NorwayO.txt Driver File Contents (MOUSE.EXE)

LISENSAVTALE FOR SLUTTBRUKERE FOR MICROSOFT(R) INTELLIPOINT-PROGRAMVARE TIL MICROSOFT-MUS

VIKTIG - LES DETTE NØYE: Denne Lisensavtalen for sluttbrukere ("LISENSAVTALEN") er en rettslig bindende avtale mellom Dem og produsenten ("Produsenten") av datamaskinsystemet eller datamaskinsystemkomponenten ("DATAMASKINEN") som Microsoft-produktet som er angitt ovenfor, ble levert på. Microsoft-produktet er en kombinasjon av programvare ("PROGRAMVARE") og tilhørende maskinvareenhet ("MASKINVARE") som begge fulgte med den nye DATAMASKINEN. Hvis PROGRAMVAREN ikke leveres sammen med en ny DATAMASKIN, har De ikke rett til å bruke PROGRAMVAREN. PROGRAMVAREN omfatter programvare, og eventuelle lovlige kopier, lagringsmedier, dokumentasjon (trykt eller elektronisk), ekthetsgarantier og denne LISENSAVTALEN. Ved å bruke PROGRAMVAREN aksepterer De å være bundet av denne LISENSAVTALEN. Hvis De ikke aksepterer denne LISENSAVTALEN, gir Produsenten og Microsoft Licensing, Inc. ("Microsoft") Dem ikke lisens på denne PROGRAMVAREN. I så fall har De ikke rett til å bruke denne PROGRAMVAREN, og De bør umiddelbart kontakte Produsenten for å få instruksjoner om hvordan De returnerer hele det ubrukte produktet og får kjøpesummen refundert. Hvis De har spørsmål vedrørende denne Lisensavtalen, kan De kontakte Produsenten. Se brukerdokumentasjonen for DATAMASKINEN for mer informasjon.

LISENS FOR PROGRAMVARE

PROGRAMVAREN beskyttes av lover og internasjonale konvensjoner om immaterielle rettigheter samt andre lover og avtaler om opphavsrettigheter, herunder lov av 12. mai 1961 nr. 2 om opphavsrettigheter til åndsverk m.v. Det gis lisens på PROGRAMVAREN; den selges ikke.Alle opphavsrettigheter og rettigheter til PROGRAMVAREN eies av Microsoft eller dets leverandører. Produsenten, Microsoft og dets leverandører forbeholder seg alle rettigheter som ikke uttrykkelig er gitt i denne LISENSAVTALEN.

1. TILDELING AV LISENS

Denne LISENSAVTALEN gir Dem følgende rettigheter:
De har rett til å: (i) bruke én kopi av PROGRAMVAREN som er installert på den ene DATAMASKINEN som MASKINVAREN er festet til; (ii) lage én sikkerhetskopi av PROGRAMVAREN bare for arkiveringsformål, forutsatt at Produsenten ikke har inkludert en sikkerhetskopi; (iii) bare bruke én av de tilgjengelige språkversjonene, mediene eller prosessorversjonene, hvis PROGRAMVAREN leveres i mer enn én språkversjon, ett medium eller én prosessorversjon; (iv) bruke en oppgraderingsversjon av PROGRAMVAREN som er i overensstemmelse med vilkårene i denne LISENSAVTALEN eller en eventuell annen LISENSAVTALE fra Produsenten, forutsatt at De er lisensiert til å bruke et produkt som er godkjent av Produsenten, Microsoft eller dets leverandører som gyldig for oppgradering ("Godkjent produkt").

De har ikke rett til å: (i) ta ifra hverandre programkoden ("reverse engineering") eller dekompilere eller demontere PROGRAMVAREN, med mindre og bare i den grad slik aktivitet er uttrykkelig tillatt ved lov; (ii) atskille PROGRAMVARENS komponentdeler for bruk på mer enn én datamaskin; (iii) bruke PROGRAMVAREN i andre forbindelser enn på DATAMASKINEN og med MASKINVAREN.

2. ANDRE BEGRENSNINGER

· Overføring av programvare  De har rett til permanent å overføre Deres rettigheter i henhold til denne LISENSAVTALEN bare som en del av salg eller overføring av DATAMASKINEN med MASKINVAREN, under forutsetning av at De overfører alle deler av PROGRAMVAREN og eventuelle oppgraderinger, og at mottaker aksepterer vilkårene i denne LISENSAVTALEN. 

· Utleie  De har ikke rett til å lease, leie ut eller låne bort PROGRAMVAREN

· Oppgraderinger  PROGRAMVARE som er merket som en oppgradering, erstatter og/eller supplerer (og kan deaktivere, hvis det dreier seg om en oppgradering av et Microsoft-produkt) det Godkjente produktet som fulgte med DATAMASKINEN.

· Produktstøtte  Produktstøtte gis av Produsenten og ikke av Microsoft eller dets leverandører eller deres representasjonskontor eller datterselskaper. De finner Produsentens telefonnummer i brukerdokumentasjonen.

· Eksportbegrensninger  De aksepterer at PROGRAMVAREN er omfattet av eksportrestriksjoner fastsatt av USA, og eventuelle tillegg til disse. De bekrefter at De ikke, direkte eller indirekte, vil eksportere eller videreeksportere PROGRAMVAREN til noen land eller juridiske personer som er underlagt amerikanske eksportbegrensninger. De aksepterer videre at PROGRAMVAREN kan inneholde tekniske data som er underlagt begrensninger for eksport og videreeksport som er fastsatt av amerikansk lov.

· Merknad om støtte for Java  PROGRAMVAREN kan inneholde støtte for programmer som er skrevet i JAVA. JAVA-TEKNOLOGIEN ER IKKE FEILSIKKER OG ER IKKE UTFORMET, PRODUSERT ELLER BEREGNET FOR BRUK ELLER SALG SOM "ONLINE" STYRINGSSYSTEM I FARLIGE OMGIVELSER SOM FORDRER FEILSIKKER YTELSE, SOM FOR EKSEMPEL DRIFT AV KJERNEKRAFTANLEGG, FLYNAVIGASJONS- ELLER FLYKOMMUNIKASJONSSYSTEMER, LUFTFARTSKONTROLL, MEDISINSKE APPARATER SOM ER KRITISKE FOR LIVSVIKTIGE FUNKSJONER, ELLER VÅPENSYSTEMER, HVOR FEIL VED JAVA-TEKNOLOGIEN DIREKTE KAN LEDE TIL DØD, SKADE PÅ LEGEME ELLER ALVORLIGE FYSISKE ELLER MILJØMESSIGE SKADER. Sun Microsystems, Inc. har ved kontrakt forpliktet Microsoft til å gjøre denne ansvarsfraskrivelsen.

3. HEVING AV LISENSEN  Uten at dette får betydning for andre rettigheter, kan Produsenten, Microsoft og dets leverandører heve denne LISENSAVTALEN hvis De unnlater å oppfylle alle vilkår og betingelser i LISENSAVTALEN. I så fall plikter De å tilintetgjøre all PROGRAMVARE OG MASKINVARE.

4. GARANTIFRASKRIVELSE  Den Begrensede garanti som fremgår i det følgende, er den eneste uttrykkelige garantien som gis Dem, og gis i stedet for alle eventuelle andre uttrykkelige garantier som måtte gis. Med unntak av slik Begrenset garanti og i den grad ikke annet følger av ufravikelig lovgivning, leverer Produsenten og dennes leverandører Dem PROGRAMVAREN og MASKINVAREN "SOM DE ER" ("AS IS"), og fraskriver seg herved ethvert øvrig garantiansvar, enten dette er direkte, indirekte (herunder, men ikke begrenset til, alt eventuelt garantiansvar i forbindelse med salgbarhet eller anvendelighet for særskilte formål), eller lovbestemt. DET GIS INGEN GARANTI FOR RETTIGHETER ELLER MOT KRENKELSE AV TREDJEPARTS RETTIGHETER.

5. ALLMENNE BESTEMMELSER: Følgende bestemmelser gjelder for denne LISENSAVTALEN og for den Begrensede garantien som det henvises til nedenfor.

5.1 FRASKRIVELSE AV ANSVAR FOR FØLGESKADE OG VISSE ANDRE TYPER SKADE I den grad ikke annet følger av ufravikelig lovgivning, skal verken Produsenten eller dens leverandører være ansvarlige for spesiell, tilfeldig eller indirekte skade eller følgeskade av noen art (herunder, men ikke begrenset til, personskade, tap av fortjeneste, driftsavbrudd, tap eller offentliggjøring av konfidensiell eller annen informasjon, brudd på personvern, manglende oppfyllelse av plikt (inkludert ved god tro og med rimelig aktsomhet og for ethvert tap, uansett type) som oppstår som følge av eller er forbundet med PROGRAMVAREN eller MASKINVAREN, også i tilfelle av feil, subjektivt ansvar (også uaktsomhet), objektivt ansvar, konktraktsbrudd eller garantibrudd av Produsenten eller en leverandør. Dette gjelder selv om Produsenten eller en leverandør er blitt underrettet om muligheten for slik skade.

5.2 ANSVARSBEGRENSNING OG BEGRENSEDE RETTIGHETER  Uten hensyn til skade som De påføres, uansett grunn (herunder, men ikke begrenset til, all skade som er omtalt ovenfor, og all direkte eller alminnelig skade), skal Produsentens og dennes leverandørers fulle ansvar i henhold til noen bestemmelse i denne LISENSAVTALEN og Deres eneste krav i forbindelse med alt det foregående (unntatt krav i forbindelse med refundering eller omlevering som kreves av eller velges av Produsenten i forbindelse med brudd på noen Begrenset garanti) være begrenset til det beløp De betalte for produktet eller produktene. De foregående begrensningene og fraskrivelsene (inkludert dette punkt 5) skal gjelde i den grad ikke annet fremgår av gjeldende lovgivning, selv om eventuell avhjelp ikke oppnår sitt formål.

VEDLEGG
AVTALE OM BEGRENSEDE RETTIGHETER (BEGRENSET GARANTI) OG SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR NORGE

1. BEGRENSET GARANTI  Denne Begrensede garanti gjelder PROGRAMVAREN OG MASKINVAREN angitt i Lisensavtalen for sluttbrukere. Produsenten garanterer at (a) PROGRAMVAREN i det vesentlige fungerer i samsvar med medfølgende trykt materiale i en periode av nitti (90) dager fra mottaksdato, og (b) at MASKINVARE som eventuelt følger PROGRAMVAREN ikke har materialmangler eller utførelsesmangler ved normal bruk i en periode på tre (3) år fra mottaksdato. Dersom en underforstått garanti eller bestemmelse er etablert i Deres jurisdiksjon og gjeldende rett forbyr begrensninger i denne, har De også en slik underforstått garanti eller bestemmelse, men bare for mangler som er oppdaget i perioden for denne Begrensede garanti (nitti (90) dager for PROGRAMVAREN og tre (3) år for MASKINVAREN). For mangler som oppdages etter denne perioden gjelder ingen garantier eller bestemmelser av noen art. Enkelte jurisdiksjoner tillater ikke begrensninger på varigheten av stilltiende garantier, så det kan hende at begrensningen ovenfor ikke gjelder for Dem.

BEGRENSEDE RETTIGHETER; INGEN ERSTATNING FOR FØLGESKADE ELLER ANNEN SKADE  Deres eneste krav i forbindelse med brudd på denne Begrensede garanti fremgår nedenfor. Bortsett fra tilbakebetaling bestemt av Produsenten har De ikke rett til erstatning for noe tap, herunder, men ikke begrenset til, følgeskade eller tilfeldig skade, dersom PROGRAMVAREN og/eller MASKINVAREN ikke oppfyller denne Begrensede garanti, og, i den grad det er tillatt etter gjeldende rett, selv om eventuell avhjelp ikke oppnår sitt formål. Bestemmelsene i Lisensavtalen for sluttbrukere i avsnittet med overskriften «Fraskrivelse av ansvar for tilfeldig skade, følgeskade og visse andre typer skade» gjelder som en del av denne Begrensede garanti.  Vennligst les de bestemmelsene. Ettersom enkelte jurisdiksjoner ikke tillater fraskrivelse eller begrensning av ansvar for tilfeldig skade eller følgeskade, kan det hende at ovennevnte begrensning ikke gjelder for Dem. Denne Begrensede garanti gir Dem spesifikke rettigheter. De kan ha andre rettigheter som varierer fra én jurisdiksjon til en annen. 

DERES ENESTE KRAV  Under forbehold om gjeldende rett skal Produsentens og dennes leverandørers fulle ansvar og Deres eneste krav være, etter Produsentens valg, (a) omlevering av PROGRAMVAREN eller MASKINVAREN som ikke oppfyller denne Begrensede garanti, eller (b) tilbakebetaling av eventuell kjøpesum. De vil motta den erstatning som er valgt av Produsenten gratis, bortsett fra at De selv må dekke eventuelle kostnader som måtte påløpe (f.eks. kostander for forsendelse av PROGRAMVAREN eller MASKINVAREN til Produsenten). Denne Begrensede garanti gjelder ikke dersom mangler ved PROGRAMVAREN eller MASKINVAREN skyldes ulykke, feil bruk, misbruk, unormal bruk eller et virus. All omlevert PROGRAMVARE eller MASKINVARE vil være dekket av den gjenværende del av den opprinnelige garantiperioden, eller hvis denne er under tretti (30) dager, i en periode på tretti (30) dager. Utenfor USA og Canada gjelder ikke disse rettighetene dersom det ikke fremlegges bevis på kjøp fra en autorisert internasjonal kilde. For å utøve Deres rettigheter må De kontakte Produsenten som fremgår i den dokumentasjonen som følger med Deres DATAMASKIN.

For denne Avtalen gjelder norsk rett, og begge parter godtar Oslo byrett som verneting. 
FORBRUKERKJØP - Denne Avtalen gjelder med de begrensninger som følger av kjøpslovens ufravikelige bestemmelser om forbrukerkjøp, jf. lov av 13. mai 1988 nr. 27 om kjøp § 4.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 1.91