschiktheid) of wettelijk bepaald zijn. ER IS GEEN GARANTIE OF BEPALING VAN EIGENDOM OF NIET-INBREUKMAKENDHEID. 

5. ALGEMENE BEPALINGEN: De volgende bepalingen zijn van toepassing op deze Overeenkomst en op de Beperkte Garantie waarnaar in het onderstaande wordt verwezen.

5.1 UITSLUITING VAN GEVOLGSCHADE EN BEPAALDE OVERIGE SCHADE. Voor zover maximaal is toegestaan op grond van toepasselijk recht kunnen Fabrikant of zijn leveranciers in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei speciale, incidentele, indirecte schade of gevolgschade (daaronder mede begrepen, maar niet beperkt tot schade door persoonlijk letsel, winstderving, bedrijfsonderbreking, verlies of openbaarmaking van vertrouwelijke of persoonlijke informatie, verlies van privacy, het niet nakomen van verplichtingen, met inbegrip van goede trouw of redelijke zorg, en enig ander verlies) die is ontstaan door of die op enigerlei wijze verband houdt met de SOFTWARE of HARDWARE, ook in het geval van fout, onrechtmatige daad (met inbegrip van nalatigheid), strikte aansprakelijkheid, contractbreuk of garantiebreuk door Fabrikant of enige leverancier, ook indien Fabrikant of enige leverancier op de hoogte is gesteld van het risico van dergelijke schade.

5.2 BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID; ENIGE VERHAALSMOGELIJKHEID. Niettegenstaande enige schade die u mogelijk lijdt om welke reden dan ook (met inbegrip van, maar niet beperkt tot alle hiervoor genoemde schade en alle directe of algemene schade), bedraagt de volledige aansprakelijkheid van Fabrikant en zijn leveranciers krachtens enige bepaling van deze Overeenkomst en uw enige verhaalsmogelijkheid voor alle voornoemde schade (behoudens eventuele verhaalsmogelijkheden aangaande restitutie of vervanging die van Fabrikant vereist wordt of door hem verkozen wordt met betrekking tot een eventuele breuk van welke Beperkte Garantie dan ook) maximaal het daadwerkelijk door u betaalde bedrag voor het (de) product(en). De voornoemde beperkingen, uitsluitingen en afwijzingen (met inbegrip van dit Artikel 5) zijn van toepassing, tenzij niet toegestaan op grond van toepasselijk recht, ook indien enige verhaalsmogelijkheid niet aan het essentiële doel beantwoordt.


BIJLAGE
BEPERKTE GARANTIE EN BIJZONDERE BEPALINGEN VOOR NEDERLAND/BELGIË/LUXEMBURG

1. BEPERKTE GARANTIE. Deze Beperkte Garantie heeft betrekking op de SOFTWARE en HARDWARE zoals deze in de Overeenkomst zijn gedefinieerd. De Fabrikant garandeert dat (a) de SOFTWARE in hoofdzaak functioneert in overeenstemming met het begeleidende schriftelijke materiaal voor een periode van negentig (90) dagen na de datum van ontvangst, en (b) eventuele bij de SOFTWARE geleverde HARDWARE vrij is van gebreken aan materialen en uitvoering bij normaal gebruik en service gedurende drie (3) jaar na de datum van ontvangst. Indien een impliciete garantie wordt opgelegd door de nationale wetgever, en lagere wetgeving verbiedt afwijzing ervan, hebt u eveneens ene impliciete garantie, maar deze is uitsluitend van toepassing op gebreken die zijn ontdekt tijdens de periode van deze Beperkte Garantie (negentig (90) dagen voor de SOFTWARE, en drie (3) jaar voor de HARDWARE). Er is geen enkele garantie met betrekking tot eventuele gebreken die na die periode zijn ontdekt. Aangezien sommige rechtssystemen uitsluiting of beperking van een impliciete garantie niet toestaan, is de voorgaande beperking op u wellicht niet van toepassing.

BEPERKING VAN VERHAALSMOGELIJKHEDEN; GEEN VERGOEDING VAN GEVOLGSCHADE OF ANDERE SCHADE. Uw exclusieve verhaalsmogelijkheid bij niet-nakoming van deze Beperkte Garantie wordt hierna uiteengezet. Behoudens een eventuele door de Fabrikant gekozen teruggave en voorzover maximaal toegestaan onder toepasselijk recht, hebt u geen enkel recht op schadevergoeding, daaronder begrepen maar niet beperkt tot vergoeding van gevolgschade of incidentele schade, indien de SOFTWARE en/of de HARDWARE niet aan deze Beperkte Garantie voldoen, zelfs indien enige verhaalsmogelijkheid haar wezenlijke doel voorbijschiet. De bepalingen van het artikel van de Overeenkomst genaamd "Uitsluiting van gevolgschade en bepaalde overige schade" zijn opgenomen in deze Beperkte Garantie. Wij verzoeken u deze voorwaarden en bepalingen te lezen. Aangezien sommige rechtssystemen uitsluiting of beperking van incidentele schade gevolgschade niet toestaan, is de voorgaande beperking of uitsluiting op u wellicht niet van toepassing. Deze Beperkte Garantie geeft u bepaalde wettelijke rechten. Het is mogelijk dat u andere rechten hebt die van rechtssysteem tot rechtssysteem kunnen verschillen. 

UW UITSLUITENDE VERHAALSMOGELIJKHEID. De totale aansprakelijkheid van de Fabrikant en zijn leveranciers en uw exclusieve verhaalsmogelijkheid bestaan ter keuze van de Fabrikant in hetzij (a) vervanging van de SOFTWARE of HARDWARE die niet voldoet aan de bovenstaande Beperkte Garantie mits de SOFTWARE of HARDWARE aan de Fabrikant wordt geretourneerd met een kopie van uw bewijs van aankoop, hetzij (b) restitutie van het eventuele aankoopbedrag. U ontvangt de door de Fabrikant gekozen verhaalsmogelijkheid zonder kosten, behoudens dat u verantwoordelijk bent voor eventueel door u gemaakte kosten (bijvoorbeeld de kosten van verzending van de SOFTWARE of HARDWARE naar de Fabrikant). Deze Beperkte garantie geldt niet indien het niet functioneren van de SOFTWARE of HARDWARE het gevolg is van ongeval, misbruik, verkeerde toepassing, abnormaal gebruik of een virus. Voor vervangende SOFTWARE of HARDWARE zal een garantieperiode gelden gelijk aan de resterende tijd van de oorspronkelijke garantieperiode of, indien dat langer is, dertig (30) dagen. Buiten de Verenigde Staten van Amerika of Canada zijn deze verhaalsmogelijkheden niet beschikbaar zonder aankoopbewijs van een geautoriseerde internationale bron. Om uw verhaalsrecht uit te oefenen dient u contact op te nemen met de Fabrikant zoals uiteengezet in de documentatie die bij uw COMPUTER is geleverd.

Indien u de SOFTWARE en HARDWARE in Nederland hebt verkregen, worden deze Gebruiksrechtovereenkomst en Garantie beheerst door het Nederlandse recht.

Indien u de SOFTWARE en HARDWARE in België hebt verkregen, worden deze Gebruiksrechtovereenkomst en Garantie beheerst door het Belgische recht.

Indien u de SOFTWARE en HARDWARE in Luxemburg hebt verkregen, worden deze Gebruiksrechtovereenkomst en Garantie beheerst door het Luxemburgse recht.

Indien u de SOFTWARE en HARDWARE buiten de hierboven genoemde landen hebt verkregen, kan lokaal recht van toepassing zijn.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 1.26